Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μην γίνεσαι... κακούλης!
Ποτέ δεν ισχυρίστηκα κατοχή απόλυτης αλήθειας...Αυτό είναι προνόμιο άλλων!
Αλλά την τέχνη της αναλογίας δεν την κατέχεις...Την βλέπεις εκεί που δεν υπάρχει και το αντίστροφο.

το ποντικι εχει εμμονη με τη παρτη σου. μεχρι και τις παπαροτριχες θα τεντωνει να ισιωνουν  :2funny:

Επισκέπτης
Μην γίνεσαι... κακούλης!
Αλλά την τέχνη της αναλογίας δεν την κατέχεις...Την βλέπεις εκεί που δεν υπάρχει και το αντίστροφο.
Αναλογια ως προς τι το κομπρεμι των γαλλων αστων με τους φριτσηδες εξω απο το Παρισι?Τς,τς,τς...
Μπαααα...Ποιοι θα συνεργαστούν με τουρκους, σκοπιανούς κτλ είναι ήδη γνωστό..
Οι ιδιοι που συνεργαστηκαν με τους Γερμανους?
Deja vu που λετε και οι γαλλομαθεις ισιουλη...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αναλογια ως προς τι το κομπρεμι των γαλλων αστων με τους φριτσηδες εξω απο το Παρισι?

Οι φρίτσηδες ξεκουμπίστηκαν όχ φυσικά χάρη στους κουμμουνάρους που δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν τα λιγοστά στρατεύματα της κυβέρνησης αλλά χάρη στις πολιτικές των "συμβιβασμένων" αστών...
Όσο για τον κυριούλη, από τη μία τον κυνηγούσαν οι κομμουνάροι, από την άλλη οι φιλομοναρχικοί...Δεν μπορεί, κάτι θα έκανε σωστά για να εξοργίσει και τα δύο άκρα.

το ποντικι εχει εμμονη με τη παρτη σου. μεχρι και τις παπαροτριχες θα τεντωνει να ισιωνουν  :2funny:

Για έναν ακατανόητο λόγο πιστεύω ότι στο πολύ- πολύ βάθος με πάει...

Οι ιδιοι που συνεργαστηκαν με τους Γερμανους?
Deja vu που λετε και οι γαλλομαθεις ισιουλη...

Αυτοί που συνεργάστηκαν με τους γερμανούς έχουν αποβιώσει εδώ και μισό αιώνα περίπου...
Όπως επίσης και αυτοί που θέλησαν να δώσουν το 1/4 της επικράτειας στους συμμάχους τους.

Σήμερα ποιοι θα συνεργάζονταν με κατακτητή δεν το ξέρω αλλά έχω μια υποψία... Ίσως βέβαια αυτή τη φορά τη συνεργασία να την βαφτίσουν διεθνιστική αλληλεγγύη.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Σήμερα ποιοι θα συνεργάζονταν με κατακτητή δεν το ξέρω αλλά έχω μια υποψία... Ίσως βέβαια αυτή τη φορά τη συνεργασία να την βαφτίσουν διεθνιστική αλληλεγγύη.

Εξαρτάται βέβαια από τον κατακτητή...

Επισκέπτης
Οι φρίτσηδες ξεκουμπίστηκαν όχ φυσικά χάρη στους κουμμουνάρους που δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν τα λιγοστά στρατεύματα της κυβέρνησης αλλά χάρη στις πολιτικές των "συμβιβασμένων" αστών...
Στην αρχη.

Μετα εγινε το κομπρεμι ομως με τους φριτσηδες.Απο τους"πατριωτες"...Δεν τα ξερεις καλα ισιουλη.

Ουτε και την φρασουλα που ποσταρα δεν ξερεις ποιος την ειπε.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μην γίνεσαι... κακούλης!

Μπαααα...Ποιοι θα συνεργαστούν με τουρκους, σκοπιανούς κτλ είναι ήδη γνωστό..Στην τελική οι προλετάριοι δεν έχουν πατρίδα και δεν έχει σημασία η σημαία του αφεντικού, n' est ce pas ?

biensur !!

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
υπάρχει μια χώρα που λέγεται Ευρώπη ....  τα μέλη της ΕΕ μέλη της ....

Προσεχώς δηλαδή, Ηνωμένες Πολιτείες Ευρώπης κι έτσι?

We need global financial government που λέει και το ζαβό δηλαδής...

Απαντάει στον προβληματισμό σου δικηγόρε?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εξαρτάται βέβαια από τον κατακτητή...

Εδώ έχεις δίκιο...

Στην αρχη.

Μετα εγινε το κομπρεμι ομως με τους φριτσηδες.Απο τους"πατριωτες"...Δεν τα ξερεις καλα ισιουλη.

Ουτε και την φρασουλα που ποσταρα δεν ξερεις ποιος την ειπε.

Ναι, δεν το ξέρω. Το ομολογώ.
Και ευχαρίστως να ακούσω και τη δικιά σου εκδοχή...Γιατί εξόσων γνωρίζω οι πρώσσοι δεν συμμετείχαν στην καταστολή...

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

αν αναφέρεσαι στον υποφαινόμενο ,,, απλώς χρήστης των αρετών της νομικής επιστημης .....

οσο για την αναγκη του ΗΠΕ .... ΠΡΟΦΑΝΏς ....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Σίγουρα δίνει μια άλλη διάσταση...
Είτε στο όνομα του νεοφιλελευθερισμού είτε στο όνομα του διεθνισμού, κάποιοι θα συνεργαστούν...
Αν και έχω την αμυδρά υποψία ότι νεοφίλελεύθεροι και διεθνιστές έχουν πολλά περισσότερα κοινά απ' όσα παραδέχονται..

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Σίγουρα δίνει μια άλλη διάσταση...
Είτε στο όνομα του νεοφιλελευθερισμού είτε στο όνομα του διεθνισμού, κάποιοι θα συνεργαστούν...
Αν και έχω την αμυδρά υποψία ότι νεοφίλελεύθεροι και διεθνιστές έχουν πολλά περισσότερα κοινά απ' όσα παραδέχονται..

Ίσως κάπου οι κύκλοι των εκδοχών του κοσμοπολιτισμού να τέμνονται. Εγώ θα το πήγαινα πιο πέρα και θα σου έλεγα και για περισσότερα κοινά αναρχικών και ακραίων φιλελεύθερων (ως αναρχική δεξιά την είχε περιγράψει ένας στο πανεπιστήμιο...)

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Aux armes, citoyens
Formez vos bataillons
Marchons, marchons !
Qu'un sang impur
Abreuve nos sillons !

Aux armes, citoyens
Formez vos bataillons
Marchons, marchons !
Qu'un sang impur
Abreuve nos sillons !

Επισκέπτης
Ναι, δεν το ξέρω. Το ομολογώ.
Να το βρεις.Αφου την ψαχνεις τη φαση.
Και ευχαρίστως να ακούσω και τη δικιά σου εκδοχή...Γιατί εξόσων γνωρίζω οι πρώσσοι δεν συμμετείχαν στην καταστολή...
Ας πουμε οτι εβαλαν ενα χερακι και αυτοι αν και οχι φορα παρτιδα...Ετσι ειναι τα κομπρεμι.

Επισκέπτης
Εγώ θα το πήγαινα πιο πέρα και θα σου έλεγα και για περισσότερα κοινά αναρχικών και ακραίων φιλελεύθερων (ως αναρχική δεξιά την είχε περιγράψει ένας στο πανεπιστήμιο...)
Σωστα ΙΜΟ απο την στιγμη που οι ακραιοι φιλελευθεροι δεν εχουν ταξικες αναφορες.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ίσως κάπου οι κύκλοι των εκδοχών του κοσμοπολιτισμού να τέμνονται. Εγώ θα το πήγαινα πιο πέρα και θα σου έλεγα και για περισσότερα κοινά αναρχικών και ακραίων φιλελεύθερων (ως αναρχική δεξιά την είχε περιγράψει ένας στο πανεπιστήμιο...)

Αναρχοκαπιταλισμός νομίζω είναι ο πιο επίσημος όρος...
Το αστείο της υπόθεσης είναι η σχέση νεοφιλελεύθερων και αναρχικών με το κράτος, το οποίο κατά τα λοιπά σιχαίνονται, ιδίως το εθνικό...
Οι μεν θέλουν κρατικούς μηχανισμούς για λόγους ασφαλείας, να καταστέλει καμια απεργία και να έχει μηχανισμό είσπραξης απαιτήσεων κτλ οι δε θέλουν κράτος για να εξασφαλίζει τα δικαιώματα του πολίτη, να θεσπίσει εργατική νομοθεσία κτλ.
Φυσικά στις ουτοπίες αμφότερων των ιδεολογιών το κράτος δεν χρειάζεται- όλα θα τα ρυθμίζουν οι αγορές ή η εμφυτη καλοσύνη των ανθρώπων αλλά μέχρι τότε, η σαδομαζό σχέση με το κράτος θα συνεχίζεται.

Να το βρεις.Αφου την ψαχνεις τη φαση.Ας πουμε οτι εβαλαν ενα χερακι και αυτοι αν και οχι φορα παρτιδα...Ετσι ειναι τα κομπρεμι.

Θα τα ψάξω αμφότερα... Είπαμε, καλοί οι σκυλοκαυγάδες αλλά να μαθαίνουμε και κάτι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom