Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Αναρχοκαπιταλισμός νομίζω είναι ο πιο επίσημος όρος...
Το αστείο της υπόθεσης είναι η σχέση νεοφιλελεύθερων και αναρχικών με το κράτος, το οποίο κατά τα λοιπά σιχαίνονται, ιδίως το εθνικό...
Οι μεν θέλουν κρατικούς μηχανισμούς για λόγους ασφαλείας, να καταστέλει καμια απεργία και να έχει μηχανισμό είσπραξης απαιτήσεων κτλ οι δε θέλουν κράτος για να εξασφαλίζει τα δικαιώματα του πολίτη, να θεσπίσει εργατική νομοθεσία κτλ.
Φυσικά στις ουτοπίες αμφότερων των ιδεολογιών το κράτος δεν χρειάζεται- όλα θα τα ρυθμίζουν οι αγορές ή η εμφυτη καλοσύνη των ανθρώπων αλλά μέχρι τότε, η σαδομαζό σχέση με το κράτος θα συνεχίζεται.

Θα τα ψάξω αμφότερα... Είπαμε, καλοί οι σκυλοκαυγάδες αλλά να μαθαίνουμε και κάτι...

Καλά το να μην υπάρχει κράτος είναι ένα ιδανικό που προσωπικά το ενστερνίζομαι. Κράτος και εξουσία. Ωστόσο πρέπει να ξέρεις τις προυποθέσεις για αυτό , όπως για κάθε συνθήκη.

Το κράτος δε προέκυψε έτσι αλλά γεννήθηκε λόγω κάποιων αιτιών. Αν δε περιορίσεις τις αιτίες που το γέννησαν, πος θα καταργηθεί?Αυτές οι βλακώδεις φετιχιστικές επιφανειακές αντιλήψεις, περισσότερο κακό κάνουν παρά καλό.

Εξάλλου έχουμε περιπτώσεις που δεν υπάρχει κράτος. Στην Αφρική πχ δεν υπάρχει ουσιαστικά κράτος σε πολλές περιοχές. Στο μεσαίωνα δεν υπήρχε. Στα πρώην ανατολικά κράτη για ένα διάστημα ουσιαστικά η κρατική κυριαρχία είχε περιοριστεί. Ε και? Είδατε καμιά ουτοπία ή κάνα παράδεισο?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αν χρησιμοποιήσεις πιστωτική.. αν χρησιμοποιήσεις χρεωστική (δηλαδή ηλεκτρονικά μετρητά) ή φοροκάρτα (απλή καταγραφή) δεν έχει επιτόκιο... διάβαζε καλά...
καλά
αυτό πάλι θα το αλλάξουνε σε 3-4 μήνες άμα δουνε πως δεν τους βγαίνει
και φυσικά θα το κάνουνε μπούμεραγκ, να βλαστημάς που το ακολουθησες κιόλας
παλιό σενάριο, επιτυχημένο πρόσφατα

για την πιστωτική κάρτα μετράει το επιτόκιο άμα το σπας σε έντοκες. άμα πληρώνεις στο μήνα πάνω, δεν έχεις πρόβλημα επιτοκίου

τέλος φοροκάρτα = φακέλωμα - ξαναγυρνάμε σε παλιές πεπατημένες με καινούργιες τεχνολογίες

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ένα λεπτό για να καταλάβω διότι δεν έχω προλάβει να διαβάσω γρι...

Πάει να πει ότι δεν θα κόβονται πια αποδείξεις διότι δεν θα χρειάζεται.
Πάει να πει ότι θα δηλώνονται αυτόματα τα έξοδά και σε ποιόν ανήκουν και ποιός κατανάλωσε (πλήρωσε ακριβέστερα) ποιό είδος και πότε και πού.
Πάει να πει θα είναι αδύνατη πια η φοροδιαφυγή στη λιανική τουλάχιστον πώληση.
πούτσες μπλε κατάλαβες πάλι
πειραγμένος εγκέφαλος
πού είδες πως απαγορεύονται τα μετρητά;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και εγώ ότι οι γερμανοί άνοιξαν κουβέντες για χρυσό και μετοχές ΔΕΚΟ.
Αυτά βέβαια αν κάνεις πίσω τώρα. Πλέον.

Αλλιώς πουλάς την δημόσια περιουσία σε σκοτωμένες τιμές.
Και δεν τα λέω εγώ, ο μαγκριώτης τα έλεγε προχθές στο ραδιόφωνο.

Το μπουκ θα ανοίξει πρώτη ή δεύτερη εβδομάδα του Οκτώβρη απ' όσο ξέρω. Εκτός και αν δώσουν και άλλη παράταση.
Πάντως γενικά το να δίνουν παρατάσεις και να κρατάνε εφεδρεία ΤΤ και ΑΤΕ, δεν είναι και το καλύτερο σημάδι.
το να πάρουνε σε σκοτωμένες τιμές φιλέτα προφανώς δεν οδηγεί στην επίτευξη του στόχου
η επίτευξη θα γίνει εφόσον πουληθούν σε αξία "εμπορική" και όχι χρηματιστηριακή - πράγμα ανέφικτο
και επειδή είνα ιανέφικτο αυτο, είναι ανέφικτος και ο στόχος

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οί περισσότεροι νεοέλληνες ζούν μέ ψευδαισθήσεις...
η ελλάδα ποτέ δέν πεθαινει κλπ
συνεχίζει νά πληρώνει 4 ευρώ τόν καφέ στό λαικό μπουρνάζι....
όταν καθυστερήσει η έλθει η μισή΄6η δόση η καί καθόλου θα καταλάβουν τήν τραγικότητα τών περιστάσεων...
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΙ καί τά 27 κοινοβούλια....
τότε θά καταλάβουν οί συνδικαλιστές τού δημοσίου ποιά είναι η πραγματικότητα...
όταν δέν θά πληρωθούν....
θάθελα νά δώ τόν τσίπρα καί τήν παπαρήγα τότε....
θά ψάχνουν λεφτά από αυτούς πού φύγαν στά σκόπια καί στήν ελβετία...
καί φυσικά τίς δηλωσεις γιωργάκη αντωνάκη.....
ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΉΝ ΤΡΑΓΙΚΌΤΗΤΑ ΤΏΝ ΠΕΡΙΣΤΆΣΕΩΝ καί άς κάνουν κυβέρνηση εθνικής ενότητας ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ
ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΘΗΚΑΜΕ
δηλαδή όλοι αυτοί που βρίζουμε - και βριζόμαστε μεταξύ μας για να δούμε αν υπάρχει έστω ένας πατριώτης ανάμεσά τους - είναι καλύτερα κατά τη γνώμη σου να συνεταιριστουνε και να τα κάνουνε μια και καλή όλοι μαζί μαντάρα....
μάλιστα
ενδιαφέρουσα άποψη

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
λοιπον γαλλια ,γερμανια θα βγουν απο την ευρωπαικη ενωση πρωτες κα θα το γυρισουν σε τοπικο...αργοτερα θα το κανουν και οι υπολοιπες...το χρυσο θα παει καπου στα 200 χιλιαρικα το κιλο και θα βαλουν νομισματα που θα περιεχουν ελαχιστο χρυσο Η ασημι...σε πεντε χρονια περιπου

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Όχι απλά βρώμισε το δίκτυο ότι Δευτέρα θα ξυπνήσουμε με μια παλιά γνωστή...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Όχι απλά βρώμισε το δίκτυο ότι Δευτέρα θα ξυπνήσουμε με μια παλιά γνωστή...
ένα πράγμα μας κρατάει στη ζώη

ότι είναι πράκτορας των ΗΠΑ και θα τον στηρίξουν μέχρι τέλους,δεν θα τον αφήσουν έτσι

όπως στα έργα

έφερε μισθούς Κίνας,ξεπουλάει τα πάντα όσο όσο,τί άλλο να κάνει το ανδρείκελο????

ΥΓ Προεκλογικά,θα έβρισκε λεφτά από τους ανείσπρακτους φόρους και τα ληξιπρόθεσμα χρέη!!!!!!!!!!!

από το Μινιόν δηλαδή!!!!

από αυτά,είναι ζήτημα αν μπορείς να πάρεις 4-5 δισ!!!!!και μεις ήδη πήραμε 110 και πάμε για άλλα τόσα!!!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ότι είναι πράκτορας των ΗΠΑ και θα τον στηρίξουν μέχρι τέλους,δεν θα τον αφήσουν έτσι

Εγώ νομίζω ότι αυτό μπορεί και να μας καταδικάσει. Δεν νομίζω να συγχωρεθούν εύκολα τα καραγκιοζιλίκια που μας έφτασαν στο πρώτο μνημόνιο (αυτά περί πιστολιού στο τραπέζι, περί Τιτανικού και σια). Βλέπω Ιρλανδοί/Πορτογάλοι το βουλώσανε και ήδη είναι καλύτερα. Εμάς μας γαμάνε ακόμα, γιατί την μαλακία πολλοί αγάπησαν, τον μαλάκα κανείς.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Εγώ νομίζω ότι αυτό μπορεί και να μας καταδικάσει. Δεν νομίζω να συγχωρεθούν εύκολα τα καραγκιοζιλίκια που μας έφτασαν στο πρώτο μνημόνιο (αυτά περί πιστολιού στο τραπέζι, περί Τιτανικού και σια). Βλέπω Ιρλανδοί/Πορτογάλοι το βουλώσανε και ήδη είναι καλύτερα. Εμάς μας γαμάνε ακόμα, γιατί την μαλακία πολλοί αγάπησαν, τον μαλάκα κανείς.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ποια, τη δραχμη?
Δεν βαρεθηκατε βρε παιδια τις δραχμολαγνειες?

Και ομως ειμαστε ακομα πιο κοντα σε αυτη την λυση αποτι νομιζεις. Δεν το εβλεπα στα χαρτια, αλλα τωρα φαινεται οτι και οι Γερμανοι συμφωνουν να μας πεταξουν εξω απο το ευρω.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Τι ώρα θα μιλήσει ο Γιώργαρος ? Το δείχνει η τβ ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom