Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

ftlv

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
σορρυ που επιμενω.Τεχνικα μπορει να εχεις δικιο αλλα σου ειπα στα αρχιδια μου το συστημα.Γιατι μερικα πραγματα ειναι MUST?εσενα η ζωη σου βασιζεται στα δανεια?της οικογενειας σου?

Αγαπητέ φίλε, έχεις την εντύπωση πως το χρήμα που κυκλοφορεί στην αγορά και κινεί την οικονομία, είναι προιόν αποταμιεύσεων? Καλό είναι πριν ενθουσιαστεί κανείς, αν δε γνωρίζει, να ψάχνει λίγο. Το επιχειρείν φίλε, παγκοσμίως, με απλά λόγια, βασίζεται ΜΟΝΟ στο δανεισμό.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αγαπητέ φίλε, έχεις την εντύπωση πως το χρήμα που κυκλοφορεί στην αγορά και κινεί την οικονομία, είναι προιόν αποταμιεύσεων? Καλό είναι πριν ενθουσιαστεί κανείς, αν δε γνωρίζει, να ψάχνει λίγο. Το επιχειρείν φίλε, παγκοσμίως, με απλά λόγια, βασίζεται ΜΟΝΟ στο δανεισμό.
δεν μου λες
εκτός από τις βαρύγδουπες οικονομοφιλοσοφίες, έχεις κάτι ουσιαστικό να πεις;
τι θες να γίνει; πες μας τη γνώμη σου ρε αδερφέ να δούμε τι λες τέλος πάντων.
γιατί ωραία αυτά που λες αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τα λες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βαλε για προεδρος ρε μαλακα  (δεν ειναι βρισια οικιοτητα ειναι το μαλακας)

στην Ελλάδα όλοι πρόεδροι είμεθα.
εγώ προτείνω να βάλω για ΜΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
γιατί τελικά οι ΜΗ προεδροι σ αυτή τη χώρα θα κάνουν τη διαφορά.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
δεν μου λες

Τι εννοείς τύπε; Ο τύπος δίνει την άποψή του για την οικ κατάσταση

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
βαλε για προεδρος ρε μαλακα  (δεν ειναι βρισια οικιοτητα ειναι το μαλακας)
κανένας φυσιολογικά σκεπτόμενος άνθρωπος δεν πρόκειται να γίνει κυβερνήτης αυτής της χώρας
μόνο ανδρείκελα και μορμολίκια που λυμαίνουν τη χώρα μας και λιμαίνονται στους κόλπους των δύο μεγάλων κομμάτων
όταν γίνεται ό,τι γίνεται και έχεις από τη μία τον κάθε πίξι και τζέι που του τον χώνουν και από την άλλη τον Χ παλέρμο να κρατάνε τα δίκια των 2 κομμάτων, και από μια τρίτη μεριά τους λοιπούς κομματικοποιημένους με τις δικές τους μόνιμες ατάκες.....
δεν έχεις λύση
στημένο το σύστημα μια χαρά

να σου θυμίσω επίσης πως εκλέγουμε βουλευτές και όχι πρόεδρο
στην Αμερική ας πούμε αν δεν τον γουστάρουνε τον Ομπάμα...του δίνουνε τα παπούτσια στο χέρι
παύλα και πιο πριν τελεία

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αντε παλι.Στον πουτσο λεω ρεεεεεε. εσυ ποσα χρωστας γαμοτο κερατο μου?την ζωη σου την εχεις φτιαξει με δανεικα?αν ναι τοτε οκ μουγκα. ποιος πουστης τα ειπε ολα αυτα και εμεις σαν προβατα πρεπει να τα ακολουθησουμε?γιατι κανεις ποια δεν πιστευει οτι μπορει να αλλαξει κατι? γαμο το χρηματηστηριο,την δημοκρατια τον κοσμο ολο. Κυριως γαμω αυτους που νομιζουν οτι καποιος που εχει διαφορετικη γνωμη απο αυτους δεν το εχει ψαξει καθολου γαμω αυτους που νομιζουν οτι ειναι ποιο εξυπνοι απο ολους.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν μου λες

γιατί έτσι διάβασε στις σπουδές του.
άμα τον στείλεις βεβαίως στην εφορία για υπόθεσή του θα καταφέρει να ξεμπλέξει μετά απο κάνα μήνα.
σαν κάτι απίθανους τύπους με 3 διδακτορικά στην πληροφορική που όταν τους πεις να συνδέσουν έναν υπολογιστή ή ενα στερεοφωνικό σου λένε δεν τα πάω καλά με τα κατσαβίδια.

πρόχειρα και για να μη βγούμε εκτός θέματος.
καλός οδηγός αγώνων που δεν έχει δουλέψει με τους μηχανικούς στο συνεργείο δεν υπάρχει.
τρανό παράδειγμα η αλογοσκούφα που ήθελε να διορθώσει τις στρεβλώσεις της ελληνικής οικονομίας και όταν τον ρώτησαν πόσο κάνει το εισιτήριο στα ΜΜΜ απάντησε πως δε χρειάζεται να το γνωρίζει.
κοινώς, εάν αυτός θεωρεί ότι χι κεν αφορντ 5 γιουρος α ντέι για μετακινήσεις σοου μπορούν και άλλα 10 μύρια.....

ή αλλιώς όταν η απορία της αντουανέτας περί ψωμιού οδηγεί στο παντεσπάνι το χασες το τρένο.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
στην Ελλάδα όλοι πρόεδροι είμεθα.
εγώ προτείνω να βάλω για ΜΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
γιατί τελικά οι ΜΗ προεδροι σ αυτή τη χώρα θα κάνουν τη διαφορά.
τον ηπια εχεις δικιο.Μη προεδρος λοιπον

ftlv

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
δεν μου λες

Αν κάνεις τον κόπο, από πέρισυ, τα έχω γράψει αρκετές φορές, σελίδες πίσω.
Για να μην κουράζεσαι σου παραθέτω λινκ, που εν πολλοίς, καλύπτει σε μεγάλο βαθμό το αδιέξοδο.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
αντε παλι.Στον πουτσο λεω ρεεεεεε. εσυ ποσα χρωστας γαμοτο κερατο μου?την ζωη σου την εχεις φτιαξει με δανεικα?αν ναι τοτε οκ μουγκα. ποιος πουστης τα ειπε ολα αυτα και εμεις σαν προβατα πρεπει να τα ακολουθησουμε?γιατι κανεις ποια δεν πιστευει οτι μπορει να αλλαξει κατι? γαμο το χρηματηστηριο,την δημοκρατια τον κοσμο ολο. Κυριως γαμω αυτους που νομιζουν οτι καποιος που εχει διαφορετικη γνωμη απο αυτους δεν το εχει ψαξει καθολου γαμω αυτους που νομιζουν οτι ειναι ποιο εξυπνοι απο ολους.

Δλδ ότι ότι χρωστάς το 160% του ΑΕΠ δε σε πειράζει; Για να καταλβαίνουμε τι λέμε

δεν μου λέει κάτι αυτό
τι θα έπρεπε να έχει γίνει κατά τη γνώμη του;

Αυτό σε τι μπορεί να συμβάλλει;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δλδ ότι ότι χρωστάς το 160% του ΑΕΠ δε σε πειράζει; Για να καταλβαίνουμε τι λέμε

το να λες πως κάτι δεν είναι σωστό έτσι για να το λες πού συμβάλλει;

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

ΟΧΙΙΙΙΙΙ δεν με πειραζει ΕΓΩ χρωσταω το το 0,78 του ετησιου εισοδηματος μου. Γαμω τα νουμερα γαμω. Θα αλλαξω χωρα ειμαι παντρεμενος με αλλοδαπη

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ΟΧΙΙΙΙΙΙ δεν με πειραζει ΕΓΩ χρωσταω το το 0,78 του ετησιου εισοδηματος μου. Γαμω τα νουμερα γαμω. Θα αλλαξω χωρα ειμαι παντρεμενος με αλλοδαπη

Ε τότε μίλα προσωπικά

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αν κάνεις τον κόπο, από πέρισυ, τα έχω γράψει αρκετές φορές, σελίδες πίσω.
Για να μην κουράζεσαι σου παραθέτω λινκ, που εν πολλοίς, καλύπτει σε μεγάλο βαθμό το αδιέξοδο.

Αν τα έβαζα στη σειρά, θα έλεγα πρώτα να διασφαλιστεί η φερεγγυότητα του τραπεζικού συστήματος, στη συνέχεια η αναδιάρθρωση του χρέους κούρεμα κτλ) και μετά όλα τα άλλα ταυτόχρονα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλώς την την αντουανέττα.

μέχρι εκεί διάβασα.

όταν ορισμένοι μαλάκες θα καταλάβουν ότι προέχει ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΦΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ απο τη φερεγγυότητα των νόμιμων τοκογλύφων τότε θα έχουμε κάνει ένα τεράστιο βήμα μπροστά.
όταν θα πάψουν να καταστρέφονται οικογένειες και σπίτια για 5 χιλιάρικα χρέος στην πούτσαμπανκ και φάει 10 καρπαζές ο καλαμαράς ftlv που ασχολείται ακομα με τη φερεγγυότητα των τοκογλύφων που έχουν ενταχθεί σε πλαίσιο νόμου τότε θα μιλάμε για ένα τεράστιο πρώτο βήμα στην λύση του προβλήματος.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
το να λες πως κάτι δεν είναι σωστό έτσι για να το λες πού συμβάλλει;
πες τα ρε δικε μου γιατι χασαμε το κεφαλι μας με της μπυρες και την ζεστη.ΑΣΕ που ο μαλακας πρεπει να ειμαι στην δουλεια.ακουτε? δουλεια με 40 βαθμους σαββατο γαμω .... ολους

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
ρε θα απολύσετε κανέναν από τους ρουφιάνους που βάλατε στο δημόσιο; Για να δουλεύουνε οι άλλοι πιο σωστά;
Και μην μου πει κανείς εδώ μέσα πως τα βάζω με το δημόσιο. Έχω συγγενείς στο δημόσιο που λένε το ίδιο ακριβώς. Να απολύσουνε κόσμο από το δημόσιο. Γιατί δεν αντέχουνε να δουλεύουνε αυτοί για δέκα νοματαίους που κάθονται.
Όχι - γιατί ο επόμενος θα υποσχεθεί ότι θα τους ξαναβάλει και ο ΜΑΛΑΚΑΣ (ξαναλέω ο ΜΑΛΑΚΑΣ βρωμο-Έλληνας), θα τον ψηφίσει.

Αν δεν είχε στηθεί αυτή η γαμημένη η χώρα πάνω στην αναξιοκρατία και στη μη-απόλυση (άκουσον-άκουσον :headbang:), θα είμασταν σε αυτό το χάλι; :jerking:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Όχι - γιατί ο επόμενος θα υποσχεθεί ότι θα τους ξαναβάλει και ο ΜΑΛΑΚΑΣ (ξαναλέω ο ΜΑΛΑΚΑΣ βρωμο-Έλληνας) θα τον ψηφίσει.

Αν δεν είχε στηθεί αυτή η γαμημένη η χώρα στην αναξιοκρατία και στη μη-απόλυση (άκουσον-άκουσον :headbang:), θα είμασταν σε αυτό το χάλι; :jerking:

Ποιοι το έκαναν αυτό τύπε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom