Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
επιτελους πρεπει να παω να δουλεψω.Κανεις μα κανεις δεν ανεφερε τι χρωσταει και απο που.
εγω καβατζα εχω.Οσο δεν λετε ποσα και γιατι τα χρωστατε στα αρχιδια μου το χρεος της ελλαδας τιμημενοι πατριωτες.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
έτσι
μου αρέσει που όλοι συμφωνούμε
και μετά βγαίνει πάλι το ΠΑΣΟΚ
απλά πράγματα
σαν τη Γερμανία στο ποδόσφαιρο ένα πράγμα

Δημοκρατία έχουμε, με ενισχυμένη αναλογική και αποχή

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και μετά έχουμε τον κάθε μαλακο-βολεμένο Πασοκτζή εδώ μέσα να κοροϊδεύει
άντε να του ςπεις πως έχει άδικο

οι ταξιτζήδες, οι φορτηγατζήδες και ο συνταξιούχοι πάντως πάλι ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουνε. Γιατί το ΠΑΣΟΚ πήρε το νέο δάνειο. όχι μαλακίες τώρα, μεγάλη δουλειά

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
επιτελους πρεπει να παω να δουλεψω.Κανεις μα κανεις δεν ανεφερε τι χρωσταει και απο που.
εγω καβατζα εχω.Οσο δεν λετε ποσα και γιατι τα χρωστατε στα αρχιδια μου το χρεος της ελλαδας τιμημενοι πατριωτες.
τι χρωστάμε σε ποιον ρε αδερφέ;
γιατί εγώ δεν χρωστάω πουθενά - τόσο μαλάκας είμαι

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
τι χρωστάμε σε ποιον ρε αδερφέ;
γιατί εγώ δεν χρωστάω πουθενά - τόσο μαλάκας είμαι
δεν παει σε εσενα.Αν και πρεπει να ρωτησω, τιποτα? μηδεν? τοτε παμε μαζι.εγω το δικο μου το εχω υπολογιση στο 0,78 του ετησιου κερδους μου.Καποιοι εδω μεσα που τους νοιαζει το spread της ιταλιας και οτι της πουτανας της ελλαδας το 160% ψαχνω να βρω.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν παει σε εσενα.Αν και πρεπει να ρωτησω, τιποτα? μηδεν? τοτε παμε μαζι.εγω το δικο μου το εχω υπολογιση στο 0,78 του ετησιου κερδους μου.Καποιοι εδω μεσα που τους νοιαζει το spread της ιταλιας και οτι της πουτανας της ελλαδας το 160% ψαχνω να βρω.
τίποτα - μηδέν

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Μιλάμε για αντίληψη σπηλαίου(ανθρώπου) ή κοινωνίας; Διότι αν δεν σε επηρεάζει το 160% χρέος έχεις κάποιο θέμα με το κόσμο μου μας περιβάλλει :cheesy:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δημοκρατία έχουμε, με ενισχυμένη αναλογική και αποχή
αυτό λέω κι εγώ
δημοκρατία έχουμε
μίλησε κανείς για δικτατορία;
άλλωστε και τα ΜΑΤ στο σύνταγμα λουλούδια είχανε στα χέρια

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Μιλάμε για αντίληψη σπηλαίου(ανθρώπου) ή κοινωνίας; Διότι αν δεν σε επηρεάζει το 160% χρέος έχεις κάποιο θέμα με το κόσμο μου μας περιβάλλει :cheesy:
εχω θεματακι.Διατυπωσετο καλυτερα γιατι δεν βγαζω νοημα

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Σε επηρεάζει το 160% χρέος;
Προσωπικα οχι τοσο πολυ.Ειχα καταλαβει οτι ζω σε μαιμουδοχωρα και ψιλοπροσεξα.Για να καταλαβεις την κουβεντα δες λιγο πισω pls και η διαφωνια μου ειναι με ποιος οριζει τι.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Προσωπικα οχι τοσο πολυ.Ειχα καταλαβει οτι ζω σε μαιμουδοχωρα και ψιλοπροσεξα.Για να καταλαβεις την κουβεντα δες λιγο πισω pls και η διαφωνια μου ειναι με ποιος οριζει τι.

Δλδ είσαι στη μειοψηφία που μπορεί να διασφαλίσει το μέλλον;

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
ρε μαγκες τι εγινε τωρα;πηραμε το πακετο και ολα ενταξει μια χαρα τωρα;πανε οι αγανακτισμενοι πανε ολα;βουρ ολοι χαιλικι και ετσι;

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Δλδ είσαι στη μειοψηφία που έχει διαασφαλίσει το μέλλον;
οχι ρε φιλε. μαλλον δεν γινετε ποτε αυτο και σιγουρα θα χασω αν βουλαξουμε (δουλευω σε πολυεθνικη και δουλεια θα εχω) βασιζομαι στης ικανοτητες μου και ανησυχω λιγοτερο.Απλα δεν ανεχομαι να μου λενε οτι η MS για παραδειγμα με κατεταξε στην κατηγορια σκουπιδια.
Και η σταση μου ειναι ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥΣΤΗ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΓΙΑΠΑΚΙ ΓΡΑΒΑΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΕΓΩ.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
οχι ρε φιλε. μαλλον δεν γινετε ποτε αυτο και σιγουρα θα χασω αν βουλαξουμε (δουλευω σε πολυεθνικη και δουλεια θα εχω) βασιζομαι στης ικανοτητες μου και ανησυχω λιγοτερο.Απλα δεν ανεχομαι να μου λενε οτι η MS για παραδειγμα με κατεταξε στην κατηγορια σκουπιδια.
Και η σταση μου ειναι ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥΣΤΗ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΓΙΑΠΑΚΙ ΓΡΑΒΑΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΕΓΩ.

Καλά γαμήσια

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ρε μαγκες τι εγινε τωρα;πηραμε το πακετο και ολα ενταξει μια χαρα τωρα;πανε οι αγανακτισμενοι πανε ολα;βουρ ολοι χαιλικι και ετσι;
ναι ρε εγω πηρα ηδη διακοποδανειο και εφυγα για μυκονο με κοτερο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom