Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
αυτό δεν σε εξασφαλίζει λέω εγώδουλευω σε πολυεθνικη και δουλεια θα εχω
έχω αρκετούς γνωστούς που την πάθανε από πολυεθνική
αυτό δεν σε εξασφαλίζει λέω εγώδουλευω σε πολυεθνικη και δουλεια θα εχω
οτι μπορει ο καθε ενας θα κανει. Αν δουλευεις στην σοφοκλεους η σε τραπεζα φιλικα στο λεω το νου σου
οχι ρε φιλε. μαλλον δεν γινετε ποτε αυτο και σιγουρα θα χασω αν βουλαξουμε (δουλευω σε πολυεθνικη και δουλεια θα εχω) βασιζομαι στης ικανοτητες μου και ανησυχω λιγοτερο.Απλα δεν ανεχομαι να μου λενε οτι η MS για παραδειγμα με κατεταξε στην κατηγορια σκουπιδια.
Και η σταση μου ειναι ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥΣΤΗ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΓΙΑΠΑΚΙ ΓΡΑΒΑΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΕΓΩ.
το ξερω δικε μου το ξερω. Ειπα βασιζομαι στης ικανοτητες μου.Η πολυεθνικη το μονο που εχει γινει ειναι οτι ασ πουμε πηρα αυξηση 10% και τα 2 χρονια τωρα και οτι ηδη (επειδη με χρειαζονται) εχω θεση για δουλεια σε αλλη χωρααυτό δεν σε εξασφαλίζει λέω εγώ
έχω αρκετούς γνωστούς που την πάθανε από πολυεθνική
κοκα σε κανα παρτυΤύπε πρέζα κάνεις;
τυπε θα βγεις στη σοφοκλεους και θ αρχισεις να τους καθαριζεις ???οτι μπορει ο καθε ενας θα κανει. Αν δουλευεις στην σοφοκλεους η σε τραπεζα φιλικα στο λεω το νου σου
κοκα σε κανα παρτυ
ναι και θα σου κανει εντυπωση οτι αν σε εχουν αναγκη σε φοβουνταικαλά ρε μεγάλε εσύ δουλεύεις σε πολυεθνική και είσαι ενάντια στα Γιαπάκια..![]()
Στον προϊστάμενο σου το είπες ;;;
δε λες που δεν εχεις ψοφησει σε κανα πεζούλι απ την πεινα με το μυαλο που εχεις ?...Η πολυεθνικη το μονο που εχει γινει ειναι οτι ασ πουμε πηρα αυξηση 10% και τα 2 χρονια τωρα και οτι ηδη (επειδη με χρειαζονται) εχω θεση για δουλεια σε αλλη χωρα
το ξερω δικε μου το ξερω. Ειπα βασιζομαι στης ικανοτητες μου.Η πολυεθνικη το μονο που εχει γινει ειναι οτι ασ πουμε πηρα αυξηση 10% και τα 2 χρονια τωρα και οτι ηδη (επειδη με χρειαζονται) εχω θεση για δουλεια σε αλλη χωρα
άσχετο εντελώςκαλά ρε μεγάλε εσύ δουλεύεις σε πολυεθνική και είσαι ενάντια στα Γιαπάκια..![]()
Στον προϊστάμενο σου το είπες ;;;
τυπε της σκονες που σου κοβουν την μυτη και σου καινε το κεφαλι δεν της πινω πια.αν εχεις κανα καλο παρε τηλΤύπε θα κατεβώ Σοφοκλέους, θα ρθεις;![]()
εσύ...πώς ζεις;δε λες που δεν εχεις ψοφησει σε κανα πεζούλι απ την πεινα με το μυαλο που εχεις ?
εσενα να σου απαντησω τωρα η ....μαλακακος εισαι αστο με τα παιδια διαφωνο αλλα κατι λεμεδε λες που δεν εχεις ψοφησει σε κανα πεζούλι απ την πεινα με το μυαλο που εχεις ?
ναι και θα σου κανει εντυπωση οτι αν σε εχουν αναγκη σε φοβουνται
τυπε της σκονες που σου κοβουν την μυτη και σου καινε το κεφαλι δεν της πινω πια.αν εχεις κανα καλο παρε τηλ
ναι. θες ????εσύ...πώς ζεις;
με φακελάκια από το ΠΑΣΟΚ;
ναι μωρε νταξει... αστο, παιξτο με τα παιδια....εσενα να σου απαντησω τωρα η ....μαλακακος εισαι αστο με τα παιδια διαφωνο αλλα κατι λεμε
το ξερω κολλητε το ξερω απλα το timing ειναι υπερ μου.το ξερωδεν νομιζω φιλαρακι, θεωρω οτι ειναι ιδεα σου, διοτι ουδείς αναντικατάστατος, και ειδικά σε πολυεθνικές.. ;)
τωρα αν εσυ νομιζεις οτι εισαι η εξαιρεση του κανονα.. για δοκιμασε να κανεις τιποτα "αυταρχικο" και τα λεμε μετα ;)
Προς το παρόν κάντε υπομονή για τις φάπες που θα φάτε το Σεπ. Δημοκρατικές