Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ayth Η αργοστροφη σαυρα δεν μας εβαλε στο δντ?δεν εκανε συμφωνιες με τον στροσσ καν ενω διατυμπανουσε οτι υπαρχουν λεφτα?
αυτο το πραγμα δεν ελεγε στο δντ οτι μην ανυσηχειτε θα φροντισω εγω ν ανοιξει την αγκαλια της σ εσας η ευρωπη?
αυτο το σιχαμα δεν πηρε τα σπρεντς στο 150 και τα εκτοξευσε στις 2000?μιλωντας για διεφθερμενη χωρα και χωρα χρεωκοπημενη?
αυτος δεν μιλουσε για πρασινη αναπτυξη,λεφτα ευημερια?ενω παραλληλα προσπαθουσε να φερει το δντ στην

και για την ανάγκη μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης έχει μιλήσει πολλάκις ;)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
και για την ανάγκη μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης έχει μιλήσει πολλάκις ;)
ο ανθρωπος ειναι ο ιδανικοτερος για να διεκπεραιωσει την δουλεια.
ηλιθιος, ευκολοχειριστος διχως προσωπικοτητα, και μισει τους ελληνες γιατι θεωρουν πολλοι τον πατερα του κλεφτη και υπαιτιο της σημερινης καταστασης.
απο εδω θα ξεκινησουν ολα.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ΕίμαιδιορισμένοςκαιμαλακαςκαιέχωδιορισμενοσυγγενήκαιχρωστάωχάρηστοΠαΣοΚ

Εσύ που δεν είσαι θεωρείς ότι θα έπρεπε να μην κάνουμε τίποτε και να φθάσουμε να βαρέσουμε κανόνι.
εγώ δεν κατάλαβα γιατί οι δεξιοί, εις το όνομα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, πρέπει να κάνουμε πλάτη στους κλεφταράδες του ΠΑΣΟΚ? :think:
Μήπως και θεωρηθούμε σύμμαχοι της αριστεράς που στο φινάλε, από εποχής Ανδρέα κάνει πλάτες αυτή στο ΠΑΣΟΚ?

δεν μ ενδιαφέρει η στάση των πορνοπαπιοποντικιών! :jerking:
Αυτοί έχουν κάνει τις επιλογές τους χωρίς να το έχουν πάρει χαμπάρι: ας μην είναι η κακιά δεκσά στην εξουσία κι ας μας πηδάει ασάλιωτα ο ΓΑΠ. :jerking: :jerking: :jerking:

εσύ γιατί όμως στηρίζεις ΓΑΠ? :think:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ο ανθρωπος ειναι ο ιδανικοτερος για να διεκπεραιωσει την δουλεια.
ηλιθιος, ευκολοχειριστος διχως προσωπικοτητα, και μισει τους ελληνες γιατι θεωρουν πολλοι τον πατερα του κλεφτη και υπαιτιο της σημερινης καταστασης.
απο εδω θα ξεκινησουν ολα.
κάτι μου λέει ότι ο Αλεξ έχει τεράστιο δίκιο που εδώ και καιρό ισχυρίζεται πως το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει και τις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν!

Άρα, συμφωνώ σε όλα όσα λες, εκτός απ το ότι ο ΓΑΠ είναι ηλίθιος!

παμπόνηρο κάθαρμα είναι, που δεν μισεί τους έλληνες! Απλά αδιαφορεί γι αυτους, μια και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να γεμίσει την τσέπη του με δις και να εξυπηρετήσει τα αφεντικά του!

καθόλου ηλίθιος όμως....!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
κάτι μου λέει ότι ο Αλεξ έχει τεράστιο δίκιο που εδώ και καιρό ισχυρίζεται πως το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει και τις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν!

Άρα, συμφωνώ σε όλα όσα λες, εκτός απ το ότι ο ΓΑΠ είναι ηλίθιος!

παμπόνηρο κάθαρμα είναι, που δεν μισεί τους έλληνες! Απλά αδιαφορεί γι αυτους, μια και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να γεμίσει την τσέπη του με δις και να εξυπηρετήσει τα αφεντικά του!
καθόλου ηλίθιος όμως....!
οταν εισαι ''ΛΙΓΟΣ'' για μια θεση εκτιθεσε ...φενεσαι ηλιθιος..και επισης το οτι δεν μπορει να σηκωσει την θεση αυτη φερνει στην επιφανεια και το προβλημα αυτοπεποιηθησης που διαθετει.
και ειναι ελαχιστος για την θεση αρχηγου κρατους..
σαν γενικος γραμματεας υπουργειο ισως ηταν διαννοια..ποτε δεν θα μαθουμε ομως γιατι ειναι παπανδρεου και αυτοθι ειναι καταδικασμενοι να ειναι αρχηγοι.

εντουτοις, προσωπικα θεωρω οτι και σαν απλος υπαλληλος 1200ε μιας ιδιωτικης εταιρειας και παλι αργοστροφος θα φενοταν.
δουλευει σε χαμηλες στροφες.sto relanti.δεν στροφαρει..
kai μιλαμε για πολιτικη..πρεπει να φενεσε τσακαλος στα ματια του αλλου..ετσι κερδιζεις κοσμο.
ή εαν φενεσε λιγος μιλας για αυξησεις και αναπτυξεις.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Πολλά φράγκα μου φαίνονται και μένα....
Εμείς τα χρεωθήκαμε αυτά δηλαδή?  :rolleyes:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
θέτεις άλλο θέμα... σαφώς και ο ΓΑΠ είπε μαλακίες και ψέμματα.. στο χέρι μας είναι η τιμωρία του...
οκ, συμφωνουμε, τι θα κρατάς εσύ στο χέρι σου; να δούμε ποιος θα έχει το πιο βαρυ

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Πολλά φράγκα μου φαίνονται και μένα....
Εμείς τα χρεωθήκαμε αυτά δηλαδή?  :rolleyes:

το έχει πάρει το αυτί μου να το πετάνε και σε πάνελ εκπομπών, αλλά δεν νομίζω ότι έχει επιβεβαιωθεί (ούτε ξέρω και αν έχει διαψευσθεί όμως)

εξωφρενικό ποσό, μάλλον για αρβύλα πρόκειται :P

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΕίμαιδιορισμένοςκαιμαλακαςκαιέχωδιορισμενοσυγγενήκαιχρωστάωχάρηστοΠαΣοΚ

Εσύ που δεν είσαι θεωρείς ότι θα έπρεπε να μην κάνουμε τίποτε και να φθάσουμε να βαρέσουμε κανόνι.
οχι
απλά δεν θα έπρεπε να δίνουμε την ευκαιρία σε μαλάκες που χαντακώνουνε μία χώρα για το συμφέρον τους να ξανακυκλοφορούνε και μάλιστα να ξαναζητάνε ψήφο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φαντάζομαι πως πήγε με απευθείας ανάθεση
διοτι είμαι σίγουρος πως θα βρισκόταν κάποιο γραφείο να ζητήσει 20 μιλλιόνια λιγότερα

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
θελω τον 60αρη γιωργακη σε προεκλογικο μπαλκονι..
τον αξιοπουστα..

δειτε σε ποιον δωσατε 45% μοσχαρια

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
οχι
απλά δεν θα έπρεπε να δίνουμε την ευκαιρία σε μαλάκες που χαντακώνουνε μία χώρα για το συμφέρον τους να ξανακυκλοφορούνε και μάλιστα να ξαναζητάνε ψήφο

Οκ, άμα ξαναβάλει υποψηφιότητα ας καταψηφιστεί. Δεν μπορώ να το ρυθμίσω μόνος μου αυτό το πράγμα. Ούτε κι εσύ. Και ούτε θα έπρεπε να μπορείς να λες ποιός θα είναι υποψήφιος. Αυτό θα είναι ελεύθερο και εμείς θα είμαστε ελεύθεροι να επιλέγουμε ό, τι θέλουμε.

Πάω να πω ότι άμα τυχόν ξανακερδίσει ο Παπανδρέου (πια αμφιβάλλω εάν θα γίνει αυτό) δεν θα το αποδεχθείς μια χαρα;

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Τι site είναι αυτό ρε παίχτη; Λέει κάτι ιστορίες για τον Καρατζαφέρη lol.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δειτε σε ποιον δωσατε 45% μοσχαρια

Σε αυτό μαζί σου! Αλλά όχι για τα σαρδάμ!

Εγώ θέλω να βάλεις σποτάκι που βάζει Γεννηματά υποψηφια ενώ δεν έχει δικαίωμα, που βάζει Καραχασάν υποψηφία που δεν την ήθελε ούτε ο ίδιος ο μουσουλμανικός πληθυσμός, που βάζει Μάνο - Ανδριανόπουλο να εκλεγούν χωρίς σταυρό, που λέει να φυτέψουμε χασίσια στις γλάστρες, που χορεύει ζεϊμπεκλέρ στο Τζεμ, που λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει εάν ο μουσουλμάνος της Θράκης ονομάζεται Τούρκος, που, που, που. Με ΑΥΤΑ έχω πρόβλημα.

Και όπως καταλάβατε δεν στηρίζω GAP. Διότι ρώτησε ο james070. Απλά, η λογική είναι λογική και ο παραλογισμός, παραλογισμός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom