Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
ναι..... όταν ήταν φως φανάρι ότι οι απεγνωσμένες προσπάθειες του κωστάκη δείχνουν πανικό κατάρρευσης.
ρώτα τη σάβρα πότε αποφάσισα να φύγω απ το κωλοχανείο.

περαστικά τώρα.
αν και θέλω να τη φάτε την πούτσα παχειά παχειά.
ΠΕΡΙΠΟΥ τοτε εστειλα την τελευταια μου δουλεια και για τον ιδιο λογο εκατσα στα αβγα μου και παρακολουθω...περιμενοντας ξαστερια,αλλα δεν το βλεπω...
οσο για την πουτσα ,ρε συ μην ξηγιεσε γιατι θα την φαμε ολοι...καποιοι μειναμε εδω γιατι ειχαμε οικογενειες και για να φυλαμε θερμοπυλες...ξερω σε ποιους την ευχεσαι-τους την εχω ευχηθει και γω-αλλα θα παρει και μας η μπορα ...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.048
Πόντοι
6.515
Ο μεγαλοιδεατισμός και τα συμφεροντα των εργολαβων που υπαγορευσαν στον Σιμητη να μας ενταξει στο Ευρω, χωρις να τηρουμε τις απαραίτητες προυποθεσεις, ειναι αναλογου μεγεθους με τον μεγαλοιδεατισμο του Βενιζελου στην εκστρατεία της Μικράς Ασίας.

Θα εχει αντιστοιχα καταστροφικα αποτελεσματα.

Απο τους Γερμανους οικονομολογους οσοι προτείνουν τωρα εξοδο απο το ευρω αγαπουν την Ελλαδα.
Αν η εξοδος γινει μετα 2-3 χρονια θα εχει χαθει και οτι αξίζει, ΔΕΗ, δημοσια γη και ορυκτος πλουτος κλπ αρα θα ειμαστε σε χειροτερη κατασταση

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΠΕΡΙΠΟΥ τοτε εστειλα την τελευταια μου δουλεια και για τον ιδιο λογο εκατσα στα αβγα μου και παρακολουθω...περιμενοντας ξαστερια,αλλα δεν το βλεπω...
οσο για την πουτσα ,ρε συ μην ξηγιεσε γιατι θα την φαμε ολοι...καποιοι μειναμε εδω γιατι ειχαμε οικογενειες και για να φυλαμε θερμοπυλες...ξερω σε ποιους την ευχεσαι-τους την εχω ευχηθει και γω-αλλα θα παρει και μας η μπορα ...

εγώ ήδη πληρώνω το μάρμαρο.
και γιατι εγκατέλειψα τη χώρα για να μην καταστραφώ και γιατί έχω αφήσει περιουσία και οικογένεια πίσω και γιατί πληρωνω κερατιάτικα ακόμα για μεταβιβάσεις και πωλήσεις.

η χώρα του καθενός είναι το σπίτι του.
όπως οι γαμώσπιτοι με στείλαν μετανάστη να πληρώσουν την πούτσα που έχω φάει εγώ τόσο καιρό αυτοεξόριστος εξαιτίας των επιλογών και των λοβιτούρων τους. σαφώς και υπάρχουν ακόμα πολλοί έλληνες που τραβάνε κουπί, έχουν αξίες, ιδανικά προσπαθούν για καλύτερο αύριο.
όταν όμως βλέπω ή ακούω με όλα αυτά να φεύγουν πανέρια κατά δεκάδες στον κιαμορέμο, ακόμα και απο σεβασμό για τον απλό μαλάκα που υποφέρει θέλω να τους γαμήσουν το γκρόβερ μέχρι να ματώσει.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
δεν κατάλαβα.
τι διαφορά έχει το μάρκο τότε απ το ευρώ τώρα;
ούτως ή άλλως μόνο η γερμανία τραβάει κουπί.

σου χω ξαναπεί.
η ΕΕ απέτυχε για δύο λόγους.
πρώτον γιατί ο κάθε μαλάκας καστανάς καραμανλής θαπατέρο μπορούσε να κάνει οβιτούρες χωρίς κεντρικό έλεγχο και δεύτερον γιατι χωρίς ευρωστρατό είσαι η μόνικα του κλίντον στον διεθνή στίβο.

χωρίς κεντρική κυβέρνηση, χωρίς κεντρική εξωτερική πολιτική και χωρίς κεντρικό στρατευμα η ΟΝΕ ήταν καταδικασμένη να αποτύχει.

το σύστημα ήταν απλό.
μάγκα είμαι ο γερμανός, γαμώ και δέρνω. θες να ρθεις μαζί μου;
ναι; οκ αναλαμβάνω διοίκηση σε υποικ υπεθα και μαξίμου.
όχι; στα ριπαπά μου.
κατσε χέζε ψηλά κι αγνάντευε.

τώρα. έχει γίνει ένας φαυλος κύκλος η κατάσταση και λογικό είναι οι πιο αδύναμοι να πληρώσουν το μάρμαρο.
το δικαιούνται άλλωστε με τις επιλογές που έκαναν.
δεν επέβαλε σε κανέναν ο γερμανός τον ΓΑΠ ή τον κωστάκη.
βάλτε τους στον κώλο σας τώρα.
στην τελευταια παραγραφο διαφωνω απολυτα...ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΠ τον επιβαλανε,δεν υπαρχει 'ελευθερη ψηφος'ειναι ουτοπικη εκφραση...τα ΜΜΕ παιζανε απο το πρωι-μεχρι το βραδυ αυτους ,τα ακρα μαζευανε την πλεμπα και ολοι οι ανενταχτοι απλα γραφικοι...ο χοντρος και ο γαπ αποτελεσαν μονοδρομο και απλα την αλλη οψη ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ...εμεις θεατες στο ιδιο εργο....και στο τελος χαμενοι ,δαρμενοι και με ενοχες οτι τους ψηφισαμε κιολας....ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑΚΗ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο μεγαλοιδεατισμός και τα συμφεροντα των εργολαβων που υπαγορευσαν στον Σιμητη να μας ενταξει στο Ευρω, χωρις να τηρουμε τις απαραίτητες προυποθεσεις, ειναι αναλογου μεγεθους με τον μεγαλοιδεατισμο του Βενιζελου στην εκστρατεία της Μικράς Ασίας.

φιλαράκο με το συμπάθειο...
ούτε ο Βενιζέλος έχασε τη Μ. Ασία ούτε ο Σημίτης σε χρεοκόπησε.
καλό είναι τις μαλακίες που πετάμε να τις έχουμε ζυγίσει πρώτα.

Επισκέπτης
όταν όμως βλέπω ή ακούω με όλα αυτά να φεύγουν πανέρια κατά δεκάδες στον κιαμορέμο, ακόμα και απο σεβασμό για τον απλό μαλάκα που υποφέρει θέλω να τους γαμήσουν το γκρόβερ μέχρι να ματώσει.
Oσοι αμολανε πανερια σε Κιαμορεμους σημερα θα τα αμολανε και του χρονου.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ελατε ρε τωρα εδω εγινε επανασταση για να μην γινει ενα εργο (κερατεα)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στην τελευταια παραγραφο διαφωνω απολυτα...ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΠ τον επιβαλανε,δεν υπαρχει 'ελευθερη ψηφος'ειναι ουτοπικη εκφραση...τα ΜΜΕ παιζανε απο το πρωι-μεχρι το βραδυ αυτους ,τα ακρα μαζευανε την πλεμπα και ολοι οι ανενταχτοι απλα γραφικοι...ο χοντρος και ο γαπ αποτελεσαν μονοδρομο και απλα την αλλη οψη ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ...εμεις θεατες στο ιδιο εργο....και στο τελος χαμενοι ,δαρμενοι και με ενοχες οτι τους ψηφισαμε κιολας....ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑΚΗ

εγώ αγαπητέ λέω άλλο.
την πάτησα και με τον ένα και με τον άλλο.
οπότε το δις εξ αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.
ο ίσιος είχε γράψει κάτι σοφό που περιέχει και όλη την πολιτική αλήθεια που έχει καταστρέψει την ελλάδα.
ο πολιτικός δεν πρέπει να έχει δεύτερη ευκαιρία.
η ζωή ενός κράτους είναι σαν τη ζωή σου.
εάν κάποιος την απειλήσει μια είσαι μαλάκας εάν του το επιτρέψεις και δεύτερη.
πρόχειρα.
ο έλληνας δεν τιμώρησε το 2000 τον σημίτη
δεν τιμώρησε το 2007 τον κωστάκη.
αυτό έδωσε την εντύπωση σε κάθε μαλάκα πολιτικό ότι οι μαλακίες του εύκολα παίρνουν άφεση αμαρτιών.
αυτό οδήγησε και στην ασυδοσία και κατ επέκταση στη σημερινή κατάρρευση.
τελεία.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Oσοι αμολανε πανερια σε Κιαμορεμους σημερα θα τα αμολανε και του χρονου.

Σε αυτό συμφωνώ κι εγώ.

Αν εξαιρέσεις κάποιους με μυαλό κότας που ανήκουν στην κατηγορία "κάθε μέρα χαμαλίκι και το σάββατο Τσαλίκη" που λένε και τα ημισκούμπρια, και πιτσιρικάδες που τρώνε ακόμα τα λίγα φράγκα του μπαμπά (χωρίς να είναι μυριούχος απλά έχει πέντε καλά φράγκα στην άκρη) οι υπόλοιποι είναι αυτοί που το φυσάνε.

Κι αυτοί που το φυσάνε σήμερα, θα το φυσάνε κι αύριο κατά κανόνα. Ή απλά θα σηκωθούν να φύγουν.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

Θα εχει αντιστοιχα καταστροφικα αποτελεσματα.

Απο τους Γερμανους οικονομολογους οσοι προτείνουν τωρα εξοδο απο το ευρω αγαπουν την Ελλαδα.
Αν η εξοδος γινει μετα 2-3 χρονια θα εχει χαθει και οτι αξίζει, ΔΕΗ, δημοσια γη και ορυκτος πλουτος κλπ αρα θα ειμαστε σε χειροτερη κατασταση
ειτε βγο0υμε τωρα ειτε αργοτερα παμε σε καταστροφη αλλα επειδη δεν πιστευω με τιποτα το δημοσιευμα σπιγκελ παρολο που θεωρειται μεγα εγκριτο περιοδικο βλεπω οτι εχει παρει εργολαβια μαζι με το γερμανικο finamcial τις επιθεσεις εναντιον της ελλαδας και κατι μου λεει οτι υπαρχουν συμφεροντα.δεν υπαρχει περιπτωση να βγει η ελλαδα απο το ευρω και οσοι το πιστευουν ισως δνε εοχυν καταλαβει περι τινος προκειται.εδω ειναι στο ευρω οι σλοβακοι ρε ελεος.ασχετα αν εχουν καποιο ρυθμο αναπτυξης ελλαδα δεν ειναι και μην ακουσω παλι ραγιαδισμους με τους πρωην ανατολικους γυφταιους που το παιζουν σκληροι εναντιον της ελλαδας τωρα ενω πριν μερικα χρονια δεν ειχαν να φανε και το μονο που εκανα εξαγωγη ηταν οι πορνοσταρ.αυτο μου την βιδωνει.αρκετοι ισως διαφωνησου μαζι μου αλλα ας σκεφτουν οτι μετα την ελλαδα θα ακολουθησει ντομινο και προσωπικα μπορει να λενε για τα ελληνικα μμε οτι ειναι πουλημενα και εξυπηρετουν συμφεροντα μιας και οι ιδιοκτητες τους ειναι ειτε εργολαβοι ειτε αλλοι επιχειρηματιες κ.τ.λ. αλλα βλεποντας δημοσιευμα απο ξενα εντυπα και ηλεκτρονικα μμε βλεπω οτι στο εξωτερικο ειναι πολυ μεγαλυτεροι ψευτες και κορακια και εξηπυρετουν πολλα τεραστια συμφεροντα πολυεθνικων και τζογαδορων.εννοειται δεν πιστευω ουτε τους αθωους οικονομοικους αναλυτες-επιστημονες...αυτοι ειναι αδιαφθοροι λετε...??οποτε ας συνεχισουμε και βλεπουμε που θα παει.παιζοντια παιχνιδια σιγουρα στην πλατη της ελλαδας αλλα ολα καποια στιγμη εοχυν ενα τελος.εγω πιστευω οτι το τελος της ελλαδας λογω ευρωπης φυσικα και οχι λογω ελληνικης κυβερνησης δεν θα ειναι τοσο τραγικο οσο γραφουν πολλοι ξενοι που καθε αλλο παρα αθωα ειναι ολα οσα λενε...

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Ή νομίζεις πως άμα γίνει υποτίμηση και φθηνήνουν και άλλο οι αγκινάρες θα τις αγοράζουν στην Γερμανία και θα έχει αρκετά Ευρώ η Ελλάδα για να αγοράζει δολλάρια που θα χρειάζονται για το πετρέλαιο, τα μηχανήματα, τα φάρμακα και τους υπολογιστές σου;

+

ντετ ντιφλεισον, οπως ελεγε κ ο 8ειος Fisher

αφηνεις την προταση στη μεση ομως....δεν μας λες και οι (περιπου) 110τ χρυσου της ΤτΕ, ποσες μερες αρκουν;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Oσοι αμολανε πανερια σε κιαμορεμους σημερα θα τα αμολανε και του χρονου.
αμολήστε τα σκυλιά να τους φάνε γιατί αυτοί κρύβονται πίσω απο κάθε μίζα, απο κάθε λοβιτούρα απο κάθε λαμογιά στον κρατικό μηχανισμό.
αυτοκάθαρση θέλει η ελληνική κοινωνία.

μπούκα στους κιαμορέμους όπως στη βουλή και ξυλοφόρτωμα μέχρι να βάλουν μυαλό.
τι θες;
μίζα για την άδεια;
φάπες μέχρι την πλατεία.
τι κάνεις;
πετάς στο ρέμο το ΦΠΑ που δεν απέδωσες;
φάπες μέχρι το σπίτι σου.

απλά και δημοκρατικά.
όπως κάποτε οι αθηναίοι εξοστράκιζαν τα μουνόπανα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny:ΛΟΙΠΟΝ περι πανεριων επειδη τυχαινει να γνωριζω απο πρωτο χερι...ΤΟ να κονομαει ενα δυο τρια πεντε μαγαζια τη σαιζον και σαιζον πλεον κουτσουρεμενη με Π.Σ.Κ δεν λεει τιποτα .πληροφοριακα μεχρι και το 2005 πηγαινανε σφαιρα τουλαχιστον τα 8 στα 10 μαγαζια με διασκεδαση λαιβ και με σεζον απο τελη σεπτεβρη μεχρι μαη...τωρα οσα δουλευουνε εχουν μεροκαματα αστεια ,δεν βαζουν ικα και ωραρια νταχαου...ασε που πριν τελειωσει η σεζον 'μπουμ' και γεια σας....τωρα για 5 φετος και 5 του χρονου που θα πανε σε μια πολη 5.5 μυριων ε του πουστη!

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
εγώ αγαπητέ λέω άλλο.
την πάτησα και με τον ένα και με τον άλλο.
οπότε το δις εξ αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.
ο ίσιος είχε γράψει κάτι σοφό που περιέχει και όλη την πολιτική αλήθεια που έχει καταστρέψει την ελλάδα.
ο πολιτικός δεν πρέπει να έχει δεύτερη ευκαιρία.
η ζωή ενός κράτους είναι σαν τη ζωή σου.
εάν κάποιος την απειλήσει μια είσαι μαλάκας εάν του το επιτρέψεις και δεύτερη.
πρόχειρα.
ο έλληνας δεν τιμώρησε το 2000 τον σημίτη
δεν τιμώρησε το 2007 τον κωστάκη.
αυτό έδωσε την εντύπωση σε κάθε μαλάκα πολιτικό ότι οι μαλακίες του εύκολα πέρνουν άφεση αμαρτιών.
αυτό οδήγησε και στην ασυδοσία και κατ επέκταση στη σημερινή κατάρρευση.
τελεία.

Εδώ οι μισοί εδώ μέσα έχουν προσυγχωρέσει το ΓΑΠ και λένε "ε εντάξει θα ανακάμψουμε".

Δημοκρατικό ξεδημοκρατικό από λίγους δυστυχώς θα ξεκινήσει η "ιστορία". Εάαααααν και όοοοοοοταν ξεκινήσει δηλαδή, γιατί ικανούς μας έχω και στο νεκροκρέβατο μας να συγχωρνάμε τους φονιάδες μας.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Για μισο λεπτο γιατι δεν πολυκατεχω.

Το μαγαζι ΗΤΑΝ πλεονασματικο η ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ πλεονασματικο με λογιστικες κομπινες?

Όχι, άλλο έσοδα - έξοδα του κράτους, άλλο χρέος.

Ένα από τα κριτήρια του Μάαστριχ λέει ότι το συνολικό χρέος μιας χώρας πρέπει να είναι 60% του ΑΕΠ.

Το 1999, όταν η Ελλάδα έπρεπε να μπει στο Ευρώ είχε κάτι δάνεια σε γιέν, τα οποία έπρεπε να τα αποτιμήσει δηλαδή να τα υπολογίσει σε Ευρώ με την ισοτιμία που υπήρχε στο τέλος το έτους.

Επειδή όμως το γιέν είχε ανατιμηθεί η Ελλάδα εμφάνιζε ένα λογιστικά ένα πλεόνασμα 2%. Δηλαδή το χρέος της έβγαινε μεγαλύτερο κατά 2% σε σχέση με αυτά που είχε πάρει όταν σύναψε το δάνειο.

Για τον λόγο αυτό έγινε το swap με την Goldman Sachs. Δηλαδή η Τράπεζα αντάλλαξε τα δάνεια αυτά σε γιεν με δάνεια σε Ευρώ αλλά 2% χαμηλότερα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ειτε βγο0υμε τωρα ειτε αργοτερα παμε σε καταστροφη αλλα επειδη δεν πιστευω με τιποτα το δημοσιευμα σπιγκελ παρολο που θεωρειται μεγα εγκριτο περιοδικο βλεπω οτι εχει παρει εργολαβια μαζι με το γερμανικο finamcial τις επιθεσεις εναντιον της ελλαδας και κατι μου λεει οτι υπαρχουν συμφεροντα.δεν υπαρχει περιπτωση να βγει η ελλαδα απο το ευρω και οσοι το πιστευουν ισως δνε εοχυν καταλαβει περι τινος προκειται.εδω ειναι στο ευρω οι σλοβακοι ρε ελεος.ασχετα αν εχουν καποιο ρυθμο αναπτυξης ελλαδα δεν ειναι και μην ακουσω παλι ραγιαδισμους με τους πρωην ανατολικους γυφταιους που το παιζουν σκληροι εναντιον της ελλαδας τωρα ενω πριν μερικα χρονια δεν ειχαν να φανε και το μονο που εκανα εξαγωγη ηταν οι πορνοσταρ.αυτο μου την βιδωνει.αρκετοι ισως διαφωνησου μαζι μου αλλα ας σκεφτουν οτι μετα την ελλαδα θα ακολουθησει ντομινο και προσωπικα μπορει να λενε για τα ελληνικα μμε οτι ειναι πουλημενα και εξυπηρετουν συμφεροντα μιας και οι ιδιοκτητες τους ειναι ειτε εργολαβοι ειτε αλλοι επιχειρηματιες κ.τ.λ. αλλα βλεποντας δημοσιευμα απο ξενα εντυπα και ηλεκτρονικα μμε βλεπω οτι στο εξωτερικο ειναι πολυ μεγαλυτεροι ψευτες και κορακια και εξηπυρετουν πολλα τεραστια συμφεροντα πολυεθνικων και τζογαδορων.εννοειται δεν πιστευω ουτε τους αθωους οικονομοικους αναλυτες-επιστημονες...αυτοι ειναι αδιαφθοροι λετε...??οποτε ας συνεχισουμε και βλεπουμε που θα παει.παιζοντια παιχνιδια σιγουρα στην πλατη της ελλαδας αλλα ολα καποια στιγμη εοχυν ενα τελος.εγω πιστευω οτι το τελος της ελλαδας λογω ευρωπης φυσικα και οχι λογω ελληνικης κυβερνησης δεν θα ειναι τοσο τραγικο οσο γραφουν πολλοι ξενοι που καθε αλλο παρα αθωα ειναι ολα οσα λενε...

φιλαράκι ο γερμανός δεν κωλώνει. δεν είναι κλασομπινές σαν τον έλληνα.
όταν ανέλαβε το χρέος της DDR όλοι έλεγαν ότι πάει για φούντο.
τώρα πάλι είναι εκεί που είναι και με διπλάσιο μέγεθος.
ΔΕΝ ΚΩΛΩΝΕΙ πιστεψέ με ΚΑΘΟΛΟΥ να σου κρεμάσει την ταμπέλα του Ν4000 για τεντυμποισμό προς γνώσιν και συμμόρφωσιν των υπολοίπων.
κατάλαβες ή η παραβολή δε σου αρκεί;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom