Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
εγώ αγαπητέ λέω άλλο.
την πάτησα και με τον ένα και με τον άλλο.
οπότε το δις εξ αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.
ο ίσιος είχε γράψει κάτι σοφό που περιέχει και όλη την πολιτική αλήθεια που έχει καταστρέψει την ελλάδα.
ο πολιτικός δεν πρέπει να έχει δεύτερη ευκαιρία.
η ζωή ενός κράτους είναι σαν τη ζωή σου.
εάν κάποιος την απειλήσει μια είσαι μαλάκας εάν του το επιτρέψεις και δεύτερη.
πρόχειρα.
ο έλληνας δεν τιμώρησε το 2000 τον σημίτη
δεν τιμώρησε το 2007 τον κωστάκη.
αυτό έδωσε την εντύπωση σε κάθε μαλάκα πολιτικό ότι οι μαλακίες του εύκολα πέρνουν άφεση αμαρτιών.
αυτό οδήγησε και στην ασυδοσία και κατ επέκταση στη σημερινή κατάρρευση.
τελεία.
αυτο φωναζω και γω καθε μερα.ΔΕΝ υπαρχουν σωτηρες,η χωρα ζει εναν αργο οικονομικο θανατο που συμπαρασυρει σε απαξια και ολες τις αξιες που ειχαμε καποτε σα λαος.ΜΑΣ διαλυουν και καποιοι προσπαθουν να σωσουν τα αφεντικα τους παση θυσια...ΘΑΡΡΟΣ για να τους στειλουμε να παρουμε την τυχη στα χερια μας χρειαζετε ,ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑς
ΣΤΕΙΛΟΥΝ αλειτουργητους...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
φιλαράκι ο γερμανός δεν κωλώνει. δεν είναι κλασομπινές σαν τον έλληνα.
όταν ανέλαβε το χρέος της DDR όλοι έλεγαν ότι πάει για φούντο.
τώρα πάλι είναι εκεί που είναι και με διπλάσιο μέγεθος.
ΔΕΝ ΚΩΛΩΝΕΙ πιστεψέ με ΚΑΘΟΛΟΥ να σου κρεμάσει την ταμπέλα του Ν4000 για τεντυμποισμό προς γνώσιν και συμμόρφωσιν των υπολοίπων.
κατάλαβες ή η παραβολή δε σου αρκεί;
βασικα ο γερμανοσ το παει για ανδαδιαρθρωση χωρις κουρεμα δηλαδη επιμηκυνση για τα επομενα 150 χρονια.απο εκει και περα δεν μιλαμε για DDR για μια εταιρεια μιλαμε για καμποσα κρατη του νοτου και οχι μονο και συν τοις αλλοις η ευρωπη δεν το θελει αυτο οχι ολοι αλλα η πλειοψηφεια.ξεχνα τα περι εξοδου απο ευρω.ετσι πιστευω γιατι αν δεν βγω αληθινος τοτε εκει που ειμαστε μια φορα στα ταρταρα θα παμε πεντε φορες πιο κατω και βαλε.

imp44791

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
1
εδώ έπαιξε ο πατέρας μου ρε (όχι πολλά γύρω στα 15 μύρια τότε) που δεν ήθελε ούτε απ όξω απο καζίνο να περνάει. Με το τζόγο δεν τα πήγαινε καθόλου καλά.
μετά απο καιρό που τον ρώτησα γιατί μπήκε μου έλεγε:
ένιωθα ηλιθιος. μου χαν πρήξει τα συκώτια όλα τα φιλαράκια μου γιατί είμαι μαλάκας και δεν έχω μπει ακόμα.....
έχασε περίπου τα μισά.......

Όπως λέει και ο Charles Kindleberger (μέγας οικονομολόγος για τις φούσκες) "Δεν υπάρχει πιο μεγάλη ψυχολογική πίεση από να βλέπεις τους φίλους σου να πλουτίζουν". Τους εχθρούς σου απλά τους υποπτεύεσαι σα κλέφτες, "επιτήδειους" (η αγαπημένη διακιολογία του Ελληνα), μαυραγορίτες, λαμόγια κλπ. Αλλά να τα κονομάνε οι κολλητοί δεν αντέχεται εύκολα.

Εγώ ήμουν κάτω στην Ελλάδα Μάϊο - Δεκέμβριο του 99 μ'ενα συμβόλαιο στο χώρο (χρηματοοικονομικά) σε ξένη φυσικά εταιρεία (είμαι μετανάστης) και έτριβα τα μάτια μου μ'αυτά που γίνονταν. Σαν να είχε καπνίσει ληγμένα όλη η χώρα. Φυσικά, όπως οι περισσότεροι επαγγελματίες του χώρου, δεν ακούμπησα ούτε ένα "χαρτάκι". Όταν δε πήρα πρέφα ότι είχε πάρει ο πατέρας μου κάτι αηδίες κατασκευαστικές, πήγα σπίτι του και δε σταμάτησα να ουρλιάζω μέχρι που τα πούλησε (χωρίς κέρδος ή ζημιά ευτυχώς). Η δικαιολογία του: κάτι ξαδέρφια τα είχαν κονομήσει με τα ίδια παλιόχαρτα και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι αυτός που είναι ο μορφωμένος και πετυχημένος της οικογένειας έμεινε πίσω. Τα εν λόγω ξαδέρφια χάσανε και 40 και 50 μύρια τελικά.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ρε παπαρα,ο επικεφαλης δεν εχει ευθυνη γαμω το χριστο μου,γαμω?

Οταν τα μουνοπανα που καναν κουμαντο εσπρωχναν κανονικα τον καθε μαλακα(και το εγραψα και πιο πριν αυτο)αυτοι δεν ειχαν μεγαλυτερη ευθυνη απο τον κυρ-μαλακα που εχωνε κοπους μιας ζωης?
Οταν τα αλλα μουνια στις τραπεζες μιλαγαν επισημα για προοπτικες ανοδου ενω ηξεραν και το εβλεπαν(αυτη ηταν η δουλεια τους)οτι θα γινοταν της πουτανας αυτοι δεν ειχαν ευθυνη?

Και τολματε και λετε τωρα οτι η"απληστια πληρωνεται"και"το χρημα δεν γενιεται απο το μηδεν"?

Εχετε το θρασος να ριχνετε την ευθυνη στον τελευταιο τροχο της αμαξης?

Τερμα πορωμενοι εισαστε ρε ξεφτιλες.

Α, ναι...
Ο "λαός" που μονίμως τον παραπλάνάνε κάποιοι άλλοι και ποτέ δεν έχει ευθύνη για τίποτε...
Που το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη σωστή καθοδήγηση και θα μεγαλουργήσει...
Προσοχή, όχι την καθοδήγηση των άλλων, κάνει τζιζ, μόνο τη δική μας, την εγκεκριμένη από το Κώμα/Σεχτα/Φράξια/Οργάνωση/Στέκι...

Ασφαλώς και υπήρξε κυβερνητική ευθύνη για το χρηματιστήριο...
Ασφαλώς και τα πασοκεμον σε αγαστή συνεργασία με τα παπαγαλάκια της "ισχυρής ελλάδας" έπαιξαν παιχνιδάκια.
Αλλά την τελική απόφαση την είχαν αυτοί που την είδαν γκόρντον γκέκο...
Όταν σκέφτεσαι με λογικές 0 και 1 πρέπει οπωσδήποτε να φταίει μόνο κάποιος...
Η σκέψη ότι ο καθενας φταίει στο δικό του πεδίο ευθύνης μάλλον απαιτεί κάτι πιο σύνθετο από binary code...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
θα φυγουν μονο οταν δεν θα εχουν αλλο αιμα να ρουφηξουν...θελουν να ρουφανε αιμα συνεχεια,να το τραβανε επ αοριστον...ΟΙ ΘΥΣΙΕς μας δεν πιανουν τοπο,αλλα τους χαλυβδωνουν πιο πολυ στην εξουσια τους.ΔΕΝ θα φυγουν απο μονοι τους παρα μονο οταν βρουμε το θαρρος και τους στειλουμε...

Επισκέπτης
θα φυγουν μονο οταν δεν θα εχουν αλλο αιμα να ρουφηξουν...θελουν να ρουφανε αιμα συνεχεια,να το τραβανε επ αοριστον...ΟΙ ΘΥΣΙΕς μας δεν πιανουν τοπο,αλλα τους χαλυβδωνουν πιο πολυ στην εξουσια τους.ΔΕΝ θα φυγουν απο μονοι τους παρα μονο οταν βρουμε το θαρρος και τους στειλουμε...

Έτσι..

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Α, ναι...
Ο "λαός" που μονίμως τον παραπλάνάνε κάποιοι άλλοι και ποτέ δεν έχει ευθύνη για τίποτε...
Προσοχή, όχι την καθοδήγηση των άλλων, κάνει τζιζ, μόνο τη δική μας, την εγκεκριμένη από το Κώμα/Σεχτα/Φράξια/Οργάνωση/Στέκι...

Ασφαλώς και τα πασοκεμον σε αγαστή συνεργασία με τα παπαγαλάκια της "ισχυρής ελλάδας" έπαιξαν παιχνιδάκια.
Η σκέψη ότι ο καθενας φταίει στο δικό του πεδίο ευθύνης μάλλον απαιτεί κάτι πιο σύνθετο από binary code...

Ερώτηση νομικής φύσεως:

Αν (με πείσεις να) σου ζητήσω να με πυροβολήσεις και το κάνεις, διώκεσαι ποινικά εσύ ως φονιάς ή εγώ ως βλάκας?

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

.....στο διάολο!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.134
Πόντοι
22.785
Άγαπητοί σύντροφοι  σήμερα μού κόψανε ρεύμα καί νερό καί έπεται συνέχεια .
άπο-ζητώ τόν όβολόν σας σύντροφοι !!!!!!!! :helpplea:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βασικα ο γερμανοσ το παει για ανδαδιαρθρωση χωρις κουρεμα δηλαδη επιμηκυνση για τα επομενα 150 χρονια.απο εκει και περα δεν μιλαμε για DDR για μια εταιρεια μιλαμε για καμποσα κρατη του νοτου και οχι μονο και συν τοις αλλοις η ευρωπη δεν το θελει αυτο οχι ολοι αλλα η πλειοψηφεια.ξεχνα τα περι εξοδου απο ευρω.ετσι πιστευω γιατι αν δεν βγω αληθινος τοτε εκει που ειμαστε μια φορα στα ταρταρα θα παμε πεντε φορες πιο κατω και βαλε.

στα τάρταρα θα πας με ή χωρίς ευρώ.
αυτό είναι που προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις αλλά τίποτα εσύ.
η ελλάδα θα αποτελέσει σε λιγο καιρό το νεο γερμανικο πείραμα τύπου στρατοπέδων συγκέντρωσης.
μια ολάκερη χώρα πρέπει να εθιστεί στο Arbeit Macht Frei.
ήδη τα μισθά είναι υπο κατάρρευση. σε 3 χρόνια θα θεωρείται δεδομένο και αποδεκτό να δουλεύεις 12 ώρες ημερησίως για 1000 ευρώ.
κάτι που σιις εποχές γαννίτση θα έριχνε κυβερνήσεις.
κάνε τις αναγωγές σου.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ερώτηση νομικής φύσεως:

Αν (με πείσεις να) σου ζητήσω να με πυροβολήσεις και το κάνεις, διώκεσαι ποινικά εσύ ως φονιάς ή εγώ ως βλάκας?

απάντηση απλή.. εσύ χάνεις την ζωή σου...

Επισκέπτης
Α, ναι...

Τι ωραία που τα στρογγυλεύεις κι εσύ.
Για άλλη μια φορά..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εγώ τη χάνω. Πάει αυτό.

Και ξαναρωτώ:

Διώκεται ποινικά ΝΑΙ ή ΟΥ ? ? ?

φυσικά... εντάξει ξέρω τι θέλεις να πείς.. γιατί δεν διωχθήκανε ποινικά οι παπαγαλίζοντες ...

αλλά ο πεθαμένος δεν έχει να κερδίσει και κάτι..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
δεν χρειαζεται οπλα η επανασταση.ΑΠΛΑ αλληλεγγυη,ολοι αποχη απο τα εσοδα τους,αποχη απο οικ.δραστηριοτητες που τους χρηματοδοτουν,μην νοιαζεστε για τον μικροκοσμο σας ,για τις καταθεσεις σας για μια δυσκολη ωρα...χρειαζετε ολοι να δουμε τον διπλανο σαν αποκουμπι και αυτος το ιδιο.ΟΣΕΣ διαφορες και αν εχουμε σαν ανθρωποι τα βαζουμε με μηχανες.ΠΡΕΠΕΙ να επικρατησουμε.ΜΗΧΑΝΕΣ παραγωγης κερδους που ξεκινησαμε εμεις οι ιδιοι παρασυρμενοι-τυφλωμενοι απο τον πλουτο που μας εμοιαζε ποιο πιθανος παρα ποτε, ποιο ευκολος παρα ποτε.ΚΟΙΤΑΞΑΜΕ μονο την παρτη μας και ξεχασαμε οτι ειμαστε κοινωνιες...το προβλημα δεν ειναι μονο ελληνικο(αν και αυτο μας καιει πιο πολυ)ΕΙΝΑΙ παγκοσμιο....μας ρουφαει μεσα η δινη της τρελας για πλουτο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom