1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
καρφώνεσαι.εγώ πάντως την έκανα στις 7 Ιουλίου του 1999 από την Σοφοκλέους... ;)
καρφώνεσαι.εγώ πάντως την έκανα στις 7 Ιουλίου του 1999 από την Σοφοκλέους... ;)
Ρε παπαρα,ο επικεφαλης δεν εχει ευθυνη γαμω το χριστο μου,γαμω?είπα εγώ πουθενά ότι δεν φταίει και ο Παπαντωνίου? οτι δεν φταίει ο Σημίτης? αλλά όταν κάποιος περιμένει ότι θα κονομήσει χωρίς μόχθο ή νομίζει ότι τα λεφτά φυτρώνουν στα δέντρα εεε τότε είναι άξιος της μοίρας του σε μεγάλο βαθμό..
Μια στιγμη...παρεα με την αμερικανα την μπανκα δεν ητανε,λεει,που ο κινεζος εβγαζε,ξαναλεει,πλεονασματικο το μαγαζι για να μπει το γιουνανισταν στην ΕΕ?
όσοι γνώριζαν εκ των έσω και είχαν εσωτερικές πληροφορίες βγάλαν τα χρήματα 2-3 μήνες πριν.
Πάντως ένα έχω να πω. Ο περσόνα τα λεγε καιρό. Και γενικά ότι έχει πει έχει πέσει μέσα. Δε κάνω πλάκα, ψάξτε τα ποστ του.
καρφώνεσαι.
Κερδιζω,χανω.αχ αυτή η γοητεία του δυαδικού συστήματος..
Αλλα ναι,ας μην σκεφτομαστε δυαδικα.εγώ πάντως την έκανα στις 7 Ιουλίου του 1999 από την Σοφοκλέους... ;)
ΜΠΟΡΕΙ ρε πουστη μου ναεισαι αρης αλλα εδω σου δινω δικιο....ΧΑΧΑΧΑΧΑ οι παλιομαλακες οταν το χρηματιστηριο εκανε εκτροπα εβγαζαν τον κοκκαλη στο γυαλι να λεει χωστε λεφτα το ελληνικο χρηματηστηριο εχει πολυ μελλον....(τοτε πουλησα τα παντα που τα ειχα απο το 93)ψοφο παπουλη και λοιπα λαμογια που με την χειραγωση και τον ζηλο που επιδειξατε ,'πηδηξατε'ενα μεγαλο μερος των ελληνων ...ΨΟΦΟ που σας φταιει ο μεροκαματιαρης που εχωσε 5 οικονομιες του επειδη πιστεψε τα μεγαλοσυελεχη των καναλιων που εσκιζαν τα ρουχα τους για το ποσο αποδοτικος ειναι ο ελλ.δεικτης.
ΟΥΣΤ.
Ευθυμήσαμε κάπως αυτή την δύσκολη μέρα.
ορθόνΟΙ ΔΕΞΟΙ κανουν μπαμ...ξερεις να φυλαχτεις...
αυτα τα σοσιαλομουνοπανα καμια φορα σε ξεγελανε....
Η πλακα ειναι οτι ειχε προηγηθει τετοια φαση καμποσα χρονια πριν.εδώ έπαιξε ο πατέρας μου ρε (όχι πολλά γύρω στα 15 μύρια τότε) που δεν ήθελε ούτε απ όξω απο καζίνο να περνάει. Με το τζόγο δεν τα πήγαινε καθόλου καλά.
μετά απο καιρό που τον ρώτησα γιατί μπήκε μου έλεγε:
ένιωθα ηλιθιος. μου χαν πρήξει τα συκώτια όλα τα φιλαράκια μου γιατί είμαι μαλάκας και δεν έχω μπει ακόμα.....
έχασε περίπου τα μισά.......
γιατί είναι δύσκολη;
έρχεται η πούτσα ενώ την είχαμε προβλέψει και μας βρίζατε 2 χρόνια πριν;
Για το χρεος?Καμία σχέση.
Για το χρέος έγινε το swap.
Ρε παπαρα,ο επικεφαλης δεν εχει ευθυνη γαμω το χριστο μου,γαμω?
Οταν τα μουνοπανα που καναν κουμαντο εσπρωχναν κανονικα τον καθε μαλακα(και το εγραψα και πιο πριν αυτο)αυτοι δεν ειχαν μεγαλυτερη ευθυνη απο τον κυρ-μαλακα που εχωνε κοπους μιας ζωης?
Οταν τα αλλα μουνια στις τραπεζες μιλαγαν επισημα για προοπτικες ανοδου ενω ηξεραν και το εβλεπαν(αυτη ηταν η δουλεια τους)οτι θα γινοταν της πουτανας αυτοι δεν ειχαν ευθυνη?
Και τολματε και λετε τωρα οτι η"απληστια πληρωνεται"και"το χρημα δεν γενιεται απο το μηδεν"?
Εχετε το θρασος να ριχνετε την ευθυνη στον τελευταιο τροχο της αμαξης?
Τερμα πορωμενοι εισαστε ρε ξεφτιλες.
εδώ έπαιξε ο πατέρας μου ρε (όχι πολλά γύρω στα 15 μύρια τότε) που δεν ήθελε ούτε απ όξω απο καζίνο να περνάει. Με το τζόγο δεν τα πήγαινε καθόλου καλά.
ένιωθα ηλιθιος. μου χαν πρήξει τα συκώτια όλα τα φιλαράκια μου γιατί είμαι μαλάκας και δεν έχω μπει ακόμα.....
ΜΙΛΑΜΕ για εποχες που σωθηκα κυριολεκτικα απο ενδειξεις...ειχα κατα τυχη -ΤΥΧΗ ΚΑΘΑΡΑ-διαβασει ενα αρθρο για τις αφηνιασμενες αγορες(μπουλ μαρκετς)και το πως σε βαζουν στον κουβα και κλειδωνεσε στην κατηφορα τα παπαγαλακια και οι μεγαλοκαρχαριες...ΟΤΑΝ ειδα τον κοκκαλη να λεει φατσα φορα 'ΧΩΣΤΕ' και το δεικτη να πιανει το βερολινο,εκανα το σταυρο μου και πουλησα πανικοβλητος.....Ποτε δεν κοιταξα πισω.εδώ έπαιξε ο πατέρας μου ρε (όχι πολλά γύρω στα 15 μύρια τότε) που δεν ήθελε ούτε απ όξω απο καζίνο να περνάει. Με το τζόγο δεν τα πήγαινε καθόλου καλά.
θελει πολύ μυαλό;
με 10 ευρώ παίρνεις σήμερα 15 δολλάρια.
αύριο με 15 δολλαρια μπορεί να παίρνεις 30 ευρώ.
κάνε τις αναγωγές σου.
η φούσκα της ΕΕ θα σκάσει οσονούπω.
κανείς δεν είπε στ αρχιδάκια στις βρυξέλλες να τα κάνουν πλακάκια με τη Λήμαν και την γκόλντμαν χωρίς αντίστοιχη CIA και USArmy.
τωρα ας πρόσεχαν.
2 χρονια πριν
δηλ 9-5-09
ΜΙΛΑΜΕ για εποχες που σωθηκα κυριολεκτικα απο ενδειξεις...ειχα κατα τυχη -ΤΥΧΗ ΚΑΘΑΡΑ-διαβασει ενα αρθρο για τις αφηνιασμενες αγορες(μπουλ μαρκετς)και το πως σε βαζουν στον κουβα και κλειδωνεσε στην κατηφορα τα παπαγαλακια και οι μεγαλοκαρχαριες...ΟΤΑΝ ειδα τον κοκκαλη να λεει φατσα φορα 'ΧΩΣΤΕ' και το δεικτη να πιανει το βερολινο,εκανα το σταυρο μου και πουλησα πανικοβλητος.....Ποτε δεν κοιταξα πισω.