Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
είπα εγώ πουθενά ότι δεν φταίει και ο Παπαντωνίου? οτι δεν φταίει ο Σημίτης? αλλά όταν κάποιος περιμένει ότι θα κονομήσει χωρίς μόχθο ή νομίζει ότι τα λεφτά φυτρώνουν στα δέντρα εεε τότε είναι άξιος της μοίρας του σε μεγάλο βαθμό..
Ρε παπαρα,ο επικεφαλης δεν εχει ευθυνη γαμω το χριστο μου,γαμω?

Οταν τα μουνοπανα που καναν κουμαντο εσπρωχναν κανονικα τον καθε μαλακα(και το εγραψα και πιο πριν αυτο)αυτοι δεν ειχαν μεγαλυτερη ευθυνη απο τον κυρ-μαλακα που εχωνε κοπους μιας ζωης?
Οταν τα αλλα μουνια στις τραπεζες μιλαγαν επισημα για προοπτικες ανοδου ενω ηξεραν και το εβλεπαν(αυτη ηταν η δουλεια τους)οτι θα γινοταν της πουτανας αυτοι δεν ειχαν ευθυνη?

Και τολματε και λετε τωρα οτι η"απληστια πληρωνεται"και"το χρημα δεν γενιεται απο το μηδεν"?

Εχετε το θρασος να ριχνετε την ευθυνη στον τελευταιο τροχο της αμαξης?

Τερμα πορωμενοι εισαστε ρε ξεφτιλες.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Μια στιγμη...παρεα με την αμερικανα την μπανκα δεν ητανε,λεει,που ο κινεζος εβγαζε,ξαναλεει,πλεονασματικο το μαγαζι για να μπει το γιουνανισταν στην ΕΕ?

Καμία σχέση.

Για το χρέος έγινε το swap.

Ούτε ήταν καμία απάτη την στιγμή που έγινε. Θα έπρεπε πιθανόν να είχε γίνει κάποια υποσημείωση (και δεν ξέρω αν δεν έγινε) αλλά απάτη δεν ήταν.

Ούτε σαν ποσό ήταν κάτι το ιδιαίτερα σημαντικό.

Άλλωστε και τώρα η ΕΚΤ αρνήθηκε να ανακοινώσει λεπτομέρειες από την σχετική ερευνά της για το θέμα αυτό.

Επισκέπτης
όσοι γνώριζαν εκ των έσω και είχαν εσωτερικές πληροφορίες βγάλαν τα χρήματα 2-3 μήνες πριν.

Υπάρχουν ονόματα και διευθύνσεις.
Πασίγνωστοι είναι όλοι..
Άμα γούσταραν ν'αποκαλύψουν το σκάνδαλο μόνο ν'άνοιγαν τους κωδικούς του εκ Λαρίσης χρηματιστή (αυτουνού με τον ασημί ιαγουάρο) έφτανε..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Πάντως ένα έχω να πω. Ο περσόνα τα λεγε καιρό. Και γενικά ότι έχει πει έχει πέσει μέσα. Δε κάνω πλάκα, ψάξτε τα ποστ του.

Ααχχαααχχχχαχαχ.

Ευθυμήσαμε κάπως αυτή την δύσκολη μέρα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

χωρίς καμμία εσωτερική πληροφόρηση παρακαλώ... απλά για πες μου όταν βλέπεις τύπο λιγδίαρη με ένα κινητό να μπαίνει στην ΕΛΔΕ της γειτονιάς και όταν βγαίνει να λέει στον συνομιλητή του

"Αγόρασε για 50 ότι είναι κάτω από 5" (αγόρασε για 50.000.000 ότι μετοχή είναι κάτω από 5.000 σε απλά ελληνικά) εσύ τι θάκανες????

Επισκέπτης

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΜΠΟΡΕΙ ρε πουστη μου ναεισαι αρης αλλα εδω σου δινω δικιο....ΧΑΧΑΧΑΧΑ οι παλιομαλακες οταν το χρηματιστηριο εκανε εκτροπα εβγαζαν τον κοκκαλη στο γυαλι να λεει χωστε λεφτα το ελληνικο χρηματηστηριο εχει πολυ μελλον....(τοτε πουλησα τα παντα που τα ειχα απο το 93)ψοφο παπουλη και λοιπα λαμογια που με την χειραγωση και τον ζηλο που επιδειξατε ,'πηδηξατε'ενα μεγαλο μερος των ελληνων ...ΨΟΦΟ που σας φταιει ο μεροκαματιαρης που εχωσε 5 οικονομιες του επειδη πιστεψε τα μεγαλοσυελεχη των καναλιων που εσκιζαν τα ρουχα τους για το ποσο αποδοτικος ειναι ο ελλ.δεικτης.
ΟΥΣΤ.

εδώ έπαιξε ο πατέρας μου ρε (όχι πολλά γύρω στα 15 μύρια τότε) που δεν ήθελε ούτε απ όξω απο καζίνο να περνάει. Με το τζόγο δεν τα πήγαινε καθόλου καλά.
μετά απο καιρό που τον ρώτησα γιατί μπήκε μου έλεγε:
ένιωθα ηλιθιος. μου χαν πρήξει τα συκώτια όλα τα φιλαράκια μου γιατί είμαι μαλάκας και δεν έχω μπει ακόμα.....
έχασε περίπου τα μισά.......

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
ΟΙ ΔΕΞΟΙ κανουν μπαμ...ξερεις να φυλαχτεις...
αυτα τα σοσιαλομουνοπανα καμια φορα σε ξεγελανε....

Επισκέπτης
εδώ έπαιξε ο πατέρας μου ρε (όχι πολλά γύρω στα 15 μύρια τότε) που δεν ήθελε ούτε απ όξω απο καζίνο να περνάει. Με το τζόγο δεν τα πήγαινε καθόλου καλά.
ένιωθα ηλιθιος. μου χαν πρήξει τα συκώτια όλα τα φιλαράκια μου γιατί είμαι μαλάκας και δεν έχω μπει ακόμα.....
Η πλακα ειναι οτι ειχε προηγηθει τετοια φαση καμποσα χρονια πριν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε παπαρα,ο επικεφαλης δεν εχει ευθυνη γαμω το χριστο μου,γαμω?

Οταν τα μουνοπανα που καναν κουμαντο εσπρωχναν κανονικα τον καθε μαλακα(και το εγραψα και πιο πριν αυτο)αυτοι δεν ειχαν μεγαλυτερη ευθυνη απο τον κυρ-μαλακα που εχωνε κοπους μιας ζωης?
Οταν τα αλλα μουνια στις τραπεζες μιλαγαν επισημα για προοπτικες ανοδου ενω ηξεραν και το εβλεπαν(αυτη ηταν η δουλεια τους)οτι θα γινοταν της πουτανας αυτοι δεν ειχαν ευθυνη?

Και τολματε και λετε τωρα οτι η"απληστια πληρωνεται"και"το χρημα δεν γενιεται απο το μηδεν"?

Εχετε το θρασος να ριχνετε την ευθυνη στον τελευταιο τροχο της αμαξης?

Τερμα πορωμενοι εισαστε ρε ξεφτιλες.

ποιό κυρ μαλάκα φουκαρά ρε;
εδώ ο πατέρας μου με μεταπτυχιακό και καμμιά σχεση με τζόγο και χρηματιστηρια μπήκε λόγω κοινωνικής κατακραυγής.
τότε εάν δεν ήοσυν στο χρηματιστήριο λίγο πολύ σε αντιμετώπιζαν ως ούφο.

Επισκέπτης

Ήμανε χρεωμένος μέχρι τα μπούνια τότενες ΕΥΤΥΧΩΣ.
Είχα και θεματάκι με το τζόγο..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
ΜΙΛΑΜΕ για εποχες που σωθηκα κυριολεκτικα απο ενδειξεις...ειχα κατα τυχη -ΤΥΧΗ ΚΑΘΑΡΑ-διαβασει ενα αρθρο για τις αφηνιασμενες αγορες(μπουλ μαρκετς)και το πως σε βαζουν στον κουβα και κλειδωνεσε στην κατηφορα τα παπαγαλακια και οι μεγαλοκαρχαριες...ΟΤΑΝ ειδα τον κοκκαλη να λεει φατσα φορα 'ΧΩΣΤΕ' και το δεικτη να πιανει το βερολινο,εκανα το σταυρο μου και πουλησα πανικοβλητος.....Ποτε δεν κοιταξα πισω.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
θελει πολύ μυαλό;
με 10 ευρώ παίρνεις σήμερα 15 δολλάρια.
αύριο με 15 δολλαρια μπορεί να παίρνεις 30 ευρώ.
κάνε τις αναγωγές σου. 

η φούσκα της ΕΕ θα σκάσει οσονούπω.
κανείς δεν είπε στ αρχιδάκια στις βρυξέλλες να τα κάνουν πλακάκια με τη Λήμαν και την γκόλντμαν χωρίς αντίστοιχη CIA και USArmy.

τωρα ας πρόσεχαν.

Έλα.....

Δηλαδή κατ' εσέ οι Αμερικάνοι υπονομεύουν την ΕΕ και θέλουν να ανατιμηθεί το δολλάριο έναντι του Ευρώ για να ακριβήνουν τα προϊόντα τους στην σημαντικότερη τους εξαγωγική αγορά την Ευρώπη. Λαμπρά.

Και γενικώς θέλουν ακριβό δολλάριο για να κάνουν ακόμη περισσότερες εισαγωγές και καθόλου εξαγωγές.

Λαμπρά.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
2 χρονια πριν

δηλ 9-5-09

ναι..... όταν ήταν φως φανάρι ότι οι απεγνωσμένες προσπάθειες του κωστάκη δείχνουν πανικό κατάρρευσης.
ρώτα τη σάβρα πότε αποφάσισα να φύγω απ το κωλοχανείο.

περαστικά τώρα.
αν και θέλω να τη φάτε την πούτσα παχειά παχειά.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΜΙΛΑΜΕ για εποχες που σωθηκα κυριολεκτικα απο ενδειξεις...ειχα κατα τυχη -ΤΥΧΗ ΚΑΘΑΡΑ-διαβασει ενα αρθρο για τις αφηνιασμενες αγορες(μπουλ μαρκετς)και το πως σε βαζουν στον κουβα και κλειδωνεσε στην κατηφορα τα παπαγαλακια και οι μεγαλοκαρχαριες...ΟΤΑΝ ειδα τον κοκκαλη να λεει φατσα φορα 'ΧΩΣΤΕ' και το δεικτη να πιανει το βερολινο,εκανα το σταυρο μου και πουλησα πανικοβλητος.....Ποτε δεν κοιταξα πισω.

υπάρχει μία σοφή ρήσις των εμπόρων (ειδικά αυτών που προερχονται από την Κωνσταντινούπολη)... "ο έμπορος όταν αγοράζει κερδίζει"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom