gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Μίλα καθαρά ρε! Καθαρά και ΕΞΑΣΤΕΡΑ!
εξασφαιρα.....
ποσο πιο κατανοητα;
αχαχαχαχαχαχαχαχ
Μίλα καθαρά ρε! Καθαρά και ΕΞΑΣΤΕΡΑ!
Διάβασα.διάβασες ρε μαλάκα τι έγραψα παραπάνω???
και με το να κάψεις την μισθοδοσία για 2-3 χρόναι των ΔΥ δεν λύνει το πρόβλημα. .απλά το μεταθέτει.. το να μειώσεις την μισθοδοσία στο μισό έχοντας ένα υγιή δημόσιο τομέα που λειτουργεί και παράλληλα να έχεις κάνει το κλίμα έτσι ώστε να έλθουν επενδύσεις που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας σου το λύνει..
και φυσικά επενδύσεις δεν έρχοντια όσο οι επενδυτές ξέρουν ότι ο φόρος είναι 45% και καραδοκεί ο κάθε πικραμένος με το χέρι ανοιχτό για να του τα πάρουν..
ούτε έρχονται αν για την έγκριση ενός επενδυτικού σχεδίου απαιτούνται από 3-15 χρόνια.. μέσα σε 15 μέρες πρέπει να εγκρίνονται χωρίς πολλά πολλά και χωρίς προσφυγές του κάθε πικραμένου στο ΣτΕ και στα δικαστήρια...
Συ κατάλαβες;;;
γενικο μαχαιρι για ολους και μετα σφιξιμο η ζωνη ακομα και πιο πολυ απο οτι λες
Μας το ξαναπες...Ζηλευεις μηπως?
Μπα,τώρα θα μου πετσοκόβαν τον μισθό κ ως λοβοτομημένος θα ψήφιζα ξανά Πασόκ.Μας το ξαναπες...Ζηλευεις μηπως?
λαδή τι ??? να στήσουμε και άλλες ΔΕΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ, ΕΛΠΕ, ΕΛΒΟ κλπ.. όχι φτάνει δεν μου χρειάζονται...Διάβασα.
Το κράτος από μέσα πρέπει να χτιστεί κ όχι απ'έξω,για να είναι ισχυρό.
Οι ιδιώτες θέλουν απλά κέρδος κ δεν τους νοιάζει τίποτε άλλο,σαφώς θα ανοίξουν κ κάποιες θέσεις εργασίας φυσικά.
Μιλάνε όλοι , μιλάν κι οιΚαι γιατι δεν τα παιρναμε τοσα χρονια αυτα τα μετρα;
Γιατι δεν τα επαιρνε ο Κωστακης που ωρυεται για παρτη του ο μαλακας ο παλερμος;;
Κακοδιαχειριση....αυτη ειναι η πληγη
Κακοδιαχειριση σε ολα αδελφε και απο ολες τις κυβερνησεις,απο το ανθρωπινο δυναμικο
που του πουλαγαν εκδουλευσεις και τσατσιλικια για ενα διορισμο,μεχρι τους φυσικους
μας πορους που τους κατασπαταλησανμεχρι κεραιας.....
Και το χειροτερο δεν ΠΛΗΡΩΣΕ κανενας..
και εδω ειναι το ΣΤΟΠ το δικο μου,το κολλημα μου
σωστα τα μετρα,αλλα θελω αιμα πρωτα
θα ματωσω και θα γαμηθω,αλλα θα πληρωσουν ολοι αυτοι που τους ψηφιζα και με
κοροιδευαν
γενικο μαχαιρι για ολους και μετα σφιξιμο η ζωνη ακομα και πιο πολυ απο οτι λες
Μπα,τώρα θα μου πετσοκόβαν τον μισθό κ ως λοβοτομημένος θα ψήφιζα ξανά Πασόκ.
Εξωτερικό ρε γιατί δεν είναι μπουρδέλο το δημόσιο χωρίς να τα έχουν πουλήσει ούλα στους ιδιώτες;;;λαδή τι ??? να στήσουμε και άλλες ΔΕΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ, ΕΛΠΕ, ΕΛΒΟ κλπ.. όχι φτάνει δεν μου χρειάζονται...
το κράτος δεν είναι επιχειρηματίας.. είναι ρυθμιστής...
συμφωνώ στο "γενικό μαχαίρι".. διαφωνώ στο "και μετά"...
Χρονικό είναι το θέμα,φτάσαμε στο τέλμα,στην γεννιά μου κ τα πασοκόπαιδα τα ίδια θα πάθουν.Ενώ τώρα που θα κάνεις κανένα 10μηνο να βρεις δουλειά αφότου ξεκινήσεις να ψάχνεις και εάν απολυθείς πριν το πρώτο έτος δεν έχεις αποζημίωση είσαι καλύτερα, ε;
Μιλάνε όλοι , μιλάν κι οικώλοιβολεμένοι δημοσιουπαλληλίσκοι...
Μάααστα...
Τρίτη 30 Ιουνίου 2009
28,69% αυξήθηκε το 2009 η βενζίνη
Σύμφωνα με στοιχεία που δίνει το ΕΛΚΕΚΑ, η αύξηση της τιμής των καυσίμων «ροκανίζει» τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς, με δεδομένο ότι οι αυξήσεις μισθών και συντάξεων το 2009 είναι σχεδόν μηδενικές.
Μετά την πρόσφατη αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, η τιμή της αμόλυβδης σήμερα διαμορφώνεται 1,081 ευρώ το λίτρο η μέση τιμή , ενώ τον Ιανουάριο του 2009 η τιμή κυμαινόταν 0,84 ευρώ το λίτρο.
Όπως αναφέρει το Ελληνικό Κέντρο Καταναλωτών, ο Έλληνας, κάτοχος ΙΧ 1400 κυβικών εκατοστών που διανύει 1250 χιλ. τον μήνα και καταναλώνει 9 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, τον Ιανουάριο ξόδευε 94,50 ευρώ, ενώ σήμερα ξοδεύει 121,61 ευρώ, διαφορά 27,11 ευρώ ποσοστό 28,69%.
Εξωτερικό ρε γιατί δεν είναι μπουρδέλο το δημόσιο χωρίς να τα έχουν πουλήσει ούλα στους ιδιώτες;;;
Το κράτος πρέπει να είναι ρυθμιστής αλλά όχι υποτακτικός των φιλελεύθερων bussinesmen(όπως υποστηρίζεις).
ενώ σήμερα η τιμήτης βενζίνης έχει πέσει
Τρίτη 30 Ιουνίου 2009
28,69% αυξήθηκε το 2009 η βενζίνη
Σύμφωνα με στοιχεία που δίνει το ΕΛΚΕΚΑ, η αύξηση της τιμής των καυσίμων «ροκανίζει» τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς, με δεδομένο ότι οι αυξήσεις μισθών και συντάξεων το 2009 είναι σχεδόν μηδενικές.
Μετά την πρόσφατη αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, η τιμή της αμόλυβδης σήμερα διαμορφώνεται 1,081 ευρώ το λίτρο η μέση τιμή , ενώ τον Ιανουάριο του 2009 η τιμή κυμαινόταν 0,84 ευρώ το λίτρο.
Όπως αναφέρει το Ελληνικό Κέντρο Καταναλωτών, ο Έλληνας, κάτοχος ΙΧ 1400 κυβικών εκατοστών που διανύει 1250 χιλ. τον μήνα και καταναλώνει 9 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, τον Ιανουάριο ξόδευε 94,50 ευρώ, ενώ σήμερα ξοδεύει 121,61 ευρώ, διαφορά 27,11 ευρώ ποσοστό 28,69%.