jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Μαζοχισμός σε όλο του το μεγαλείο.....
Αντί να βγάλουν την
"Ταξική Δημοσιοϋπαλληλική Συνεργασία" (ΠΑΜΕ)
να πατε να πατε
Μαζοχισμός σε όλο του το μεγαλείο.....
Αντί να βγάλουν την
"Ταξική Δημοσιοϋπαλληλική Συνεργασία" (ΠΑΜΕ)
Την ίδια στιγμή στα ΕΛΠΕ το μόνο που δεν έχουν είναι επίδομα anal bleaching...
Είπαμε, το πρόβλημα δεν είναι το μνημόνιο αυτό καθεαυτό αλλά τα ΖΩΑ που κυβερνάνε και που το μόνο που έχουν κάνει μέχρι στιγμής είναι να δώσουν εντολες στο γενικό λογιστήριο να κόψει μισθούς και αυξηθεί ο ΦΠΑ...
Τα υπόλοιπα απαιτούν προσόντα και ικανότητες...
Τα λες τόσο έξυπνα άτιμο!!!να πατε να πατε
εγώ διαφωνώ κάθετα με το μνημόνιο αλλά συμφωνώ 100% με τα μέτρα που προτείνει... ΠΡΕΠΕΙ να τα πάρουμε (και όχι μόνον αυτά) και το χειρότερο ΕΠΡΕΠΕ να τα έχουμε πάρει πολλά χρόνια πρίν...
Τρίτη 30 Ιουνίου 2009
28,69% αυξήθηκε το 2009 η βενζίνη
Σύμφωνα με στοιχεία που δίνει το ΕΛΚΕΚΑ, η αύξηση της τιμής των καυσίμων «ροκανίζει» τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς, με δεδομένο ότι οι αυξήσεις μισθών και συντάξεων το 2009 είναι σχεδόν μηδενικές.
Μετά την πρόσφατη αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, η τιμή της αμόλυβδης σήμερα διαμορφώνεται 1,081 ευρώ το λίτρο η μέση τιμή , ενώ τον Ιανουάριο του 2009 η τιμή κυμαινόταν 0,84 ευρώ το λίτρο.
Όπως αναφέρει το Ελληνικό Κέντρο Καταναλωτών, ο Έλληνας, κάτοχος ΙΧ 1400 κυβικών εκατοστών που διανύει 1250 χιλ. τον μήνα και καταναλώνει 9 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, τον Ιανουάριο ξόδευε 94,50 ευρώ, ενώ σήμερα ξοδεύει 121,61 ευρώ, διαφορά 27,11 ευρώ ποσοστό 28,69%.
Τα λες τόσο έξυπνα άτιμο!!!
Μου σηκώνεται η τρίχα όποτε σε διαβάζω,πραγματικά......
ναι ρε μαλάκα.. από χρόνια έπρεπε να έχουμε κλείσει το μισό δημόσιο και να έχουμε κόψει τους μισθούς στα τεμπελόσκυλα του ευρύτερου δημόσιου τομέα..χαχαχαχα καλο καλο
Με ποια μέτρα του ακριβώς συμφωνείς;;;;εγώ διαφωνώ κάθετα με το μνημόνιο αλλά συμφωνώ 100% με τα μέτρα που προτείνει... ΠΡΕΠΕΙ να τα πάρουμε (και όχι μόνον αυτά) και το χειρότερο ΕΠΡΕΠΕ να τα έχουμε πάρει πολλά χρόνια πρίν...
τι μαλάκες θεέ μου !!!!!!!!!!!!!!!!!
αντί να κλείσουν κανένα μπουρδέλο-χρεωκοπημένη δημόσια επιχείρηση-υπηρεσία αφήνουν και κλείνουν οι τελευταίες βιομηχανίες της χώρας .. έστω και παπουτσίδικα...
μα πόσο μαλάκες μπορεί να είναι..
κλείστε βρε πουστηδες την ΕΑΣ τον ΟΣΕ τον ΟΚΑΝΑ όποιο τέτοιο μπουρδέλο θέλετε .. αφήστε ρε τον ιδιωτικό τομέα να δουλέψει γαμώ την Ιπποκράτους σας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ναι ρε μαλάκα.. από χρόνια έπρεπε να έχουμε κλείσει το μισό δημόσιο και να έχουμε κόψει τους μισθούς στα τεμπελόσκυλα του ευρύτερου δημόσιου τομέα..
ΠΛΑΦΟΝ τώρα 2.000 ευρώ μέγιστη μικτή αμοιβή σε όλο το δημόσιο (δικαστικοί, ΕΛΠΕ, βουλευτές, υπουργοί κλπ κλπ κλπ).. και όποιος γουστάρει...
οποιος δεν γουστάρει το βαλιτσάκι του και στον ιδιωτικό τομέα...
ο μνημόνιο λέει μια βασική αρχή.. οτι τοΜε ποια μέτρα του ακριβώς συμφωνείς;;;;
Με τον περιορισμό άχρηστων δαπανών που κάναν σε υπουργεία,δημόσιες επιχειρήσεις κτλ για να μην τρώνε διάφοροι;;;;
Εεε ντάξει αν χρειάζεσαι μνημόνειο για τα αυτονόητα.....
Κατά τα άλλα δεν υπάρχει κάτι άλλο να συμφωνήσει κανείς,το υπόλοιπο μνημόνιο λέει: ''βρες κ δώσε μου λεφτά''.
20 χρόνια εσείς τί κάνατε ρε έξυπνε;;;5.5 χρονια τι κανατε ρε εξυπνε;;
Τα λες τόσο έξυπνα άτιμο!!!
Μου σηκώνεται η τρίχα όποτε σε διαβάζω,πραγματικά......
Η κάποτε μεγαλύτερη ελληνική υποδηματοποιία Elite ABEE δεν κατάφερε να πετύχει συνδιαλλαγή με τους πιστωτές της, όπως δηλαδή έπρεπε να κάνει αφού έχει ήδη υπαχθεί στο άρθρο 99 του πτωχευτικού δικαίου.
Σύμφωνα με τον Capitag, όλα ξεκίνησαν το Δεκέμβριο του 2009, όταν οι υπεύθυνοι της εταιρείας Elite ABEE ανακοίνωσαν στους εργαζόμενους ότι αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.
νο ξερεις διαβαζεις ελληνικος;
εγώ διαφωνώ κάθετα με το μνημόνιο αλλά συμφωνώ 100% με τα μέτρα που προτείνει... ΠΡΕΠΕΙ να τα πάρουμε (και όχι μόνον αυτά) και το χειρότερο ΕΠΡΕΠΕ να τα έχουμε πάρει πολλά χρόνια πρίν...
20 χρόνια εσείς τί κάνατε ρε έξυπνε;;;
Εκτός από το να γεμίζετε το δημόσιο με ψηφοφόρους σας....
XAXAXAXA ΤΩΡΑ ρε συ σοβαρα το ρωτας αυτο.????Μηπως σε πειραξε ο ανιθος στους κεφτεδες???μηπως δεν ηταν ανιθος????5.5 χρονια τι κανατε ρε εξυπνε;;