Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ΠΟΙΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ να πρωτοπιασω στο στομα μου?ΠΟΙΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ να φερω στην μνημη μου και να μην φτασω πιεση 200!!! ποιον?
τσοβολα -παπαντωνιου-αλογοσκουφη-αυτον το μαλακα τον ανεργο τον παπακωνσταντινου...
φτασανε τον φπα 23 ,διωξανε ολες τις επιχειρησεις,δεν δωσανε αναπτυξιακη πνοη στη χωρα,εκτελεσανε κυριολεκτικα τα -ΤΑΜΕΙΑ -ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ-ΕΜΠΟΡΙΟ-ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ-
συνεχιζουν ακομα δε το θεαρεστο εργο τους και ακουω καποιους απο εσας εδωμεσα να λετε οτι ο ταδε ηταν καλυτερος -ο ετσι μας αγωνιζεταιαλλα δεν τον αφηνουν
ΛΑΘΗ ,ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ,ΡΕΜΟΥΛΕΣ,ΚΟΥΜΠΑΡΙΛΙΚΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ,ΕΑΥΤΟΥΛΙΣΜΟΣ...δεν βαρεθηκατε ακομα να πιστευετε σε μεσσιες????
Και συνέχεια εκλέγονται!!! :rockon: :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Το συμπερασμα λοιπον ειναι οτι μια χαρα ειμαστε με τον Γιωργακη.
Εγω ηδη εχω κανει την προβλεψη μου και προκαλω όποιον θελει να με παει κοντρα.
ΓΑΠ μεχρι το 2017 τουλαχιστον.
Και βλεπουμε.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Για να μιμιηθώ λίγο τον Πλέζουρα: αχαχαχαχαχαχαχαα!!!!!!

www.tovima.gr/politics/article/?aid=399505]http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=399505[/url]

Πρόσωπα με επιρροή στη χάραξη της «επικοινωνιακής  πολιτικής» της Συγγρού δεν διέψευδαν  στις κατ΄ ιδίαν συνομιλίες τους την πληροφορία  ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προμηθεύτηκε το επίμαχο σημείο των δηλώσεων τού  επικεφαλής του ΔΝΤ, το οποίο είχε... «κουρευτεί»  από τη συνέντευξη που πρόβαλε προ τριμήνου το  γαλλικό κανάλι Canal+.

Αντιθέτως επιβεβαίωναν  ατύπως την... «ευκαιριακή συμμαχία» της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον καλλιτέχνη. Εξηγούσαν ότι με την «επιλογή Λαζόπουλου» επιτεύχθηκε  η πληρέστερη δυνατή «εμφύτευση» στη συνείδηση της κοινής γνώμης του μηνύματος περί μυστικών διαπραγματεύσεων του κ. Παπανδρέου με  το ΔΝΤ, διότι αφενός μεν το «Αλ Τσαντίρι νιουζ» απολαμβάνει υψηλή θεαματικότητα και αφετέρου  δε γιατί ο κ. Λαζόπουλος έχει κατορθώσει να επιβληθεί ως «κριτής των πάντων», του οποίου οι παρεμβάσεις προκαλούν περισσότερες συζητήσεις,  αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις από εκείνες της  πλειονότητας των πολιτικών.
"To περιεχόμενο του βίντεο μας είναι αδιάφορο" :)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.457
Πόντοι
2.606
Το συμπερασμα λοιπον ειναι οτι μια χαρα ειμαστε με τον Γιωργακη.
Εγω ηδη εχω κανει την προβλεψη μου και προκαλω όποιον θελει να με παει κοντρα.
ΓΑΠ μεχρι το 2017 τουλαχιστον.
Και βλεπουμε.
ΟΣΟ κοιταμε να την βολεψουμε σαν λαος με 'χαρες'και 'μεσσιες' θα τρωμε τον καθε λογης γιωργακη στην μαπα...ειναι στανταρ οτι θα μας κυ-(βερναει)νηγαει αυτος ο θιασος μεχρι να μας εξοντωσει...αυτο βεβαια που με καιει πιο πολυ ,δεν ειναι η οικονομικη εξοντωση,αλλα η κοινωνικη εξοντωση που συντελειται στην χωρα ελεω της οικ.κρισης...
ΕΧΟΥν-με ολοι μπει εδω και δεκαετιες σε μια λογικη κονομα -και ασε τους αλλους να πεθανουν-make n let die παραφραζοντας γνωστο τραγουδι.
ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ της ζωης μας.Πρεπει να παρουμε την ζωη στα χερια μας....σταματηστε να τους ταιζετε...μαυριστε τους...πουλανε τις ζωες μας,επιμηκυνουν τον ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ.
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ...ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥΣ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΟΣΟ κοιταμε να την βολεψουμε σαν λαος με 'χαρες'και 'μεσσιες' θα τρωμε τον καθε λογης γιωργακη στην μαπα...ειναι στανταρ οτι θα μας κυ-(βερναει)νηγαει αυτος ο θιασος μεχρι να μας εξοντωσει...αυτο βεβαια που με καιει πιο πολυ ,δεν ειναι η οικονομικη εξοντωση,αλλα η κοινωνικη εξοντωση που συντελειται στην χωρα ελεω της οικ.κρισης...
ΕΧΟΥν-με ολοι μπει εδω και δεκαετιες σε μια λογικη κονομα -και ασε τους αλλους να πεθανουν-make n let die παραφραζοντας γνωστο τραγουδι.
ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ της ζωης μας.Πρεπει να παρουμε την ζωη στα χερια μας....σταματηστε να τους ταιζετε...μαυριστε τους...πουλανε τις ζωες μας,επιμηκυνουν τον ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ.
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ...ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥΣ.

ετσι.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
And I fucking missed it  :headbang:

Αλλά δεν ήταν από τα κανονικά. Ήταν ΥΠΟΓΑ vs Πα.Σο.Κ. (Πιεξούλληδες, Τζευχώνηδες κτλ)

Δεν είχε ΦΑΡΜΑ μέσα...

Καλά μη νομίζεις ότι παρακολούθησα κι εγώ.

Μόλις άρχισαν οι συγκρίσεις με caps lock "σας πείραξε που ένας καλόγερος πούλησε ένα βουνό για μία λίμνη? Ναι αλλά είχαμε 80 λεπτά τη βενζίνη και 30% κάτω τη φούντα....." την έκανα και πήγα δίπλα να κουβεντιάζω με τον απόλυτο για τα μπουρδέλα με τα αρούρια, τις φυματικιές πουτάνες και τις κουράδες στα σκουπιδοκάλαθα. Λιγότερη αηδία μου έβγαζε.

ΥΓ. Α και για του λόγου το αληθές....

Γιατι, τι σε πειραξε η περιοδος Καραμανλη?
Σε πειραζε η βενζινη στο 0,80?
Σε πειραζε το επιδομα ανεργιας στα 430 ευρω απο 200?
Σε πειραζαν τα δωρα και τα επιδοματα?
Σε πειραζε το 1 ευρω εισιτηριο στο μετρο, ενω τωρα εχει 1.40?
Σε πειραζε η ανεργια στο 8% ενω τωρα εχει παει 15%?
Σε πειραζε ο πληθωρισμος στο 2%?
Για πες?
Ή μηπως σε πειραξε που ανταλλαξε ενας καλογερος ενα βουνο με μια λιμνη (Βατοπεδι) ή που ο Παυλιδης εγραψε την αντικειμενικη και οχι την πραγματικη αξια ενος διαμερισματος σε ενα συμβολαιο?

με πείραζε η πρακτική της Νατάσας,γιατί βρήκε τόσο γρήγορα θέση σε Νοσοκομείο
με πείραζαν οι 2 Ινδοί του Μαγγίνα,που δεν τους δήλωσε στο ΙΚΑ και στερούσε έσοδα απο το ευαγές αυτό ίδρυμα
με πείραζαν τα παιχνίδια του Καραμανλή,που αργούσε να τα επιστρέψει στα SEVEN SPOTS και τα παιδάκια διαμαρτύρονταν γιατί πάντα το PES 2008  ήταν νοικιασμένο

Τί απέγινε ο.......Ζαχόπουλος ωρέ παλικάρια????

και το τεράστιο σκάναδαλο να πηδήξει τη γραμματέα του????τάζοντας της διορισμό????

Τί απέγινε το ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ Βατοπέδι????

ΠΟΣΗ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η..........ΖΗΜΙΑ του Δημοσίου???????

η παράγκα του Μαγγίνα γκρεμίστηκε ή ακόμα κωλυσιεργούν τα αρμόδια όργανα της Νομαρχίας Αττικής????

ΕΚΛΑΣΕ Ο ΛΙΑΠΗΣ?????

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
λαιβ το δημοσιο χρεος που τρεχει και φουσκωνει

κριμα παντως που δεν εχει live στοιχημα για το αν θα ξεπερασει τα 400 δις μεχρι το τελος του 11 θα εσκαγα κανα φραγκο...  :birdman: :birdman:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396

κριμα παντως που δεν εχει live στοιχημα για το αν θα ξεπερασει τα 400 δις μεχρι το τελος του 11 θα εσκαγα κανα φραγκο...  :birdman: :birdman:

Mλκ χρωσταμε 28000 ευρω ο καθενας :2on1: που θα τα βρουμε :2on1:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

κριμα παντως που δεν εχει live στοιχημα για το αν θα ξεπερασει τα 400 δις μεχρι το τελος του 11 θα εσκαγα κανα φραγκο...  :birdman: :birdman:

Μα το θεο, βλεποντας το ρολόι να τρέχει, ανατρίχιασα.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Mλκ χρωσταμε 28000 ευρω ο καθενας :2on1: που θα τα βρουμε :2on1:

ειπαμε θα κανουμε μπιζνα, εγω ρουφιανος, ο μπαρος νταβατζης, εσυ τσατσος και κανα δυο στρακια εδω μεσα για πιατσα και ειμαστε καλα  :2on1: :2on1: :2on1:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο, δεν εχουμε και απο τα υψηλοτερα κατα κεφαλην χρεη!
Οι ιταλοι εχουν 42.000 ευρω και οι γαλλοι 35.000 κατα κεφαλην.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ειπαμε θα κανουμε μπιζνα, εγω ρουφιανος, ο μπαρος νταβατζης, εσυ τσατσος και κανα δυο στρακια εδω μεσα για πιατσα και ειμαστε καλα  :2on1: :2on1: :2on1:
Να παίζουμε κ τον παπά όταν δεν έχουμε πελάτη να κονομάμε κάτι παραπάνω.... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom