Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το εχεις πιασει το νοημα...
Ναι ρε συ,εχθές ήμουν εξοδούχος κ μου πιάσαν πολιτική κουβέντα κάτι ζαβά...όλοι ίδιοι είναι,όλοι σκατά,ας κυβερνά το ΠΑΣΟΚ λοιπόν.

Η πλήρης αποδόμηση κάθε λογικής!!! :headbang: :headbang: :headbang:

Και πρέπει να ευχαριστούμε τον Παπανδρέου που κατάφερε να πάρει δάνειο για την χώρα!!!

Ρε πούστη ό,τι τους ταιζούν στην τβου αμάσητο το καταπίνουν!!!

Καλά τα λέει ο Λεβέντης!!!

:sunglasses:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Βασικῶς ὁ κ. 1personanongrata δὲν ἔχει ἄδικον ἀλλὰ αἱ νουθεσίαι μὲ ὀργίλον ὕφος ἐνθυμίζουσι καθηγητὰς γυμνασίου τῶν πρώτων ἐτῶν τῆς σοσιαλιστικῆς διακυβερνήσεως Παπανδρέου Β΄

Αγαπητέ εδώ λαθάνετε. Το ύφος ενθυμίζει διδάσκαλο δημοτικού σχολείου προ Ανδρέα Α'

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
700.000 Πασοκτσήδες και στη συνέχεια 2 εκ ψηφοφόροι αποφάσισαν να εμπιστευτούν τις τύχες των παιδιών τους και της χώρας στον...........Γιωργάκη Παπανδρέου

εδώ τελειώνει η κουβέντα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Θα τον αφήσουν η θα πάθει ότι και ο Καραμανλής και ίσως και πολύ χειρότερα.... ????

τίποτα δε θα πάθει.
έχετε τεράστιο ενδιαφέρον όταν σας μελετώ.
μου παρουσιάζετε ως λύση τον τρελλαντώνη συμμαθητή και συμφοιτητή του γιωργάκη.

η πρωθυπουργική καρέκλα εςδώ και πάρα πολλά χρόνια (με εξαίρεση την εποχή Σημίτη) θυμίζει περισσότερο κληρονομιά θρόνου βασιλικής οικογένειας παρά νόμιμα εκλεγμένου πολίτη της χώρας στο ανώτατο αξίωμα.

άκουγα τις δηλώσεις που έκανε μετά την Ανάσταση.
εκτός απο ασυνάρτητος, συναγωνιζόταν άψογα το Γιωργάκη στην επιβεβαίωση του Νόμου του
Μέρφυ "There is no limit to worse"

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αγαπητέ εδώ λαθάνετε. Το ύφος ενθυμίζει διδάσκαλο δημοτικού σχολείου προ Ανδρέα Α'

τον οποίο εάν είχατε ακούσει πιθανώς να μην εβρισκόσαστε τώρα σε αυτή την κατάσταση.

περαστικά.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
700.000 Πασοκτσήδες και στη συνέχεια 2 εκ ψηφοφόροι αποφάσισαν να εμπιστευτούν τις τύχες των παιδιών τους και της χώρας στον...........Γιωργάκη Παπανδρέου

εδώ τελειώνει η κουβέντα
Ρε μην τον υποτιμάς τόσο,στο εξωτερικό έχει όνομα,τον σέβονται...ο άνθρωπος κατάφερε να πάρει δάνεια κ κάθε μέρα ιδρώνει για την Ελλάδα!!! :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
τίποτα δε θα πάθει.
έχετε τεράστιο ενδιαφέρον όταν σας μελετώ.
μου παρουσιάζετε ως λύση τον τρελλαντώνη συμμαθητή και συμφοιτητή του γιωργάκη.

η πρωθυπουργική καρέκλα εςδώ και πάρα πολλά χρόνια (με εξαίρεση την εποχή Σημίτη) θυμίζει περισσότερο κληρονομιά θρόνου βασιλικής οικογένειας παρά νόμιμα εκλεγμένου πολίτη της χώρας στο ανώτατο αξίωμα.

άκουγα τις δηλώσεις που έκανε μετά την Ανάσταση.
εκτός απο ασυνάρτητος, συναγωνιζόταν άψογα το Γιωργάκη στην επιβεβαίωση του Νόμου του
Μέρφυ "There is no limit to worse"

Πες μου ΕΝΑΝ αρχηγό της ΝΔ που εξαπάτησε κατάμουτρα τον κόσμο όπως οι 2 Παπανδρέου

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.458
Πόντοι
2.606
η μόνη λύση που φαίνεται είναι ο Σαμαράς

αν κινηθεί -σύμφωνα με τις προτάσεις του-λίγο η αγορά,η οικοδομή,ο τουρισμός,οι επενδύσεις,θα στρώσουν τα πράγματα

με τους σημερινούς πράκτορες των ξένων τοκογλύφων,δεν υπάρχει καμία ελπίδα
το σιγουρο ειναι οτι ο σημερινος θιασος που κυβερναει -ΕΙΧΕ την ευκαιρια να δωσει δειγματα γραφης αλλα το μονο που καταφερε ηταν να επιδεινωσει τις στρεβλωσεις του ιδιοτυπου ελληνικου οικονομικου συστηματος...
ΠΕΣ μου ομως ρε συ παλερμο γιατι μου την βαραει-ΠΟΙΟΣ καριολης υπουργος οικονομικων εβαλε φπα στην οικοδομη...ΠΟΙΟΣ ???ΠΟΙΟς ΚΑΡΙΟΛΗς ΕΣΤΕΙΛΕ 400.000 ανθρωπους σταδιακα στην ανεργια...
ΜΗΠΩς τον ελεγαν αλογοσκουφη γαμω το σπιτι του μεσα...
ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΟΛΟΙ ...ΔΡΟΜΟ ΤΩΡΑ

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
το σιγουρο ειναι οτι ο σημερινος θιασος που κυβερναει -ΕΙΧΕ την ευκαιρια να δωσει δειγματα γραφης αλλα το μονο που καταφερε ηταν να επιδεινωσει τις στρεβλωσεις του ιδιοτυπου ελληνικου οικονομικου συστηματος...
ΠΕΣ μου ομως ρε συ παλερμο γιατι μου την βαραει-ΠΟΙΟΣ καριολης υπουργος οικονομικων εβαλε φπα στην οικοδομη...ΠΟΙΟΣ ???ΠΟΙΟς ΚΑΡΙΟΛΗς ΕΣΤΕΙΛΕ 400.000 ανθρωπους σταδιακα στην ανεργια...
ΜΗΠΩς τον ελεγαν αλογοσκουφη γαμω το σπιτι του μεσα...
ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΟΛΟΙ ...ΔΡΟΜΟ ΤΩΡΑ

σε αυτό έχεις δίκιο,εισπρακτικό και αντιαναπτυξιακό μέτρο-χαράτσι

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Όχι και τίποτα άλλο, διότι το nick :cheesy: leonoro ανέκαθεν εκτιμούσε τις προσπάθειες του Κων. Καραμανλή Α' και της μεταπολιτευτικής Δεξιάς να προχωρήσει τον τόπο, κάτι που τελευταίως αναγνωρίζετε

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.458
Πόντοι
2.606
ΠΟΙΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ να πρωτοπιασω στο στομα μου?ΠΟΙΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ να φερω στην μνημη μου και να μην φτασω πιεση 200!!! ποιον?
τσοβολα -παπαντωνιου-αλογοσκουφη-αυτον το μαλακα τον ανεργο τον παπακωνσταντινου...
φτασανε τον φπα 23 ,διωξανε ολες τις επιχειρησεις,δεν δωσανε αναπτυξιακη πνοη στη χωρα,εκτελεσανε κυριολεκτικα τα -ΤΑΜΕΙΑ -ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ-ΕΜΠΟΡΙΟ-ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ-
συνεχιζουν ακομα δε το θεαρεστο εργο τους και ακουω καποιους απο εσας εδωμεσα να λετε οτι ο ταδε ηταν καλυτερος -ο ετσι μας αγωνιζεταιαλλα δεν τον αφηνουν
ΛΑΘΗ ,ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ,ΡΕΜΟΥΛΕΣ,ΚΟΥΜΠΑΡΙΛΙΚΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ,ΕΑΥΤΟΥΛΙΣΜΟΣ...δεν βαρεθηκατε ακομα να πιστευετε σε μεσσιες????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom