pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Τυπε εκει στο κομμα δεν παιζει [size=20pt]καμια κνητισα με φραγκα να μας γνωρισεις?να εχει και κανενα σπιτι[/size]
Τυπε εκει στο κομμα δεν παιζει [size=20pt]καμια κνητισα με φραγκα να μας γνωρισεις?να εχει και κανενα σπιτι[/size]
ειδικα οι κντητισες που ειναι μουνάρες..Τυπε εκει στο κομμα δεν παιζει καμια κνητισα με φραγκα να μας γνωρισεις?να εχει και κανενα σπιτι
Αμα εχει χρημα,στα παπαρια μου για την τριχα στη μασχαληειδικα οι κντητισες που ειναι μουνάρες..
Έλα σου βρήκα!!!Αμα εχει χρημα,στα παπαρια μου για την τριχα στη μασχαλη
Αμα εχει χρημα,στα παπαρια μου για την τριχα στη μασχαλη
Μονο που ο Παναγιωτατος, ειχε κανει κατι μηδενικα λαθος στον πολλαπλασιασμο.Είδες που συμφέρει έτσι τελικά?
Εδώ ένα χρόνο πριν ο (τραγ) Άνθιμος είχε βρει τη λύση.
Πόσα χρειαζόμαστε τώρα? 45 δις?
Ωραία, είμαστε 11 μύρια, θα βάλουμε όλοι από 4 χιλιάρικα και καθαρίσαμε..
Απλά τα πράγματα..
Είσαι άνεργος/χαμηλόμισθος κτλ?
Έχεις και 3 παιδιά? Ρίξε ένα 20αρικάκι να βάλω κι εγώ 4 (ως άγαμος κληρικός και..και...και) να καθαρίσουμε..
Κοντοζυγώνει η ώρα που θα πουλάς το πουλί σου όσο-όσο σε πλούσιες πατσόγριες να ξέρεις!!!
Το γραφειο και ο εξοπλισμος χωρις δανειο δεν ανοιγε.Ζήτα από τον συναδελφό σου τον Αλέξη....
Ρε γμτ οι δικηγόροι υποτίθεται έχετε λεφτά,εσύ γιατί δεν πρόκοψες;;;;
Εεεεμ μου είσαι κατά του γάμου,καλά να πάθεις!!!Το γραφειο και ο εξοπλισμος χωρις δανειο δεν ανοιγε.
Δεν πηρα βλεπεις καμια προικα σαν μερικους μερικους.
δεν πειραζει αγορι μου...Κοντοζυγώνει η ώρα που θα πουλάς το πουλί σου όσο-όσο σε πλούσιες πατσόγριες να ξέρεις!!!
Για τη πατριδα και τον Τζεφρυ ρε γαμωτοΚοντοζυγώνει η ώρα που θα πουλάς το πουλί σου όσο-όσο σε πλούσιες πατσόγριες να ξέρεις!!!
Τελικα, ο απόλυτος ειναι πολύυυυυυυυυυυυυυυ μπροστα....δεν πειραζει αγορι μου...
το εχω σκεφτει καιρο αυτο... αν και στο κλαμπ εδω κοντα που συχναζουν οι γριες δεν ειναι και ασχημες για τα σημερινα δεδομενα...
δε γαμιεται ρε...
τι δλδ? αφου δεν θα τον τρωω οπως πολλοι εχουν βαλει στοχο για πιατσα στην συγγρου
εγω θα τον δεινω σε παρακμιακες τρυπες
Τελικα, ο απόλυτος ειναι πολύυυυυυυυυυυυυυυ μπροστα....
Να σου κάμω τον μάνατζερ;;;;δεν πειραζει αγορι μου...
το εχω σκεφτει καιρο αυτο... αν και στο κλαμπ εδω κοντα που συχναζουν οι γριες δεν ειναι και ασχημες για τα σημερινα δεδομενα...
δε γαμιεται ρε...
τι δλδ? αφου δεν θα τον τρωω οπως πολλοι εχουν βαλει στοχο για πιατσα στην συγγρου
εγω θα τον δεινω σε παρακμιακες τρυπες
Να σου κάμω τον μάνατζερ;;;;
Θα πάμε κ παρέα σε καμία που γουστάρει duo!!!
Δεν λες τίποτα....αυτό που λέμε εμείς Κυργιακή αυτός το έχει πει από την Δευτέρα!!!Τελικα, ο απόλυτος ειναι πολύυυυυυυυυυυυυυυ μπροστα....
Είμαι κνίτης με δαππίτικο πουλί να ξέρεις!!!αν δεν αλλάξεις ιδεολογια οχι, δεν μαρεσει να βλεπω το πουλι ενος κνιτη....
ειναι μερικες ομως που θελουν μονο να της προστατευεις και να της συνοδευεις... ετσι μου εχουν πει...Είμαι κνίτης με δαππίτικο πουλί να ξέρεις!!!
Πάντα κουρεμένο κ αρωματισμένο το χω!!!
Σας επιτρεπουν εκει στην ΚΝΕ να ξυριζετε το πουλι σας?Είμαι κνίτης με δαππίτικο πουλί να ξέρεις!!!
Πάντα κουρεμένο κ αρωματισμένο το χω,μοσχοβολάει!!!