Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Απο τη στιγμη που οι Ισλανδοι πηγαν σε δημοψηφισμα, τι περιμεναν να πει ο κοσμος? Ναι, πληρωστε τους τοκογλυφους?
Εννοειται οτι στην Ελλαδα το Συνταγμα απαγορευει δημοψηφισματα για δημοσιονομικα ζητηματα.
Εγω πιστευω οτι η Ισλανδικη κυβερνηση λεει παραμυθια οταν δηλωνει απογοητευμενη.
Απλως πεταξε το μπαλακι στο λαο, ωστε να μην πληρωσει.
Και επαναλαμβανω.
Γιατι ειναι ιεροτερο το δικαιωμα των "επενδυτων" να παρουν τα λεφτα τους πισω, απο το δικαιωμα ενος λαου να επιζησει?
Δεν ειναι δυνατον το μονο ιερο ανεγγιχτο πραγμα σε αυτον τον πλανητη να ειναι τα χρεη.

οι Ισλανδοί έκαναν λαμογιά.. δεχθήκαν το κράτος (δηλαδή οι φορολογούμενοι Ισαλνδοί) να αποζημιώσουν τους Ισλανδούς καταθέτες και αρνήθηκαν να αποζημιώσουν τους ξένους..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

Επισκέπτης
Γιατι ειναι ιεροτερο το δικαιωμα των "επενδυτων" να παρουν τα λεφτα τους πισω, απο το δικαιωμα ενος λαου να επιζησει?
Δεν ειναι δυνατον το μονο ιερο ανεγγιχτο πραγμα σε αυτον τον πλανητη να ειναι τα χρεη.
Ο λογαριασμος στους μαλακες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δεν μου λες είσαι σίγουρα δεξιός εσύ;;; :grin:

Μήπως πρέπει να αναθεωρήσεις;;; :cheesy:
ο μεγαλύτερος εχθρός ενός καλού δεξιού ειναι ένας κακός ακροδεξιός
ο μεγαλύτερος εχθρος ενός καλού αριστερού είναι ένας κακός κρατιστής κομμουνιστής.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ιερη ειναι και η ζωη του λιβυου και του ιρακινου και του σερβου και του βοσνιου αλλα στα φρεσκοξυρισμενα μας αρχιδια την γραφουμε καθε μερα....ιερη ειναι και η ζωη του παιδιου στο κογκο που πεθαινει.....ιερη σιγουρα δεν ειναι παντως η τσεπη του σορος και του καθε μαλακα που παιζει με φουσκες.....
Ναι, ιερη η ζωη του λιβυου και του ιρακινου και του σερβου, αλλά να ασχοληθουν εκεινοι με τις ζωες τους.
Εγω πρεπει να ασχοληθω πρωτιστως με τη δικη μου, και οχι του κογκολεζου.
Ο καθε λαος ειναι υπευθυνος για την τυχη του.
Και εννοειται οτι οποιος παιζει με τις φουσκες πρεπει να εχει ραντεβου με τη λαιμητομο.

Επισκέπτης
οι Ισλανδοί έκαναν λαμογιά.. δεχθήκαν το κράτος (δηλαδή οι φορολογούμενοι Ισαλνδοί) να αποζημιώσουν τους Ισλανδούς καταθέτες και αρνήθηκαν να αποζημιώσουν τους ξένους..
Στο Ελλαντα ομως ειναι οι ελληνικες τραπεζες που εχουν το χοντρο προβλημα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ο μεγαλύτερος εχθρός ενός καλού δεξιού ειναι ένας κακός ακροδεξιός
ο μεγαλύτερος εχθρος ενός καλού αριστερού είναι ένας κακός κρατιστής κομμουνιστής.
Απολυτα σωστο, ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ιερη ειναι και η ζωη του λιβυου και του ιρακινου και του σερβου και του βοσνιου αλλα στα φρεσκοξυρισμενα μας αρχιδια την γραφουμε καθε μερα....ιερη ειναι και η ζωη του παιδιου στο κογκο που πεθαινει.....ιερη σιγουρα δεν ειναι παντως η τσεπη του σορος και του καθε μαλακα που παιζει με φουσκες.....
πώς να μη σε αγαπάω μετά ρε αγάμητο μπάζο;

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Η κοτα εκανε το αυγο η το αυγο την κοτα?

Γιατι και η αποφαση για λογιστικη μελετη απο τους ηγετες της χωρας παρθηκε...Οπως παρθηκε απο τον Σημιτη η αποφαση να κανει λογιστικες μπινιες για να μπει το Ελλαντα στην Ευρωζωνη.

Να σου πω τι ειδα εγω σε αυτο το ντοκιμαντερ,και ειδικα στην περιπτωση του Κορεα;

Ειδα εναν τυπο που απο υπουργος ακομα υποστηριζε να μην μπει η χωρα στο ΔΝΤ γιατι
 υπηρχαν και αλλες λυσεις,δεν τον ακουσαν
 και αυτος παραιτηθηκε εχοντας την ευθυξια και το θαρρος να στηριξει την επιλογη του....

Οταν ο Λαος του Ισημερινου μπηκε στην πρεσσα και εγινε οτι εγινε και ο Κορεα βγηκε
 πρωθυπουργος κατα λαικη απαιτηση (τραγουδια κλπ κλπ)εκανε πραξη αυτα που πιστευε ως
 υπουργος....Βρηκε λυση (η οποια δεν λεω οτι απαραιτητα ειναι και η καλυτερη για μας
 εδω στην Ελλαδα..)και την εφαρμοσε αγνοοντας απειλες απο οικους και Μοργαν και Φιτς και τα
 αρχιδια μου τα δυο...

Εκεινο που μου εμεινε ισχυρα μες το μυαλο μου,ειναι η τελευταια φραση του
 "Κυριες και Κυριοι....ο Ισημερινος δεν ειναι για πουλημα ΠΛΕΟΝ...."
 και δεν ντρεπομαι (πες με μαλακα,πες συναισθηματικο-ρομαντικο οτι γουσταρεις)να σου πω
 συγκινηθηκα ρε συ....Οχι μονο που ενας Λαος βγηκε απο τα δοκανα,αλλα κυριως ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ
 ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΡΕΑ!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
δηλαδή τι θα ήθελες .. να τα φτιάχνουν εδώ και μετά να τα έχουν να τα βλέπουν???? μπορεί η ελληνική οικονομία να τους εξασφαλίσει την συνεχή ναύλωση τους..???
Δηλαδη,αν καταλαβα καλα,τα πλοια που φτιαχνονται εκει περα ΠΟΤΕ δεν πανε στην Ευρωπη πχ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ναι, ιερη η ζωη του λιβυου και του ιρακινου και του σερβου, αλλά να ασχοληθουν εκεινοι με τις ζωες τους.
Εγω πρεπει να ασχοληθω πρωτιστως με τη δικη μου, και οχι του κογκολεζου.
Ο καθε λαος ειναι υπευθυνος για την τυχη του.
Και εννοειται οτι οποιος παιζει με τις φουσκες πρεπει να εχει ραντεβου με τη λαιμητομο.
απλα εννοω πως δεν με ενδιαφερει ουδολως αν μεσα στο υπο αναδιαρθρωση ελληνικο χρεος χασουν καποια λαμογια φουσκο-παιχτρακια της διεθνους οικονομικης σκακιερας καποια δισεκατομμυριακια τους....στα αρχιδια μου .....οσο ενοιαξε αυτους αντιστοιχα οταν ενα σωρο ταμεια στην ελλαδα επεσαν εξω επενδυοντας σε δικα τους τοξικα ομολογα και τωρα δεν πληρωνουν επικουρικες συνταξεις στους ασφαλισμενους τους που εδιναν τις εισφορες τους....εκει δεν ακουσα κανεναν να λεει φερτε πισω τα κλεμενα ......

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Απο τη στιγμη που οι Ισλανδοι πηγαν σε δημοψηφισμα, τι περιμεναν να πει ο κοσμος? Ναι, πληρωστε τους τοκογλυφους?
Εννοειται οτι στην Ελλαδα το Συνταγμα απαγορευει δημοψηφισματα για δημοσιονομικα ζητηματα.
Εγω πιστευω οτι η Ισλανδικη κυβερνηση λεει παραμυθια οταν δηλωνει απογοητευμενη.
Απλως πεταξε το μπαλακι στο λαο, ωστε να μην πληρωσει.
Και επαναλαμβανω.

ποιοί τοκογλύφοι ρε και πράσινα άλογα τσαμπουνάς ???????????????

425.000 μικροκαταθέτες ήτανε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε άνθρωποι σαν και σενα και μένα ρε...

300.000 στην Αγγλία με συνολικές καταθέσεις 5δις Ευρώ
125.000 στην Ολλανδία με συνολικές καταθέσεις 1.7 δις ευρώ...

οι μαγαλοκαρχαρίες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
απλα εννοω πως δεν με ενδιαφερει ουδολως αν μεσα στο υπο αναδιαρθρωση ελληνικο χρεος χασουν καποια λαμογια φουσκο-παιχτρακια της διεθνους οικονομικης σκακιερας καποια δισεκατομμυριακια τους....στα αρχιδια μου .....οσο ενοιαξε αυτους αντιστοιχα οταν ενα σωρο ταμεια στην ελλαδα επεσαν εξω επενδυοντας σε δικα τους τοξικα ομολογα και τωρα δεν πληρωνουν επικουρικες συνταξεις στους ασφαλισμενους τους που εδιναν τις εισφορες τους....εκει δεν ακουσα κανεναν να λεει φερτε πισω τα κλεμενα ......
Εεεεεεεεεετσι.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Δηλαδη,αν καταλαβα καλα,τα πλοια που φτιαχνονται εκει περα ΠΟΤΕ δεν πανε στην Ευρωπη πχ.

Οταν ξεφορτωνουν κινεζικα προιοντα ή οταν φορτωνουν αλλα απο εδω για εκει...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ποιοί τοκογλύφοι ρε και πράσινα άλογα τσαμπουνάς ???????????????

425.000 μικροκαταθέτες ήτανε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε άνθρωποι σαν και σενα και μένα ρε...

300.000 στην Αγγλία με συνολικές καταθέσεις 5δις Ευρώ
125.000 στην Ολλανδία με συνολικές καταθέσεις 1.7 δις ευρώ...

οι μαγαλοκαρχαρίες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...

Βυζαντινισμος.
Αυτοι που τα διαχειριστηκαν και τα επαιξαν, να απολογηθουν.
Προτιμω να συγκινηθω για τον ελληνα, οχι τον ολλανδο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom