Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Βάζει το χεράκι της πχ. και η άθλια επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα, η οποία αντί να κυττάξει να κάνει επενδύσεις το έχει ρίξει στην λαμογιά και το πάρε δώσε με το κράτος.
Μαζί σου. Ευθύνονται μάλιστα στον μεγαλύτερο βαθμό IMHO.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
έχω εγώ.
όχι μωρή μαλάκω ΔΕΝ έχεις δικαίωμα με 800 ευρώ μισθό να αγοράζεις παπούτσια 200 ευρώ.
απλά και νέτα.
λες μαλακιες....φυσικα και εχει.....μαλακας ειναι ο εφορας που το χαφτει οτι βγαζει 800 ευρω μονο.....γιαυτο επιδρομη εφοριακων στις ντουλαπες του νεοελληνα.....και στα μπουζουκια να καταγραφουν ποιοι πανε και ποσο συχνα.....τεκμηριο στα σιτυτουρ....τεκμηριο στα ρολεξ...τεκμηριο στα μπερμπερι....τεκμηριο στους κομπρεσορες....τεκμηριο στα εξοχικα και τις μεζονετες...τεκμηριο στις πισινες που δηλωνονταν για γουρνες να ποτιζουν τα γουρουνια.....κλπ κλπ

Επισκέπτης
γιατί είναι σίγουροι ότι

(1) θα πληρώσουν όσο συμφωνήσανε και όχι παραπάνω για δήθεν αναπροσαρμογές προυπολογισμού
(2) τα πλοία θα παραδοθούν στην ώρα τους και όχι οποτε θέλει το σωματείο των εργαζομένων
(3) το κόστος είναι σαφώς μικρότερο
(4) οι τράπεζες δεν θα τους ζαλίζουν τ'αρχίδια για το δάνειο που παίρνουν για το χτίσιμο του καραβιου

κύρια το (1) και (2)
"Γιατι το κοστος ειναι σαφως μικροτερο..."
s-MICROSOFT-FACTORY-CHINA-large.jpg

Κανονικα θα επρεπε να σβησω τα υπολοιπα,τεσπα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
λες μαλακιες....φυσικα και εχει.....μαλακας ειναι ο εφορας που το χαφτει οτι βγαζει 800 ευρω μονο.....γιαυτο επιδρομη εφοριακων στις ντουλαπες του νεοελληνα.....και στα μπουζουκια να καταγραφουν ποιοι πανε και ποσο συχνα.....τεκμηριο στα σιτυτουρ....τεκμηριο στα ρολεξ...τεκμηριο στα μπερμπερι....τεκμηριο στους κομπρεσορες....τεκμηριο στα εξοχικα και τις μεζονετες...τεκμηριο στις πισινες που δηλωνονταν για γουρνες να ποτιζουν τα γουρουνια.....κλπ κλπ

άσε τα τεκμήρια στράκι...... για να γλιτώσουν τα ποθεν έσχες δεκαετιών οι πούστρες τα λες αυτά......

μαι χαρά τεκμήριο καλύπτει ο γκερέκος με τα κέρδη ετών... έχει κομπόδεμα και πλερώ φόρο για τα αντίστοιχα τεκμήρια.
το πόθεν έσχες με νοιάζει των ρόλεξ όχι να έχουν τεκμήριο.....

karamitroglou

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πτωχευση ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

Οχι τωρα ομως.

Οταν οι μισθοι πεσουν στα 200 Ευρω,εξοδος απο το Ευρω και πτωχευση.

Τσιμπα αλλη μια υποτιμησαρα στον μισθο σου Ελληνα δηλαδη-απο τα 200 στα 100.

Μεχρι τοτε πρεπει"να σωσουμε το μαγαζι"και"να τα πληρωσουμε ολα".
Και γιατί να περιμένεις να πέσουν τόσο οι μισθοι??
Μπορείς κάλλιστα να την κάνεις όταν θα υποχρεώσεις τους πάντες να πληρώνουν/πληρώνονται ΜΟΝΟ μέσω τράπεζας.
Ένα ωραίο πρωί λές ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ (εσωτερικού πάντα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:).
Και όποιοι πάνε στις τράπεζες να σηκώσουν λεφτά....

Επισκέπτης
Μα που στο πουτσο ειναι ολες αυτες οι εργαζομενες των 800 Ευρω που κυκλοφορανε με τα σενια τσαντικα και ποδηματα?

Και που τα αγοραζουνε,λεει,και μονες τους...Αρχιδια,η μονη τετοια περιπτωση που ξερω ειχε τυπο(μεγαλο μουτρο)που της τα εσκαγε.

Εγω οσες και οσους φιλους εχω εκει γυρω στα 1000 πανω κατω τα μετρανε μεχρι κεραιας,ο δε ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ υπαλληλος με οικογενεια ειναι ΔΥ-επισης τα μετραει ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
άσε τα τεκμήρια στράκι...... για να γλιτώσουν τα ποθεν έσχες δεκαετιών οι πούστρες τα λες αυτά......

μαι χαρά τεκμήριο καλύπτει ο γκερέκος με τα κέρδη ετών... έχει κομπόδεμα και πλερώ φόρο για τα αντίστοιχα τεκμήρια.
Μεγαλη αληθεια αυτη.

Επισκέπτης
Και γιατί να περιμένεις να πέσουν τόσο οι μισθοι??
Μπορείς κάλλιστα να την κάνεις όταν θα υποχρεώσεις τους πάντες να πληρώνουν/πληρώνονται ΜΟΝΟ μέσω τράπεζας.
Ένα ωραίο πρωί λές ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ (εσωτερικού πάντα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:).
Και όποιοι πάνε στις τράπεζες να σηκώσουν λεφτά....
Αυτο ομως ΔΕΝ ριχνει το εργασιακο κοστος στα ταρταρα.

Η Ξαφα,δεν ξερω αν το θυμασαι,παλιο στελεχος του ΔΝΤ και κολλητη του Μητσοτακη,εφερνε ως παραδειγμα την Τουρκια.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μα που στο πουτσο ειναι ολες αυτες οι εργαζομενες των 800 Ευρω που κυκλοφορανε με τα σενια τσαντικα και ποδηματα?

Και που τα αγοραζουνε,λεει,και μονες τους...Αρχιδια,η μονη τετοια περιπτωση που ξερω ειχε τυπο(μεγαλο μουτρο)που της τα εσκαγε.

Εγω οσες και οσους φιλους εχω εκει γυρω στα 1000 πανω κατω τα μετρανε μεχρι κεραιας,ο δε ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ υπαλληλος με οικογενεια ειναι ΔΥ.

σωστά το έγραψες... σε ενεστώτα όμως χρόνο... για τον αόριστο και γενικά για τους χρόνους του παρελθόντος που τα καταναλωτικά πέφτανε βροχή μούγκα στην στρούγκα..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

ο γκερεκος ειναι για να κανει μοστρα ο υπουργος οικονομικων στα καναλια και να κανουν κουβεντα μετα υπερ της κυβερνησης τα παππουδια στα καφενεια.....αλλα ο γκερεκος ειναι ενας.....οι πολλοι μικροι γκερεκοι της γειτονιας μας φτασαν εδω που μας φτασαν....
ο τυροπιτας που τρια χρονια τωρα δεν μου χει κοψει μια αποδειξη για μια τυροπιτα (πουλαει 100 την μερα),ο υδραυλικος,ο γιατρακος της διπλανης πορτας(οχι απαραιτητα ο μεγαλογιατρος) κλπ.....,ο σουβλατζης της γωνιας που πηρε προσφατως καινουρια μπεεμβε αλλα αποδειξη εγω ακομη δεν ειδα κλπ κλπ...

εδω κολλαει λιγο η λογικη του κητους στο μαζι τα φαγαμε.....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

το πόθεν έσχες είναι ο μοναδικός τρόπος για να βρεθεί το μαύρο χρήμα... και όταν λέμε πόθεν έσχες εννούμε πραγματικό πόθεν έσχες και όχι μαλακίες του τύπου "εισοδήματα παρελθόντων ετών".. μιλάμε για κανονικά λογιστικά βιβλία στον καθένα (έσοδα, έξοδα, καταθέσεις, υπόλοιπα κλπ)...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ο γκερεκος ειναι για να κανει μοστρα ο υπουργος οικονομικων στα καναλια και να κανουν κουβεντα μετα υπερ της κυβερνησης τα παππουδια στα καφενεια.....αλλα ο γκερεκος ειναι ενας.....οι πολλοι μικροι γκερεκοι της γειτονιας μας φτασαν εδω που μας φτασαν....
ο τυροπιτας που τρια χρονια τωρα δεν μου χει κοψει μια αποδειξη για μια τυροπιτα (πουλαει 100 την μερα),ο υδραυλικος,ο γιατρακος της διπλανης πορτας(οχι απαραιτητα ο μεγαλογιατρος) κλπ.....,ο σουβλατζης της γωνιας που πηρε προσφατως καινουρια μπεεμβε αλλα αποδειξη εγω ακομη δεν ειδα κλπ κλπ...

φταις και συ που δεν ζήτησες...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Μεγαλη αληθεια αυτη.
στ αρχίδια του του μεγαλογιατρού να πληρώσει φόρο γιατί το τεκμήριο της καγιέν ξεπερνά αυτά που δήλωσε.....
με τόδα μαύρα και φακελακια έχει να πληρώσει τον υπερβάλλοντα φόρο για 10 καγιένια....
εγώ θέλω να πλερώ φόρο για όσα αντικειμενικά προσδιοριστούν ότι έβγαλε όλα τα προηγούμενα χρόνια.
κάτι σαν αποτίμηση περιουσίας.

πήρες 1,2,3,4,5,6,7,8
όλα αυτά είχαν κόστος 10 μύρια.
εσύ δήλωσες 1 μύριο.
για τα υπόλοιπα 9 ο φόρος ειναι 45%.
9χ0.45 = 4 μύρια χ 10 χρόνια περίπου 40 μύρια.
τι δεν έχεις;
οκ η έπαυλη εμπορικά έχει 30 μύρια. κι άλλα 10 το εξοχικό 40.
η περιουσια περνά στο δημόσιο και επειδή είμεθα και σοσιαλιστές μπορεις να συνεχίσεις να διαμένεις πληρώνοντας το αντικειμενικό ενοίκιο με βάση τα εισοδήματά σου.
απλά και νέτα.

Επισκέπτης
σωστά το έγραψες... σε ενεστώτα όμως χρόνο... για τον αόριστο και γενικά για τους χρόνους του παρελθόντος που τα καταναλωτικά πέφτανε βροχή μούγκα στην στρούγκα..
Ρε...Ποιανου ιδεα ητανε ρε τα καταναλωτικα?

Πηγανε ενα πρωι και ζητησανε καταναλωτικα απο τις τραπεζες οι υπαλληλοι?

Και που'σαι...Δεν εγινε μονο στην Ελλαδα αυτο το σκηνικο.

Παντου εγινε...Εξηγηστε μου ρε"γκουρου",γιατι στο Αμερικα επεσαν τα καταναλωτικα της αρκουδας?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

ναι αλλά δεν ξεκινάς απ τη μαρίδα να ταίσεις την πόλη.
ξιφίες και κήτη ψάχνεις....
κάνε τις αναγωγές σου.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ναι αλλά δεν ξεκινάς απ τη μαρίδα να ταίσεις την πόλη.
ξιφίες και κήτη ψάχνεις....
κάνε τις αναγωγές σου.

στην περίπτωση μας και στα χάλια μας αμολάς αθερινόδιχτο.. ότι πιάσει μέσα καλό είναι...

σαν τις τράτες ένα πράμα .. που σκουπίζουν στο διάβα τους ότι βρούνε..

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ερωτημα αφελους.

Γιατι οι greek εφοπλιστες ναυπηγουν πλοια στην απω ανατολη και οχι στο Ελλαντα?

Υπαρχει κανεις που να πιστευει οτι πλεον οι κινεζοι φτιαχνουν μονο ρουχα,και γενικοτερα προιοντα της πλακας?

Ναυπηγουν εκει αφενος γιατι υπαρχει περισσοτερη τεχνογνωσια στην ναυπηγηση μεγαλων
 εμπορικων πλοιων (γκαζαδικα-εμπορευματοφορα κτλ κτλ) αφετερου γιατι εκει σε αυτες τις θαλασσες
 με το εξαγωγικο εμποριο των Κινεζων εκει θα δουλεψουν τα πλοια,σε εκεινες τις θαλασσες
 δοκιμαζονται,σε αυτες ειναι οι ναυλωμενες πλοες τους...
 Δεν ξερω κανα ποσταλι να φτιαχνετε στην Κινα η στην Ταιβαν....(νομιζω..)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
στην περίπτωση μας και στα χάλια μας αμολάς αθερινόδιχτο.. ότι πιάσει μέσα καλό είναι...

σαν τις τράτες ένα πράμα .. που σκουπίζουν στο διάβα τους ότι βρούνε..
οι τράτες δεν πιάνουν αθερίνα.
περνάνε απο μέσα.
το κυνήγι αθερίνας είναι απαγορευμένο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
φταις και συ που δεν ζήτησες...
ε αμα φταιω εγω το λυσαμε το προβλημα :uglystupid:....θα τα πληρωσω παλι εγω εις διπλουν και τελος...ειναι η λογικη φταιει ο σκοτωμενος που δεν πυροβολησε πρωτος τον θυτη

οχι φιλε....φταιει το γαμημενο το κρατος και ο γαμημενος ο φπα και ο παπαρας οικονομολογος που τον εμπνευστηκε.......ελλαδα και φπα ειναι εννοιαι ασυμβαται......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom