gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
είχαμε απλά πέθανε
Ποιος ηταν;
Ο Κουτσογιωργας;
είχαμε απλά πέθανε
είχαμε απλά πέθανε
Αμα ειναι να φτασει η Ελλαδα στην καταντια του Ισημερινου για να βρεθει ενας Κορεα...ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ!Οχι μονο που ενας Λαος βγηκε απο τα δοκανα,αλλα κυριως ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΡΕΑ!!!!!!!!!!!!!!
απλα εννοω πως δεν με ενδιαφερει ουδολως αν μεσα στο υπο αναδιαρθρωση ελληνικο χρεος χασουν καποια λαμογια φουσκο-παιχτρακια της διεθνους οικονομικης σκακιερας καποια δισεκατομμυριακια τους....στα αρχιδια μου .....οσο ενοιαξε αυτους αντιστοιχα οταν ενα σωρο ταμεια στην ελλαδα επεσαν εξω επενδυοντας σε δικα τους τοξικα ομολογα και τωρα δεν πληρωνουν επικουρικες συνταξεις στους ασφαλισμενους τους που εδιναν τις εισφορες τους....εκει δεν ακουσα κανεναν να λεει φερτε πισω τα κλεμενα ......
ΤρίτσηςΠοιος ηταν;
Ο Κουτσογιωργας;
Τρίτσης
Βυζαντινισμος.
Αυτοι που τα διαχειριστηκαν και τα επαιξαν, να απολογηθουν.
Προτιμω να συγκινηθω για τον ελληνα, οχι τον ολλανδο.
δεν ειναι ομως....οσο για την τραπεζα μου εγγυαται τις καταθεσεις το κρατοςθα σε ενδιαφέρει πολύ όμως αν μέσα στα μεγαλολαμόγια αυτά που λές είναι το ΙΚΑ, ο ΟΑΕΕ και άλλα ασφαλιστικά ταμεία στα οποία πλερώνεις εισφορές, η ασφαλιστική σου εταιρεία που έχεις κάποιο συνταξιοδοτικό (και ευνόητο είναιθα πάρεις τα @@ τους μετά), η τράπεζα στην οποία έχεις τις καταθέσεις σου (και ευνόητο είναι ότι θα τις χάσεις μετά)..
απλα εννοω πως δεν με ενδιαφερει ουδολως αν μεσα στο υπο αναδιαρθρωση ελληνικο χρεος χασουν καποια λαμογια φουσκο-παιχτρακια της διεθνους οικονομικης σκακιερας καποια δισεκατομμυριακια τους....στα αρχιδια μου .....οσο ενοιαξε αυτους αντιστοιχα οταν ενα σωρο ταμεια στην ελλαδα επεσαν εξω επενδυοντας σε δικα τους τοξικα ομολογα και τωρα δεν πληρωνουν επικουρικες συνταξεις στους ασφαλισμενους τους που εδιναν τις εισφορες τους....εκει δεν ακουσα κανεναν να λεει φερτε πισω τα κλεμενα ......
Επαιξαν και εχασαν.ποιοί τοκογλύφοι ρε και πράσινα άλογα τσαμπουνάς ???????????????
425.000 μικροκαταθέτες ήτανε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε άνθρωποι σαν και σενα και μένα ρε...
300.000 στην Αγγλία με συνολικές καταθέσεις 5δις Ευρώ
125.000 στην Ολλανδία με συνολικές καταθέσεις 1.7 δις ευρώ...
οι μαγαλοκαρχαρίες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...
Εν προκειμενω ναι, στ' @@ μου...Και δεν νομιζω να υπαρχει αλλος λαος που να σκεφτει διαφορετικα οταν ειναι στο χειλος του γκρεμου.θα απολογηθούν αλλά δεν θα πλερώσουν...
και κλασσική ελληνική στάση.. δεν καίγεται το σπίτι μου το σπίτι του γείτονα καιγεται άρα στ @@ μου...
Συμφωνω απολυτα, και αυτο με βαζει σε σκεψεις....Επαιξαν και εχασαν.
Στ'αρχιδια μας.
Δεν θα κατσουν οι Ισλανδοι να την βγαλουν με ρεγκες για να σωσει ο καθε μαλακας τα 20000 Ευρω του,οταν το ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ τον βεβαιωνε οτι θα τα κανει 200000.
ΤΕΛΟΣ.
δεν ειναι ομως....οσο για την τραπεζα μου εγγυαται τις καταθεσεις το κρατος![]()
Ναι, ενω του Δημοσιου ειναι ασφαλειςα....παρενθεση.......στο ελλαντα μην κανετε συνταξιοδοτικα σε ιδιωτικες.....τα @@ τους θα παρετε/παρουμε αν δλδ ζησουμε κιολας.....
αααχαχαχχαχαχαχαχχαχαχ
ρε μουνακι,μες το μυαλο σου ειμαι αχαχαχαχαχαχχαχαχ
Έτσι!!!Επαιξαν και εχασαν.
Στ'αρχιδια μας.
Δεν θα κατσουν οι Ισλανδοι να την βγαλουν με ρεγκες για να σωσει ο καθε μαλακας τα 20000 Ευρω του,οταν το ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ τον βεβαιωνε οτι θα τα κανει 200000 σε χρονο d/t.
ΤΕΛΟΣ.
Τι εγινε, αριστερα και δεξια εν αγαστη συμπνοια?Κάθε επενδυτής παίρνει τα ρίσκα του. Το ίδιο και οι Ευρωπαίοι που μας φόρτωναν με δάνεια για να καταναλώνουμε από αυτούς. Όπως στρώνεις κοιμάσαι κύριε. Ήξερες ότι είμαι μπουρδέλο και με δάνειζες και ξανά και ξανά και ξανά. Καλό θα ήταν να λέγαμε: ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ.
Δεν μπορούσαμε να σκάσουμε τη βόμβα. Θα έπαιρνε μαζί και τις δικές μας τράπεζες, και τα δικά μας ασφαλιστικά ταμεία. Πώς θα βγάζαμε άκρη μετά με τόσες υποχρεώσεις; Επίσης ζούμε με δανεικά. Πρέπει να σταματήσουμε να ζούμε με δανεικά. Να οικοκυρέψουμε τα του οίκου μας. Δεν είναι βιώσιμο να ζούμε ες αεί με δανεικά. Δεν γίνεται απλά...