gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εγω προλαβα και το ξυρισμα με το τενεκεδακι με την βρυσουλα να ξερεις....Ναι ρε τυπε και καφε απο ρεβιθι αλεσμενο....ιδανικα θα ηταν....
εγω προλαβα και το ξυρισμα με το τενεκεδακι με την βρυσουλα να ξερεις....Ναι ρε τυπε και καφε απο ρεβιθι αλεσμενο....ιδανικα θα ηταν....
αν εχει ενα πατρικο και δυο τρια στρεμματα θα ζει εκει και θα βαλει καμια κοτουλα,ενα δυο γουρουνια,λιγα μελισσια και θα κανει εναν κηπο....με τα κηπευτικα θα φτιαχνει κανα φαι αλλα να ξεχασει το κρεας οπως δεν ετρωγε ο παππους μου...χριστουγεννα θα φτιαχνει γουρνοπατσα,τσιγαριδες,πηχτη και παστο κρεας και λαρδι,τον υπολοιπο ομως καιρο θα τρωει φακες και φασολια τον χειμωνα και πασταλακια και μελιτζανες και ντοματοσαλατα το καλοκαιρι....θα πουλαει το μελι και κανα αυγο στην λαικη για να βγαζει κανα εξτραδακι.....θα κοιμαται απο τις δεκα και γενικα θα διαγει σπιτισια ζωη....θα ψηνει δικο του ψωμι που θα ειναι για μια βδομαδα,αν εχει και καμια κατσικουλα ισως πινει λιγο γαλα αραιωμενο με νερο και φτιαχνει κανενα γιδοτυρι.....μια ζωη οπως την ονειρευεται ο καθενας δλδ μεσα στην αυταρκεια.....πολυ χρημα δεν θα χρειαζεται εκτος απο λεφτα για τσιγαρα,καμια μπυρα στον καφενε και να πληρωνει το ιντερνετ να μας γραφει πως περναει...
αν εχει ενα πατρικο και δυο τρια στρεμματα θα ζει εκει και θα βαλει καμια κοτουλα,ενα δυο γουρουνια,λιγα μελισσια και θα κανει εναν κηπο....με τα κηπευτικα θα φτιαχνει κανα φαι αλλα να ξεχασει το κρεας οπως δεν ετρωγε ο παππους μου...χριστουγεννα θα φτιαχνει γουρνοπατσα,τσιγαριδες,πηχτη και παστο κρεας και λαρδι,τον υπολοιπο ομως καιρο θα τρωει φακες και φασολια τον χειμωνα και πασταλακια και μελιτζανες και ντοματοσαλατα το καλοκαιρι....θα πουλαει το μελι και κανα αυγο στην λαικη για να βγαζει κανα εξτραδακι.....θα κοιμαται απο τις δεκα και γενικα θα διαγει σπιτισια ζωη....θα ψηνει δικο του ψωμι που θα ειναι για μια βδομαδα,αν εχει και καμια κατσικουλα ισως πινει λιγο γαλα αραιωμενο με νερο και φτιαχνει κανενα γιδοτυρι.....μια ζωη οπως την ονειρευεται ο καθενας δλδ μεσα στην αυταρκεια.....πολυ χρημα δεν θα χρειαζεται εκτος απο λεφτα για τσιγαρα,καμια μπυρα στον καφενε και να πληρωνει το ιντερνετ να μας γραφει πως περναει...
Με πρασινο σαπουνι ο αφρος...εγω προλαβα και το ξυρισμα με το τενεκεδακι με την βρυσουλα να ξερεις....
αυτά είναι για τους γιάπηδες !!!
εμείς μιλάμε για επιστροφή στο χωριό!!!
γιάπηδες ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ!!!
αρχοντια το πρασινο σαπουνι....Με πρασινο σαπουνι ο αφρος...
εγω προλαβα και το ξυρισμα με το τενεκεδακι με την βρυσουλα να ξερεις....
μαλλον θα ημασταν βρωμυλοι στο σοι...Βαρέλι πάνω στην σκεπή της χέστρας για να κάνεις ντουζ όμως δεν πρόλαβες.
Εγω τυπε και τα μαλλια μου με πρασινο σαπουνι τα ελουζα...και δεν μου φυγει ουτε μια τριχα..αρχοντια το πρασινο σαπουνι....
Εγω τυπε και τα μαλλια μου με πρασινο σαπουνι τα ελουζα...και δεν μου φυγει ουτε μια τριχα..
Συμβιβάζεσαι με την σύνθεση της επόμενης κυβέρνησης?γιάπηδες ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ!!!
+1000000Αν ηταν τοσο ευκολα εγω θα ημουν πασας. Οι κατσικουλες και τα γουρουνακια περα απο τη φροντιδα εχουν κι εξοδα. Εμεις π.χ. μεγαλωναμε γουρουνι για να το σφαξουμε τα χριστουγεννα και αρωστησε. Παει το ζωο. Τσαμπα κοπος κι εξοδα. Οι Αλβανοι ζητανε 40 ευρω μεροκαματο και φαι για να ερθουν για ελιες και η ενωση μας περνει το λαδι 1,80 το κιλο. Το πετρελαιο παει στο θεο το ιδιο η ΔΕΗ και τα λιπασματα. Η μανα μου τα καλοκαιρια καθεται ολη μερα στο δρομο για να πουλησει 15 με 25 κιλα ντοματες τη μερα. 2 δουλειες κανω ρε φιλε μη σου πω τρεις και δυσκολα τα φερνουμε βολτα. Αμα χρωστας κι ολας οπως εγω ειναι γαματα η κατασταση. Βλεπω νεα παιδια που μειναν ανεργοι και γυρισαν στο χωριο. Τι κανουν ? Ξυνουν τ΄αρχιδια τους ολη μερα και τρωνε τις συνταξεις των γερων. Αμα ο αλλος ειναι αμαθητος ουτε τις δικες του ελιες δε μπορει να μαζεψει. Θα παει για τρυγο. Ποσοι απο εσας που λετε για ζωα ξερετε να σφαξετε ενα γουρουνι ? Και στο χωριο αν εισαι αφραγκος εισαι περιθωριο. Θα σε κερασουν μια θα σε κερασουν δυο, αμα δεν ανταπωδωσεις μετα θα σε εχουν ολοι στην ακρη. Για να μη σας πω για συμπεριφορες των ντοπιων γιατι θα φρικαρετε.
ρε δεν αφήνετε τις θεωρίες για το σιτάρι να κοιτάξετε λίγο τι σφαγή έγινε σήμερα στο σοφοκλή?
μιλάμε για πολύ αίμα.
Ευρωβ -10% στα 3.25
αλφα και ΤΤ -8% !!
και εθνική -6.5% στα 5.64 ..
Μπλεξανε οι γιαπηδες με τους αγροτες σε ενα θρεντ...
το ποστ μου ηταν ειρωνικο προφανως αλλα δειχνει και το πως λειτουργουσε η αυταρκεια και η αυτοδιαχειριση και η ζωη χωρις χρημα στις πρωτογενεις οικονομιες των αγροτικων οικονομιων...με καποιες υπεραπλουστευσεις βεβαια....+1000000