Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
αν εχει ενα πατρικο και δυο τρια στρεμματα θα ζει εκει και θα βαλει καμια κοτουλα,ενα δυο γουρουνια,λιγα μελισσια και θα κανει εναν κηπο....με τα κηπευτικα θα φτιαχνει κανα φαι αλλα να ξεχασει το κρεας οπως δεν ετρωγε ο παππους μου...χριστουγεννα θα φτιαχνει γουρνοπατσα,τσιγαριδες,πηχτη και παστο κρεας και λαρδι,τον υπολοιπο ομως καιρο θα τρωει φακες και φασολια  τον χειμωνα και πασταλακια και μελιτζανες και ντοματοσαλατα το καλοκαιρι....θα πουλαει το μελι και κανα αυγο στην λαικη για να βγαζει κανα εξτραδακι.....θα κοιμαται απο τις δεκα και γενικα θα διαγει σπιτισια ζωη....θα ψηνει δικο του ψωμι που θα ειναι για μια βδομαδα,αν εχει και καμια κατσικουλα ισως πινει λιγο γαλα αραιωμενο με νερο και φτιαχνει κανενα γιδοτυρι.....μια ζωη οπως την ονειρευεται ο καθενας δλδ μεσα στην αυταρκεια.....πολυ χρημα δεν θα χρειαζεται εκτος απο λεφτα για τσιγαρα,καμια μπυρα στον καφενε και να πληρωνει το ιντερνετ να μας γραφει πως περναει... :grin: :grin: :grin:

Όχι ρε, να βάλει και περιστέρια.

Θα τρώει κανένα πιτσουνάκι και θα στέλνει και τα post για να τα ανεβάζει ο Αντισθένης.

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
αν εχει ενα πατρικο και δυο τρια στρεμματα θα ζει εκει και θα βαλει καμια κοτουλα,ενα δυο γουρουνια,λιγα μελισσια και θα κανει εναν κηπο....με τα κηπευτικα θα φτιαχνει κανα φαι αλλα να ξεχασει το κρεας οπως δεν ετρωγε ο παππους μου...χριστουγεννα θα φτιαχνει γουρνοπατσα,τσιγαριδες,πηχτη και παστο κρεας και λαρδι,τον υπολοιπο ομως καιρο θα τρωει φακες και φασολια  τον χειμωνα και πασταλακια και μελιτζανες και ντοματοσαλατα το καλοκαιρι....θα πουλαει το μελι και κανα αυγο στην λαικη για να βγαζει κανα εξτραδακι.....θα κοιμαται απο τις δεκα και γενικα θα διαγει σπιτισια ζωη....θα ψηνει δικο του ψωμι που θα ειναι για μια βδομαδα,αν εχει και καμια κατσικουλα ισως πινει λιγο γαλα αραιωμενο με νερο και φτιαχνει κανενα γιδοτυρι.....μια ζωη οπως την ονειρευεται ο καθενας δλδ μεσα στην αυταρκεια.....πολυ χρημα δεν θα χρειαζεται εκτος απο λεφτα για τσιγαρα,καμια μπυρα στον καφενε και να πληρωνει το ιντερνετ να μας γραφει πως περναει... :grin: :grin: :grin:

Και γλύνα και καβουρμα και μυζήθρα!
Πως φαίνεται ο άνθρωπος όταν είναι από τον κάμπο!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

ftlv

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

'Είναι πραγματικά απίστευτο, δεν είναι εύκολο δηλαδή να κατανοήσει κανείς το πώς κατάφερε η Πολιτική μίας τόσο πλούσιας χώρας, όπως η Ελλάδα, να την οδηγήσει στην αδυναμία πληρωμών των οφειλών της'

και ειχα ειλικρινη δια8εση να τ διαβασω... :grin: :grin:

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Εγω τυπε και τα μαλλια μου με πρασινο σαπουνι τα ελουζα...και δεν μου φυγει ουτε μια τριχα..

Το καλύτερο σαπουνι,
φτιαγμένο από παλιά ελαιόλαδα, και ποτασα!
Οπότε γλυτώνω και τα σαπουνια!!  :grin:

Επισκέπτης
αν εχει ενα πατρικο και δυο τρια στρεμματα θα ζει εκει και θα βαλει καμια κοτουλα,ενα δυο γουρουνια,λιγα μελισσια και θα κανει εναν κηπο....με τα κηπευτικα θα φτιαχνει κανα φαι αλλα να ξεχασει το κρεας οπως δεν ετρωγε ο παππους μου...χριστουγεννα θα φτιαχνει γουρνοπατσα,τσιγαριδες,πηχτη και παστο κρεας και λαρδι,τον υπολοιπο ομως καιρο θα τρωει φακες και φασολια  τον χειμωνα και πασταλακια και μελιτζανες και ντοματοσαλατα το καλοκαιρι....θα πουλαει το μελι και κανα αυγο στην λαικη για να βγαζει κανα εξτραδακι.....θα κοιμαται απο τις δεκα και γενικα θα διαγει σπιτισια ζωη....θα ψηνει δικο του ψωμι που θα ειναι για μια βδομαδα,αν εχει και καμια κατσικουλα ισως πινει λιγο γαλα αραιωμενο με νερο και φτιαχνει κανενα γιδοτυρι.....μια ζωη οπως την ονειρευεται ο καθενας δλδ μεσα στην αυταρκεια.....πολυ χρημα δεν θα χρειαζεται εκτος απο λεφτα για τσιγαρα,καμια μπυρα στον καφενε και να πληρωνει το ιντερνετ να μας γραφει πως περναει... :grin: :grin: :grin:

Αν ηταν τοσο ευκολα εγω θα ημουν πασας. Οι κατσικουλες και τα γουρουνακια περα απο τη φροντιδα εχουν κι εξοδα. Εμεις π.χ. μεγαλωναμε γουρουνι για να το σφαξουμε τα χριστουγεννα και αρωστησε. Παει το ζωο. Τσαμπα κοπος κι εξοδα. Οι Αλβανοι ζητανε 40 ευρω μεροκαματο και φαι για να ερθουν για ελιες και η ενωση μας περνει το λαδι 1,80 το κιλο. Το πετρελαιο παει στο θεο το ιδιο η ΔΕΗ και τα λιπασματα. Η μανα μου τα καλοκαιρια καθεται ολη μερα στο δρομο για να πουλησει 15 με 25 κιλα ντοματες τη μερα. 2 δουλειες κανω ρε φιλε μη σου πω τρεις και δυσκολα τα φερνουμε βολτα. Αμα χρωστας κι ολας οπως εγω ειναι γαματα η κατασταση. Βλεπω νεα παιδια που μειναν ανεργοι και γυρισαν στο χωριο. Τι κανουν ? Ξυνουν τ΄αρχιδια τους ολη μερα και τρωνε τις συνταξεις των γερων. Αμα ο αλλος ειναι αμαθητος ουτε τις δικες του ελιες δε μπορει να μαζεψει. Θα παει για τρυγο? Ποσοι απο εσας που λετε για ζωα ξερετε να σφαξετε ενα γουρουνι ? Και στο χωριο αν εισαι αφραγκος εισαι περιθωριο. Θα σε κερασουν μια θα σε κερασουν δυο, αμα δεν ανταπωδωσεις μετα θα σε εχουν ολοι στην ακρη. Για να μη σας πω για συμπεριφορες των ντοπιων γιατι θα φρικαρετε.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Αν ηταν τοσο ευκολα εγω θα ημουν πασας. Οι κατσικουλες και τα γουρουνακια περα απο τη φροντιδα εχουν κι εξοδα. Εμεις π.χ. μεγαλωναμε γουρουνι για να το σφαξουμε τα χριστουγεννα και αρωστησε. Παει το ζωο. Τσαμπα κοπος κι εξοδα. Οι Αλβανοι ζητανε 40 ευρω μεροκαματο και φαι για να ερθουν για ελιες και η ενωση μας περνει το λαδι 1,80 το κιλο. Το πετρελαιο παει στο θεο το ιδιο η ΔΕΗ και τα λιπασματα. Η μανα μου τα καλοκαιρια καθεται ολη μερα στο δρομο για να πουλησει 15 με 25 κιλα ντοματες τη μερα. 2 δουλειες κανω ρε φιλε μη σου πω τρεις και δυσκολα τα φερνουμε βολτα. Αμα χρωστας κι ολας οπως εγω ειναι γαματα η κατασταση. Βλεπω νεα παιδια που μειναν ανεργοι και γυρισαν στο χωριο. Τι κανουν ? Ξυνουν τ΄αρχιδια τους ολη μερα και τρωνε τις συνταξεις των γερων. Αμα ο αλλος ειναι αμαθητος ουτε τις δικες του ελιες δε μπορει να μαζεψει. Θα παει για τρυγο. Ποσοι απο εσας που λετε για ζωα ξερετε να σφαξετε ενα γουρουνι ? Και στο χωριο αν εισαι αφραγκος εισαι περιθωριο. Θα σε κερασουν μια θα σε κερασουν δυο, αμα δεν ανταπωδωσεις μετα θα σε εχουν ολοι στην ακρη. Για να μη σας πω για συμπεριφορες των ντοπιων γιατι θα φρικαρετε.
+1000000

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
ρε δεν αφήνετε τις θεωρίες για το σιτάρι να κοιτάξετε λίγο τι σφαγή έγινε σήμερα στο σοφοκλή?
μιλάμε για πολύ αίμα.

Ευρωβ -10% στα 3.25  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
αλφα και ΤΤ -8%  !!
και εθνική -6.5% στα 5.64 ..  :think:

οι τιμες αρχιζουν και γινονται ακρως ελκυστικες ...!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Μπλεξανε οι γιαπηδες με τους αγροτες σε ενα θρεντ... :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το ποστ μου ηταν ειρωνικο προφανως αλλα δειχνει και το πως λειτουργουσε η αυταρκεια και η αυτοδιαχειριση και η ζωη χωρις χρημα στις πρωτογενεις οικονομιες των αγροτικων οικονομιων...με καποιες υπεραπλουστευσεις βεβαια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom