antipa
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Για να μη σας πω για συμπεριφορες των ντοπιων γιατι θα φρικαρετε.
Δεν είναι ρε όλοι σαν τους Καταυλάκιώτες.
Για να μη σας πω για συμπεριφορες των ντοπιων γιατι θα φρικαρετε.
Ναι ρε οκ..το ποστ μου ηταν ειρωνικο προφανως αλλα δειχνει και το πως λειτουργουσε η αυταρκεια και η αυτοδιαχειριση και η ζωη χωρις χρημα στις πρωτογενεις οικονομιες των αγροτικων οικονομιων...με καποιες υπεραπλουστευσεις βεβαια....
το ποστ μου ηταν ειρωνικο προφανως αλλα δειχνει και το πως λειτουργουσε η αυταρκεια και η αυτοδιαχειριση και η ζωη χωρις χρημα στις πρωτογενεις οικονομιες των αγροτικων οικονομιων...με καποιες υπεραπλουστευσεις βεβαια....
καλα ρε εγω που ζω;στο λος αντζελες;Καποτε.
Τωρα ολοι μαθανε στον καπιταλισμο και στα λουσα. Να δεις στο χωριο μου μπαρμπαδες με κινητα νεας τεχνολογιας. Να δεις τζιπ, playstation και gps. Nα δεις τακουνι οι βλαχες το Σαβατοβραδο οταν βγαινουν για νυχτερινη εξοδο στην πολη. Πρασινο σαπουνι ?????? Η μανα μου και κανα 2-3 γριες ακομα να πλενοντε μ΄αυτο. Και πλεον δεν το φτιαχνουν μονες τους, το αγοραζουν.
το ποστ μου ηταν ειρωνικο προφανως αλλα δειχνει και το πως λειτουργουσε η αυταρκεια και η αυτοδιαχειριση και η ζωη χωρις χρημα στις πρωτογενεις οικονομιες των αγροτικων οικονομιων...με καποιες υπεραπλουστευσεις βεβαια....
Για να επανελθουμε στο παλαιοτερο θεμα των εγγυησεων του κρατους για τον δανεισμο των τραπεζων...
αφού όλες οι "γαμω" τράπεζες μαζί έχνουν "γαμω" κεφαλαιοποίηση κοντά στα 15 δις, γιατι αυτό το "γαμω" κρατος αντί να εγγυάται 60 δις για να τις στηρίζει δεν "ρημαδο"αγοράζει τις μισές και να δανείζεται από μόνο του μετά με χαμηλό "γαμω"επιτόκιο από την "γαμω"ΕΚΤ?
τόσο δύσκολο ειναι πιά να κάνεις το προφανές και συμφέρον σε αυτή τη "γαμω"χώρα?
Μπλεξανε οι γιαπηδες με τους αγροτες σε ενα θρεντ...
Καποτε.
Τωρα ολοι μαθανε στον καπιταλισμο και στα λουσα. Να δεις στο χωριο μου μπαρμπαδες με κινητα νεας τεχνολογιας. Να δεις τζιπ, playstation και gps. Nα δεις τακουνι οι βλαχες το Σαβατοβραδο οταν βγαινουν για νυχτερινη εξοδο στην πολη. Πρασινο σαπουνι ?????? Η μανα μου και κανα 2-3 γριες ακομα να πλενοντε μ΄αυτο. Και πλεον δεν το φτιαχνουν μονες τους, το αγοραζουν.
οι τιμες αρχιζουν και γινονται ακρως ελκυστικες ...!
Οχι ακομα!................περιμενε λιγο ;)
γιατι μηπως και τι να καλλιεργησει που θα μπορει να πουλησει ανταγωνιστικα;βιοκραμβη;Η Ολλανδια με τ 1/10 καλλιεργησιμης εκτασης, εχει 2χ γεωργικο αουτπουτ
ο (νεο) Ελληνας τ μονο π καλλιεργει επιτυχως ειναι επιδοτησεις ;)
Οχι ακομα!................περιμενε λιγο ;)
ενω το καλοκαιρι η χαρα της λουγκρας ε;εγω και να θελω να παω στο χωριο μου δε μπορω
τι να κανω στη μυκονο χειμωνιατικα
φημες ειναι ρε μλκενω το καλοκαιρι η χαρα της λουγκρας ε;
Τυπε ναι...μονο εδω στην ελλαδα γινονται αυτα...Δεν εχεις ακουσει τον ορο "αγροτογιαπηδες" ?????
Η Ολλανδια με τ 1/10 καλλιεργησιμης εκτασης, εχει 2χ γεωργικο αουτπουτ
ο (νεο) Ελληνας τ μονο π καλλιεργει επιτυχως ειναι επιδοτησεις ;)
Δεν εχεις ακουσει τον ορο "αγροτογιαπηδες" ?????
παντα αρνητικο αυτο τ παιδι...