Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
το ποστ μου ηταν ειρωνικο προφανως αλλα δειχνει και το πως λειτουργουσε η αυταρκεια και η αυτοδιαχειριση και η ζωη χωρις χρημα στις πρωτογενεις οικονομιες των αγροτικων οικονομιων...με καποιες υπεραπλουστευσεις βεβαια....
Ναι ρε οκ.. :thumbsup:

Επισκέπτης
Για να επανελθουμε στο παλαιοτερο θεμα των εγγυησεων του κρατους για τον δανεισμο των τραπεζων...

αφού όλες οι "γαμω" τράπεζες μαζί έχνουν "γαμω" κεφαλαιοποίηση κοντά στα 15 δις, γιατι αυτό το "γαμω" κρατος αντί να εγγυάται 60 δις για να τις στηρίζει δεν  "ρημαδο"αγοράζει τις μισές και να δανείζεται από μόνο του μετά με χαμηλό "γαμω"επιτόκιο από την "γαμω"ΕΚΤ?

τόσο δύσκολο ειναι πιά να κάνεις το προφανές και συμφέρον σε αυτή τη "γαμω"χώρα?

Επισκέπτης
το ποστ μου ηταν ειρωνικο προφανως αλλα δειχνει και το πως λειτουργουσε η αυταρκεια και η αυτοδιαχειριση και η ζωη χωρις χρημα στις πρωτογενεις οικονομιες των αγροτικων οικονομιων...με καποιες υπεραπλουστευσεις βεβαια....

Καποτε.
Τωρα ολοι μαθανε στον καπιταλισμο και στα λουσα. Να δεις στο χωριο μου μπαρμπαδες με κινητα νεας τεχνολογιας. Να δεις τζιπ, playstation και gps.  :headbang: :headbang: Nα δεις τακουνι οι βλαχες το Σαβατοβραδο οταν βγαινουν για νυχτερινη εξοδο στην πολη. Πρασινο σαπουνι ?????? Η μανα μου και κανα 2-3 γριες ακομα να πλενοντε μ΄αυτο. Και πλεον δεν το φτιαχνουν μονες τους, το αγοραζουν.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καποτε.
Τωρα ολοι μαθανε στον καπιταλισμο και στα λουσα. Να δεις στο χωριο μου μπαρμπαδες με κινητα νεας τεχνολογιας. Να δεις τζιπ, playstation και gps.  :headbang: :headbang: Nα δεις τακουνι οι βλαχες το Σαβατοβραδο οταν βγαινουν για νυχτερινη εξοδο στην πολη. Πρασινο σαπουνι ?????? Η μανα μου και κανα 2-3 γριες ακομα να πλενοντε μ΄αυτο. Και πλεον δεν το φτιαχνουν μονες τους, το αγοραζουν.
καλα ρε εγω που ζω;στο λος αντζελες; :think:

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

Η Ολλανδια με τ 1/10 καλλιεργησιμης εκτασης, εχει 2χ γεωργικο αουτπουτ

ο (νεο) Ελληνας τ μονο π καλλιεργει επιτυχως ειναι επιδοτησεις  ;)

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
Για να επανελθουμε στο παλαιοτερο θεμα των εγγυησεων του κρατους για τον δανεισμο των τραπεζων...

αφού όλες οι "γαμω" τράπεζες μαζί έχνουν "γαμω" κεφαλαιοποίηση κοντά στα 15 δις, γιατι αυτό το "γαμω" κρατος αντί να εγγυάται 60 δις για να τις στηρίζει δεν  "ρημαδο"αγοράζει τις μισές και να δανείζεται από μόνο του μετά με χαμηλό "γαμω"επιτόκιο από την "γαμω"ΕΚΤ?

τόσο δύσκολο ειναι πιά να κάνεις το προφανές και συμφέρον σε αυτή τη "γαμω"χώρα?

θα ηταν μια καλη επιλογη για το κρατος να αγορασει μετοχες μεσω της ΔΕΚΑ
εδω που εχουν φτασει οι τιμες και λιγο παρακατω ....

αλλα παλι δεν μπορει να δανειστει απευθειας απο ΕΚΤ
ή να το πω καλυτερα .. η ΕΚΤ δεν επιτρεπεται να δανειζει κρατη ...

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
Καποτε.

μεγαλη πληγη οι επιδοτησεις ...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

γιατι μηπως και τι να καλλιεργησει που θα μπορει να πουλησει ανταγωνιστικα;βιοκραμβη;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.318
Πόντοι
5.097
εγω και να θελω να παω στο χωριο μου δε μπορω :dunno:
τι να κανω στη μυκονο χειμωνιατικα :think:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Σε γενικες γραμμες καλο, αλλα συμπερασμα δεν βγαζει! Μια επισημανση ομως  :grin: το ιδιωτικο χρεος καλυτερα να μην το λαμβανετε υποψιν για τις δυτικες χωρες οπως η Γερμανια γιατι παει σε παραγωγικους σκοπους με πραγματικο κοστ οβ καπιταλ πολυ υψηλοτερο του ιδιωτικου χρεους της Ελλαδος.

Εδω στην Ελλαδα, που νομιζετε οτι πηγε ολο αυτο το ιδιωτικο χρεος??  :think: :grin:

Οσο για τον Πινακα ΙΙ δεν πρεπει να εχουν μεινει αμφιβολιες πλεον και στους πιο αισιοδοξους εδω μεσα!! ;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Να φανταστείς, ότι εάν μετρήσεις επιδοτούμενα στρέμματα στην Κρήτη, βγαίνει μεγαλύτερη από την Αφρική.

:2funny: :2funny: :2funny:

Δεν εχεις ακουσει τον ορο "αγροτογιαπηδες" ?????  :grin:

Μόνο τους αγροteenager του Κολωνακίου γνωρίζουμε κύριε.

:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom