voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
6 ξενοοδχεία έκλεισαν στο κέντρο της Αθήνας
Ρε ηλίθιε ΠΟΙΑ είναι τα 6 ξενοδοχεία που ΗΔΗ έκλεισαν;;;
Για πες τα μας.
Αν έχεις @@.
6 ξενοοδχεία έκλεισαν στο κέντρο της Αθήνας
Για πες τα μας.
Αν έχεις @@.
Βολτέζο βρήκα μια πιστή περιγραφή σου.....ΣΑ ΝΑ ΣΕ ΈΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!
"Αύριο΄θα κερδηθεί μια μάχη. Δεν θα κερδίσουμε τον πόλεμο. Ανυπόμονοι ΝΔΙΤΕΣ να ξέρετε ότι '
- Το ΠΑΣΟΚ και οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ και να χάσουν, παρά τις παπαριές που λέγανε,τώρα θα πουν ότι κέρδισαν
- Ο ΠΑΣΟΚΟΣ και ΠΙΠΕΣ να τους ζητήσει ο ΓΑΠ να του κάνουν ,θα τρέξουν ουρά έξω από το σπίτι του,ποιος θα πρωτοπρολάβει να του κάνει την ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ πίπα.
-Ο ΠΑΣΟΚΟΣ και συντροφιά να του ζητήσει ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ να του κάνουν,την ώρα που ΑΦΟΔΕΥΕΙ και ΑΕΡΙΖΕΤΑΙ στη τουαλέτα,θα τρέξουν σαν τρελοί και μάλιστα θα κλείσουν και τα παράθυρα αεροστεγώς,μη τυχόν και ξεφύγει λίγη μπόχα πρός τα έξω.
- Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ που τόσα χρόνια δεν έχει δει ούτε ένα έργο από το ΠΑΣΟΚ,θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ γιατί έχει πάρει ΣΥΝΤΑΞΗ αναπηρίας για ΤΥΦΛΩΣΗ ενώ είναι ΤΑΞΙΤΖΗΣ η ΝΤΑΛΙΚΙΕΡΗΣ.
-Ο ΠΑΣΟΚΟΣ δημόσιος υπάλληλος θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ γιατί διορίστηκε ο ΙΔΙΟΣ η ΓΥΝΑΙΚΑ του και τα ΠΑΙΔΙΑ του,άσχετα αν Ο ΓΑΠ του κόβει ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ,του ΜΕΙΩΝΕΙ το ΜΙΣΘΟ και του ακριβαίνει τα πάντα. Το θεωρεί ρε παιδί μου ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, όπως στη ΜΑΦΙΑ δίνουν τη ΖΩΗ τους για τον αρχηγό και την οργάνωση.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ για την παραπάνω ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΑ, αλλά πως να χαρακτηρίσεις ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ(ΖΩΑ) ,που άλλα έλεγαν πριν ένα(1) χρόνο και άλλα λένε τώρα,γιατί αλλιώς τα λέει ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ .
Γνωστός μου ΠΑΣΟΚΟΣ το βράδυ που κέρδισε το ΠΑΣΟΚ τις εκλογές μου έλεγε "τώρα με τον ΓΙΩΡΓΑΚΗ θα χορτάσουμε ψωμί"και μετά από 2 μήνες "καλά κάνει ο ΓΙΩΡΓΟΣ και κόβει μισθούς και συντάξεις".
-ΓΙΑΥΤΟ ΟΧΙ ΥΠΕΡΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.Τώρα θέλει ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ."
Xωρις πλακα, εγω αυτο παθαινω οταν βλεπω τον παπ στην τηλεοραση. Αν υπαρχει παγκοσμια συνωμοσια εναντιον της Ελλαδας την γαμησαμε. Αν δεν υπαρχει παλι την εχουμε γαμησει γιατι ο τυπος πρεπει να ειναι τελειως ηλιθιος για να τα κανει αυτα"Κάθε τηλεοπτική εμφάνιση του σημερινού Ελληνα πρωθυπουργού φοβίζει (τους οξυδερκέστερους τους πανικοβάλλει). Παράδειγμα, η «διακαναλική» συνέντευξή του στις 25.10.2010: Φόβισε ακόμα και τους δανειστές στη διεθνή αγορά, η απόδοση (spread) του ελληνικού 10ετούς ομολόγου εκτινάχθηκε αμέσως στις 795 μονάδες. Η λογική του φόβου αυτονόητη: Ποιο νοικοκύρεμα των οικονομικών, ποια πάταξη της σπατάλης και της φαυλότητας να περιμένει κανείς από αυτή τη θλιβερή τηλεοπτική φιγούρα που, επί δύο ώρες και τέταρτο, άλλα τον ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι και σε εντελώς άλλα απαντούσε, του ήταν αδύνατο να συγκροτήσει μια δική του, με λογική συνέπεια απάντηση, παπαγάλιζε προκάτ συνθηματολογίες, πάλι και πάλι, αυτιστικά."
Του Χρήστου Γιανναρά
Για πες τα μας.
Αν έχεις @@.
Για πες τα μας.
Αν έχεις @@.
Γιατι τοσο επιθετικος και απολυτος σε κατι που προφανως αγνοουσες?
Απαντώ στα τονισμένα:
1. Δεν νομίζω ότι διαφωνεί κανείς σε αυτά και δεν θα βρεις ούτε μισό δικό μου ποστ που να λέει κάτι τέτοιο. Δεν λύνουν όμως αυτά το συγκεκριμένο πρόβλημα που έχουμε.
2. Εναλλακτική σε τι? Έχεις πάρει χαμπάρι πού πάμε? Για σκέψου λίγο την Ελλάδα μετά από 2 χρόνια (αν ακολουθηθεί ΠΙΣΤΑ το μνημόνιο) και έλα μετά να το κουβεντιάσουμε.
3. "ΟΛΑ τα μέτρα είναι θετικά": εδώ θα πάρω βέργα. Υπάρχουν πρώην εργαζόμενοι με 40 χρόνια ένσημα που έχουν εκπληρώσει στο ακέραιο τη σύμβαση συνταξιοδότησης που έχουν κάνει με το ελληνικό κράτος. Έρχεται λοιπόν μια κυβέρνηση και την αθετεί εκ των υστέρων. ΠΡΟΣΕΞΕ: Μιλάμε για 70άρηδες - 80άρηδες, που δεν έχουν πλέον καμία επιλογή!!!
Αυτούς που πήραν αυτή την απόφαση μόνο μία λέξη τους χαρακτηρίζει :
[size=14pt]Α Λ Η Τ Ε Σ[/size]
4. Ο δεδηλωμένος στόχος είναι να ξαναβγούμε στις αγορές ---> εδω γελάμε. Νομίζεις ότι με τα νούμερα που θα έχει η ελληνική οικονομία το 2013 θα μπορεί να ξαναβγεί στις αγορές?!?! Σκέψου το λίγο και αυτό. Άσε που ο στόχος τελικά δεν είναι αυτός ... αλλά τέλος πάντων.
5. Στο τελευταίο έχεις βάλει δύσκολα. έχουμε μέτρα από το μνημόνιο, έχουμε μια κυβέρνηση που κάποια από αυτά θελει να εφαρμόσει και άλλα όχι, υπάρχουν μέτρα τα οποία ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είναι μέσα στο μνημόνιο αλλά δεν είνα και υπάρχουν και μέτρα που με βάση τη κοινή λογική θα έπρεπε να έχουμε πάρει πρώτα από όλα αλλά δεν το κάνουμε.
Συνολικά λοιπόν και προσπαθώντας να δω το δάσος κρίνω το μνημόνιο απλά καταστροφικό. Θα γίνει της πουτάνας για 3 χρόνια και τελικά δεν θα υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα όφελος. Μετά από 2 χρόνια θα κουβεντιάζουμε πάλι τα ίδια στο ίδιο thread και θα είμαστε ΑΚΟΜΑ .... On Topic! ;)
νο γουμαν νο κραι
οι μονεταριστες εχουν το πηδαλιο....τα υπολοιπα, ο Λουκ
νο γουμαν νο κραι
οι μονεταριστες εχουν το πηδαλιο....τα υπολοιπα, ο Λουκ
xmmmm ..σορρυ, αλλά
Οι οικονομίες κρατών δεν μπορεί να αφήνονται στους μονεταριστές.
Αλλιώς έχουμε τα σημερινά φαινόμενα: από τη μια να δίνουμε 53δις (!!!) στις τράπεζες και την ίδια στιγμη΄να κόβουμε τις συντάξεις για να εξοικονομήσουμε.... 400μύρια.
Αλητεία σκέτη επιμένω.
Γιατι τοσο επιθετικος και απολυτος σε κατι που προφανως αγνοουσες?
Μάλλον δεν τον ξέρεις....
Πρόκειται για έναν είρωνα, φαντασμένο, κομπλεξικό, ξερόλα, πρασινοφρουρό που αναφέρεται πάντα σε πηγές εγκεκριμένες από την Ιπποκράτους....
Στέκα συνέχισε να μας διασκεδάζεις.
Καλά τα πας.
ποσο δικιο εχετε!xmmmm ..σορρυ, αλλά
Οι οικονομίες κρατών δεν μπορεί να αφήνονται στους μονεταριστές.
Αλλιώς έχουμε τα σημερινά φαινόμενα: από τη μια να δίνουμε 53δις (!!!) στις τράπεζες και την ίδια στιγμη΄να κόβουμε τις συντάξεις για να εξοικονομήσουμε.... 400μύρια.
Αλητεία σκέτη επιμένω.
Δεύτερον: πολύ περισσότερο σημαντικοί είναι οι λόγοι που κλείνουν τα ξενοδοχεία αυτά. Έχεις δει για παράδειγμα τις κριτικές για το La Mirage στο tripadvisor;