Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Βολτέζο βρήκα  μια πιστή περιγραφή σου.....ΣΑ ΝΑ ΣΕ ΈΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!

"Αύριο΄θα κερδηθεί μια μάχη. Δεν θα κερδίσουμε τον πόλεμο. Ανυπόμονοι ΝΔΙΤΕΣ να ξέρετε ότι '
- Το ΠΑΣΟΚ και οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ και να χάσουν, παρά τις παπαριές που λέγανε,τώρα θα πουν ότι κέρδισαν
- Ο ΠΑΣΟΚΟΣ και ΠΙΠΕΣ να τους ζητήσει ο ΓΑΠ να του κάνουν ,θα τρέξουν ουρά έξω από το σπίτι του,ποιος θα πρωτοπρολάβει να του κάνει την ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ πίπα.
-Ο ΠΑΣΟΚΟΣ και συντροφιά να του ζητήσει ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ να του κάνουν,την ώρα που ΑΦΟΔΕΥΕΙ και ΑΕΡΙΖΕΤΑΙ στη τουαλέτα,θα τρέξουν σαν τρελοί και μάλιστα θα κλείσουν και τα παράθυρα αεροστεγώς,μη τυχόν και ξεφύγει λίγη μπόχα πρός τα έξω.
- Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ που τόσα χρόνια δεν έχει δει ούτε ένα έργο από το ΠΑΣΟΚ,θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ γιατί έχει πάρει ΣΥΝΤΑΞΗ αναπηρίας για ΤΥΦΛΩΣΗ ενώ είναι ΤΑΞΙΤΖΗΣ η ΝΤΑΛΙΚΙΕΡΗΣ.
-Ο ΠΑΣΟΚΟΣ δημόσιος υπάλληλος θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ γιατί διορίστηκε ο ΙΔΙΟΣ η ΓΥΝΑΙΚΑ του και τα ΠΑΙΔΙΑ του,άσχετα αν Ο ΓΑΠ του κόβει ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ,του ΜΕΙΩΝΕΙ το ΜΙΣΘΟ και του ακριβαίνει τα πάντα. Το θεωρεί ρε παιδί μου ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, όπως στη ΜΑΦΙΑ δίνουν τη ΖΩΗ τους για τον αρχηγό και την οργάνωση.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ για την παραπάνω ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΑ, αλλά πως να χαρακτηρίσεις ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ(ΖΩΑ) ,που άλλα έλεγαν πριν ένα(1) χρόνο και άλλα λένε τώρα,γιατί αλλιώς τα λέει ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ .
Γνωστός μου ΠΑΣΟΚΟΣ το βράδυ που κέρδισε το ΠΑΣΟΚ τις εκλογές μου έλεγε "τώρα με τον ΓΙΩΡΓΑΚΗ θα χορτάσουμε ψωμί"και μετά από 2 μήνες "καλά κάνει ο ΓΙΩΡΓΟΣ και κόβει μισθούς και συντάξεις".
-ΓΙΑΥΤΟ ΟΧΙ ΥΠΕΡΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.Τώρα θέλει ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.
"

:2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ρε ηλίθιε ΠΟΙΑ είναι τα 6 ξενοδοχεία που ΗΔΗ έκλεισαν;;;

Για πες τα μας.

Αν έχεις @@.

οι κολοφυλλάδες σας τα γράφουν σήμερα,ΕΘΝΟΣ-ΝΕΑ κλπ δημοκρατικές δυνάμεις

ΥΓ τώρα θα βγάλει καμιά έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Ξενοδοχείων και Καταλυμάτων Νοτιοανατολικής Ευρώπης,που θα λέει ότι υπάρχει κρίση στα ξενοδοχεία από το 1970 κλπ κλπ....

ο γνωστός παπαρολόγος που πάει να κάνει το άσπρο μαύρο....

Bill_745

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Βολτέζο βρήκα  μια πιστή περιγραφή σου.....ΣΑ ΝΑ ΣΕ ΈΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!

"Αύριο΄θα κερδηθεί μια μάχη. Δεν θα κερδίσουμε τον πόλεμο. Ανυπόμονοι ΝΔΙΤΕΣ να ξέρετε ότι '
- Το ΠΑΣΟΚ και οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ και να χάσουν, παρά τις παπαριές που λέγανε,τώρα θα πουν ότι κέρδισαν
- Ο ΠΑΣΟΚΟΣ και ΠΙΠΕΣ να τους ζητήσει ο ΓΑΠ να του κάνουν ,θα τρέξουν ουρά έξω από το σπίτι του,ποιος θα πρωτοπρολάβει να του κάνει την ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ πίπα.
-Ο ΠΑΣΟΚΟΣ και συντροφιά να του ζητήσει ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ να του κάνουν,την ώρα που ΑΦΟΔΕΥΕΙ και ΑΕΡΙΖΕΤΑΙ στη τουαλέτα,θα τρέξουν σαν τρελοί και μάλιστα θα κλείσουν και τα παράθυρα αεροστεγώς,μη τυχόν και ξεφύγει λίγη μπόχα πρός τα έξω.
- Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ που τόσα χρόνια δεν έχει δει ούτε ένα έργο από το ΠΑΣΟΚ,θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ γιατί έχει πάρει ΣΥΝΤΑΞΗ αναπηρίας για ΤΥΦΛΩΣΗ ενώ είναι ΤΑΞΙΤΖΗΣ η ΝΤΑΛΙΚΙΕΡΗΣ.
-Ο ΠΑΣΟΚΟΣ δημόσιος υπάλληλος θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ γιατί διορίστηκε ο ΙΔΙΟΣ η ΓΥΝΑΙΚΑ του και τα ΠΑΙΔΙΑ του,άσχετα αν Ο ΓΑΠ του κόβει ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ,του ΜΕΙΩΝΕΙ το ΜΙΣΘΟ και του ακριβαίνει τα πάντα. Το θεωρεί ρε παιδί μου ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, όπως στη ΜΑΦΙΑ δίνουν τη ΖΩΗ τους για τον αρχηγό και την οργάνωση.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ για την παραπάνω ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΑ, αλλά πως να χαρακτηρίσεις ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ(ΖΩΑ) ,που άλλα έλεγαν πριν ένα(1) χρόνο και άλλα λένε τώρα,γιατί αλλιώς τα λέει ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ .
Γνωστός μου ΠΑΣΟΚΟΣ το βράδυ που κέρδισε το ΠΑΣΟΚ τις εκλογές μου έλεγε "τώρα με τον ΓΙΩΡΓΑΚΗ θα χορτάσουμε ψωμί"και μετά από 2 μήνες "καλά κάνει ο ΓΙΩΡΓΟΣ και κόβει μισθούς και συντάξεις".
-ΓΙΑΥΤΟ ΟΧΙ ΥΠΕΡΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.Τώρα θέλει ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.
"

:2funny: :2funny: :2funny:

Πες τα χρυσόστομε...!!!! :) ;)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
"Κάθε τηλεοπτική εμφάνιση του σημερινού Ελληνα πρωθυπουργού φοβίζει (τους οξυδερκέστερους τους πανικοβάλλει). Παράδειγμα, η «διακαναλική» συνέντευξή του στις 25.10.2010: Φόβισε ακόμα και τους δανειστές στη διεθνή αγορά, η απόδοση (spread) του ελληνικού 10ετούς ομολόγου εκτινάχθηκε αμέσως στις 795 μονάδες. Η λογική του φόβου αυτονόητη: Ποιο νοικοκύρεμα των οικονομικών, ποια πάταξη της σπατάλης και της φαυλότητας να περιμένει κανείς από αυτή τη θλιβερή τηλεοπτική φιγούρα που, επί δύο ώρες και τέταρτο, άλλα τον ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι και σε εντελώς άλλα απαντούσε, του ήταν αδύνατο να συγκροτήσει μια δική του, με λογική συνέπεια απάντηση, παπαγάλιζε προκάτ συνθηματολογίες, πάλι και πάλι, αυτιστικά."

Του Χρήστου Γιανναρά

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
"Κάθε τηλεοπτική εμφάνιση του σημερινού Ελληνα πρωθυπουργού φοβίζει (τους οξυδερκέστερους τους πανικοβάλλει). Παράδειγμα, η «διακαναλική» συνέντευξή του στις 25.10.2010: Φόβισε ακόμα και τους δανειστές στη διεθνή αγορά, η απόδοση (spread) του ελληνικού 10ετούς ομολόγου εκτινάχθηκε αμέσως στις 795 μονάδες. Η λογική του φόβου αυτονόητη: Ποιο νοικοκύρεμα των οικονομικών, ποια πάταξη της σπατάλης και της φαυλότητας να περιμένει κανείς από αυτή τη θλιβερή τηλεοπτική φιγούρα που, επί δύο ώρες και τέταρτο, άλλα τον ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι και σε εντελώς άλλα απαντούσε, του ήταν αδύνατο να συγκροτήσει μια δική του, με λογική συνέπεια απάντηση, παπαγάλιζε προκάτ συνθηματολογίες, πάλι και πάλι, αυτιστικά."

Του Χρήστου Γιανναρά
Xωρις πλακα, εγω αυτο παθαινω οταν βλεπω τον παπ στην τηλεοραση. Αν υπαρχει παγκοσμια συνωμοσια εναντιον της Ελλαδας την γαμησαμε. Αν δεν υπαρχει παλι την εχουμε γαμησει γιατι ο τυπος πρεπει να ειναι τελειως ηλιθιος για να τα κανει αυτα

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ρε ηλίθιε ΠΟΙΑ είναι τα 6 ξενοδοχεία που ΗΔΗ έκλεισαν;;;

Για πες τα μας.

Αν έχεις @@.

...και όμως πρασινοφρουρέ έχει δίκιο....

Εκλεισαν 6 ξενοδοχεία της Αθήνας
Κατέβασαν ρολά ήδη τα ξενοδοχεία: Λα Μιράζ στην Ομόνοια (3 αστέρων), το Αμαρυλλίς Ιν στην οδό Μενάνδρου (2 αστέρων), το Αθηναία στην Αγίου Κωνσταντίνου (2 αστέρων), το City Plaza στην Αχαρνών (3 αστέρων) και το Κάνιγγος 21 (4 αστέρων) στην οδό Χαλκοκονδύλη 12.

Λουκέτο μπήκε σε 6 ξενοδοχεία στην καρδιά της Αθήνας, ανάμεσά τους και το ιστορικό ξενοδοχείο Εσπέρια που βρίσκεται στην οδό Σταδίου. Η κρίση, όμως, αγγίζει ακόμα και τα ξενοδοχεία 5 αστέρων της πρωτεύουσας, με τους ξενοδόχους να βρίσκονται σε απόγνωση.

Συγκεκριμένα έκλεισαν ήδη τα ξενοδοχεία: Λα Μιράζ στην Ομόνοια (3 αστέρων), το Αμαρυλλίς Ιν στην οδό Μενάνδρου (2 αστέρων), το Αθηναία στην Αγίου Κωνσταντίνου (2 αστέρων), το City Plaza στην Αχαρνών (3 αστέρων) και το Κάνιγγος 21 (4 αστέρων) στην οδό Χαλκοκονδύλη 12.

Και μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου θα κατεβάσει ρολά και το ξενοδοχείο Εσπέρια στην οδό Σταδίου (4 αστέρων).

Το Εσπέρια βάζει λουκέτο καθώς το Ταμείο Νομικών, στο οποίο ανήκει το κτίριο, δεν δέχτηκε να μειώσει το ετήσιο ενοίκιο που ανέρχεται σήμερα στο 1,5 εκατ. ευρώ. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισε και το Κάνιγγος 21, που εκμίσθωνε το κτίριο από το Ταμείο των Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Ταμείων.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Γιατι τοσο επιθετικος και απολυτος σε κατι που προφανως αγνοουσες?

Μάλλον δεν τον ξέρεις....

Πρόκειται για έναν είρωνα, φαντασμένο, κομπλεξικό, ξερόλα, πρασινοφρουρό που αναφέρεται πάντα σε πηγές εγκεκριμένες από την Ιπποκράτους....

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Απαντώ στα τονισμένα:

1. Δεν νομίζω ότι διαφωνεί κανείς σε αυτά και δεν θα βρεις ούτε μισό δικό μου ποστ που να λέει κάτι τέτοιο. Δεν λύνουν όμως αυτά το συγκεκριμένο πρόβλημα που έχουμε.

2. Εναλλακτική σε τι? Έχεις πάρει χαμπάρι πού πάμε? Για σκέψου λίγο την Ελλάδα μετά από 2 χρόνια (αν ακολουθηθεί ΠΙΣΤΑ το μνημόνιο) και έλα μετά να το κουβεντιάσουμε.

3. "ΟΛΑ τα μέτρα είναι θετικά": εδώ θα πάρω βέργα.  :tickedoff: :tickedoff: Υπάρχουν πρώην  εργαζόμενοι με 40 χρόνια ένσημα που έχουν εκπληρώσει στο ακέραιο τη σύμβαση συνταξιοδότησης που έχουν κάνει με το ελληνικό κράτος. Έρχεται λοιπόν μια κυβέρνηση και την αθετεί εκ των υστέρων. ΠΡΟΣΕΞΕ: Μιλάμε για 70άρηδες - 80άρηδες, που δεν έχουν πλέον καμία επιλογή!!!

Αυτούς που πήραν αυτή την απόφαση μόνο μία λέξη τους χαρακτηρίζει :

[size=14pt]Α Λ Η Τ Ε Σ[/size]

4. Ο δεδηλωμένος στόχος είναι να ξαναβγούμε στις αγορές --->  :2funny: εδω γελάμε. Νομίζεις ότι με τα νούμερα που θα έχει η ελληνική οικονομία το 2013 θα μπορεί να ξαναβγεί στις αγορές?!?! Σκέψου το λίγο και αυτό. Άσε που ο στόχος τελικά δεν είναι αυτός ... αλλά τέλος πάντων.

5. Στο τελευταίο έχεις βάλει δύσκολα. έχουμε μέτρα από το μνημόνιο, έχουμε μια κυβέρνηση που κάποια από αυτά θελει να εφαρμόσει και άλλα όχι, υπάρχουν μέτρα τα οποία ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είναι μέσα στο μνημόνιο αλλά δεν είνα και υπάρχουν και μέτρα που με βάση τη κοινή λογική θα έπρεπε να έχουμε πάρει πρώτα από όλα αλλά δεν το κάνουμε.

Συνολικά λοιπόν και προσπαθώντας να δω το δάσος κρίνω το μνημόνιο απλά καταστροφικό. Θα γίνει της πουτάνας για 3 χρόνια και τελικά δεν θα υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα όφελος. Μετά από 2 χρόνια θα κουβεντιάζουμε πάλι τα ίδια στο ίδιο thread και θα είμαστε ΑΚΟΜΑ .... On Topic!  ;)

νο γουμαν νο κραι  :grin: :grin: :grin:

οι μονεταριστες εχουν το πηδαλιο....τα υπολοιπα, ο Λουκ  :grin: :grin: :grin:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
νο γουμαν νο κραι  :grin: :grin: :grin:

οι μονεταριστες εχουν το πηδαλιο....τα υπολοιπα, ο Λουκ  :grin: :grin: :grin:

xmmmm ..σορρυ, αλλά
Οι οικονομίες κρατών δεν μπορεί να αφήνονται στους μονεταριστές.
Αλλιώς έχουμε τα σημερινά φαινόμενα: από τη μια να δίνουμε 53δις (!!!) στις τράπεζες και την ίδια στιγμη΄να κόβουμε τις συντάξεις για να εξοικονομήσουμε.... 400μύρια.

Αλητεία σκέτη επιμένω.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.949
Πόντοι
42.697
νο γουμαν νο κραι  :grin: :grin: :grin:

οι μονεταριστες εχουν το πηδαλιο....τα υπολοιπα, ο Λουκ  :grin: :grin: :grin:

λισεν ντιαρ
επειδη ακριβώς οι μονεταριστες εχουνε το πηδαλιο φτασαμε στα σημερινα χάλια παγκοσμιως...(Lehman Brothers, τοξικα, κτλ).
πές μας κατι άλλο δεν μας πειθεις

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
xmmmm ..σορρυ, αλλά
Αλλιώς έχουμε τα σημερινά φαινόμενα: από τη μια να δίνουμε 53δις (!!!) στις τράπεζες και την ίδια στιγμη΄να κόβουμε τις συντάξεις για να εξοικονομήσουμε.... 400μύρια.

Αλητεία σκέτη επιμένω.

Ρουμπινί: Το χρέος δεν αποπληρώνεται με.. καμία λιτότητα

Εξηγήσεις για το τι πραγματικά σκέφτεται για την ελληνική κρίση δίνει ο οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί, καθώς... όπως λέει οι απόψεις του συχνά μεταδίδονται παραποιημένες στην Ελλάδα από ΜΜΕ ή από πολιτικούς κύκλους.

Όπως λέει ο κ. Ρουμπινί “απλά μαθηματικά δείχνουν ότι γίνεται ολοένα και πιο απίθανο να μπορέσει η Ελλάδα να αποπληρώσει το χρέος της υπό τους υφιστάμενους όρους και το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμης” και τονίζει ότι “καμία ρεαλιστκή πολιτική λιτότητας δεν μπορεί να αλλάξει αυτές τις εκτιμήσεις”. Προσθέτει ότι “το κόστος στην παραγωγή από τη λιτότητα είναι μεγάλο βραχυπρόθεσμα για ένα κράτος που χρειάζεται απελπιστικά να επανέλθει στο δρόμο της ανάπτυξης”.

Παράλληλα, οπως λεει, “ο πληθωρισμός έχει σκαρφαλώσει σε αρκετά υψηλότερα επίπεδα από τις προβλέψεις του προγράμματος εξαιτίας της αύξησης των φόρων και του χαμηλού ανταγωνισμού τιμών στις αγορές προϊόντων”. Έτσι, η ανταγωνιστικότητα παραμένει χαμηλή, όπως και η ζήτηση πράγμα που μπορεί να πυροδοτήσει μία σπειροειδή διαδικασιά, όπου η υπερβολική περικοπή δαπανών, οδηγεί σε χαμηλότερα έσοδα από τη φορολογία και ακόμη σκληρότερη λιτότητα.

Ο οικονομολόγος που έγινε γνωστός γιατί προέβλεψε την οικονομική κρίση, αναφέρει ότι η δημοσιονομική προσαρμογή της κυβέρνησης είναι “πολιτικά τολμηρή” και “εντυπωσιακή” - με την εξαίρεση των φορολογικών εσόδων που υπολείπονται του στόχου, όπως λέει. Αυτό που προτείνει είναι μία “ομαλή αναδιάρθρωση” του χρέους, που θα “ελαχιστοποιούσε τις αρνητικές επιπτώσεις από τους επενδυτές” και παράλληλα “θα διατηρούσε την πρόσβαση στις αγορές”.

“Με βάση το σχέδιο αυτό που μετατρέπει παλαιό δημόσιο χρέος σε νέο καθυστερώντας τον χρόνο ωρίμασης από 5 έως 15 χρόνια, το επιτόκιο διατηρείται κάτω από τα επίπεδα της αγοράς και η αξία του κεφαλαίου παραμένει η ίδια” αναφέρει

newsit.gr

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Γιατι τοσο επιθετικος και απολυτος σε κατι που προφανως αγνοουσες?

Α ναι, αλήθεια;;;

Το αγνοούσα;;;;

Πρώτα απ' όλα 5 έχουν ήδη κλείσει και δεν είναι απολύτως σίγουρο ότι θα κλείσει το 6ο και πλέον σημαντικό.

Δεύτερον: πολύ περισσότερο σημαντικοί είναι οι λόγοι που κλείνουν τα ξενοδοχεία αυτά. Έχεις δει για παράδειγμα τις κριτικές για το La Mirage στο tripadvisor;

Έχεις γνώμη (εσύ αλλά και ο άλλος που μόνον να βρίζει τον ΓΑΠ ξέρει) για το ενοίκιο που ζητάει το Ταμείο Νομικών για το Εσπέρια.

Στους μηκυθμούς του Παλέρμο και των ομοίων του θα απαντώ όπως θέλω και θα γράφω ότι θέλω.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Μάλλον δεν τον ξέρεις....

Πρόκειται για έναν είρωνα, φαντασμένο, κομπλεξικό, ξερόλα, πρασινοφρουρό που αναφέρεται πάντα σε πηγές εγκεκριμένες από την Ιπποκράτους....

Στέκα συνέχισε να μας διασκεδάζεις.

Καλά τα πας.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Το εσπέρια το ξέρω από κοντά  - πολύ κοντά.

Έχει μπλέξει εδώ και καιρό σε ένα απίστευτο κατσ22 που τελικά έχει φέρει την απαξίωσή του. το μεν ταμείο σου λέει εγώ απλά νοικιάζω το κτίριο και στα @@ μου η κατάσταση του, ο δε επιχειρηματίας που το εκμεταλλεύεται καμιά 30αριά χρόνια τώρα, σου λέει εγώ δεν βάζω ούτε φράγκο για ανακαίνιση κτιριου που δεν είναι δικό μου. (καλά ρε μεγάλε - ούτε τα στρώματα στα κρεβάτια δεν μπορείς να αλλάξεις?)

και τελικά βρίσκονται και οι δύο χαμένοι. απόλυτη απαξίωση ξενοδοχείου, 10 μέτρα από το σύνταγμα που θα μποραύσε να είναι τοπ.

πού είσαι ρε γάτε? να η ευκαιρία ;)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Στέκα συνέχισε να μας διασκεδάζεις.

Καλά τα πας.

Το ποιος είναι ο διασκεδαστής ας το κρίνουν άλλοι.....το να αναγνωρίσεις το λάθος σου δεν είναι κακό, αρετή είναι που προφανώς δεν έχεις.

Επισκέπτης
xmmmm ..σορρυ, αλλά

Αλητεία σκέτη επιμένω.
ποσο δικιο εχετε!

και ολα αυτα απο μια ¨σοσιαλιστικη¨κυβερνηση να σημειωσω!

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Δεύτερον: πολύ περισσότερο σημαντικοί είναι οι λόγοι που κλείνουν τα ξενοδοχεία αυτά. Έχεις δει για παράδειγμα τις κριτικές για το La Mirage στο tripadvisor;

+

φταιει η ...Α8ηναικη Λεσχη, οι Εβραιοι, τα Νεφελιμ, το ΔΝΤ et al,  ΑΛΛΑ ποτε ο (νεο) Ελληνας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom