Νέα

Χοντρούλης με ωραία γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα musician
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Φιλος μου που δεν εχει ξανακανει αγοραιο ερωτα με γυναικα, θελει να ξεκινησει να μπει στο σπορ...
(ειναι παντρεμενος 2 χρονια αλλα με την γυναικα του κανουν μονο τα κλασικα μιας και η σχεση τους δεν στηριζεται σχεδον καθολου στο σεξ...)
Στο γεγονος αυτο, συμβαλει το οτι ο φιλος μου τον τελευταιο εναμιση χρονο εχει παρει καποια επιπλεον κιλα.... Εχει κοιλιά , πλαδαρο σωμα, και γενικα εχει χαλασει αρκετα η εμφανιση του...
Πιστευει ότι ΑΝ παει με μια ομορφη γυναικα της δουλειας (studio ή CT) δεν θα του συμπεριφερθει σωστα και θα του φαει τα χρηματα επειδη ειναι χοντρουλης και ισως να μην της αρεσει.... (οποτε δεν θα κανει και καλο sex μαζι του...)
ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ?
(Γενικά ΠΩΣ αντιμετωπίζει μια επαγγελματιας εναν πελατη της ο οποιος μπορει να να μην ειναι τοσο εμφανισιμος εξωτερικά ??? ) :)

Θα απαντήσω κι εγώ ως πολλάααα χρόνια παντρεμμένος και ασχολούμενος πλέον της 10ετίας με το σπορ.
Κατ' αρχάς διευκρινίζω ότι λόγω ηλικίας και επαγγέλματος έχω και εγω παραπάνω κιλά, όπως είχα και πριν από 10 χρόνια.

Αρχίζω λοιπόν να απαντώ ανάποδα.
Εφόσον πρόκειται για επαγγελματία, δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα ούτε βέβαια θα δείξει ακόμη και αν έχει.
Και αντίθετα, τα περί "γούσταρε και αυτή", "έκανα την π...να και έχυσε", "της άρεσα", που διαβάζω συχνά (και ίσως να τα έχω γράψει κι εγώ) τα θεωρώ υπερβολές.
Όταν πληρώνουμε γαμάμε επειδή πληρώνουμε, είναι μία οικονομική συναλλαγή και όχι συνεύρεση με την γκόμενα μας.
Ο τρόπος συμπεριφοράς της κοπέλας έχει να κάνει μόνο με το πόσο επαγγελματίας είναι.
Εμένα όλα αυτά τα χρόνια καμία δεν μου έκανε παρατήρηση ούτε στραβομουτσούνιασε (εντάξει δεν είμαι και φάλαινος).
Μόνο μία κύπρια το 1999, φαινόταν ερασιτέχνιδα, της είπα ότι πρέπει να κάνω κάποια δίαιτα και μου απάντησε απερίσκεπτα "δεν πειράζει, έχουν δει εμένα τα μάτια μου", με αποτέλεσμα να αρχίσω δίαιτα και να χάσω επτά κιλά. Α! και ήταν η μόνη που αποδεδειγμένα "έχυσε". Άλλη μία περίπτωση που μου έτυχε πρόσφατα, δεν μπορώ να την επιβεβαιώσω.

Επανέρχομαι :
Άλλα είναι τα βασικά προβλήματα του ντροπαλού φίλου σου.
Κατ΄αρχάς, είναι παντρεμμένος μόνο δύο χρόνια και ο γάμος του δεν στηρίζεται στο σεξ ; Κακώς !
Είναι πολύ νωρίς να μην στηρίζεται εκεί, όπως, γνώμη μου, είναι πολύ νωρίς να αναζητά αγοραίο έρωτα.
Εκτός εάν δεν πήρε μόνο αυτός κιλά, αλλά η γαζέλα που ερωτεύτηκε μεταμορφώθηκε σε φαλαινίτσα ("χοντρός αυτός χοντρή αυτή πώς να γίνει γιατρέ μου ;")
Δηλαδή που στηρίζεται ο γάμος του, στην αμοιβαία κατανόηση ; Αλίμονο.
Και κάτι άλλο. Είναι δύο χρόνια παντρεμμένος και έχει ενάμιση χρόνο παραπάνω κιλά ; Μα τότε μόλις παντρεύτηκε άρχισε να τρώει του σκοτωμού.

Νομίζω πώς αυτά πρέπει να απασχολήσουν τον φίλο σου (αλήθεια τι ηλικία έχει ;) και επειδή βλέπω ότι η εμφάνιση του επηρεάζει σοβαρά την ζωή του, και μόνο γι αυτόν τον λόγο πρέπει κάτι να κάνει.
Άκου και ένα πορνόγερο.

Επισκέπτης
μην εκτιθεσαι..
το μεσο ειναι απροσωπο λεμε..
καλα κανεις & φρικαρεις αλλα απο την στιγμη που δεν ξερεις με τι διαθεση το γραφει ο αλλος,μην γινεσαι κατινα..
ξερω οτι υπαρχουν θεματα που δεν πρεπει να τα γραφουμε ουτε για πλακα αλλα αυτο κανει μπαμ απο μακρυα οτι ειναι ακραιο χιουμορ..

κοιτα γενικοτερα, γελαω με πολλες μαλακιες, απλα το συγκεκριμενο μου φανηκε καπως  :-

οπως και να εχει, συγγνωμη  :rolleyes:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
κοιτα γενικοτερα, γελαω με πολλες μαλακιες, απλα το συγκεκριμενο μου φανηκε καπως  :-

δεν πειράζει, μόνο ο λαγουδάκης θα το έλεγε αυτό και θα ήταν αστείο, θα τα μάθεις κι αυτά  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης

τι ζητας συνεχεια συγνωμη μωρη???
ξερουμε οτι εισαι κοριτσι με γαλλικα & πιανο,ημαρτον..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
τι ζητας συνεχεια συγνωμη μωρη???
ξερουμε οτι εισαι κοριτσι με γαλλικα & πιανο,ημαρτον..

και της φέρθηκες και πολύ ευγενικά, να δω τι θα έκανε άμα σε πετύχαινε στις στραβές σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
και της φέρθηκες και πολύ ευγενικά, να δω τι θα έκανε άμα σε πετύχαινε στις στραβές σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ε σημερα μετα απο το πρωινο ξυπνημα με το παραλληρημα του παπαριωνα & τωρα το απογευματινο του τερας,ειμαι στα χαϊ μου..
ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ..

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66

επειδη το πηρες στραβα αυτο που ειπα(μονο εσυ το ειδες ετσι)αν ριξεις μια ματια στα ποστ μου θα δεις οτι στο 99% κανω πλακα και σε καμμια περιπτωση δεν εννουσα κατι αλλο,πιστευω να μην εχεις αμφιβολιες για τα λεγομενα μου

Επισκέπτης
επειδη το πηρες στραβα αυτο που ειπα(μονο εσυ το ειδες ετσι)αν ριξεις μια ματια στα ποστ μου θα δεις οτι στο 99% κανω πλακα και σε καμμια περιπτωση δεν εννουσα κατι αλλο,πιστευω να μην εχεις αμφιβολιες για τα λεγομενα μου

εφοσον μονο εγω το πηρα ετσι, προφανως εγω ειμαι λαθος! συγγνωμη και παλι  :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κοιτα ....δεν ξερω τι λες....εγω προτεινω να διαγραφεις απο το σαιτ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
α ρε αυτιαγκουρα παρεξηγημενε..

Επισκέπτης
κλεμμενο & αυτο..
μεχρι & αυτα που τους λεω εξω απο εδω,τα κανουν σλογκαν εδω μεσα τα πουστρακια..
πρεπει να με πληρωνουν δικαιωματα για το κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
κλαμααααααααααααααααααα
πικρααααααααααααααααααααααα
δεν γαμαω πουστρακια
& πλεον & για το φακιου..

δεν πληρωνουμε.
Γαμω τα πνευματικα δικαιωματα

Κλαψεεεεεεεεεε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom