Επισκέπτης
ειπα οχι ;το βραδυ θα πληρωσεις τα πριβε μουνακι..
φάκιου !
ειπα οχι ;το βραδυ θα πληρωσεις τα πριβε μουνακι..
Φιλος μου που δεν εχει ξανακανει αγοραιο ερωτα με γυναικα, θελει να ξεκινησει να μπει στο σπορ...
(ειναι παντρεμενος 2 χρονια αλλα με την γυναικα του κανουν μονο τα κλασικα μιας και η σχεση τους δεν στηριζεται σχεδον καθολου στο σεξ...)
Στο γεγονος αυτο, συμβαλει το οτι ο φιλος μου τον τελευταιο εναμιση χρονο εχει παρει καποια επιπλεον κιλα.... Εχει κοιλιά , πλαδαρο σωμα, και γενικα εχει χαλασει αρκετα η εμφανιση του...
Πιστευει ότι ΑΝ παει με μια ομορφη γυναικα της δουλειας (studio ή CT) δεν θα του συμπεριφερθει σωστα και θα του φαει τα χρηματα επειδη ειναι χοντρουλης και ισως να μην της αρεσει.... (οποτε δεν θα κανει και καλο sex μαζι του...)
ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ?
(Γενικά ΠΩΣ αντιμετωπίζει μια επαγγελματιας εναν πελατη της ο οποιος μπορει να να μην ειναι τοσο εμφανισιμος εξωτερικά ??? )
μην εκτιθεσαι..
το μεσο ειναι απροσωπο λεμε..
καλα κανεις & φρικαρεις αλλα απο την στιγμη που δεν ξερεις με τι διαθεση το γραφει ο αλλος,μην γινεσαι κατινα..
ξερω οτι υπαρχουν θεματα που δεν πρεπει να τα γραφουμε ουτε για πλακα αλλα αυτο κανει μπαμ απο μακρυα οτι ειναι ακραιο χιουμορ..
κοιτα γενικοτερα, γελαω με πολλες μαλακιες, απλα το συγκεκριμενο μου φανηκε καπως :-
οπως και να εχει, συγγνωμη
τι ζητας συνεχεια συγνωμη μωρη???κοιτα γενικοτερα, γελαω με πολλες μαλακιες, απλα το συγκεκριμενο μου φανηκε καπως :-
τι ζητας συνεχεια συγνωμη μωρη???
ξερουμε οτι εισαι κοριτσι με γαλλικα & πιανο,ημαρτον..
εσύ αμέσως να πιάσεις χουλιγκανοπρεζάκια.....
ε σημερα μετα απο το πρωινο ξυπνημα με το παραλληρημα του παπαριωνα & τωρα το απογευματινο του τερας,ειμαι στα χαϊ μου..και της φέρθηκες και πολύ ευγενικά, να δω τι θα έκανε άμα σε πετύχαινε στις στραβές σου
επειδη το πηρες στραβα αυτο που ειπα(μονο εσυ το ειδες ετσι)αν ριξεις μια ματια στα ποστ μου θα δεις οτι στο 99% κανω πλακα και σε καμμια περιπτωση δεν εννουσα κατι αλλο,πιστευω να μην εχεις αμφιβολιες για τα λεγομενα μουκοιτα γενικοτερα, γελαω με πολλες μαλακιες, απλα το συγκεκριμενο μου φανηκε καπως :-
επειδη το πηρες στραβα αυτο που ειπα(μονο εσυ το ειδες ετσι)αν ριξεις μια ματια στα ποστ μου θα δεις οτι στο 99% κανω πλακα και σε καμμια περιπτωση δεν εννουσα κατι αλλο,πιστευω να μην εχεις αμφιβολιες για τα λεγομενα μου
εφοσον μονο εγω το πηρα ετσι, προφανως εγω ειμαι λαθος! συγγνωμη και παλι
κοιτα ....δεν ξερω τι λες....εγω προτεινω να διαγραφεις απο το σαιτ....επειδη το πηρες στραβα αυτο που ειπα(μονο εσυ το ειδες ετσι)αν ριξεις μια ματια στα ποστ μου θα δεις οτι στο 99% κανω πλακα και σε καμμια περιπτωση δεν εννουσα κατι αλλο,πιστευω να μην εχεις αμφιβολιες για τα λεγομενα μου
α ρε αυτιαγκουρα παρεξηγημενε..επειδη το πηρες στραβα αυτο που ειπα(μονο εσυ το ειδες ετσι)αν ριξεις μια ματια στα ποστ μου θα δεις οτι στο 99% κανω πλακα και σε καμμια περιπτωση δεν εννουσα κατι αλλο,πιστευω να μην εχεις αμφιβολιες για τα λεγομενα μου
διάβαζε κάνα παλιό θρεντ, να βλέπεις και το ύφος πολλών μελών
για μια τιμη ζουμε σε αυτη την κοινωνιαα ρε αυτιαγκουρα παρεξηγημενε..
ρουφιανεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεκοιτα ....δεν ξερω τι λες....εγω προτεινω να διαγραφεις απο το σαιτ....
κλεμμενο & αυτο..
μεχρι & αυτα που τους λεω εξω απο εδω,τα κανουν σλογκαν εδω μεσα τα πουστρακια..
πρεπει να με πληρωνουν δικαιωματα για το κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
κλαμααααααααααααααααααα
πικρααααααααααααααααααααααα
δεν γαμαω πουστρακια
& πλεον & για το φακιου..
πουστρακο που γυρνας???δεν πληρωνουμε.
Γαμω τα πνευματικα δικαιωματα
Κλαψεεεεεεεεεε