Νέα

Χοντρούλης με ωραία γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα musician
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε τυπε στις πουτανες πανε ολοι. Χοντροι, αδυνατοι, καθαροι, απλυτοι, μικροτσουτσουνοι, ψωλαραδες, τρελοι, λογικοι, μεθυσμενοι, ξεμεθυστοι, Ελληνες , αλλοδαποι κτλ.κτλ. Πληρωνεις μπαινεις. Τι θα πει ειναι χοντρος και κομπλαρει με την πουτανα ? Στην παραλια το καλοκαιρι δηλαδη δεν κομπλαρει ?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εδω λεει οτι ο φιλος του μετα το γαμο χαλασε εντελως.
αναρωτιεμαι θα ελεγες τα ιδια αμα τα ελεγε αυτα μια γυναικα? ή θα ηταν το κλασικο, αα εδεσε το γαιδαρο της και πατσαβουριασε εντελως?

τα ίδια θα έλεγα. Κοίτα, είμαι αντίθετος στην λογική του "έδεσα τον γάιδαρο μου" μετά απο τον γάμο ή μετά απο κάποιο καιρό σχέσης. Ποτέ δεν δένεις τον γάιδαρο σου. Πιστευω οτι πάντα και οι δύο πρέπει να φροντίζουν την εμφάνιση τους ώς ένα μέτρο. Φυσικά δεν λέω οτι αν η κοπέλα μου πχ πάρει λίγα κιλά θα την χωρίσω, αλλα αμα πάρει δέκα-δεκαπέντε χωρίς να έχει κάποιο ορμονικό πρόβλημα, εδώ θα έχουμε θεματάκι. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για εμένα. Δεν μπορώ να πιστεψω οτι εγώ μπορώ να είμαι τελείως σαν βόθρος (και δεν λέω απλά χοντρός, αλλα τελείως ο,τι νάναι) και η αλλη να είναι μοντέλο και αν δεν είναι στα @@ μου θα πάω στις πουτάνες.  :tickedoff:
Εδώ όμως να συμπληρώσω οτι δεν μπορείς να έχεις απαίτηση απο τον άλλο να φροντίσει κάτι τέτοιο χωρίς την υποστήριξη σου. Δηλαδή οκ, να αδυνατήσει ο σύζηγος αλλα να τον βοηθήσει και η αλλη. Και το αντίστροφο φυσικά. :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σεβαστε και καλε μου φιλε.....το προβλημα δεν ειναι στα κιλα σωματικου παχους του φιλου σου, η τα δικα σου αν ντρεπεσαι να το παρουσιασεις σαν δικο σου προβλημα.Το προβλημα ειναι αλλου και σε διαφορετικη βαση πρεπει να το αντιμετωπισεις.Δεν εχει σχεση παντως με την απωλεια σωματικου βαρους και προσπαθησε πριν φτασεις σε σημειο να μεγαλωνεις τις πορτες του σπιτιου σου να το επιλυσεις.Σε καθε περιπτωση ομως, δεν ειμαστε εμεις ειδημονες για να σου το λυσουμε γιατι δεν μπορουμε να δωσουμε λυσεις στους εαυτους μας ,οι περισσοτεροι εδω μεσα.Σε δευτερο τονο πηγαινε να ριξεις ενα γαμησι, σε κανενα στουντιο, για να χαλαρωσεις και να τα δεις καλυτερα τα πραγματα και οχι επιφανειακα.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Καπως ετσι φιλε μου χαχα! Καπου ειχα διαβασει οτι "για τον ανδρα ο γαμος ειναι το τιμημα που πληρωνει για δωρεαν σεξ καθε μερα" Αυτος πληρωσε το τιμημα αλλα....

μάλλον ο γάμος είναι για να σε γαμάει η γυναίκα!

OP
OP
musician

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για τις απαντησεις σας!

Δεν ειναι δικο μου το προβλημα προσωπικά... (αλλιως δεν θα το σκεφτομουν ετσι...)

Εγω ειμαι ακόμα ανύπαντρος (ευτυχως ή δυστυχως όπως και να το παρει κανεις το ιδιο ειναι) !
Ειμαι στα 27 με 28 και αυτη τη στιγμη εκτελώ την Στρατιωτικη μου θητεια... Εχω καποια κιλάκια παραπάνω κι εγώ, αλλά και να θελω να τα χασω αυτη την στιγμή ΔΕΝ μπορώ για ευνόητους λόγους... Σε μερικους μηνες βλέπουμε!  Άλλωστε ΔΕΝ εχω αντιμετωπισει ποτε σοβαρο προβλημα με τις γυναικες λόγω των κιλών μου....

ΑΠΛΑ ποσταρισα για τον φιλο μου για να του δειξω και μεσω των δικων σας απαντησεων αυτο που πιστευω κι εγω... ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΜΟΝΟ το να χασει κιλά αλλά και γενικότερα το θέμα της αυτοπεποίθησης και της προσωπικότητας του !

Οποιαδήποτε άλλη σκέψη/αποψη σχετικά με το θέμα ειναι ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ! :)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παμε τωρα στο παρασυνθημα, για τους λογους που πολλοι απο μας πηγαινουμε σε αγοραιο σεξ.Οι περισσοτεροι πηγαινουμε γιατι δεν γουσταρουμε δεσμευσεις και ελεγχους, αλλα θελουμε την προσωπικη μας ανεξαρτησια.Οσο για τους παντρεμενους πηγαινουν οι ανθρωποι για αλλαγη και καλυτερη συγκριτικη ποιοτητα στο σεξ.ΟΧΙ συνεχεια, ''φασολαδα'' στο μενου και αυτη την ''φασολαδα' να την δινουν στον ανδρα τους, οποτε αυτες καβλωνουν.

verouska

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μια επαγγελματιας ΔΕΝ εχει κανενα προβλημα με την εμφανιση,τα κιλα και τα μεγεθη .Με την συμπεριφορα οταν ξεπερναει καποια ορια εχει.Αυτα εκ πειρας.Θαλεγα οτι το βασικο ειναι η αυτοπεποιθηση για τον φιλο σου.Και πιστευω οτι αυτο δεν μπορει να του το δωσει ουτε η γυναικα του ουτε καποια του χωρου μου,μονος του πρεπει να το βρει.Τοχω ξαναπει εδω καπου.Δηλαδη ποση αυτοπεποιθηση θα του δωσω εγω που φυσικα δεν θα πω "εισαι βαρυς" ουτε θα πω "εγω δεν τελειωσα"?Αλλα θα παραστησω και το αντιθετο μαλιστα?Η δεν θελετε να τα ξερετε αυτα?

Επισκέπτης
Καλησπερα συναγωνιστες,
ανοιγω αυτο το θεμα για να κανω την εξης ερωτηση:

Φιλος μου που δεν εχει ξανακανει αγοραιο ερωτα με γυναικα, θελει να ξεκινησει να μπει στο σπορ...

(ειναι παντρεμενος 2 χρονια αλλα με την γυναικα του κανουν μονο τα κλασικα μιας και η σχεση τους δεν στηριζεται σχεδον καθολου στο σεξ...)

Στο γεγονος αυτο, συμβαλει το οτι ο φιλος μου τον τελευταιο εναμιση χρονο εχει παρει καποια επιπλεον κιλα.... Εχει κοιλιά , πλαδαρο σωμα, και γενικα εχει χαλασει αρκετα η εμφανιση του...

Πιστευει ότι ΑΝ παει με μια ομορφη γυναικα της δουλειας (studio ή CT) δεν θα του συμπεριφερθει σωστα και θα του φαει τα χρηματα επειδη ειναι χοντρουλης και ισως να μην της αρεσει.... (οποτε δεν θα κανει και καλο sex μαζι του...)

ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ?

(Γενικά ΠΩΣ αντιμετωπίζει μια επαγγελματιας εναν πελατη της ο οποιος μπορει να να μην ειναι τοσο εμφανισιμος εξωτερικά ??? ) :)
πες και στο φιλο σου να μπει στο site και να ρωτησει κατι για σενα.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τι χοντρουλης τι κοντουλης !!!

Συνημμένα

• Wow_n.jpg
    Wow_n.jpg
    50,9 KB · Εμφανίσεις: 24

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Παμε τωρα στο παρασυνθημα, για τους λογους που πολλοι απο μας πηγαινουμε σε αγοραιο σεξ.Οι περισσοτεροι πηγαινουμε γιατι δεν γουσταρουμε δεσμευσεις και ελεγχους, αλλα θελουμε την προσωπικη μας ανεξαρτησια.Οσο για τους παντρεμενους πηγαινουν οι ανθρωποι για αλλαγη και καλυτερη συγκριτικη ποιοτητα στο σεξ.ΟΧΙ συνεχεια, ''φασολαδα'' στο μενου και αυτη την ''φασολαδα' να την δινουν στον ανδρα τους, οποτε αυτες καβλωνουν.
υπαρχει και η αλλη κατηγορια,αυτοι που βλεπουν μουνι μονο σε βαφτισια

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
εδω λεει οτι ο φιλος του μετα το γαμο χαλασε εντελως.
αναρωτιεμαι θα ελεγες τα ιδια αμα τα ελεγε αυτα μια γυναικα? ή θα ηταν το κλασικο, αα εδεσε το γαιδαρο της και πατσαβουριασε εντελως?
θα τον τρελανε στους μουσακαδες και τον εκανε τον τυπο σαν βαρελι χωρις πατο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μια επαγγελματιας ΔΕΝ εχει κανενα προβλημα με την εμφανιση,τα κιλα και τα μεγεθη
αμα ειναι 200 κιλα ο πελατης και το πουλι χαμενο καπου αναμεσα στις πατσες δεν εχει; :think: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom