gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
κι αμα το βρει,τι θα το κανει;για αυτο θα τα παρει,για να παιξει το κυνηγι του χαμενου θησαυρου
κι αμα το βρει,τι θα το κανει;για αυτο θα τα παρει,για να παιξει το κυνηγι του χαμενου θησαυρου
ελεος ρε συ!!!πλακα κανουμε φυσικα,που πηγε το μυαλο σου;:S ειναι πολυ αισχρο αυτο που ειπες..
θα αρχισει να τσιριζει!!!τι ψολαρα ειναι αυτη;σε θελω γαμια μου κλπ...φυσικα αναλογα ολα πανε με το μαρουλι που εχεις σκασεικι αμα το βρει,τι θα το κανει;
μην εκτιθεσαι..:S ειναι πολυ αισχρο αυτο που ειπες..
σταματα ρε μαλακα να την πεφτεις σε κοριτσακια.μην εκτιθεσαι..
το μεσο ειναι απροσωπο λεμε..
καλα κανεις & φρικαρεις αλλα απο την στιγμη που δεν ξερεις με τι διαθεση το γραφει ο αλλος,μην γινεσαι κατινα..
ξερω οτι υπαρχουν θεματα που δεν πρεπει να τα γραφουμε ουτε για πλακα αλλα αυτο κανει μπαμ απο μακρυα οτι ειναι ακραιο χιουμορ..
ακριβως μην τρελαθουμε εντελως!!!!!!!!!!!!!μην εκτιθεσαι..
το μεσο ειναι απροσωπο λεμε..
καλα κανεις & φρικαρεις αλλα απο την στιγμη που δεν ξερεις με τι διαθεση το γραφει ο αλλος,μην γινεσαι κατινα..
ξερω οτι υπαρχουν θεματα που δεν πρεπει να τα γραφουμε ουτε για πλακα αλλα αυτο κανει μπαμ απο μακρυα οτι ειναι ακραιο χιουμορ..
φιλε εσυ για 200 ευρω θα κανες γλειφομουνι στην γυναικα του bbw?για αυτο θα τα παρει,για να παιξει το κυνηγι του χαμενου θησαυρο
έχω λιώσει με αυτό το φάκιου σήμερα ρε αδελφέ. Να σαι καλάσταματα ρε μαλακα να την πεφτεις σε κοριτσακια.
φάκιου !
ζηλευεις ρε τρυπα???σταματα ρε μαλακα να την πεφτεις σε κοριτσακια.
φάκιου !
σταματα !!!!και μολις εφαγα!!!φιλε εσυ για 200 ευρω θα κανες γλειφομουνι στην γυναικα του bbw?
κλεμμενο & αυτο..έχω λιώσει με αυτό το φάκιου σήμερα ρε αδελφέ. Να σαι καλά
και αυτες στα στουντια νηστικες καθονται ολη μερα;σταματα !!!!και μολις εφαγα!!!
είμαι νέος ρε γιατρέ, τώρα το'δα. Πέρνα από Δευτέρα για τα πνευματικάκλεμμενο & αυτο..
μεχρι & αυτα που τους λεω εξω απο εδω,τα κανουν σλογκαν εδω μεσα τα πουστρακια..
πρεπει να με πληρωνουν δικαιωματα για το κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
κλαμααααααααααααααααααα
πικρααααααααααααααααααααααα
δεν γαμαω πουστρακια
& πλεον & για το φακιου..
φακιου του ρε..είμαι νέος ρε γιατρέ, τώρα το'δα. Πέρνα από Δευτέρα για τα πνευματικά
μι φακ μι ρε? Γιου φακιου αχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααφακιου του ρε..
θα αρχισει να τσιριζει!!!τι ψολαρα ειναι αυτη;σε θελω γαμια μου κλπ...φυσικα αναλογα ολα πανε με το μαρουλι που εχεις σκασει
κλεμμενο & αυτο..
μεχρι & αυτα που τους λεω εξω απο εδω,τα κανουν σλογκαν εδω μεσα τα πουστρακια..
κλαμααααααααααααααααααα
δεν γαμαω πουστρακια
να γραφτεις στην αεπι ρε να παιρνεις κανα ψιλικοκο.κλεμμενο & αυτο..
κλαμααααααααααααααααααα
δεν γαμαω πουστρακια
το βραδυ θα πληρωσεις τα πριβε μουνακι..να γραφτεις στην αεπι ρε να παιρνεις κανα ψιλικοκο.
φάκιου λεμε !