Νέα

Χοντρούλης με ωραία γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα musician
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Καλησπερα συναγωνιστες,
ανοιγω αυτο το θεμα για να κανω την εξης ερωτηση:

Φιλος μου που δεν εχει ξανακανει αγοραιο ερωτα με γυναικα, θελει να ξεκινησει να μπει στο σπορ...

(ειναι παντρεμενος 2 χρονια αλλα με την γυναικα του κανουν μονο τα κλασικα μιας και η σχεση τους δεν στηριζεται σχεδον καθολου στο σεξ...)

Στο γεγονος αυτο, συμβαλει το οτι ο φιλος μου τον τελευταιο εναμιση χρονο εχει παρει καποια επιπλεον κιλα.... Εχει κοιλιά , πλαδαρο σωμα, και γενικα εχει χαλασει αρκετα η εμφανιση του...

Πιστευει ότι ΑΝ παει με μια ομορφη γυναικα της δουλειας (studio ή CT) δεν θα του συμπεριφερθει σωστα και θα του φαει τα χρηματα επειδη ειναι χοντρουλης και ισως να μην της αρεσει.... (οποτε δεν θα κανει και καλο sex μαζι του...)

ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ?

(Γενικά ΠΩΣ αντιμετωπίζει μια επαγγελματιας εναν πελατη της ο οποιος μπορει να να μην ειναι τοσο εμφανισιμος εξωτερικά ??? ) :)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
(ειναι παντρεμενος 2 χρονια αλλα με την γυναικα του κανουν μονο τα κλασικα μιας και η σχεση τους δεν στηριζεται σχεδον καθολου στο σεξ...)
δηλαδη τυπε και την φορτωθηκε και δεν γαμαει κιολας? :2funny:

Επισκέπτης
τι εννοεις οτι η σχεση τους δε στηριζεται σχεδον καθολου στο σεξ?  :idiot:

και δε νομιζω οτι στα στουντιοκοριτσα πανε ολοι οι ομορφαντρες μονο...θα εχουν δει τα ματια τους...

billyrisky

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ο κολέγκας θέλει απαντήσεις για πουτάνες όχι ανάλυση το θέμα της συζύγου.
Γενικά ΠΩΣ αντιμετωπίζει μια επαγγελματιας εναν πελατη της ο οποιος μπορει να να μην ειναι τοσο εμφανισιμος εξωτερικά ??? :)
Μοναδικό κριτήριο η βαλέτα σου. (βαλέτα=προτοφόλι)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλησπερα συναγωνιστες,

Φιλος μου που δεν εχει ξανακανει αγοραιο ερωτα με γυναικα, θελει να ξεκινησει να μπει στο σπορ...

Στο γεγονος αυτο, συμβαλει το οτι ο φιλος μου τον τελευταιο εναμιση χρονο εχει παρει καποια επιπλεον κιλα.... Εχει κοιλιά , πλαδαρο σωμα, και γενικα εχει χαλασει αρκετα η εμφανιση του...

Πιστευει ότι ΑΝ παει με μια ομορφη γυναικα της δουλειας (studio ή CT) δεν θα του συμπεριφερθει σωστα και θα του φαει τα χρηματα επειδη ειναι χοντρουλης και ισως να μην της αρεσει.... (οποτε δεν θα κανει και καλο sex μαζι του...)

(Γενικά ΠΩΣ αντιμετωπίζει μια επαγγελματιας εναν πελατη της ο οποιος μπορει να να μην ειναι τοσο εμφανισιμος εξωτερικά ??? ) :)
ισχυει...να μην παει στουντιο....να παει κανα γυμναστηριο ή πρινου πρωτα... :2funny:

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αν ο φιλος σου ενδιαφερεται πραγματικα να φτιαξει τον εαυτο του ας μου στειλεις ενα π.μ.εχω γυμναστηριο με ειδικευση στους παχυσαρκους.εχουμε κανει θαυματα σε πολλες περιπτωσεις.αρκει ομως να εχει δυνατη θεληση.και δεν θα χρειαστει κανεναν αγοραιο ερωτα.

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Πες του φιλου σου, να προσεξει το βαρος του και να αρχίζει να "ποτιζει" τον "κηπο" της γυναικας του, γιατι θα τον "ποτίσει" καποιος αλλος και ο φιλος σου δεν θα μπορει να μπει στο ξενοδοχειο ή στο στουντιο να συναντηθει με την εργαζομενη κοπελα, γιατι θα βρισκουν τα κέρατα.

Επισης ειναι και θεμα υγειας, και αξιοπρεπειας ρε γμτ, παντρευτηκε και δεν πηδαει?

Οσον αφορα την ερωτηση σου, αμα ειναι επαγγελματιας σωστη δεν νομιζω να υπάρχει προβλημα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πες του φιλου σου, να προσεξει το βαρος του και να αρχίζει να "ποτιζει" τον "κηπο" της γυναικας του, γιατι θα τον "ποτίσει" καποιος αλλος και ο φιλος σου δεν θα μπορει να μπει στο ξενοδοχειο ή στο στουντιο να συναντηθει με την εργαζομενη κοπελα, γιατι θα βρισκουν τα κέρατα.

Επισης ειναι και θεμα υγειας, και [glow=red,2,300]αξιοπρεπειας ρε γμτ, παντρευτηκε και δεν πηδαει?[/glow]

Οσον αφορα την ερωτηση σου, αμα ειναι επαγγελματιας σωστη δεν νομιζω να υπάρχει προβλημα.
τυπε ειναι αυτο που λενε,παντρεψου να πηδηξουμε :2funny:

arkoudiarhs

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
1
μιας που δια8ετω κοιλια(μπακα) 8α του απαντησω του φιλου μασ πωσ δεν υπαρχει κανενα προβλημα απολυτως,και για να προφτασω και την επομενη ερςτηση σου 8α σου πω οτι πριν απο 3 χρονια ημουν στα κιλα μου μια χαρα και τωρα που ειμαι αρκετα παραπανω δεν τρεχει τιποτα με τα κοριτσια(το α8λημα το εξασκω περιπου 10 χρονια) μου συμπεριφερονται μια χαρα και περναμε ολοι καλα.βεβαια ολα τα παραπανω με προυπο8εση να ειναι κα8αρος καλοντυμενος και οχι σαν λετσος και βρωμικος και φυσικα ευχαριστος χαρακτηρας

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Καπως ετσι φιλε μου χαχα! Καπου ειχα διαβασει οτι "για τον ανδρα ο γαμος ειναι το τιμημα που πληρωνει για δωρεαν σεξ καθε μερα" Αυτος πληρωσε το τιμημα αλλα....

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μιας που δια8ετω κοιλια(μπακα) 8α του απαντησω του φιλου μασ πωσ δεν υπαρχει κανενα προβλημα απολυτως,και για να προφτασω και την επομενη ερςτηση σου 8α σου πω οτι πριν απο 3 χρονια ημουν στα κιλα μου μια χαρα και τωρα που ειμαι αρκετα παραπανω δεν τρεχει τιποτα με τα κοριτσια(το α8λημα το εξασκω περιπου 10 χρονια) μου συμπεριφερονται μια χαρα και περναμε ολοι καλα.βεβαια ολα τα παραπανω με προυπο8εση να ειναι κα8αρος καλοντυμενος και οχι σαν λετσος και βρωμικος και φυσικα ευχαριστος χαρακτηρας
φιλε μου καλο ειναι να κανεις και λιγο ποδηλατο,κανα περιπατο,γιατι οσο μεγαλωνεις θα μεγαλωνει και η μπακα.και θα καταντησεις στο τελος να πηγαινεις μονο με πληρωμενες.εντελως φιλικα.

arkoudiarhs

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
1
ποδηλατο εκανα πρωτα8λητισμο(55-65χλμ./ημερα)αλλα τωρα καλοεμαθα το σταματησα εδω και 6 χρονια σχεδον.εχεισ μεγαλο δικιο ωεωεα σε αυτο που λες και καταλαωαινω και απο μονος μου το χαλι που εχω πλεον.για αρχη ξεκινησα εδω και 10 μερες κολυμπι και τεννις και σιγα σιγα 8α μπω και παλι στον σωστο δρομο αφου ετσι και αλλιωσ εκει ανηκω...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Καλησπερα συναγωνιστες,

Ρε παίκτη, ο φίλος σου θέλει να φτιάξει την εμφάνιση του για την πουτάνα;
Μήπως θέλει να την πληρώσει κι από πάνω;

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εγω έχω μερικά έξτρα κιλάκια αλλα ποτέ δεν με αντιμετόπισαν άσχημα. Να πείς στον φίλο σου τα εξής:

1. Να κοιτάξει να χάσει τα κιλάκια για λόγους υγείας και μετά για τις γυναίκες.

2. Να σουτάρει την γυναίκα του αμα δεν του κάθεται επειδή έχει λίγα κιλά παραπάνω.

Επισκέπτης
εγω έχω μερικά έξτρα κιλάκια αλλα ποτέ δεν με αντιμετόπισαν άσχημα. Να πείς στον φίλο σου τα εξής:

1. Να κοιτάξει να χάσει τα κιλάκια για λόγους υγείας και μετά για τις γυναίκες.

2. Να σουτάρει την γυναίκα του αμα δεν του κάθεται επειδή έχει λίγα κιλά παραπάνω.

εδω λεει οτι ο φιλος του μετα το γαμο χαλασε εντελως.
αναρωτιεμαι θα ελεγες τα ιδια αμα τα ελεγε αυτα μια γυναικα? ή θα ηταν το κλασικο, αα εδεσε το γαιδαρο της και πατσαβουριασε εντελως?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εδω λεει οτι ο φιλος του μετα το γαμο χαλασε εντελως.
αναρωτιεμαι θα ελεγες τα ιδια αμα τα ελεγε αυτα μια γυναικα? ή θα ηταν το κλασικο, αα εδεσε το γαιδαρο της και πατσαβουριασε εντελως?
"να 'ναι καλά οι πουτάνες"

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Καλησπερα συναγωνιστες,

ΕΓΩ δεν εχω ξανακανει αγοραιο ερωτα με γυναικα, θελω να ξεκινησω να μπω στο σπορ...

(ειμαι παντρεμενος 2 χρονια αλλα με την γυναικα μου κανω μονο τα κλασικα μιας και η σχεση μας δεν στηριζεται σχεδον καθολου στο σεξ...)

Στο γεγονος αυτο, συμβαλει το οτι ΕΓΩ τον τελευταιο εναμιση χρονο εχω παρει καποια επιπλεον κιλα.... Εχω κοιλιά , πλαδαρο σωμα, και γενικα εχω χαλασει αρκετα η εμφανιση μου...

Πιστευω ότι ΑΝ παω με μια ομορφη γυναικα της δουλειας (studio ή CT) δεν θα μου συμπεριφερθει σωστα και θα μου φαει τα χρηματα επειδη ειμαι χοντρουλης και ισως να μην της αρεσει.... (οποτε δεν θα κανει και καλο sex μαζι μου...)

Εκανα καποιες βασικες αλλαγες στο θεμα που ποσταρες. Δεν ειναι ντροπη μαγκα!
Απλα χασεε τα κιλα που εχεις και ολα θα πανε καλα!

Α! Και σκεψου πως η γυναικα σου τωΠως παει με αλλον! Του οποιου του κανει απιστευτα κολπα και γαμιετσαι μαζι του και την κανει να τελειωνει εκεινος!!! Οχι εσυ!  :sunglasses:

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
αντρας χωρις κοιλια =  γυναικα χωρις βυζια

Stories

Νέο!

Stories