Νέα

Χοντράδα που κάνατε με γυναίκα/ες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Swordmaster
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 283
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
βασικά μαλακίες..σιγά τις καφρίλες αυτά που περιγράφετε παραπάνω..

η χειρότερη καφρίλα που μπορεί να κάνει ένας άντρας σε μια γκόμενα είναι κάτι που συμβαίνει καθημερινά σε όλο τον κόσμο.. να την κερατώσει  :)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μαγκες εγω την μεγαλη μαλακια την ειχα κανει πριν 2 χρονια οταν ημουνα με την κοπελα μου στο εξοχικο της και ηταν η αδερφη της εκει και καθωσ αραχτοι στον καναπε της λεω: τι καυλα που ειναι η αδερφη σου κωλο δινει?και μου ριχνει χαστουκι και με πεταξε εξω απο το σπιτι τους
URL]]

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
εγω θα πω τι εκανα σε μια αγνωστη...
τωρα με τα κρυα, βγαζω αργα το βραδυ τον σκυλο βολτα, και μιας και δεν ειχε καθολου κοσμο στην γειτονια μου, τον αφηνω το λουρι να παει να τρεξει...
Στο καπακι κοιταω αριστερα δεξια κανεις τιποτα...πατησα μια κλανια παιδια ολα τα λεφτα, ακουστηκε παρα πολυ και ανακουφιστηκα...
μετα κοιταω δεξια μου, και περασε μια γυναικα ομορφη, με κοιταξε και χαμογελασε του στυλ..."μαλακα τι εκανες??? χαχα"
Και την ειπα...
Να σου πω ψεμματα τωρα? ναι εκλασα...αλλα δεν σε ειδα....ποτε ηρθες ???
Μιλαμε παιδια οταν εκλασα ητανε ηδη στα 3 μετρα διπλα μου...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
τωρα με τα κρυα, βγαζω αργα το βραδυ τον σκυλο βολτα, και μιας και δεν ειχε καθολου κοσμο στην γειτονια μου, τον αφηνω το λουρι να παει να τρεξει...
Στο καπακι κοιταω αριστερα δεξια κανεις τιποτα...πατησα μια κλανια παιδια ολα τα λεφτα, ακουστηκε παρα πολυ και ανακουφιστηκα...
μετα κοιταω δεξια μου, και περασε μια γυναικα ομορφη, με κοιταξε και χαμογελασε του στυλ..."μαλακα τι εκανες??? χαχα"
Και την ειπα...
:2funny: :2funny:

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Και την ειπα...

Αυτό μου θύμισε ένα πρόσφατο σκηνικό, περπατάω τώρα στη Χαριλάου Τρικούπη με φορά προς Ακαδημίας και ενώ έχω περάσει τη Πανεπιστημίου. Κάπου στο μέσο αυτού του κομματιού της Τρικούπη τα εμπορικά καταστήματα δημιουργούν εσοχές στο πεζοδρόμιο. Ακούω μια φάση αντρική νεανική φωνή να λέει  "Κάτι κόλλησα και δεν σταματάει να με τρώει ο πούτσος μου"  :grin: και το επόμενο δευτερόλεπτο εμφανίζεται μπροστά μου αγοροπαρεά τριών ατόμων, οι οποίοι σοβάρεψαν απότομα και μουγκάθηκαν. :grin: Μάλιστα αυτός που το έλεγε είχε και το χέρι του στον πούτσο του.  :tooth:

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
Είχα ρίξει μια γκόμενα όταν ήμουν φοιτητής η οποία ήταν και πολύ ψηλομύτα ρε παιδί μου, το έπαιζε ότι ήταν η μουνάρα της χρονιάς, έριχνε 10 χυλόπιτες την ημέρα και φορούσε μόνο ακριβές μάρκες... ε με είχε ξενερώσει η γκόμενα με το στυλάκι της... όταν της ζήτησα να μου πάρει πίπα στα προκαταρκτικά μου απάντησε αρνητικά και πως δεν είναι του επιπέδου της κάτι τέτοιο, έ για να μην τα πολυλέω ρε μάγκες όταν τη γύρισα στα τέσσερα τον καρφώνω με δύναμη και μένω τέρμα μέσα της... σφίγκομαι και της πατάω μια super κλανιά άλλο πράμα!!! Ακόμη γελάω... ο κόλπος της στέγνωσε στο λεπτό σηκώθηκε ντύθηκε κι έφυγε λέγοντας πως είμαι πολύ μαλάκας αχαχαχα!!!

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Δεν περίμενα από τον επίκουρο καθηγητή της Βυζαντινολογίας,να έχει τέτοια συμπεριφορά... :grin: :grin:

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Και την ειπα...
...να εισαι καλα ρε πουτανιαρη με πολα μουνια στον πουτσο σου, με εκανες και γελασα πραγματικα μετα απο πολυ καιρο....

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
Φαμπιουλος η αλήθεια είναι πως δεν είναι του στυλ μου τέτοιες συμπεριφορές, ίσα ίσα που είμαι και ελαφρώς ντροπαλός με τις γυναίκες... αλλά της συγκεκριμένης πραγματικά της άξιζε... και δεν της ζήτησα κάτι τρελό :pipa1: πού και να της ζητούσα κάτι τέτοιο :kissass: τί θα έλεγε δηλαδή?

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Μα δεν σε "κατηγόρησα" για την συμπεριφορά σου,απέναντι στην κοπέλα...καλά της έκανες :grin:.

Απλά έκανα πλάκα με το nickname που έχεις,γιατί με παρέπεμψε στο γνωστό σήριαλ "Κωνσταντίνου Και Ελένης"... :grin:
Με τον Επίκουρο καθηγητή Βυζαντινολογίας,Κωνσταντίνο Κατακουζηνό... :grin: :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Λοιπόν αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα τον γύριζα για να μπαλώσω την μαλακία που έκανα με μια γκόμενα πριν αρκετά χρόνια.

Η τύπισσα δούλευε σε μια εταιρία στην οποία εγώ πήγαινα για να της φτιάξω τα pc. έτσι λοιπών όπως έσκυβα κάτω από το γραφείο την βλέπω με μια κλεφτή ματιά στην αντανάκλαση να έχει κάτσει από πίσω μου και να χαζεύει τον κώλο μου. αφού τελείωσα την δουλειά της είπα πως πρέπει να πάρω το pc. και η τύπισσα ανησυχώντας για το pc της μου έδωσε το κινητό της για να την ενημερώσω. τέλος πάντων βγήκαμε πήγαμε σινεμά ρίξαμε κάτι ωραία φιλία στην αίθουσα και μετά πήγαμε βόλτα με το car.  και τι της λέω Ο ΜΑΛΑΚΑΣ !!! ότι έχω κοπέλα αλλά είμαι στα χωρίσματα (βλέπεις ήθελα να το παίξω ειλικρινής και σωστός)
... αυτό ήταν την πήγα σπίτι της και μετά εξαφανίστηκε. ούτε φωνή ούτε ακρόαση..

από τότε φυσικά η συμπεριφορά μου με τις γυναίκες άλλαξε τελείως και στην τελική καλό μου έκανε το συμβάν…….αλλά ήταν ένας μουναρος 1.80 φευγα με βυζάρες και κολαράκι... να την γλύφεις άπο το πρωϊ έως το βράδυ... α..πα..πα... καυλωσα τώρα............ ΣΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Οι άνδρες δεν έχουνε ποτέ γκόμενα, οι γυναίκες έχουνε _ιδιοκτήτη_. Σε επιρρεάσανε και εσένα οι μαλακίες της αριστεράς; Καλά να πάθεις!

mmastoras

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ωραιο θρεντακι με εβαλε να σκευτω αναμνησεις χαχαχα λοιπον ειμαι δεν ειμαι 15 χρονων και εχω καταφερει να πιασω την σουπερ γκομενα της γειτονιας και πανω που την εχω στρημωξει για φικι φικι μου εκανε την δυσκολη ε φορτωνω και γω και πανω στον τσακωμο μου πεταει το εξης τι νομιζεις οτι ειμαι σαν κι αυτες που πας στην φυλης και μενω καγκελο οπως φανταζεστε καποιο αρχηδακι απο το σχολειο που ειχαμε κανει τσαρκα μαζι ανοιξε το στοματακι του... αυτο ητανε χασαμε το γκομενακι και για πολυ καιρο κοικλοφορουσα στα ρδελα σαν κατασκοπος η καπαρτηνα μου ελειπε.Λετε να σημαδεψε την παιδικη ψυχη μου τοτε αυτο και ακομα και σημερα εχοντας η μη γκομενα μια επισκεψουλα στα κοριτσια μια στο τοσο την κανουμε??? :think:

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Ρε Μαστορα στη συγκεκριμενη περιπτωση η γκομενα εκανε τη χοντραδα....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Οι άνδρες δεν έχουνε ποτέ γκόμενα, οι γυναίκες έχουνε _ιδιοκτήτη_. Σε επιρρεάσανε και εσένα οι μαλακίες της αριστεράς; Καλά να πάθεις!

σιγα μην φταιει η Παπαρηγα και ο Τσιπρας που δεν πηδηξε ο τυπος την αλογα επειδη ηθελε να το παιξει ειλικρινης  :2funny: :2funny: :2funny:

mmastoras

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ρε Μαστορα στη συγκεκριμενη περιπτωση η γκομενα εκανε τη χοντραδα....
Αρχηγε λαθος μου αλλα εδωσα περισσοτερη εμφαση στο σκηνικο βασικα για να ερθει σε σημειο να το πει αυτο φαντασου πως και τι εκανα εγω οταν μου ελεγε μη εδω μη εκει  λογο ηληκειας βεβαια νομιζα οτι μπηκα σε δωματιο και το μουνι το εχουμε σηγουρο επειδη εχουμε πληρωσει χαχαχαα

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Μπουρδελιαρη μοοοουυυυυ!!!!!

Stories