boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 278
- Πόντοι
- 36
Γαματο thread....οχι ρε φιλε.........δεν ξαναδωθηκε ευκαιρεια,,,,,και την αλλη μερα η μικρη,,,,,,σαν να μην τρεχει τιποτα!!!! παρ το αυγο και κουρευτω δηλαδη.......
Πολλες χοντραδες....Μια απο τις χειρότερες όμως έγινε άθελά μου....Εχω γυρισει κομμάτια,πολύ ποτο μαγκες....Και παιζει να μουν κρυωμενος..Τί επαθα..χεστηκα στον υπνο μου..χωρις μαλακιες..μιλαμε για διαρροια...αυτη που κοβεσαισ στη μεση και δεν προλαβαινεις να κουνηθεις...το ενιωσα διοτι εγινα μουσκεμα..αλλα ήμουν τοσο κομματια που τι εκανα?Εβγαλα το μουσταρδο/καφε/βρεγμενο και γαμησε τα εσωρουχο και το εβαλα κάτω απο το διπλανό μαξιλάρι..Ημουν τόσο κομματια που δεν μπορουσα καν να σηκωθω και το κανα με τη σκεψη (παρολη τη νυστα μου καταφερα και σκεφτηκα) οτι μολις σηκωθω θα βάλω ολα τα σεντονια για πλύσιμο...Και συνεχεισα να κοιμάμαι...Μεχρι που ξαφνικα,πεταγομαι απο τον υπνο μου με ενα χτυποκάρδι..Μαγκες ..χεστηκα απο την τρομαρα μου..Τι είχε γινει?Η καριολα η τοτε γκόμενα μου,γυρισε απο τη βραδυνη της δουλεια ξημερωματα,κατα τις 9-10 το πρωι και πεφτι για υπνο διπλα μου και κοιμοταν μπρουμητα...πηρε αγκαλια το μαξιλαρι της (το διπλανο μου) να κοιμηθει και επιασε το σκατωμενο απο τη διαρροια βραδκι μου......Η πουτανα....και ειναι αναγκη να τσιριζεις ετσι μωρη?Κοιμομαστεεεεεεε.....