Νέα

Χοντράδα που κάνατε με γυναίκα/ες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Swordmaster
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 283
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
οχι ρε φιλε.........δεν ξαναδωθηκε ευκαιρεια,,,,,και την αλλη μερα η μικρη,,,,,,σαν να μην τρεχει τιποτα!!!! παρ το αυγο και κουρευτω δηλαδη.......
Γαματο thread....
Πολλες χοντραδες....Μια απο τις χειρότερες όμως έγινε άθελά μου....Εχω γυρισει κομμάτια,πολύ ποτο μαγκες....Και παιζει να μουν κρυωμενος..Τί επαθα..χεστηκα στον υπνο μου..χωρις μαλακιες..μιλαμε για διαρροια...αυτη που κοβεσαισ στη μεση και δεν προλαβαινεις να κουνηθεις...το ενιωσα διοτι εγινα μουσκεμα..αλλα ήμουν τοσο κομματια που τι εκανα?Εβγαλα το μουσταρδο/καφε/βρεγμενο και γαμησε τα εσωρουχο και το εβαλα κάτω απο το διπλανό μαξιλάρι..Ημουν τόσο κομματια που δεν μπορουσα καν να σηκωθω και το κανα με τη σκεψη (παρολη τη νυστα μου καταφερα και σκεφτηκα) οτι μολις σηκωθω θα βάλω ολα τα σεντονια για πλύσιμο...Και συνεχεισα να κοιμάμαι...Μεχρι που ξαφνικα,πεταγομαι απο τον υπνο μου με ενα χτυποκάρδι..Μαγκες ..χεστηκα απο την τρομαρα μου..Τι είχε γινει?Η καριολα η τοτε γκόμενα μου,γυρισε απο τη βραδυνη της δουλεια ξημερωματα,κατα τις 9-10 το πρωι και πεφτι για υπνο διπλα μου και κοιμοταν μπρουμητα...πηρε αγκαλια το μαξιλαρι της (το διπλανο μου) να κοιμηθει και επιασε το σκατωμενο απο τη διαρροια βραδκι μου......Η πουτανα....και ειναι αναγκη να τσιριζεις ετσι μωρη?Κοιμομαστεεεεεεε.....

d9mas222

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
εγω μια φορα ημουν μεθυσμενος και κοιμοταν μαζι με την κουνιαδα μου,επισης απο ουκρανια
,και κατα λαθος την γαμησα,την κουνιαδα,δηλαδη
μετα ξυπνησε η γυναικα μου,και δεν μουφερνε,η καρια,την θερμοφορα μου....
πουτανες γυναικες...

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
εγω μια φορα ημουν μεθυσμενος και κοιμοταν μαζι με την κουνιαδα μου,επισης απο ουκρανια
,και κατα λαθος την γαμησα,την κουνιαδα,δηλαδη
μετα ξυπνησε η γυναικα μου,και δεν μουφερνε,η καρια,την θερμοφορα μου....
πουτανες γυναικες...
διδιμες ηταν φιλε? :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
δεν εχει φαει κανεις λεφτα απο γκομενα;

Dr_Prokto

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
0
Εμένα μου έτυχε ένα σκηνικό πριν περίπου 7 χρόνια με μια πρωην γκόμενα. Είχαμε τελιώσει το γαμησάκι και είχαμε αράξει στον καναπε και βλέπαμε τιβι. Εγώ με τα πόδια οκλαδον πάνω στον καναπε ανάβω τσιγαράκι να χαλαρώσω μετά το γαμήσι. Ανάβω το τσιγαράκι, κάνω μια δυο τζουρίτσες και μετά μου πεφτει το γαμημένο ανάμεσα στα πόδια μου και αρχίζει να κατρακυλάει ντουγρού για την κωλότρυπά μου! Και πάνω στο ζόρι να το πιάσω γρήγορα πριν κάψω τις κωλότριχές μου, τραβάω τον απόλυτο υπερπόρδο! Μιλάμε για το απόλυτο 10αρη. Δεν πρόλαβα να δω την αντίδραση της γκόμενας, πήγα γρήγορα στο μπάνιο να δω και καλά αν κάηκα και γαμήθηκα στα γέλια!   :2funny::rockon: τα σπας man πως δεν αναψε καμια φωτια

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ειχα παει για πηδουλο στο βουνο,και στο τελος εριξα και ενα χεσιμο πισω απο το θαμνο και με εβλεπε :rockon:

petros32

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
πουτσομπέκατσο

Τι μαθαίνει κανεις εδω μέσα...  χαχαχαχ

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Πριν 3 χρονια ειμαι με την γκομενα μου στο εξοχικο της (μαζι με την μητερα της που ειναι μεγαλη καυλα) το βραδυ σηκωθηκα να φερω νερο στο κρεββατι μας.....περναω απο το δωματιο τησ μαμας και την βλεπω να κοιμαται με το κυλοτακι
και μπρουμιτα....η πορτα ορθανιχτη!!!! ειμουν με boxer χωρις
να το καταλαβω εχω κατσει ο μαλακας στην πορτα και την παιζω για παρτυ της.....Εκει που ειμαι τρελα καυλομενος βγενει
η φιλη μου απο το δωματιο (με εψαχνε) μολις την βλεπω κοκαλωνω!!! μολις καταλαβενει τη κανω,,,,,γονατιζει και αρχιζει να με περνει στο στομα της μπροστα στην πορτα!!! εχυσα μεσα της,...Πηγαμε στο δωματιο χωρισ να μιλαμε οταν ξαπλωσαμε μου ειπε πως δεν θελει να το ξανασυζητησουμε ποτε.......ειναι τρελες αυτες οι γυναικες!!!!

respect!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
2001 συναυλια Dead Moon στο Αν. Παω με κυριλε γκομενα που μολις ειχα γνωρισει. Ψιλο-φτιαγμενος με φουντα και μπυρες. Βρισκω τους κολητους μου, πλακωνομαστε στις μπυρες, κι αλλα τσιγαρα, τρωω κι ενα "κουμπι" και πλακωνομαστε στο χορο. Τι χορο δλδ σπρωξιδια :rockon: :rockon: :rockon:
Σε καποια φαση θυμαμε οτι ειχα και γυναικα μαζι μου, ψαχνω να τη βρω και την ειχε κανει.

21/12/2007 σχολαω απο το μαγαζι που δουλευα, πληρωνωμε, μπαινουμε στο αμαξι να φυγουμε για το χωριο με τη γκομενα. Τρωω μια φλασια και της λεω περιμενε με 5 λεπτα. Που πας μου λεει και τις απαντω, σ΄ενα μαγαζι με καλυντικα. Παω λοιπον αγοραζω ενα αρωμα για μενα και γυριζω στο αμαξι. Βλεπει η γκομενα τη συσκευασια και μου λεει : Μου πηρες δωρο, τι καλος που εισαι. Και της απανταω : Οχι μωρε ενα αρωμα πηρα για μενα. Τι μαλακας εισαι ρε μου λεει. Τρομαξα για να την καταφερω να μην φυγει για Αθηνα εκεινο το βραδι.

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Γαματο thread....
Πολλες χοντραδες....Μια απο τις χειρότερες όμως έγινε άθελά μου....Εχω γυρισει κομμάτια,πολύ ποτο μαγκες....Και παιζει να μουν κρυωμενος..Τί επαθα..χεστηκα στον υπνο μου..χωρις μαλακιες..μιλαμε για διαρροια...αυτη που κοβεσαισ στη μεση και δεν προλαβαινεις να κουνηθεις...το ενιωσα διοτι εγινα μουσκεμα..αλλα ήμουν τοσο κομματια που τι εκανα?Εβγαλα το μουσταρδο/καφε/βρεγμενο και γαμησε τα εσωρουχο και το εβαλα κάτω απο το διπλανό μαξιλάρι..Ημουν τόσο κομματια που δεν μπορουσα καν να σηκωθω και το κανα με τη σκεψη (παρολη τη νυστα μου καταφερα και σκεφτηκα) οτι μολις σηκωθω θα βάλω ολα τα σεντονια για πλύσιμο...Και συνεχεισα να κοιμάμαι...Μεχρι που ξαφνικα,πεταγομαι απο τον υπνο μου με ενα χτυποκάρδι..Μαγκες ..χεστηκα απο την τρομαρα μου..Τι είχε γινει?Η καριολα η τοτε γκόμενα μου,γυρισε απο τη βραδυνη της δουλεια ξημερωματα,κατα τις 9-10 το πρωι και πεφτι για υπνο διπλα μου και κοιμοταν μπρουμητα...πηρε αγκαλια το μαξιλαρι της (το διπλανο μου) να κοιμηθει και επιασε το σκατωμενο απο τη διαρροια βραδκι μου......Η πουτανα....και ειναι αναγκη να τσιριζεις ετσι μωρη?Κοιμομαστεεεεεεε.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
Η παρακάτω ιστορία δεν ξέρω αν έχει να κάνει με αυτό το θέμα αυτό καθεαυτό, αξίζει όμως τον κόπο να σας διηγηθώ τι μου συναίβει πριν 5-6 χρόνια σε διακοπές ....

Ίσως....

σταυρακα μαλλον δεν το καταλαβες αλλά περασες τελεια στις διακοπες ...
ασε που πιστευω οτι μια απο ολες θα σε παρει τηλεφωνο  ...

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Οτι εχω ερθει Αθηνα... δουλευω σα το σκυλι απο τις 4 το πρωι μεχρι τις 6-7 το απογευμα.

Εχω μια γκομενα, πολυ δυνατο κομματι και στα ντουζενια της, φοιτητρια γαρ. Μονιμα ξεκουραστη αφου δεν δουλευει, μονιμα καυλωμενη... τελος παντων καλα περναγα, αλλα καποια στιγμη σε ενα μανικι απο την κουραση με πηρε ο υπνος την ωρα που μου εκανε πιπα, με την καποτα στο χερι (εγω) και μαλιστα μιας και ηταν αφοσιωμενη και ειχε πεσει με τα μουτρα στη δουλεια, το πηρε χαμπαρι απο το ροχαλιτο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω μια φορα πριν 3-4 χρονια τσατιστηκα και ειπα σε μια οτι δεν την εχω αναγκη επειδη εχω κανονισει να παω με φιλους σε ενα στουντιο να σκυλογαμησουμε  :2funny: :2funny:

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
το καλύτερο θέμα ανοίξατε μάγκες!εύγε !

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Εγω μια φορα πριν 3-4 χρονια τσατιστηκα και ειπα σε μια οτι δεν την εχω αναγκη επειδη εχω κανονισει να παω με φιλους σε ενα στουντιο να σκυλογαμησουμε  :2funny: :2funny:
ευγε ,γιαυτο βρισκομαστε εδω :rockon:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Είδατε τίποτα αρκούδες να κυκλοφορούν εδώ μέσα?  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Οτι εχω ερθει Αθηνα... δουλευω σα το σκυλι απο τις 4 το πρωι μεχρι τις 6-7 το απογευμα.

Εχω μια γκομενα, πολυ δυνατο κομματι και στα ντουζενια της, φοιτητρια γαρ. Μονιμα ξεκουραστη αφου δεν δουλευει, μονιμα καυλωμενη... τελος παντων καλα περναγα, αλλα καποια στιγμη σε ενα μανικι απο την κουραση με πηρε ο υπνος την ωρα που μου εκανε πιπα, με την καποτα στο χερι (εγω) και μαλιστα μιας και ηταν αφοσιωμενη και ειχε πεσει με τα μουτρα στη δουλεια, το πηρε χαμπαρι απο το ροχαλιτο.
Αυτο δεν ειναι χοντραδα ρε δικε μου δεν υπαρχει αντρας που να μην το εχει παθει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom