billsalonika1926
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 491
Ήμουν πρωτοετής φοιτητής σε επαρχιακή πόλη. Γνωρίζω μια τύπισσα ντόπια, κοντούλα, με όμορφο πρόσωπο και σώμα. Βγαίνουμε το ίδιο βράδι και ξαναβγαίνουμε 2-3 φορές ακόμη. Φιλιά, αγκαλιές, πάμε σπίτι μου. Μου δηλώνει ότι είναι παρθένα και να προσέξω. Εγώ νιώθω γενικώς ερωτευμένος μαζί της. Φιλιά, αγκαλιές, βγάζουμε ρούχα. Τη φιλάω σε όλο το σώμα. Της βάζω δάχτυλα στο μουνί της, βγαίνουν υγρά ροζ χρώματος (μάλλον έσπασε ο παρθενικός υμένας). Μπαίνω μέσα της χωρίς προφυλακτικό. Τη γαμάω σιγά σιγά, μετά πιο δυνατά. Μάλλον της αρέσει. Την ρωτάω που να τελειώσω, μου λέει "Μέσα μου, δεν είμαι σε γόνιμες ημέρες". Τελειώνω ευτυχισμένος μέσα της και σκέφτομαι τα γαμήσια που θα κάνω μαζί της και πόσο όμορφα θα περνάω, αφού φαινόταν και ωραίος τύπος και ήταν και ωραία γυναίκα. Αυτή με δάκρυα χαράς με αγκαλιάζει και με φιλάει ευτυχισμένη. Τρεις ώρες μετά, με χαιρετάει και φεύγει για το σπίτι της, πετούσε από την χαρά της όπως κι εγώ. Από την επόμενη ημέρα, απλά εξαφανίστηκα..... Μ έπιασε ο φόβος της μακροχρόνιας σχέσης....