Νέα

Χοντράδα που κάνατε με γυναίκα/ες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Swordmaster
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 283
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.678
Πόντοι
491
Ήμουν πρωτοετής φοιτητής σε επαρχιακή πόλη. Γνωρίζω μια τύπισσα ντόπια, κοντούλα, με όμορφο πρόσωπο και σώμα. Βγαίνουμε το ίδιο βράδι και ξαναβγαίνουμε 2-3 φορές ακόμη. Φιλιά, αγκαλιές, πάμε σπίτι μου. Μου δηλώνει ότι είναι παρθένα και να προσέξω. Εγώ νιώθω γενικώς ερωτευμένος μαζί της. Φιλιά, αγκαλιές, βγάζουμε ρούχα. Τη φιλάω σε όλο το σώμα. Της βάζω δάχτυλα στο μουνί της, βγαίνουν υγρά ροζ χρώματος (μάλλον έσπασε ο παρθενικός υμένας). Μπαίνω μέσα της χωρίς προφυλακτικό. Τη γαμάω σιγά σιγά, μετά πιο δυνατά. Μάλλον της αρέσει. Την ρωτάω που να τελειώσω, μου λέει "Μέσα μου, δεν είμαι σε γόνιμες ημέρες". Τελειώνω ευτυχισμένος μέσα της και σκέφτομαι τα γαμήσια που θα κάνω μαζί της και πόσο όμορφα θα περνάω, αφού φαινόταν και ωραίος τύπος και ήταν και ωραία γυναίκα. Αυτή με δάκρυα χαράς με αγκαλιάζει και με φιλάει ευτυχισμένη. Τρεις ώρες μετά, με χαιρετάει και φεύγει για το σπίτι της, πετούσε από την χαρά της όπως κι εγώ. Από την επόμενη ημέρα, απλά εξαφανίστηκα..... Μ έπιασε ο φόβος της μακροχρόνιας σχέσης....

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
Ήμουν πρωτοετής φοιτητής σε επαρχιακή πόλη. Γνωρίζω μια τύπισσα ντόπια, κοντούλα, με όμορφο πρόσωπο και σώμα. Βγαίνουμε το ίδιο βράδι και ξαναβγαίνουμε 2-3 φορές ακόμη. Φιλιά, αγκαλιές, πάμε σπίτι μου. Μου δηλώνει ότι είναι παρθένα και να προσέξω. Εγώ νιώθω γενικώς ερωτευμένος μαζί της. Φιλιά, αγκαλιές, βγάζουμε ρούχα. Τη φιλάω σε όλο το σώμα. Της βάζω δάχτυλα στο μουνί της, βγαίνουν υγρά ροζ χρώματος (μάλλον έσπασε ο παρθενικός υμένας). Μπαίνω μέσα της χωρίς προφυλακτικό. Τη γαμάω σιγά σιγά, μετά πιο δυνατά. Μάλλον της αρέσει. Την ρωτάω που να τελειώσω, μου λέει "Μέσα μου, δεν είμαι σε γόνιμες ημέρες". Τελειώνω ευτυχισμένος μέσα της και σκέφτομαι τα γαμήσια που θα κάνω μαζί της και πόσο όμορφα θα περνάω, αφού φαινόταν και ωραίος τύπος και ήταν και ωραία γυναίκα. Αυτή με δάκρυα χαράς με αγκαλιάζει και με φιλάει ευτυχισμένη. Τρεις ώρες μετά, με χαιρετάει και φεύγει για το σπίτι της, πετούσε από την χαρά της όπως κι εγώ. Από την επόμενη ημέρα, απλά εξαφανίστηκα..... Μ έπιασε ο φόβος της μακροχρόνιας σχέσης.... oxxxxxxxx φιλε εχω μεγαλη περιεργεια σχετικα με τη συνεχεια της ερωτικης σου ζωης..εκανες ποτε σοβαρη σχεση μετα το σκηνικο αυτό?..εχω κανει και εγω το ιδιο και από τοτε που παρατησα μια παρθενα στα κρυα του λουτρου δεν εχω σταυρωσει σοβαρη σχεση..πανε 8 χρονια τωρα..μου ειπε ενας μαγκας βασικα ότι αυτη η πραξη είναι η υπερτατη χοντραδα και μπαινεις στο black book..με εβαλε σε σκεψεις μηπως εχω φαει καταρα!

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Ήμουν πρωτοετής φοιτητής σε επαρχιακή πόλη. Γνωρίζω μια τύπισσα ντόπια, κοντούλα, με όμορφο πρόσωπο και σώμα. Βγαίνουμε το ίδιο βράδι και ξαναβγαίνουμε 2-3 φορές ακόμη. Φιλιά, αγκαλιές, πάμε σπίτι μου. Μου δηλώνει ότι είναι παρθένα και να προσέξω. Εγώ νιώθω γενικώς ερωτευμένος μαζί της. Φιλιά, αγκαλιές, βγάζουμε ρούχα. Τη φιλάω σε όλο το σώμα. Της βάζω δάχτυλα στο μουνί της, βγαίνουν υγρά ροζ χρώματος (μάλλον έσπασε ο παρθενικός υμένας). Μπαίνω μέσα της χωρίς προφυλακτικό. Τη γαμάω σιγά σιγά, μετά πιο δυνατά. Μάλλον της αρέσει. Την ρωτάω που να τελειώσω, μου λέει "Μέσα μου, δεν είμαι σε γόνιμες ημέρες". Τελειώνω ευτυχισμένος μέσα της και σκέφτομαι τα γαμήσια που θα κάνω μαζί της και πόσο όμορφα θα περνάω, αφού φαινόταν και ωραίος τύπος και ήταν και ωραία γυναίκα. Αυτή με δάκρυα χαράς με αγκαλιάζει και με φιλάει ευτυχισμένη. Τρεις ώρες μετά, με χαιρετάει και φεύγει για το σπίτι της, πετούσε από την χαρά της όπως κι εγώ. Από την επόμενη ημέρα, απλά εξαφανίστηκα..... Μ έπιασε ο φόβος της μακροχρόνιας σχέσης....

το κομματιασες το κοριτσι ρε καρνταση.....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

:- :- :- :-

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.678
Πόντοι
491
Μετά από αυτήν την χοντράδα, πήγα με καμιά 20αριά γκόμενες σε διάρκεια 2-3 ετών, αλλά είχα ψυχολογικό θέμα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε αφου δεν σου εσκασε στην σχολη να σε ψαχνει φτηνα την γλυτωσες

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.678
Πόντοι
491
Με έψαξε.... απλά για να μου ζητήσει το λόγο... και φυσικά και πάλι εξαφανίστηκα...

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.678
Πόντοι
491
Ούτε θυμάμαι τι της είπα, απλά ακόμη και σήμερα αισθάνομαι άσχημα... ξαναβρεθήκαμε τυχαία μετά από 10 χρόνια, και με το χαμόγελό της με ανακούφισε... σα να με συγχώρεσε...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ούτε θυμάμαι τι της είπα, απλά ακόμη και σήμερα αισθάνομαι άσχημα... ξαναβρεθήκαμε τυχαία μετά από 10 χρόνια, και με το χαμόγελό της με ανακούφισε... σα να με συγχώρεσε...
τυπε αυτες οι επαρχιωτισσες δεν συγχωρουν κατι τετοια :S

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

μου άρεσε το σημείο που δάκρυσε από χαρά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Μετά από αυτήν την χοντράδα, πήγα με καμιά 20αριά γκόμενες σε διάρκεια 2-3 ετών, αλλά είχα ψυχολογικό θέμα...

Το ψυχολογικο ηταν η παραδοχη του λαθους σου.Μια χαρα γκομεντιτσα θα ειχες και θα περναγατε καλα :sunglasses:

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.678
Πόντοι
491
2η χοντράδα: φοιτητής πάλι, προς το τέλος αυτήν τη φορά, είχα μια ωραία σχέση επί 9μηνο. Ωραία τύπισσα, ωραία γυναίκα, υπέροχα γαμήσια. Όλα τέλεια. Ένα Σ/Κ ανεβαίνω στην πόλη μου, συναντάω μια παλιά γνωστή μου, πάμε για ένα ποτό με τελείως φιλική διάθεση. Το ένα ποτό έφερε το άλλο, χαλαρά φιλιόμαστε, μου παίρνει πίπα μέσα στο αυτοκίνητό μου. Αποφασίσω να χωρίσω με την άλλη, γυρνάω στην πόλη που σπούδαζα, της λέω ότι θέλω να χωρίσουμε.... τάβλα η γυναίκα.... τέλος πάντων χωρίζουμε φιλικότατα, της δίνω το κλειδί από το σπίτι της, αυτή από το δικό μου, όλα καλά. 3 μήνες μετά, κι εγώ ενώ περνάω πολύ καλά με το νέο γκομενάκι -μούναρος, ωραίο σώμα- θυμάμαι την πρώην. Γυρνάω στη φοιτητική πόλη απ' όπου μόλις είχα φύγει, τη βρίσκω, την πηδάω κανονικά, αυτή νομίζει ότι την ξαναθέλω. Εξαφανίζομαι την επόμενη ημέρα. 6 μήνες μετά, σε μια τυχαία μου επίσκεψη, πάλι συναντιόμαστε τυχαία, της λέω στα ίσα: "Θέλω σήμερα να σε γαμήσω.". Μου απαντά: "Δεν είμαι πουτάνα, κόψε την πλάκα.". Πάμε για καφέ, από εδώ από εκεί, την καταφέρνω, την ξεσκίζω: μουνί, κώλο, πίπα. Όλα.... Το πρωί, τα ίδια, πάω να φύγω, κλάματα η νεαρά....
Γενικώς το θέμα μου είναι ότι όταν έχω μία γυναίκα, μου την πέφτουν όλες μαζί....  Κι αυτό συνεχίστηκε για πολλά χρόνια....

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Αν και δεν είναι "χοντράδα" θυμήθηκα κάτι από πολύ παλιά!!!

Ίσως μερικοί να θυμάστε ένα μαγαζί στο Μπουρνάζι τη Dogma που είχε και ταράτσα για το καλοκαίρι.Έχουμε πάει με έναν φίλο για καφέ Παρασκευή απόγευμα  Ιούνιο και γνωρίζουμε 2 σούπερ γκομενες.Αφού καθόμαστε και τα λέμε και έχει περάσει ένα τρίωρο περίπου,λέει η μία "πάμε αύριο για μπάνιο;" και γυρνάω αυθόρμητα και της λέω "αύριο θα πάω να δω Rally Acropolis...".Σαν να τις χτύπησε το ρεύμα σηκώθηκαν κι έφυγαν...Πάντως δεν το μετάνιωσα.Απόλαυσα το ράλι και μετά από κανά μήνα βρήκα μια γκόμενα που τραβιόμασταν κάπου 2 χρόνια...

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
κατι τετοιο μου θυμιζεις τυπε...

Συνημμένα

• qqq.jpg
    qqq.jpg
    9,5 KB · Εμφανίσεις: 17

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Αν εννοείς εμένα,απλώς χτενίζομαι λίγο διαφορετικά από τον τύπο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom