jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Δεν κάνω χοντράδες.
Την κεράτωσες?Εχω κάνει μια χοντραδα στα 20 μου και απο κει και μετα με έφαγαν οι τύψεις και δεν εκαμα ξανα αλλα ντρέπομαι να σας την πω
Την κεράτωσες?
Το κατάλαβε?σε αντρα εκαμα χοντραδα
Το κατάλαβε?
Έπρεπε να το κάνεις καλύτερα.Ναι γλυκιε μου
Εχω κάνει μια χοντραδα στα 20 μου και απο κει και μετα με έφαγαν οι τύψεις και δεν εκαμα ξανα αλλα ντρέπομαι να σας την πω
Εχω κάνει μια χοντραδα στα 20 μου και απο κει και μετα με έφαγαν οι τύψεις και δεν εκαμα ξανα αλλα ντρέπομαι να σας την πω
Άλλη μια απόδειξη......με κυνηγούσε ενα εξαμηνο αλλα εγω το παιζα δυσκολακι και μια μερα που μου χε πει οτι θα μεινει μεσα βγαινω οξω και τον βλεπω με την παρεα του. Ε και μου την γυρισε και αρχισα να κοιταω εναν αλλο με τον οποίο φιληθηκα μπροστα του.
Άλλη μια απόδειξη......
Και τι κληρονόμησες από αυτό; Κέρδισες περισσότερο σεβασμό;οταν ημουν μικρη ημουν θρασσύτατη
Καλα εκανες.με κυνηγούσε ενα εξαμηνο αλλα εγω το παιζα δυσκολακι και μια μερα που μου χε πει οτι θα μεινει μεσα βγαινω οξω και τον βλεπω με την παρεα του. Ε και μου την γυρισε και αρχισα να κοιταω εναν αλλο με τον οποίο φιληθηκα μπροστα του.
Θα χρωσταγεs πολλα φανταζομαιμε κυνηγούσε ενα εξαμηνο
καταλαβα πολυ μικρη που μπορει να σε οδηγησει ο εγωισμοςΚαι τι κληρονόμησες από αυτό; Κέρδισες περισσότερο σεβασμό;
Θα χρωσταγεs πολλα φανταζομαι
Δεν βαριεσαι. Μικρη μεγαλη το κερατο θα το φας.καταλαβα πολυ μικρη που μπορει να σε οδηγησει ο εγωισμος
Τουλάχιστον κάτι έμαθες... ;). Αν επιτρέπεται τι ηλικία ήσουν τότε?καταλαβα πολυ μικρη που μπορει να σε οδηγησει ο εγωισμος
δεν παίζει μεγάλο ρόλο η ηλικία σ' αυτά τα ζητήματα,αλλά ο χαρακτήρας που έχει ο κάθε άνθρωπος...