Νέα

Χοντράδα που κάνατε με γυναίκα/ες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Swordmaster
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 283
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
για να ασχοληθηκε κατι θα του αρεσε προφανως πολυ δεν νομίζεις; Μαλάκας δεν ηταν εκείνος που ασχολήθηκε, αντιθέτως είχε το θάρρος που λειπει σε πολλους να διεκδικήσει κατι που ήθελε. Μαλάκας ειμαι εγώ που φέρθηκα άσχημα.
δεν εχει σημασια ποσο τη γουσταρεις,αν σου αρεσει κατι πανω της πολυ,αν τη θεωρεις αστερι που πεσε στη γη.
το μονο που μετραει ειναι να της αρεσεις εσυ..γκομενα που γουσταρει δε σε κραταει στο περιμενε,σου φτιαχνει ευκαιριες.
δε μας ειπες,εσενα σου αρεσε ο φιλος μας;;

το "δεν τρελλαινομουνα" πιθανοτατα θα στριφογυρισει στο μυαλο σου.

ο εξυπνος ανθρωπος ξερει ποτε να φυγει πριν χασει χρονο κ αξιοπρεπεια...ο βλακας επιμενει.

δεν υπαρχει τιποτα θαρραλεο στην ανοησια του φιλου μας..η αντιδραση σου εκεινο το βραδυ νομιζω το αποδεικνυει.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Καλά αυτό ήταν η χοντράδα η τρομερή?  :2funny:

Ο άλλος ο χαζός 6 μήνες δεν του καθόσουνα κι επέμενε?  :headbang:  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δεν εχει σημασια ποσο τη γουσταρεις,αν σου αρεσει κατι πανω της πολυ,αν τη θεωρεις αστερι που πεσε στη γη.
το μονο που μετραει ειναι να της αρεσεις εσυ..γκομενα που γουσταρει δε σε κραταει στο περιμενε,σου φτιαχνει ευκαιριες.
δε μας ειπες,εσενα σου αρεσε ο φιλος μας;;

το "δεν τρελλαινομουνα" πιθανοτατα θα στριφογυρισει στο μυαλο σου.

ο εξυπνος ανθρωπος ξερει ποτε να φυγει πριν χασει χρονο κ αξιοπρεπεια...ο βλακας επιμενει.

δεν υπαρχει τιποτα θαρραλεο στη βλακεια..η αντιδραση σου εκεινο το βραδυ νομιζω το αποδεικνυει.

Μου αρεσε πολύ.  Αλλά στα είκοσι ήμουν ιδιαιτέρως υπερφύαλο, ειρωνικό και αντιδραστικό πλάσμα. Νομίζω ότι πολλές από τις συμπεριφορές μου ήταν απλά επίδειξη δύναμης και εγωισμού, είναι αυτή βία και η ορμή που έχει αυτή η ηλικία που με έκανε αγρίμι.
Να σου πω βέβαια ότι εκείνος μπορεί να γαμούσε άλλες δέκα και να με γυρόφερνε μέχρι να με ρίξει στο κρεββάτι του απο εγωισμό η απλή γκαβλα. Δεν το ξέρεις επομένως αν ήταν βλακας. Ούτε εγω το ξέρω ουσιαστικά γιατί δεν ήταν κανα αβγαλτο παιδακι. Γιαυτο κρίνω μονάχα εμενα και την συμπεριφορα μου που ηταν χαζη και βλακωδης.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
ελπιζω να καταλαβε κ αυτος ποσο μαλακας ηταν που κυνηγαγε 6 ολοκληρους μηνες

εσενα συγκεκριμενα,αλλα και γενικοτερα.πιο τραγικος κ απο τον σοφοκλη

Tυπε για να το αναφερει σαν μαλακια στο αναλογο θρεντ μετα απο τοσο καιρο μαλλον την ειχε δαγκωσει την λαμαρινα
Απλα ζητουσε επιβεβαιωση αγαπης για να τονισει την αυτοπεποιθηση της

Αυτος αν ηταν μαγκας θα επρεπε να κανει τον μαλακα και με την πρωτη ευκαιρια να της τον σφυριξει και να φυγει...αφου πρωτα την γαμωσταυρισει !!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Tυπε για να το αναφερει σαν μαλακια στο αναλογο θρεντ μετα απο τοσο καιρο μαλλον την ειχε δαγκωσει την λαμαρινα

Αυτος αν ηταν μαγκας θα επρεπε να κανει τον μαλακα και με την πρωτη ευκαιρια να της τον σφυριξει και να φυγει...αφου πρωτα την γαμωσταυρισει !!!

Ηταν μαγκας. Με έγραψε στα αρχιδια του αμέσως.  :tooth: Οπότε το θυμάμαι ακόμα το λάθος μου

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.981
Πόντοι
6.925
Σε πάρτυ μασκέ είπα σε γυναίκα τι ωραία που ντύθηκε γυναίκα ...

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
Ηταν μαγκας. Με έγραψε στα αρχιδια του αμέσως.  :tooth: Οπότε το θυμάμαι ακόμα το λάθος μου

Αν σε εγραψε στα αρχιδια του... πληγωθηκε αρα σε γουσταρε !!!
Αν ηταν μαγκας θα σε γαμουσε και θα εφευγε !!!

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Αν σε εγραψε στα αρχιδια του... σε γουσταρε !!!

τι λες ρε τύπε  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

δλδ το μόνο πράγμα που μπορεί να με εξαγριώσει σε μια γκόμενα..
να την γράφεις με πράξεις και με λόγια και αυτή να σου λέει και να βγάζει και βρόμες ότι την γουστάρεις

μπορεί να με τρελάνει πολύ άσχημα κάτι τέτοιο  :2funny: :2funny: :2funny:

εσύ να την απαξιώνεις και αυτή να νομίζει ότι θέλεις το καλό της  :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μου αρεσε πολύ.  Αλλά στα είκοσι ήμουν ιδιαιτέρως υπερφύαλο, ειρωνικό και αντιδραστικό πλάσμα.

να με γυρόφερνε μέχρι να με ρίξει στο κρεββάτι του απο εγωισμό η απλή γκαβλα. Δεν το ξέρεις επομένως αν ήταν βλακας.
εξηγησε μου λοιπον που υπαρχει θαρρος στο να ασχολεισαι με ενα τετοιο ατομο για τοσο καιρο.

μην παιρνεις τιποτε προσωπικα προφανως,απλα το ποιντ μου ηταν πως τοσο μακρα αναμονη δε γινεται να εξελιχθει σε κατι θετικο/υγιες.

περα απο το θεμα εγωισμου/ανοησιας τετοιες "αναμονες" μπορει να αποδοθουν στη δημιουργια μιας comfort zone ενος ειδυλλιακου ανεκπληρωτου ερωτα γυρω απο ενα ατομο,στον οποιον λιμναζεις διχως να χεις την αναγκη να δρασεις αμεσα,αποφευγοντας υποσυνειδητα τη ζωη.

ειδικα το τελευταιο παιζει ιδιαιτερα σε νεαρους αβγαλτους ανδρες.

τυπε μου λαμαρινα και εξαμηνο φαναρι δεν συναδουν...τωρα αν πεσαμε στην περιπτωση τι να πω,αβυσσος.

τα τελευταια που γραφεις δεν τα εστερνιζομαι προφανως,ειναι εξισου παιδαριωδη με τη συμπεριφορα της τοτε 20χρονης ερι.
Ηταν μαγκας. Με έγραψε στα αρχιδια του αμέσως.  :tooth: Οπότε το θυμάμαι ακόμα το λάθος μου
μαλλον δεν ησουν θεμα εγωισμου τοτε,αλλα κατι περισσοτερο.
τετοιο ξεκομα-εξαφανιση απο προσωπο της γης το χω κανει μονο μια φορα που πραγματικα γουσταρα,
αλλα μου χαν γινει κροσια απ τα παιχνιδια.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
τι λες ρε τύπε   :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

δλδ το μόνο πράγμα που μπορεί να με εξαγριώσει σε μια γκόμενα..
να την γράφεις με πράξεις και με λόγια και αυτή να σου λέει και να βγάζει και βρόμες ότι την γουστάρεις

μπορεί να με τρελάνει πολύ άσχημα κάτι τέτοιο  :2funny: :2funny: :2funny:

εσύ να την απαξιώνεις και αυτή να νομίζει ότι θέλεις το καλό της  :2funny: :2funny: :2funny:

Την κυνηγαγε λεει 6 μηνες και μολις την ειδε να φιλιεται με αλλον πηρε το καπελακι του και εφυγε
Πληγωθηκε ο τυπος, αν δεν τον ενδιεφερε δεν θα τον χαλαγε η εικονα.
Εδειξε ανωτεροτητα με τον τροπο του, μαζεψε τα κομματια του και γεια σας !!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εξηγησε μου λοιπον που υπαρχει θαρρος στο να ασχολεισαι με ενα τετοιο ατομο για τοσο καιρο.

μην παιρνεις τιποτε προσωπικα προφανως,απλα το ποιντ μου ηταν πως τοσο μακρα αναμονη δε γινεται να εξελιχθει σε κατι θετικο/υγιες.

περα απο το θεμα εγωισμου/ανοησιας τετοιες "αναμονες" μπορει να αποδοθουν στη δημιουργια μιας comfort zone ενος ειδυλλιακου ανεκπληρωτου ερωτα γυρω απο ενα ατομο,στον οποιον λιμναζεις διχως να χεις την αναγκη να δρασεις αμεσα,αποφευγοντας υποσυνειδητα τη ζωη.

ειδικα το τελευταιο παιζει ιδιαιτερα σε νεαρους αβγαλτους ανδρες.τυπε μου λαμαρινα και εξαμηνο φαναρι δεν συναδουν...τωρα αν πεσαμε στην περιπτωση τι να πω,αβυσσος.

τα τελευταια που γραφεις δεν τα εστερνιζομαι προφανως,ειναι εξισου παιδαριωδη με τη συμπεριφορα της τοτε 20χρονης ερι.μαλλον δεν ησουν θεμα εγωισμου τοτε,αλλα κατι περισσοτερο.
τετοιο ξεκομα-εξαφανιση απο προσωπο της γης το χω κανει μονο μια φορα που πραγματικα γουσταρα,
αλλα μου χαν γινει κροσια απ τα παιχνιδια.

Κοίτα έχω και καλά στοιχεία προφανώς που πιθανολογώ πως τον έκαναν και παρέβλεπε την παιδιάστικη συμπεριφορά μου.
Επιπλέον το πήγαινε αργούτσικα γιατί τον είχα κρύο ζέστη και δεν ήξερε πως να φερθεί. Είχαμε καθημερινή επαφή σχεδόν. Κατα τα λοιπά για ποιό λόγο γουστάρεις κάποιον και γιατί εμμένεις είναι άλλη ιστορία, που δεν σε πολυ απασχολεί όταν την έχεις πατήσει. Ο κολλητός του βέβαια ο ένας δεν με συμπαθούσε και μου τα έχωνε, αλλά από το ένα αυτί μου έμπαιναν απο το άλλο έβγαιναν. Αφού μετά καθόμουν και γελούσα με αυτά που έκανα σαν να τα έκανα μόνο για να διασκεδάσω. Ανωριμότητα τι να πεις. Πάντως ολο αυτό το καιρό περνουσαμε καλά δεν ηταν μια κατάσταση γι αυτόν τραγική. Μια χαρά του φερόμουν απλά δεν είχαμε σχέση.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Την κυνηγαγε λεει 6 μηνες και μολις την ειδε να φιλιεται με αλλον πηρε το καπελακι του και εφυγε

ελα ρε παιδια σας λεω πλεον μετα απο χρονια αντικειμενικα με γουσταρε ο τυπος το ξερω το θυμαμαι στο βλέμμα του και οταν του έκανα την χοντραδα. τι να λεμε τωρα τα αυτονόητα;

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

το γεγονός ότι ο τύπος ταυτόχρονα μπορεί να γαμούσε άλλες 10 σου λέει κάτι ?  :2funny:

θέλω να πω ότι όταν αντιδράς (δλδ κόβεις λάσπη :badair: ) από κάτι που απλά δεν σου αρέσει δεν σημαίνει τίποτα..
πέρα από το ότι δεν θέλεις επαφές με ανθρώπους που δεν σου αρέσουν  :dunno:

μην μπλέκουμε την απλή παρεούλα και το φλέρτ του χαβαλέ (δλδ τα φιλικά συναισθήματα) με κάτι παραπάνω...

βέβαια παίζει και αυτό λες αλλά μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα...  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
το γεγονός ότι ο τύπος ταυτόχρονα μπορεί να γαμούσε άλλες 10 σου λέει κάτι ?  :2funny:

θέλω να πω ότι όταν αντιδράς (δλδ κόβεις λάσπη :badair: ) από κάτι που απλά δεν σου αρέσει δεν σημαίνει τίποτα..
πέρα από το ότι δεν θέλεις επαφές με ανθρώπους που δεν σου αρέσουν  :dunno:

μην μπλέκουμε την απλή παρεούλα και το φλέρτ του χαβαλέ (δλδ τα φιλικά συναισθήματα) με κάτι παραπάνω...

βέβαια παίζει και αυτό λες αλλά μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα...  :grin:

σημαινει οτι σε χαλάει. Αν ημουν γιαυτον η εντέκατη θα μου ριχνε εστω ενα βρισιδι κατι. Μακάρι πάντως να χεις δικιο και να αισθάνθηκε έτσι όπως λες. Ντρεπομαι αλήθεια μεχρι και σήμερα

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
το γεγονός ότι ο τύπος ταυτόχρονα μπορεί να γαμούσε άλλες 10 σου λέει κάτι ?  :2funny:

πέρα από το ότι δεν θέλεις επαφές με ανθρώπους που δεν σου αρέσουν  :dunno:

βέβαια παίζει και αυτό λες αλλά μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα...  :grin:

Να μας βγαλει μια φωτογραφια η τυπισσα να δουμε αν ειναι ερωτευσιμη !!!!!

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Μακάρι πάντως να χεις δικιο και να αισθάνθηκε έτσι όπως λες.

εσύ μην φας ψαρόσουπα  :birdman:
υπάρχει ακόμα μια σοβαρή πιθανότητα να τον πλήγωσες ανεπανόρθωτα  :2funny:

και δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι.. ένα λάθος έκανες και το κατάλαβες
ουδεις άσφαλτος ...  :rockon:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
20, και παιζει τεράστιο ρόλο η ηλικία.
Κατά τη γνώμη σου... ;)

Η άποψή μου είναι,ότι η ηλικία δεν παίζει τεράστιο ρόλο όχι μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις,αλλά γενικά.
Έχει να κάνει ξεκάθαρα με τον χαρακτήρα που έχει (όπως είπα),ο καθένας απ' εμάς... ;)
Ώριμος στο μυαλό μπορεί να είναι και κάποιος,που είναι μικρός ηλικιακά...

Γενικά πολλές και πολλοί,την ηλικία την αναφέρουν ως δικαιολογία... ;)

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Κατά τη γνώμη σου... ;)

Η άποψή μου είναι,ότι η ηλικία δεν παίζει τεράστιο ρόλο όχι μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις,αλλά γενικά.
Έχει να κάνει ξεκάθαρα με τον χαρακτήρα που έχει (όπως είπα),ο καθένας απ' εμάς... ;)
Ώριμος στο μυαλό μπορεί να είναι και κάποιος,που είναι μικρός ηλικιακά...

Γενικά πολλές και πολλοί,την ηλικία την αναφέρουν ως δικαιολογία...

Σοφή κουβέντα είπες. Το ηλικιακό ισχύει λίγο πολύ μόνο για ανήλικα κάτω των 16-17.

Εγγρ.
9 Απρ 2013
Κριτικές
21
Like
29
Πόντοι
11
Μια ζεστή καλοκαιρινή νύχτα του Ιουλίου, 2002 Αγία Παρασκευή στο σπίτι της τότε σχέσης μου και περί ώρας 01:00. Οι γονείς της έλειπαν στο νησί, η μικρή της αδελφή ( ετών 15) έχει βγεί για clubbing και εμείς κοιμόμαστε, μακάρια.
Να πω εδώ πως η φίλη μου ήταν 19 ετών, ξανθιά, 1.65, με 3αρι φυσικό βυζί και ελάχιστα πιασίματα και κωλάρα.Θα την έλεγες τροφαντό μωρό που ξέρει να γαμιέται (δεν ήξερε,αλλά έμαθε γιατί μου έβγαζε γούστα). Η αδελφή της από την άλλη ήτο μελαχρινή,λεπτοφυής, ψηλή (1.75), ἀβυζη, μοντελέ, με θανατηφόρα κωλάρα.Κοινώς ο Πάνας έπαιζε μαζί μου φέρνοντας εμπρός μου δυο εμφανίσιμες και εκ διαμέτρου διαφορετικές αδελφές, τους 9 μήνες που κράτησε η σχεση με την μεγάλη.
Βεβαίως εγω δεν είχα δώσει ποτε δικαίωμα ,μιας και είχα υιοθετήσει μια πατερναλίστικη μανιέρα και συμβουλευτική πρόζα απέναντι στο μικρό ηφαίστειο, το οποίο ζήλευε (αθώα) την μεγάλη αδελφή της, με τον μεγάλο γκόμενο  :jerking:,με φοβόταν,με σεβόταν, με χαζοφλέρταρε, με συμπαθούσε, παρουσίαζε δηλαδή την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά των θηλεων που ακόμα δεν μπορούν να διαχειριστούν τις ορμόνες τους, το μουνί τους,τη θηλυκότητα τους κ.ο.κ.ε.
Συμπεριφορά που τα κάνει να φαινονται τόσο χαριτωμένα και δίνει τροφή στα πορνικά μυαλά μας για να ξεπετσιάζουμε τα καυλιά μας στη μαλακία, ονειρευόμενοι ότι τα ξεπατώνουμε στον πούτσο..

Κάτα τις 05:00, λοιπόν σηκώνομαι για να κατουρήσω, με την πιο αφόρητη και ανεκδιήγητη κατουρόκαυλα της ζωής μου, ήταν σαν να είχε κάνει βάρη ο πούτσος μου, οι φλεβόπουτσες κυριολεκτικά <<φώναζαν>> για τον τίτλο του mr.Olympia (body-buinding), τα δωμάτια των κορασίδων ήταν δίπλα,δίπλα έχοντας την τουαλέτα απέναντι, αφού κατούρησα όπως, όπως πήγα προς το δωματιο της μικρής στάθηκα στην είσοδο και άρχισα να τον παίζω, η μικρή από το ποτό, ύπνο είχε ξεσκεπαστεί και όπως κοιμόταν μπρούμυτα, ειχα θέα την κωλάρα της στο ημισκότος. Μετά από 2 λεπτά τα χύσια μου (1 λίτρο) πρέπει να πετάχτηκαν 5 μετρα μέσα στο δωμάτιο, πάνω στην μοκέτα.Ούτε καν τα σκούπισα, μπήκα στο δωμάτιο και ξυπνησα την γκόμενα μου, την οποία γάμησα σαν το ζώο για 1,5 ώρα με την πόρτα ανοικτή και την μικρή σε απόσταση αναπνοής.
Το αστείο ήταν πως ενω πάντα η δικιά μου ήθελε να κλείνουμε την πόρτα, λογω της μικρής τότε που τη πέτυχα στον ύπνο με τις τσίμπλες, τα σάλια, τις μύξες του υπνου ξεσκίστηκε, φώναζε, γούσταρε χωρις να την νοιάζει εωσοτου η μικρή ξύπνησε και πήγε τουαλέτα..Εκείνο το βραδυ έχυσα 5 φορές, το πάτωμα δεν το καθάρισα ποτέ, η μικρή πάτησε τα πρωτα φλόκια στην μοκέτα της (ή ετσι θελώ να φαντασιώνομαι)..τα άκουσε όλα και γούσταρε-αυνανίστηκε (ή έτσι θέλω να φαντάζομαι)

Σας ευχομαι να σας τυχει σχέση με θήλυ που έχει εμφανισιμη αδελφή,το μυαλό παίζει φοβερά παιχνίδια και το κρεβάτι απογειώνεται  

Υγιαίνετε, φίλτατοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom