st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
διαπομπευση?ωραια η γυμνη φωτο
υγ. ειναι λιγο μικρος αλλα αμα θες τον μεγαλωνω
διαπομπευση?ωραια η γυμνη φωτο
το τελευταιο 15πενθημερο αρχισε να αραιωνει..μια κουραση,μια εξοδος με φιλες,μια δεν προλαβαινε να παμε τζυμ κλπ.
εν τω μεταξει ειχε αρχισει να κλειδωνει το τηλ της για πρωτη φορα..σκεπτομαι το φαγαμε το κερατο παιχτουρι.
εγω απο την αλλη στα ορια της πιρφοριας μετα απο καιρο.
ενα απογευμα λοιπον ενω ειμαι γενικα φορτωμενος αλλα δεν εχω κανει κουβεντα,
ειμαστε στο αμαξι γυρνωντας απο τη δουλεια και της ερχεται σμσ.
πριν προλαβει να δεις ποιος το εστειλε,της λεω στη ψυχρα "δειξ το μου"..δεν το χα ξανακανει ποτε,αυτη αρνειται πεισματικα.
επιμενω και της λεω "αν δεν το δειξεις,τελειωνουμε τωρα"..αρνειται και ριχνει ενα μιγμα δακρυβρεχτων φωνων.
σταματαμε στο επομενο φαναρι,την κατεβαζω στη μεσαια λωριδα της μεσογειων και φευγω.
καπως ετσι εληξαν 8 ομορφοι μηνες μαγκες μου.
δεν ηταν κατι ιδιαιτερα χοντρο,αλλα δεδομενης της πυρφοριας μου για το Μαρακι θεωρω υπερεβαλλα ευατον.
εισαι ηλιθιος;;;(ρητορικη)Και τωρα τι περιμενεις χειροκροτημα?
ε δεν ειχες και αδικο αν δεν ειχε κατι θα στο εδειχνε λογικατο τελευταιο 15πενθημερο αρχισε να αραιωνει..μια κουραση,μια εξοδος με φιλες,μια δεν προλαβαινε να παμε τζυμ κλπ.
εν τω μεταξει ειχε αρχισει να κλειδωνει το τηλ της για πρωτη φορα..σκεπτομαι το φαγαμε το κερατο παιχτουρι.
πριν προλαβει να δεις ποιος το εστειλε,της λεω στη ψυχρα "δειξ το μου"..δεν το χα ξανακανει ποτε,αυτη αρνειται πεισματικα.
επιμενω και της λεω "αν δεν το δειξεις,τελειωνουμε τωρα"..αρνειται και ριχνει ενα μιγμα δακρυβρεχτων φωνων.
σταματαμε στο επομενο φαναρι,την κατεβαζω στη μεσαια λωριδα της μεσογειων και φευγω.
δεν ηταν κατι ιδιαιτερα χοντρο,αλλα δεδομενης της πυρφοριας μου για το Μαρακι θεωρω υπερεβαλλα ευατον.
το τελευταιο 15πενθημερο αρχισε να αραιωνει..μια κουραση,μια εξοδος με φιλες,μια δεν προλαβαινε να παμε τζυμ κλπ.
διαπομπευση?
υγ. ειναι λιγο μικρος αλλα αμα θες τον μεγαλωνω
εισαι ηλιθιος;;;(ρητορικη)
κατα 99% εφαγα κερατο ενω ημουν αψογος(ντραμα κουιν),
λες να επιζητω αποθεωση και δοξα μεσω του παραπανω ποστ;
Kαι τι μας ενδιαφερει? τι το εγραψες?
θεος..Δύο μαλακίες χόντρές έχω κάνει στη ζωή μου, με τις γυναίκες:
1. Δε γάμησα όσες μπορούσα
2. Δεν τις γάμησα όλες από κώλο
θεος..
Kαι τι μας ενδιαφερει? τι το εγραψες?
καλα εκανε και σε βαρεθηκε η γκομενα
ρε! χαχαχαχαχαχαχαχαχεσύ ανήκεις ακόμη στο 1.
ρε! χαχαχαχαχαχαχαχαχ
Έτσι ρε!Δύο μαλακίες χόντρές έχω κάνει στη ζωή μου, με τις γυναίκες:
1. Δε γάμησα όσες μπορούσα
2. Δεν τις γάμησα όλες από κώλο
Ti xontrades μωρε που καθεται και περηφανευεται επειδη παρατησε την γκομενα στην Μεσογειων μεσα στη μεση του δρομου ο μπαγκαουγκας ηθελα να ξερα που πανε και τους βρισκουνε μερικες
μου πεταει και την εξυπναδα "εισαι ηλιθιος ρητορικη ερωτηση"