Νέα

Χοντράδα που κάνατε με γυναίκα/ες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Swordmaster
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 283
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπολ τον αδικεις. Ο χιτμαν ειναι καλο μυαλο . Σαν ανθρωπο δεν τον ξερω αλλα η γκομενα ηταν φαουλ γιατι να μην δειξει το κινητο; και ακομα και αν ηταν υπερβολικος τα πηρε αντρας ειναι ρε αδελφε  :rockon:

Γιατι να το δειξει? προσωπικο αντικειμενο ειναι. Και τι θα πει φάουλ? απλα βαρεθηκε και ηθελε να λακισει

η μαλακια της ειναι που δεν το ειπε στα ίσα παρα αρχισε τις δικαιολογιες.

Αν θελει το δειχνει το κινητο της δεν ειναι υποχρεωμένη ουτε υποχρεωμενος κανεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Γιατι να το δειξει? προσωπικο αντικειμενο ειναι. Και τι θα πει φάουλ? απλα βαρεθηκε και ηθελε να λακισει

η μαλακια της ειναι που δεν το ειπε στα ίσα παρα αρχισε τις δικαιολογιες.

Αν θελει το δειχνει το κινητο της δεν ειναι υποχρεωμένη ουτε υποχρεωμενος κανεις.
Ο ερωτας ειναι κτητικος._ Δεν εχει φεμινισμους και μαλακιες τυπου αυτο ειναι κινητο με προσωπικα μου στοιχεια και τετοια. Στο λεω για να μην βρεθεις σε καμμιά ξενερωτη φαση στα νιατα σου και απο το πολυ πολιτικαλ κορεκτ χασετε το καλο σεξ.. ενημερωσα και καμμια ευθυνη δεν εχω  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο ερωτας ειναι κτητικος._ Δεν εχει φεμινισμους και μαλακιες τυπου αυτο ειναι κινητο με προσωπικα μου στοιχεια και τετοια. Στο λεω για να μην βρεθεις σε καμμιά ξενερωτη φαση στα νιατα σου και απο το πολυ πολιτικαλ κορεκτ χασετε το καλο σεξ.. ενημερωσα και καμμια ευθυνη δεν εχω  :grin:

Για μένα έχει. Άν θελω θα σου δειξω το κινητο μου.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ο ερωτας ειναι κτητικος._ Δεν εχει φεμινισμους και μαλακιες τυπου αυτο ειναι κινητο με προσωπικα μου στοιχεια και τετοια. Στο λεω για να μην βρεθεις σε καμμιά ξενερωτη φαση στα νιατα σου και απο το πολυ πολιτικαλ κορεκτ χασετε το καλο σεξ.. ενημερωσα και καμμια ευθυνη δεν εχω  :grin:
Συνήθως οι γυναίκες θεωρούν δεδομένο να βλέπουν το περιεχόμενο του κινητού.
Εγώ παραμενω να επιμένω πολιτικά ορθώς.  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στο μεταξυ τι σχέση εχει το σεξ με το κινητο δεν καταλαβαινω πως διαολο τα σύνδεσες  :S

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Kαι τι μας ενδιαφερει? τι το εγραψες?

καλα εκανε και σε βαρεθηκε η γκομενα
Ρε βλακάκο ενδιαφέρει εμένα γαμώ τη μαλακία που σε δέρνει.
Ο hitman που ποτέ δεν κάνει λάθος δεν έκανε λάθος ούτε αυτή τη φορά  :rockon:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Ε λοιπον αυτοs........δεν εχει ουτε μια  χαμενη μπακουρικη νυχτα

ρε ψαρώνουν άσχημα και οι πιτσιρίκες και οι τύποι της πίσω κίνησης με την πάρτη του όπου ποστάρει photo ...   :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εγώ παραμενω να επιμένω πολιτικά ορθώς.  :grin:
ε και; εγω στον μπολ μιλαω που ναι παιδι και εχει προοπτικες εσυ τι ανακατευεσαι;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εγώ παραμενω να επιμένω πολιτικά ορθώς.  :grin:
Δεν υπαρχει κανενα προβλημα....Αρκει να παρει το υποδεικνυομενο απο μαs κινητο  :grin: :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Στο μεταξυ τι σχέση εχει το σεξ με το κινητο δεν καταλαβαινω πως διαολο τα σύνδεσες  :S

Μάθε μπαλίτσα ρε μπολ. Μιλαμε για ερωτικες σχεσεις οχι σχέσεις της κυρα κούλας με την κυρα φουλα που μιλάνε για πλεξιμο. Η ερωτικη σκέση λοιπονανε εχει παθος και ζηλιες. αν η γκομενιτσα σου η φωτουλα, καλο κοριτσι που ανεχεται το σουβλακι στο παγκακι το σκ αντι για εξοδο δεχεται καθε τοσο στο κινητο κλησεις και δεν ξερεις ποιος ειναι εσυ θα εισαι κουλ και θα τρως το σουβλακακι σου  μεχρι να ερθει το πουλμαν να την παει σπιτακι της στην περα ραχουλα αττικης;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μάθε μπαλίτσα ρε μπολ. Μιλαμε για ερωτικες σχεσεις οχι σχέσεις της κυρα κούλας με την κυρα φουλα που μιλάνε για πλεξιμο. Η ερωτικη σκέση λοιπονανε εχει παθος και ζηλιες. αν η γκομενιτσα σου η φωτουλα, καλο κοριτσι που ανεχεται το σουβλακι στο παγκακι το σκ αντι για εξοδο δεχεται καθε τοσο στο κινητο κλησεις και δεν ξερεις ποιος ειναι εσυ θα εισαι κουλ και θα τρως το σουβλακακι σου  μεχρι να ερθει το πουλμαν να την παει σπιτακι της στην περα ραχουλα αττικης;

Aμα την ικανοποιείς και γουσταρει που ειναι μαζι σου δεν θα ψάχνει παρέες αλλου ουτε μηνυματα.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Ναι, μου έχει συμβεί και μένα και όχι δεν ήταν η Έρι φυσικά.
Η συγκεκριμένη ήταν τότε 27+, αλλά, κάποιες φορές, στην συμπεριφορά 15-17 με ότι και αν αυτό σημαίνει...
Ναι καλέ το κατάλαβα... :grin:

Τόσο άσχημα δηλαδή...

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Σοβαρά ; ελα ρε δεν ειναι κρινουνε; εμενα ετσι το ελεγε η γιαγια μου. Τοπικη διαλεκτος λεγεται ;)
Ωραία έχουμε και ειρωνεία... :huh:  Α,τοπική διάλεκτος...μάλιστα :grin:.

Τελικά σε 'σένα δεν παίζει ρόλο καθόλου η ηλικία...Δεν έχεις αλλάξει και πολύ φαίνεται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom