Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
να προσεχετε τις παρεες σας κυριε παλιοδιαολε [size=7pt]μπορει να αποκτησετε κανα προβλημα με το (γ)κωλο σας[/size]
φυλαγομεθα αγαπητέ
να προσεχετε τις παρεες σας κυριε παλιοδιαολε [size=7pt]μπορει να αποκτησετε κανα προβλημα με το (γ)κωλο σας[/size]
τα καλοκαιρια να κοιμασε με τον ανεμιστηρα αγκαλια.
η ζεστη σε χαλαει μεγαλε.
ελπιζο στο επομενο ονειρο να πατηση τα φλοκια και μανα τους,και να κλεισει το επεισοδιο με παρτουζα.
Έχεις να μάθεις μπαλίτσα από το μπόλντυ λέμε!Ναι ρε εννοειται. Οταν η άλλη δεν ικανοποιειται απο έναν πάει και με άλλους εκτος αν ειναι απο την φυση της πουτανα οποτε μαλακια δικια σου που δεν την κατάλαβες και νομιζες άλλα.
μας έχει τύχει να έχει ωραίο αδελφό
καλησπέρα,
και να υποθέσω φαντασιωνόσασταν να ξεσκίζεστε με τον αδελφό ,να μπουκώνετε την ψωλή του και να σας παίρνουν τα δυο (2) αδέλφια φαλάγγι
Γραφε ελληνικα φιλος...kalispera paidia!!diavaza tis istories na perasei k i wra kai thymithika ena skiniko sto gymnasio me ton kollito mou k mia kopela.sketi kafrila i ataka tou alla to myalo mes tin malakia tote..sto mathima agglikwn loipon egw me ton kollito sto thranio k mprosta i kopela i opoia itan se anapiriko karotsaki tote(twra einai mia xara,perpataei kanonika den exei thema)opote tin skountaei o filos ,gyrizei auti k tis leei:"sto dialeima tha mou to dwseis mia volta?"den yparxei!!!!
την πέμπτη , σε ένα γαμιστρώνα διαμερισματάκι που έχω
έδιωξα την παντρεμένη γκόμενά μου,
που συναντιόμαστε 2-3 φορές το μήνα εκεί
γιατί μου ήρθε με κάτι ugg μπότες
πολύ ντεκαβλέ , ενώ την περίμενα καβλωμένος να την ξεκωλιάσω
και χαλάστηκε πολύ ........
(χαλάστηκα εγώ όμως πρώτος με τις μαλακίες που φόραγε)
μπορεί να το κόψει το σήριαλ , επειδή της την είπα άσχημα ......
αλλά πολύ ντεκαβλέ μαλακία οι μπότες .........
http://[URL unfurl="true"]www.diyncrafts.com/wp-content/uploads/2013/10/clean-ugg-boots.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ε εισαι τελειως στόκος εκτός των άλλων :2funny:
την πέμπτη , σε ένα γαμιστρώνα διαμερισματάκι που έχω
έδιωξα την παντρεμένη γκόμενά μου,
που συναντιόμαστε 2-3 φορές το μήνα εκεί
γιατί μου ήρθε με κάτι ugg μπότες
πολύ ντεκαβλέ , ενώ την περίμενα καβλωμένος να την ξεκωλιάσω
και χαλάστηκε πολύ ........
(χαλάστηκα εγώ όμως πρώτος με τις μαλακίες που φόραγε)
μπορεί να το κόψει το σήριαλ , επειδή της την είπα άσχημα ......
αλλά πολύ ντεκαβλέ μαλακία οι μπότες .........
http://[URL unfurl="true"]www.diyncrafts.com/wp-content/uploads/2013/10/clean-ugg-boots.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
κ να φανταστεις οτι οι γκομενες τα σκανε μαζικα τα ευρω για να αγορασουν αυτα τα ''τσαρουχια''.... :S
ε εισαι τελειως στόκος εκτός των άλλων
κ να φανταστεις οτι οι γκομενες τα σκανε μαζικα τα ευρω για να αγορασουν αυτα τα ''τσαρουχια''....
ε εισαι τελειως στόκος εκτός των άλλων
Εσύ θα φοράς τέτοιες γαλότσες για σένιες φαντάζομαι.
Δεν περίμενα κάτι άλλο.
δεν φορω τετοιες παπαριες στην πολη ε στο βουνο που κρυωνω θα φορεσω. Και παλι παιζεται.. που τις βρίσκεις τις πεταμενες γκομενες ρε που δεν ξερουν να ντυθουν οι πασαβιολες
η γκόμενα είναι πολύ σένια
μέχρι προχθές .......
για το ατόπημα τιμωρήθηκε ......
με κυνηγούσε ενα εξαμηνο αλλα εγω το παιζα δυσκολακι και μια μερα που μου χε πει οτι θα μεινει μεσα βγαινω οξω και τον βλεπω με την παρεα του. Ε και μου την γυρισε και αρχισα να κοιταω εναν αλλο με τον οποίο φιληθηκα μπροστα του.
πςςςςςςς,σατανικο :o :o :o
σοδομα και γομορα
θα το κανει σηριαλ ο Ρωμας τυπε
[xhamster]]