Νέα

Χοντράδα που κάνατε με γυναίκα/ες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Swordmaster
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 283
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
το τελευταιο 15πενθημερο αρχισε να αραιωνει..μια κουραση,μια εξοδος με φιλες,μια δεν προλαβαινε να παμε τζυμ κλπ.
εν τω μεταξει ειχε αρχισει να κλειδωνει το τηλ της για πρωτη φορα..σκεπτομαι το φαγαμε το κερατο παιχτουρι.
εγω απο την αλλη στα ορια της πιρφοριας μετα απο καιρο.

ενα απογευμα λοιπον ενω ειμαι γενικα φορτωμενος αλλα δεν εχω κανει κουβεντα,
ειμαστε στο αμαξι γυρνωντας απο τη δουλεια και της ερχεται σμσ.
πριν προλαβει να  δεις ποιος το εστειλε,της λεω στη ψυχρα "δειξ το μου"..δεν το χα ξανακανει ποτε,αυτη αρνειται πεισματικα.
επιμενω και της λεω "αν δεν το δειξεις,τελειωνουμε τωρα"..αρνειται και ριχνει ενα μιγμα δακρυβρεχτων φωνων.

σταματαμε στο επομενο φαναρι,την κατεβαζω στη μεσαια λωριδα της μεσογειων και φευγω.

καπως ετσι εληξαν 8 ομορφοι μηνες μαγκες μου.

δεν ηταν κατι ιδιαιτερα χοντρο,αλλα δεδομενης της πυρφοριας μου για το Μαρακι θεωρω υπερεβαλλα ευατον.

Ωραιος τυπε μου. Απο οποια παρω τηλ και ξερω οτι ειναι πιασμενη θα της στελνω sms απο εδω και μπρος σε ωρες αιχμης για να την κανω να χωρισει. :dancing:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Aμα την ικανοποιείς και γουσταρει που ειναι μαζι σου δεν θα ψάχνει παρέες αλλου ουτε μηνυματα.
εννοεις οτι αν μια γυναικα σε απατησει ειναι επειδη δεν την ικανοποιεις;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εννοεις οτι αν μια γυναικα σε απατησει ειναι επειδη δεν την ικανοποιεις;

Ναι ρε εννοειται. Οταν η άλλη δεν ικανοποιειται απο έναν πάει και με άλλους εκτος αν ειναι απο την φυση της πουτανα οποτε μαλακια δικια σου που δεν την κατάλαβες και νομιζες άλλα.  :grin:

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ναι καλέ το κατάλαβα... :grin:

Τόσο άσχημα δηλαδή...
Δεν ήταν πάντα άσχημα, ορισμένες φορές είχε πολύ πλάκα με τις αντιδράσεις της.
Ασχημη ήταν η συγκεκριμένη στιγμή και ότι ακολούθησε στην συνέχεια.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ναι ρε εννοειται. Οταν η άλλη δεν ικανοποιειται απο έναν πάει και με άλλους εκτος αν ειναι απο την φυση της πουτανα οποτε μαλακια δικια σου που δεν την κατάλαβες και νομιζες άλλα.  :grin:
στο σεξ εννοεις;

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
δεν εχει σημασια ποσο τη γουσταρεις,αν σου αρεσει κατι πανω της πολυ,αν τη θεωρεις αστερι που πεσε στη γη.
το μονο που μετραει ειναι να της αρεσεις εσυ..γκομενα που γουσταρει δε σε κραταει στο περιμενε,σου φτιαχνει ευκαιριες.
δε μας ειπες,εσενα σου αρεσε ο φιλος μας;;

το "δεν τρελλαινομουνα" πιθανοτατα θα στριφογυρισει στο μυαλο σου.

ο εξυπνος ανθρωπος ξερει ποτε να φυγει πριν χασει χρονο κ αξιοπρεπεια...ο βλακας επιμενει.

δεν υπαρχει τιποτα θαρραλεο στην ανοησια του φιλου μας..η αντιδραση σου εκεινο το βραδυ νομιζω το αποδεικνυει.

+1

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Ήμουν πρωτοετής φοιτητής σε επαρχιακή πόλη. Γνωρίζω μια τύπισσα ντόπια, κοντούλα, με όμορφο πρόσωπο και σώμα. Βγαίνουμε το ίδιο βράδι και ξαναβγαίνουμε 2-3 φορές ακόμη. Φιλιά, αγκαλιές, πάμε σπίτι μου. Μου δηλώνει ότι είναι παρθένα και να προσέξω. Εγώ νιώθω γενικώς ερωτευμένος μαζί της. Φιλιά, αγκαλιές, βγάζουμε ρούχα. Τη φιλάω σε όλο το σώμα. Της βάζω δάχτυλα στο μουνί της, βγαίνουν υγρά ροζ χρώματος (μάλλον έσπασε ο παρθενικός υμένας). Μπαίνω μέσα της χωρίς προφυλακτικό. Τη γαμάω σιγά σιγά, μετά πιο δυνατά. Μάλλον της αρέσει. Την ρωτάω που να τελειώσω, μου λέει "Μέσα μου, δεν είμαι σε γόνιμες ημέρες". Τελειώνω ευτυχισμένος μέσα της και σκέφτομαι τα γαμήσια που θα κάνω μαζί της και πόσο όμορφα θα περνάω, αφού φαινόταν και ωραίος τύπος και ήταν και ωραία γυναίκα. Αυτή με δάκρυα χαράς με αγκαλιάζει και με φιλάει ευτυχισμένη. Τρεις ώρες μετά, με χαιρετάει και φεύγει για το σπίτι της, πετούσε από την χαρά της όπως κι εγώ. Από την επόμενη ημέρα, απλά εξαφανίστηκα..... Μ έπιασε ο φόβος της μακροχρόνιας σχέσης....
ξεπαρ8ενιασες με δαχτυλο,βρηκες παρθενα που να ξερει τις γονιμες μερες τις,γαμησες μεσα στο αιμα χυμα στο κυμα.
στο επομενο παγκοσμιο συνεδριο γυναικολογιας θα εισαι επιτιμος καλεσμενος μεγαλε
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

μαλλον απο την πολυ μαλακια εσκισες την παλαμη σου.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Μια ζεστή καλοκαιρινή νύχτα του Ιουλίου, 2002 Αγία Παρασκευή στο σπίτι της τότε σχέσης μου και περί ώρας 01:00. Οι γονείς της έλειπαν στο νησί, η μικρή της αδελφή ( ετών 15) έχει βγεί για clubbing και εμείς κοιμόμαστε, μακάρια.
Να πω εδώ πως η φίλη μου ήταν 19 ετών, ξανθιά, 1.65, με 3αρι φυσικό βυζί και ελάχιστα πιασίματα και κωλάρα.Θα την έλεγες τροφαντό μωρό που ξέρει να γαμιέται (δεν ήξερε,αλλά έμαθε γιατί μου έβγαζε γούστα). Η αδελφή της από την άλλη ήτο μελαχρινή,λεπτοφυής, ψηλή (1.75), ἀβυζη, μοντελέ, με θανατηφόρα κωλάρα.Κοινώς ο Πάνας έπαιζε μαζί μου φέρνοντας εμπρός μου δυο εμφανίσιμες και εκ διαμέτρου διαφορετικές αδελφές, τους 9 μήνες που κράτησε η σχεση με την μεγάλη.
Βεβαίως εγω δεν είχα δώσει ποτε δικαίωμα ,μιας και είχα υιοθετήσει μια πατερναλίστικη μανιέρα και συμβουλευτική πρόζα απέναντι στο μικρό ηφαίστειο, το οποίο ζήλευε (αθώα) την μεγάλη αδελφή της, με τον μεγάλο γκόμενο  :jerking:,με φοβόταν,με σεβόταν, με χαζοφλέρταρε, με συμπαθούσε, παρουσίαζε δηλαδή την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά των θηλεων που ακόμα δεν μπορούν να διαχειριστούν τις ορμόνες τους, το μουνί τους,τη θηλυκότητα τους κ.ο.κ.ε.
Συμπεριφορά που τα κάνει να φαινονται τόσο χαριτωμένα και δίνει τροφή στα πορνικά μυαλά μας για να ξεπετσιάζουμε τα καυλιά μας στη μαλακία, ονειρευόμενοι ότι τα ξεπατώνουμε στον πούτσο..

Κάτα τις 05:00, λοιπόν σηκώνομαι για να κατουρήσω, με την πιο αφόρητη και ανεκδιήγητη κατουρόκαυλα της ζωής μου, ήταν σαν να είχε κάνει βάρη ο πούτσος μου, οι φλεβόπουτσες κυριολεκτικά <<φώναζαν>> για τον τίτλο του mr.Olympia (body-buinding), τα δωμάτια των κορασίδων ήταν δίπλα,δίπλα έχοντας την τουαλέτα απέναντι, αφού κατούρησα όπως, όπως πήγα προς το δωματιο της μικρής στάθηκα στην είσοδο και άρχισα να τον παίζω, η μικρή από το ποτό, ύπνο είχε ξεσκεπαστεί και όπως κοιμόταν μπρούμυτα, ειχα θέα την κωλάρα της στο ημισκότος. Μετά από 2 λεπτά τα χύσια μου (1 λίτρο) πρέπει να πετάχτηκαν 5 μετρα μέσα στο δωμάτιο, πάνω στην μοκέτα.Ούτε καν τα σκούπισα, μπήκα στο δωμάτιο και ξυπνησα την γκόμενα μου, την οποία γάμησα σαν το ζώο για 1,5 ώρα με την πόρτα ανοικτή και την μικρή σε απόσταση αναπνοής.
Το αστείο ήταν πως ενω πάντα η δικιά μου ήθελε να κλείνουμε την πόρτα, λογω της μικρής τότε που τη πέτυχα στον ύπνο με τις τσίμπλες, τα σάλια, τις μύξες του υπνου ξεσκίστηκε, φώναζε, γούσταρε χωρις να την νοιάζει εωσοτου η μικρή ξύπνησε και πήγε τουαλέτα..Εκείνο το βραδυ έχυσα 5 φορές, το πάτωμα δεν το καθάρισα ποτέ, η μικρή πάτησε τα πρωτα φλόκια στην μοκέτα της (ή ετσι θελώ να φαντασιώνομαι)..τα άκουσε όλα και γούσταρε-αυνανίστηκε (ή έτσι θέλω να φαντάζομαι)

Σας ευχομαι να σας τυχει σχέση με θήλυ που έχει εμφανισιμη αδελφή,το μυαλό παίζει φοβερά παιχνίδια και το κρεβάτι απογειώνεται  

Υγιαίνετε, φίλτατοι
τα καλοκαιρια να κοιμασε με τον ανεμιστηρα αγκαλια.
η ζεστη σε χαλαει μεγαλε.
ελπιζο στο επομενο ονειρο να πατηση τα φλοκια και μανα τους,και να κλεισει το επεισοδιο με παρτουζα. :jerking: :jerking: :jerking:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Δεν ήταν πάντα άσχημα, ορισμένες φορές είχε πολύ πλάκα με τις αντιδράσεις της.
Ασχημη ήταν η συγκεκριμένη στιγμή και ότι ακολούθησε στην συνέχεια.
Εννοείται πως δεν θα ήταν πάντα άσχημα,γιατί αν ήταν έτσι θα την είχες κάνει με γρήγορα βήματα... :grin:

Για την συγκεκριμένη φάση εννοούσα... ;)

Δυστυχώς συμβαίνουν αυτά φίλε μου... :dunno:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
αν φωνάξω πάντως τον φίλο μου τον ιππότη σας  :zfuck: όλους και όλες χαλαρά και χωρίς λάδι  :2funny: :2funny: :2funny:
:rolleyes: :think:
να προσεχετε τις παρεες σας κυριε παλιοδιαολε  [size=7pt]μπορει να αποκτησετε κανα προβλημα με το (γ)κωλο σας[/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom