You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χοντράδα που κάνατε με γυναίκα/ες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Swordmaster
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 283
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Προς Σταυρακα,
Ελένη Κ.το λεγανε τό σκυλί; :o
Δήμητρα Δ., αν σου λέει κάτι !!! Και από ότι έχω μάθει, παραμένει ακόμη ΣΚΥΛΙ....
... Κ δεν είναι από Αθήνα, αλλά πιο πάνω, περνάς κ τα Τέμπη ....
Αυτά προς το παρών !!!
Εμένα μου έτυχε ένα σκηνικό πριν περίπου 7 χρόνια με μια πρωην γκόμενα. Είχαμε τελιώσει το γαμησάκι και είχαμε αράξει στον καναπε και βλέπαμε τιβι. Εγώ με τα πόδια οκλαδον πάνω στον καναπε ανάβω τσιγαράκι να χαλαρώσω μετά το γαμήσι. Ανάβω το τσιγαράκι, κάνω μια δυο τζουρίτσες και μετά μου πεφτει το γαμημένο ανάμεσα στα πόδια μου και αρχίζει να κατρακυλάει ντουγρού για την κωλότρυπά μου! Και πάνω στο ζόρι να το πιάσω γρήγορα πριν κάψω τις κωλότριχές μου, τραβάω τον απόλυτο υπερπόρδο! Μιλάμε για το απόλυτο 10αρη. Δεν πρόλαβα να δω την αντίδραση της γκόμενας, πήγα γρήγορα στο μπάνιο να δω και καλά αν κάηκα και γαμήθηκα στα γέλια!
Stardust_73
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Septic εισαι απαικτος!!!!!
Επισκέπτης
της κρατας ακινητο το κεφαλι και ετσι αναγκαζεται να τα καταπιει ;) ;) ;)
erefer
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ειμαι τωρα με το αμαξι και βλέπω 1 μουνι επιστημονικης φαντασίας..κατεβάζω τελείως το παράθυρο,βγαίνω ο μισός εξω απ'αυτο,κανω το σταυρό μου φωνάζοντας:"ο χριστός κι η παναγια,τι μουνι εισαι συ?" οταν συνειδητοποιω οτι είναι η αδερφή της πρωην μου!!! Και η ξεκωλιαρα δεν ειπε τιποτα σε εκεινο το αρχιξεκωλο την αδερφή της..επρεπε να του πετάξω κανενα πουτσομπέκατσο αλλα που να προλαβω σε 2 μηνες...
delaxo
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
μαγκες εγω την μεγαλη μαλακια την ειχα κανει πριν 2 χρονια οταν ημουνα με την κοπελα μου στο εξοχικο της και ηταν η αδερφη της εκει και καθωσ αραχτοι στον καναπε της λεω: τι καυλα που ειναι η αδερφη σου κωλο δινει?και μου ριχνει χαστουκι και με πεταξε εξω απο το σπιτι τους
Μάλλον έδινε, γιαυτό...
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
και καθωσ αραχτοι στον καναπε της λεω: τι καυλα που ειναι η αδερφη σου κωλο δινει?
καλα μεγαλε δεν παιζεσαι!!!! τι πηγες και της ειπες
MATURELOVERR
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
μια φορα που μου επερνε πιπα η κοπελα μου την εκλασα
μια φορα που μου επερνε πιπα η κοπελα μου την εκλασα
Εγώ το κάνω συνέχεια !
Μιας και αναφέρατε πορδοκαταστάσεις κατεβάστε αυτό το βιντεάκι, είναι όλα τα λεφτά!
Μια φορά ενώ τα είχα με μία, είμασταν ψιλοτσακωμένοι και μου ζήτισε να τις πάω λουλούδια... Οπότε και εγώ για να μην τιν βρίσω τις λέω ΟΚ.. Καθώς λοιπόν πήγαινα να την δω, σταματάω σε ένα νεκροταφείο μπαίνω μέσα αγοράζω μερικά φρέσκα τριαντάφυλλα, και τις πάω...Δεν μπορείτε να φανταστείται πόσο το ευχαριστίθηκα όσο την έβλεπα να τα μυρίζει και να μου λέει πόσο γλυκός είμαι και πόσο ωραία μυρίζουν....
ΥΓ1.( Μάγκες, συμφέρει πάντως να ψωνίζετε απο 'κει....1ευρώ το κομμάτι παει το λελουδικό..)
ΥΓ2.(Πρώτη φορά είδα τριαντάφυλλα με τόσο χοντρό κοτσάνι....μάλλον για να καρφώνονται πιο καλά στα στεφάνια...)
ΥΓ1.( Μάγκες, συμφέρει πάντως να ψωνίζετε απο 'κει....1ευρώ το κομμάτι παει το λελουδικό..)
ΥΓ2.(Πρώτη φορά είδα τριαντάφυλλα με τόσο χοντρό κοτσάνι....μάλλον για να καρφώνονται πιο καλά στα στεφάνια...)
Πριν 3 χρονια ειμαι με την γκομενα μου στο εξοχικο της (μαζι με την μητερα της που ειναι μεγαλη καυλα) το βραδυ σηκωθηκα να φερω νερο στο κρεββατι μας.....περναω απο το δωματιο τησ μαμας και την βλεπω να κοιμαται με το κυλοτακι
και μπρουμιτα....η πορτα ορθανιχτη!!!! ειμουν με boxer χωρις
να το καταλαβω εχω κατσει ο μαλακας στην πορτα και την παιζω για παρτυ της.....Εκει που ειμαι τρελα καυλομενος βγενει
η φιλη μου απο το δωματιο (με εψαχνε) μολις την βλεπω κοκαλωνω!!! μολις καταλαβενει τη κανω,,,,,γονατιζει και αρχιζει να με περνει στο στομα της μπροστα στην πορτα!!! εχυσα μεσα της,...Πηγαμε στο δωματιο χωρισ να μιλαμε οταν ξαπλωσαμε μου ειπε πως δεν θελει να το ξανασυζητησουμε ποτε.......ειναι τρελες αυτες οι γυναικες!!!!
Τελικά την μάνα της την πήρες ? εριξες κανα μανικι ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 223K
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις