Νέα

Χοντράδα που κάνατε με γυναίκα/ες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Swordmaster
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 283
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
λολ!κατσε να της παρω τον αερα και καποια στιγμη θα της πω και την υπερ ατακα με τα κουκουτσια!ΧΕΧΕ!

odiporos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Προς Σταυρακα,
Ελένη Κ.το λεγανε τό σκυλί; :o

Επισκέπτης
Προς Σταυρακα,
Ελένη Κ.το λεγανε τό σκυλί; :o

Δήμητρα Δ., αν σου λέει κάτι !!! Και από ότι έχω μάθει, παραμένει ακόμη ΣΚΥΛΙ....

... Κ δεν είναι από Αθήνα, αλλά πιο πάνω, περνάς κ τα Τέμπη ....

Αυτά προς το παρών !!!

Gamolas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Εμένα μου έτυχε ένα σκηνικό πριν περίπου 7 χρόνια με μια πρωην γκόμενα. Είχαμε τελιώσει το γαμησάκι και είχαμε αράξει στον καναπε και βλέπαμε τιβι. Εγώ με τα πόδια οκλαδον πάνω στον καναπε ανάβω τσιγαράκι να χαλαρώσω μετά το γαμήσι. Ανάβω το τσιγαράκι, κάνω μια δυο τζουρίτσες και μετά μου πεφτει το γαμημένο ανάμεσα στα πόδια μου και αρχίζει να κατρακυλάει ντουγρού για την κωλότρυπά μου! Και πάνω στο ζόρι να το πιάσω γρήγορα πριν κάψω τις κωλότριχές μου, τραβάω τον απόλυτο υπερπόρδο! Μιλάμε για το απόλυτο 10αρη. Δεν πρόλαβα να δω την αντίδραση της γκόμενας, πήγα γρήγορα στο μπάνιο να δω και καλά αν κάηκα και γαμήθηκα στα γέλια! 

Gamolas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Ευτυχώς φλόγα δεν έπαιζε στην όλη φάση φίλε. Το μόνο κακό ήταν ότι έριξα τέτοια κλάνια και ούτε καν βαθμό δεν μου βαλε η καριόλα!

Επισκέπτης
της κρατας ακινητο το κεφαλι και ετσι αναγκαζεται να τα καταπιει  ;) ;) ;)

erefer

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ειμαι τωρα με το αμαξι και βλέπω 1 μουνι επιστημονικης φαντασίας..κατεβάζω τελείως το παράθυρο,βγαίνω ο μισός εξω απ'αυτο,κανω το σταυρό μου φωνάζοντας:"ο χριστός κι η παναγια,τι μουνι εισαι συ?" οταν συνειδητοποιω οτι είναι η αδερφή της πρωην μου!!! :2funny: Και η ξεκωλιαρα δεν ειπε τιποτα σε εκεινο το αρχιξεκωλο την αδερφή της..επρεπε να του πετάξω κανενα πουτσομπέκατσο αλλα που να προλαβω σε 2 μηνες...

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
πουτσομπέκατσο :cheesy: :grin: :grin: τι είπε ο άνθρωπος,έγραψες συναγωνιστή.. :thumbsup:

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
μαγκες εγω την μεγαλη μαλακια την ειχα κανει πριν 2 χρονια οταν ημουνα με την κοπελα μου στο εξοχικο της και ηταν η αδερφη της εκει και καθωσ αραχτοι στον καναπε της λεω: τι καυλα που ειναι η αδερφη σου κωλο δινει?και μου ριχνει χαστουκι και με πεταξε εξω απο το σπιτι τους

Μάλλον έδινε, γιαυτό... :2funny: :2funny:

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
πουτσομπεκατσο.....τι λεει το ατομο.....σε εμπνεει ο κωλος της αδελφης erefer

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
μια φορα που μου επερνε πιπα η κοπελα μου την εκλασα :badair: :dancing:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Εγώ παλιά φιλώντας μια γκόμενα (είχα σκάσει στο φαί νωρίτερα), ρέχτηκα μεσ την μάπα της!!!!!!!! :) Έφαγα μια σκαμπίλα αξέχαστη!!!

PRESIDENT

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Μια φορά ενώ τα είχα με μία, είμασταν ψιλοτσακωμένοι και μου ζήτισε να τις πάω λουλούδια... Οπότε και εγώ για να μην τιν βρίσω τις λέω ΟΚ.. Καθώς λοιπόν πήγαινα να την δω, σταματάω σε ένα νεκροταφείο μπαίνω μέσα αγοράζω μερικά φρέσκα τριαντάφυλλα, και τις πάω...Δεν μπορείτε να φανταστείται πόσο το ευχαριστίθηκα όσο την έβλεπα να τα μυρίζει και να μου λέει πόσο γλυκός είμαι και πόσο ωραία μυρίζουν....

ΥΓ1.( Μάγκες, συμφέρει πάντως να ψωνίζετε απο 'κει....1ευρώ το κομμάτι παει το λελουδικό..)
ΥΓ2.(Πρώτη φορά είδα τριαντάφυλλα με τόσο χοντρό κοτσάνι....μάλλον για να καρφώνονται πιο καλά στα στεφάνια...) :dancing:

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Κακώς που τα αγόρασες πρόεδρε. Έπρεπε να μπείς πιο μέσα και να κλέψεις απο τα μνήματα  :dancing:

klewnas

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Πριν 3 χρονια ειμαι με την γκομενα μου στο εξοχικο της (μαζι με την μητερα της που ειναι μεγαλη καυλα) το βραδυ σηκωθηκα να φερω νερο στο κρεββατι μας.....περναω απο το δωματιο τησ μαμας και την βλεπω να κοιμαται με το κυλοτακι
και μπρουμιτα....η πορτα ορθανιχτη!!!! ειμουν με boxer χωρις
να το καταλαβω εχω κατσει ο μαλακας στην πορτα και την παιζω για παρτυ της.....Εκει που ειμαι τρελα καυλομενος βγενει
η φιλη μου απο το δωματιο (με εψαχνε) μολις την βλεπω κοκαλωνω!!! μολις καταλαβενει τη κανω,,,,,γονατιζει και αρχιζει να με περνει στο στομα της μπροστα στην πορτα!!! εχυσα μεσα της,...Πηγαμε στο δωματιο χωρισ να μιλαμε οταν ξαπλωσαμε μου ειπε πως δεν θελει να το ξανασυζητησουμε ποτε.......ειναι τρελες αυτες οι γυναικες!!!!

Τελικά την μάνα της την πήρες ? εριξες κανα μανικι ?

livermak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
423
Πόντοι
281
οχι ρε φιλε.........δεν ξαναδωθηκε ευκαιρεια,,,,,και την αλλη μερα η μικρη,,,,,,σαν να μην τρεχει τιποτα!!!! παρ το αυγο και κουρευτω δηλαδη.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom