Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.832
- Πόντοι
- 6.536
Έλα να μου το βάλεις εσύ το πιπέρι....Πιπέρι στο στόμα...
Να, μου φταίει και ο Μαρκήσιος.
Εγώ φταίω για όλα.
Το δέχομαι το βάρος...
Έλα να μου το βάλεις εσύ το πιπέρι....Πιπέρι στο στόμα...
Πρέπει να φυλαγόμαστε από παντού....Οι πνευματικοί και κάτι περίεργοι μούτσοι με βυζάρες και "τσουτσούνα". Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο στις μέρες μας Μαρκήσιε
Πώς τα λες έτσι βρε Ρίο!Πιπέρι στο στόμα...
Με την ευκαιρία θέλω να σας δηλώσω τον θαυμασμό μου. Έχω ξεκοκκαλίσει όλα τα γραπτά σας. Χωρίς εσάς δεν θα ήμουν αυτός που είμαι. Σκορπίσατε της γνώσης το φως στην ανθρωπότητα, Μαρκήσιε.Έλα να μου το βάλεις εσύ το πιπέρι....
Εγώ φταίω για όλα.
Το δέχομαι το βάρος...
Ζούμε μέρες Θερμιδώρ...Πώς τα λες έτσι βρε Ρίο!
Με την ευκαιρία θέλω να σας δηλώσω τον θαυμασμό μου. Έχω ξεκοκκαλίσει όλα τα γραπτά σας. Χωρίς εσάς δεν θα ήμουν αυτός που είμαι. Σκορπίσατε της γνώσης το φως στην ανθρωπότητα, Μαρκήσιε.
Εγώ πάλι νομίζω, ότι κάτι, σας έχει μείνει όρθιο.Οι πνευματικοί και κάτι περίεργοι μούτσοι με βυζάρες και "τσουτσούνα". Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο στις μέρες μας Μαρκήσιε
Μην τον φοβάσαι τον καπετάνιο.Εγώ πάλι νομίζω, ότι κάτι σας έχει μείνει όρθιο.
Καραγκιοζηδες ήταν μια ζωή και ο Λιανης και πόσο μαλλον ο Μικρούτσικος...Χάζεψαν τα γερόντια, ο Μικρούτσικος λέει ξεπαθέρνιασε την Όλγα Τρέμη, ο Λιάνης έπιανε το βυζί της Βουγιουκλάκη, σε λιγο περιμένουμε κανας Ψινάκης να μας πει ποιος τον κωλοδαχτύλιαζε.....
Όταν περνάει η ηλικία ούτε να αφήνεις να ψηφίζουν τα γερόντια δεν πρέπει, ούτε να είναι σε κάμερες και μικρόφωνα....
Τι γυναικάρα!Αργύρη έγλυφες εδώ?
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο @argyrotoxos !Τι γυναικάρα!
Ούτως ή άλλως μόνο σε αυτο το ταργκετ γκρουπ μας παίρνει..( ή αλλιώς κάνουμε την ανάγκη φιλοτιμία..)Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο @argyrotoxos !
μακαρι γιατι ειναι γελοιο να παρακαλανε σα βλακες τη καθε ελληνιδα.Θα στρώσουν κάποτε...
Θα περπατήσω ...για ζεσταμα!Καλημέρα Αργύρη! Θα οδηγούσες 5 λεπτά για να συναντήσεις μια σέξι γιαγιά που μένει κοντά σου;
Δεν με τρελαινει ιδιαίτερα άσε που δεν είμαι και ΠΑΣΟΚος....Τι γυναικάρα!
Είμαι όργιο από μόνος μου....!!!
Τι όργιο είσαι ρε!!
Τη γαμησαμε. Ουτε τοιχο-τοιχο δεν θα μπορουμε να πηγαινουμεΠρέπει να φυλαγόμαστε από παντού....
Κάποτε λέγανε "και οι τοίχοι έχουν αυτιά"....
Τώρα πχιά και οι τοίχοι έχουν ψωλές.....
Σε εσένα το είπε; Λέω κι εγώ! Τώρα εξηγούνται πολλά. Γιατί εγώ είμαι σοβαρός άνθρωπος, αυστηρός και μετρημένοςΕίμαι όργιο από μόνος μου....!!!
ναι ναι μεχρι να στρωσουν αυτοι θα εχουμε χαλασει εμειςΘα στρώσουν κάποτε...
Λες;ναι ναι μεχρι να στρωσουν αυτοι θα εχουμε χαλασει εμεις
Είμαι όργιο ...με την καλή έννοια!Σε εσένα το είπε; Λέω κι εγώ! Τώρα εξηγούνται πολλά. Γιατί εγώ είμαι σοβαρός άνθρωπος, αυστηρός και μετρημένος
Έκλεισες για κατασκήνωση το καλοκαίρι η περιμένεις τελευταία στιγμή μήπως πέσουν οι τιμές;Είδα νήμα για μπαρμπάδια και λέω εδώ θα γυροφέρνει το νο1 μπαρμπάδι,ο Αργυρός.....
σημερα κωλος ο καιρος στο χωριο μας την θεσσαλονικη δεν ειναι κατασταση αυτη μηνα απριλιο
Tι λες;;;;σημερα κωλος ο καιρος στο χωριο μας την θεσσαλονικη δεν ειναι κατασταση αυτη μηνα απριλιο