jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 3.506
για μικρους η για μεγαλους οκ οτι θελει ο ωριωνΣτον Καπετάνιο μιλάω ήδη στον πληθυντικό.
Θα βάλετε κανένα τραγουδάκι απόψε, κύριε Jimmys5;
για μικρους η για μεγαλους οκ οτι θελει ο ωριωνΣτον Καπετάνιο μιλάω ήδη στον πληθυντικό.
Θα βάλετε κανένα τραγουδάκι απόψε, κύριε Jimmys5;
Χάζεψαν τα γερόντια, ο Μικρούτσικος λέει ξεπαθέρνιασε την Όλγα Τρέμη, ο Λιάνης έπιανε το βυζί της Βουγιουκλάκη, σε λιγο περιμένουμε κανας Ψινάκης να μας πει ποιος τον κωλοδαχτύλιαζε.....
Όταν περνάει η ηλικία ούτε να αφήνεις να ψηφίζουν τα γερόντια δεν πρέπει, ούτε να είναι σε κάμερες και μικρόφωνα....
εε ναι εδω στο μπου οι περισσοτεροι παμε σε τανες,οποτε στο μελλον δε θα ειμαστε αχρηστα λυγουρια οπως βλεπω στο δρομο κατι βλακες νεους στη ηλικια μου που παρακαλανε κατι ελλεηνιδες μπας και τους κατσουν αντι να πανε στις πουτανες που ειναι 60 φορες πιο ωραιες απο αυτες που παρακαλανε.Τα μέλη μας ίσως δεν καταντήσουν έτσι γιατί θα είναι πιο εκτονωμενα...
Θα στρώσουν κάποτε...εε ναι εδω στο μπου οι περισσοτεροι παμε σε τανες,οποτε στο μελλον δε θα ειμαστε αχρηστα λυγουρια οπως βλεπω στο δρομο κατι βλακες νεους στη ηλικια μου που παρακαλανε κατι ελλεηνιδες μπας και τους κατσουν αντι να πανε στις πουτανες που ειναι 60 φορες πιο ωραιες απο αυτες που παρακαλανε.
"Παππού, παππού, τον παίρνεις πού και πού;" δε λέει;παπου, παπου τον δίνεις που και που
Πολλά πάνε-έλα(το λ με βαρύ λλλ αργυροτοξιώτικο)με τον ποπουδάκο σου βλέπω ε?"Παππού, παππού, τον παίρνεις πού και πού;" δε λέει;
Πω πω, με μπερδεύουν αυτά τα πάρε δώσε.
Του κάνω γυμναστικήΠολλά πάνε-έλα(το λ με βαρύ λλλ αργυροτοξιώτικο)με τον ποπουδάκο σου βλέπω ε?
Καλημέρα Αργύρη! Θα οδηγούσες 5 λεπτά για να συναντήσεις μια σέξι γιαγιά που μένει κοντά σου;Θα στρώσουν κάποτε...
Θα οδηγούσε λέει....Καλημέρα Αργύρη! Θα οδηγούσες 5 λεπτά για να συναντήσεις μια σέξι γιαγιά μου μένει κοντά σου;
Καλημέρα Αργύρη! Θα οδηγούσες 5 λεπτά για να συναντήσεις μια σέξι γιαγιά μου μένει κοντά σου;
Γιατί ρε Ρίο; Έχω συγκινηθεί από την αυτοσυγκράτηση και την αυτοπειθαρχία του φίλου μου του Αργύρη του παοκτσή και συμμετέχω με τον τρόπο μου κι εγώ στον δίκαιο αγώνα που δίνει
Τι όργιο είσαι ρε!!
Συμμετέχεις με το να τον βάζεις σε πειρασμό. Δεν μου φαίνεται και πολύ υποστηρικτική η συμμετοχή σου.Γιατί ρε Ρίο; Έχω συγκινηθεί από την αυτοσυγκράτηση και την αυτοπειθαρχία του φίλου μου του Αργύρη του παοκτσή και συμμετέχω με τον τρόπο μου κι εγώ στον δίκαιο αγώνα που δίνει
Όλο κριτική είσαι ρε Ωρίωνα. Πώς θα δοκιμαστεί η πίστη του δηλαδή; Εγώ δεν χαϊδεύω αυτιά. Βάζω τον πήχυ πιο ψηλά και εάν τα καταφέρει θα μπορεί να πει στον πνευματικό του ότι αντιστάθηκε στις προκλήσεις του Βελζεβούλη. Να, βλέπω και τον Μαρκήσιο να βοηθά. Εγώ σου φταίω μόνο;Συμμετέχεις με το να τον βάζεις σε πειρασμό. Δεν μου φαίνεται και πολύ υποστηρικτική η συμμετοχή σου.
Οι πνευματικοί συνήθως είναι ...Όλο κριτική είσαι ρε Ωρίωνα. Πώς θα δοκιμαστεί η πίστη του δηλαδή; Εγώ δεν χαϊδεύω αυτιά. Βάζω τον πήχυ πιο ψηλά και εάν τα καταφέρει θα μπορεί να πει στον πνευματικό του ότι αντιστάθηκε στις προκλήσεις του Βελζεβούλη. Να, βλέπω και τον Μαρκήσιο να βοηθά. Εγώ σου φταίω μόνο;
Οι πνευματικοί και κάτι περίεργοι μούτσοι με βυζάρες και "τσουτσούνα". Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο στις μέρες μας ΜαρκήσιεΟι πνευματικοί συνήθως είναι ...
Πιπέρι στο στόμα...Οι πνευματικοί συνήθως είναι ...