Νέα

Χάζεψαν τα γερόντια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.175
Πόντοι
3.846
παπου, παπου τον δίνεις που και που

ρε παίκτη κάθεσαι και παίρνεις στα σοβαρα το Μικρουτσικο που μπαινοβγαίνει στα ψυχιατρεία και τον εξάδερφο της Εκάλης τον ανύπαρκτο εδώ και αιώνες; Σε λίγο θα μας πεις ότι ξεκούτιανε και ο Λεβέντης έτσι που το πας

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Χάζεψαν τα γερόντια, ο Μικρούτσικος λέει ξεπαθέρνιασε την Όλγα Τρέμη, ο Λιάνης έπιανε το βυζί της Βουγιουκλάκη, σε λιγο περιμένουμε κανας Ψινάκης να μας πει ποιος τον κωλοδαχτύλιαζε.....
Όταν περνάει η ηλικία ούτε να αφήνεις να ψηφίζουν τα γερόντια δεν πρέπει, ούτε να είναι σε κάμερες και μικρόφωνα....

Στην περιπτωση του Μικρουτσικου φταιει ο δημοσιογραφος . Μια ιστορια απο τα παλια ειπε ο Μικρουτσικος (ο οποιος εχει δει ηδη 2 φορες τον Χάρο με τα ματια του). Για την ιστορια η Τρεμη ειναι 1 χρονο μεγαλύτερη από τον Μικρουτσικο και αυτη εσκασε μυτη με τα εσωρουχα . Ποιος την επεσε σε ποιον;
Νεο κοριτσι την επεσε στον πιτσιρικα καθηγητη των μαθηματικων μια γλυκια ιστορια που φουσκωσε και ο Μικρουτσικος και ο "δημοσιογραφος". Πειρακτηκαν ολοι εκτος απο την "παθουσα".

Ο Λιανης απο την αλλη επαναλαμβανει κατι που ειχε γραψει και στο βιβλιο του . Απλα δεν το διαβασε κανεις το βιβλιο να "σοκαριστει".

Ειδικα ο Λιανης πρεπει να παιρνει συνταξαρα . 80 χρονων ειναι ας παει να φυτεψει ντοματες . Ο Μικρουτσικος εχει αναγκη να δουλεψει

Παντως βλέπω οτί δεν εχουμε τωρα αλλα θεματα να ασχοληθουμε απο αναμνησεις καποιον που καποτε ηταν κάποιοι (has been που λενε οι Αμερικανοι)

jimis23

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2023
Like
83
Πόντοι
0
Τα μέλη μας ίσως δεν καταντήσουν έτσι γιατί θα είναι πιο εκτονωμενα...
εε ναι εδω στο μπου οι περισσοτεροι παμε σε τανες,οποτε στο μελλον δε θα ειμαστε αχρηστα λυγουρια οπως βλεπω στο δρομο κατι βλακες νεους στη ηλικια μου που παρακαλανε κατι ελλεηνιδες μπας και τους κατσουν αντι να πανε στις πουτανες που ειναι 60 φορες πιο ωραιες απο αυτες που παρακαλανε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.852
Πόντοι
9.297
εε ναι εδω στο μπου οι περισσοτεροι παμε σε τανες,οποτε στο μελλον δε θα ειμαστε αχρηστα λυγουρια οπως βλεπω στο δρομο κατι βλακες νεους στη ηλικια μου που παρακαλανε κατι ελλεηνιδες μπας και τους κατσουν αντι να πανε στις πουτανες που ειναι 60 φορες πιο ωραιες απο αυτες που παρακαλανε.
Θα στρώσουν κάποτε...

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.683
Πόντοι
6.236

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.832
Πόντοι
6.536
"Παππού, παππού, τον παίρνεις πού και πού;" δε λέει;
Πω πω, με μπερδεύουν αυτά τα πάρε δώσε.:think:
Πολλά πάνε-έλα(το λ με βαρύ λλλ αργυροτοξιώτικο)με τον ποπουδάκο σου βλέπω ε?

:confused:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.217
Πόντοι
2.536

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.832
Πόντοι
6.536
Καλημέρα Αργύρη! Θα οδηγούσες 5 λεπτά για να συναντήσεις μια σέξι γιαγιά μου μένει κοντά σου;
Θα οδηγούσε λέει....
Με τα γόνατα θα πήγαινε σαν τάμα στην Παναγία της Τήνου....

:confused:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.217
Πόντοι
2.536
:2funny::2funny:
Τι όργιο είσαι ρε!!
Γιατί ρε Ρίο; Έχω συγκινηθεί από την αυτοσυγκράτηση και την αυτοπειθαρχία του φίλου μου του Αργύρη του παοκτσή και συμμετέχω με τον τρόπο μου κι εγώ στον δίκαιο αγώνα που δίνει

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.683
Πόντοι
6.236
Γιατί ρε Ρίο; Έχω συγκινηθεί από την αυτοσυγκράτηση και την αυτοπειθαρχία του φίλου μου του Αργύρη του παοκτσή και συμμετέχω με τον τρόπο μου κι εγώ στον δίκαιο αγώνα που δίνει
Συμμετέχεις με το να τον βάζεις σε πειρασμό. Δεν μου φαίνεται και πολύ υποστηρικτική η συμμετοχή σου.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.832
Πόντοι
6.536
Αργύρη έγλυφες εδώ?

images (3).jpeg

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.217
Πόντοι
2.536
Συμμετέχεις με το να τον βάζεις σε πειρασμό. Δεν μου φαίνεται και πολύ υποστηρικτική η συμμετοχή σου.
Όλο κριτική είσαι ρε Ωρίωνα. Πώς θα δοκιμαστεί η πίστη του δηλαδή; Εγώ δεν χαϊδεύω αυτιά. Βάζω τον πήχυ πιο ψηλά και εάν τα καταφέρει θα μπορεί να πει στον πνευματικό του ότι αντιστάθηκε στις προκλήσεις του Βελζεβούλη. Να, βλέπω και τον Μαρκήσιο να βοηθά. Εγώ σου φταίω μόνο;

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.832
Πόντοι
6.536
Όλο κριτική είσαι ρε Ωρίωνα. Πώς θα δοκιμαστεί η πίστη του δηλαδή; Εγώ δεν χαϊδεύω αυτιά. Βάζω τον πήχυ πιο ψηλά και εάν τα καταφέρει θα μπορεί να πει στον πνευματικό του ότι αντιστάθηκε στις προκλήσεις του Βελζεβούλη. Να, βλέπω και τον Μαρκήσιο να βοηθά. Εγώ σου φταίω μόνο;
Οι πνευματικοί συνήθως είναι :effemine:...

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.217
Πόντοι
2.536

Stories

Νέο!