κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.760
- Πόντοι
- 19.795
Να πεθάνουν οι κωλο-γεροι να ησυχάσουμε.
Είσαι ψυχούλα ρε....Έναν άλλο παππού τον εσωσα από λιντσάρισμα...
Έβαλε χέρι σε ένα κοριτσάκι γυφτάκι 7-8 χρόνων, και του ορμησανε 2 γυφτισσες και μετά ήρθαν και άλλοι και τον βαραγανε όλοι μαζί έβγαζε αίματα από τις μύτες τα είχε που τα είχε χαμένα αμάν έκανα να τους ξεκολλήσω από πάνω του, ο όχλος είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα....
Ρε το ναυάγιο...Έναν άλλο παππού τον εσωσα από λιντσάρισμα...
Έβαλε χέρι σε ένα κοριτσάκι γυφτάκι 7-8 χρόνων, και του ορμησανε 2 γυφτισσες και μετά ήρθαν και άλλοι και τον βαραγανε όλοι μαζί έβγαζε αίματα από τις μύτες τα είχε που τα είχε χαμένα αμάν έκανα να τους ξεκολλήσω από πάνω του, ο όχλος είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα....
Ρωτάω μια γύφτισσα τι σας έκανε, έβαλε χέρι στην μικρή, μιλάμε για παππού 80 ετών που δεν τον κράταγαν τα πόδια του.
Για ακόμα δεκαπέντε χρόνια θα είσαι καλά.Να πεθάνουν οι κωλο-γεροι να ησυχάσουμε.
Είμαι ο Ρομπέν των γερόντων, έχω κάνει μαλακίες στην ζωή μου, εκεί έφαγα πολύ μαλωμα από την πρώτη γυναίκα μου γιατί κινδύνεψα να ορμήσουν και σε εμένα.Είσαι ψυχούλα ρε....
Θα μου ανοίξεις την πόρτα του Παραδείσου...Είμαι ο Ρομπέν των γερόντων, έχω κάνει μαλακίες στην ζωή μου, εκεί έφαγα πολύ μαλωμα από την πρώτη γυναίκα μου γιατί κινδύνεψα να ορμήσουν και σε εμένα.
Εδώ είναι η κόλαση και ο παράδεισος.Θα μου ανοίξεις την πόρτα του Παραδείσου...
Θα δεηθω για την ψυχή σου γιατί υπάρχει κάτι καλό κάτω από αυτό το στρώμα απογοήτευσης...Εδώ είναι η κόλαση και ο παράδεισος.
Το νόημα της ζωής είναι αυτό.
Οι Παραδείσοι των θρησκειών είναι ανθρώπινες δοξασίες, για να δικαιολογουμε τις αδυναμίες μας.
Οι θρησκείες και ο Θεός ή οι Θεοί είναι ανθρώπινες εφευρέσεις.
Δεησου για την ζωή μου. Για την ψυχή μου άσε να ασχοληθούν οι ψυχές.Θα δεηθω για την ψυχή σου γιατί υπάρχει κάτι καλό κάτω από αυτό το στρώμα απογοήτευσης...
Ο άνθρωπος δεν είναι ζώο για να τον ενδιαφέρει μόνο τι θα φάει...Δεησου για την ζωή μου. Για την ψυχή μου άσε να ασχοληθούν οι ψυχές.
Η κατασκευή μιας θρησκείας για πολιτικούς, εθνολογικούς ανθρωπιστικούς οικονομικούς σκοπούς είναι άλλο πράγμα.
Μάθε τα παιδιά σου αν θέλεις ότι πιστεύουμε σε μια θρησκεία για να έχουμε εθνική ταυτότητα και κάποιες αξίες.
Όχι όμως ότι υπάρχει και αντικρισμα σε ένα τεχνητο δημιούργημα των ανθρώπων για να υπάρχει τάξη και πειθαρχία.
Όλες οι παλιές και νέες θρησκείες και αυτες που θα δημιουργηθούν είναι ανθρώπινες κατασκευές. Δεν εχουν έρθει από κάτι άλλο πέρα από τον άνθρωπο.
Ο άνθρωπος είναι το πιο κανιβαλιστικο ζώο της γης.Ο άνθρωπος δεν είναι ζώο για να τον ενδιαφέρει μόνο τι θα φάει...
Ο άνθρωπος που δεν έχει πνευματικές αναζητήσεις είναι απλά ένα δίποδο...Ο άνθρωπος είναι το πιο κανιβαλιστικο ζώο της γης.
Δυστυχώς ο άνθρωπος κατασκεύασε τις θρησκείες για να φάει ο ένας τον άλλο στο όνομα των θρησκειών.
Μα για αυτό είμαστε μέλη του bou.Ο άνθρωπος που δεν έχει πνευματικές αναζητήσεις είναι απλά ένα δίποδο...
τυπε αυτα που λες δεν ισχυουν- εγω πχ μπορει να ειμαι στο μπου μετα στο καπακι να ακουσω τσιφτετελια και μετα να διαβασω φιλοσοφια κατι σαν τους πυρήνεσ επεξεργαστή καθε πυρηνας την δουλεια του- οι ανθρωποι που πιστευουν πραγματικα το κανουν απο ενστικτο και εσωτερικη παρορμηση και οχι επειδη καποιοι τους το επεβαλαν- με το καλο οταν ψοφησουμε και γινει ταμειο θα μαθουμε και την αληθεια μεχρι τοτε ας ειμαστε φειδωλοιΜα για αυτό είμαστε μέλη του bou.
ποιος νεος ασχολειται συνεχεια με ασπρα μαλλια και ηλικιες? κανενας φυσικα- σιγουρα καπτεν εισαι μεγαλυτερος απο μενα και το κρυβεις- απο τι καταλαβα πρεπει να εχεις και την ιδια ηλικια με τον αγιοΕγώ νομίζω ότι όλοι έχουμε σέβας στα άσπρα μαλλιά των πιο μεγάλων ηλικιακά μελών
Σέβομαι τα άσπρα σου μαλλιά ευγενικέ γέροντα και δεν σου λέω ότι ξεκούτιανες.ποιος νεος ασχολειται συνεχεια με ασπρα μαλλια και ηλικιες? κανενας φυσικα- σιγουρα καπτεν εισαι μεγαλυτερος απο μενα και το κρυβεις- απο τι καταλαβα πρεπει να εχεις και την ιδια ηλικια με τον αγιο