Νέα

Χάζεψαν τα γερόντια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Έναν άλλο παππού τον εσωσα από λιντσάρισμα...
Έβαλε χέρι σε ένα κοριτσάκι γυφτάκι 7-8 χρόνων, και του ορμησανε 2 γυφτισσες και μετά ήρθαν και άλλοι και τον βαραγανε όλοι μαζί έβγαζε αίματα από τις μύτες τα είχε που τα είχε χαμένα αμάν έκανα να τους ξεκολλήσω από πάνω του, ο όχλος είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα....
Ρωτάω μια γύφτισσα τι σας έκανε, έβαλε χέρι στην μικρή, μιλάμε για παππού 80 ετών που δεν τον κράταγαν τα πόδια του.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.858
Πόντοι
9.297
Έβαλε χέρι σε ένα κοριτσάκι γυφτάκι 7-8 χρόνων, και του ορμησανε 2 γυφτισσες και μετά ήρθαν και άλλοι και τον βαραγανε όλοι μαζί έβγαζε αίματα από τις μύτες τα είχε που τα είχε χαμένα αμάν έκανα να τους ξεκολλήσω από πάνω του, ο όχλος είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα....
Είσαι ψυχούλα ρε....:hi::smiling-face-with-heart-eyes::cry:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.858
Πόντοι
9.297
Ρωτάω μια γύφτισσα τι σας έκανε, έβαλε χέρι στην μικρή, μιλάμε για παππού 80 ετών που δεν τον κράταγαν τα πόδια του.
Ρε το ναυάγιο...
Εμ δεν μπορούσε να περπατήσει
Εμ ήθελε περιπέτειες...

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Είσαι ψυχούλα ρε....:hi::smiling-face-with-heart-eyes::cry:

Είμαι ο Ρομπέν των γερόντων, έχω κάνει μαλακίες στην ζωή μου, εκεί έφαγα πολύ μαλωμα από την πρώτη γυναίκα μου γιατί κινδύνεψα να ορμήσουν και σε εμένα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.858
Πόντοι
9.297
Είμαι ο Ρομπέν των γερόντων, έχω κάνει μαλακίες στην ζωή μου, εκεί έφαγα πολύ μαλωμα από την πρώτη γυναίκα μου γιατί κινδύνεψα να ορμήσουν και σε εμένα.
Θα μου ανοίξεις την πόρτα του Παραδείσου...

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Θα μου ανοίξεις την πόρτα του Παραδείσου...
Εδώ είναι η κόλαση και ο παράδεισος.
Το νόημα της ζωής είναι αυτό.

Οι Παράδεισοι των θρησκειών είναι ανθρώπινες δοξασίες, για να δικαιολογουμε τις αδυναμίες μας.

Οι θρησκείες και ο Θεός ή οι Θεοί είναι ανθρώπινες εφευρέσεις.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.858
Πόντοι
9.297
Εδώ είναι η κόλαση και ο παράδεισος.
Το νόημα της ζωής είναι αυτό.

Οι Παραδείσοι των θρησκειών είναι ανθρώπινες δοξασίες, για να δικαιολογουμε τις αδυναμίες μας.

Οι θρησκείες και ο Θεός ή οι Θεοί είναι ανθρώπινες εφευρέσεις.
Θα δεηθω για την ψυχή σου γιατί υπάρχει κάτι καλό κάτω από αυτό το στρώμα απογοήτευσης...

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Θα δεηθω για την ψυχή σου γιατί υπάρχει κάτι καλό κάτω από αυτό το στρώμα απογοήτευσης...
Δεησου για την ζωή μου. Για την ψυχή μου άσε να ασχοληθούν οι ψυχές.

Η κατασκευή μιας θρησκείας για πολιτικούς, εθνολογικούς ανθρωπιστικούς οικονομικούς σκοπούς είναι άλλο πράγμα.

Μάθε τα παιδιά σου αν θέλεις ότι πιστεύουμε σε μια θρησκεία για να έχουμε εθνική ταυτότητα και κάποιες αξίες.

Όχι όμως ότι υπάρχει και αντικρισμα σε ένα τεχνητο δημιούργημα των ανθρώπων για να υπάρχει τάξη και πειθαρχία.

Όλες οι παλιές και νέες θρησκείες και αυτες που θα δημιουργηθούν είναι ανθρώπινες κατασκευές. Δεν εχουν έρθει από κάτι άλλο πέρα από τον άνθρωπο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.858
Πόντοι
9.297
Δεησου για την ζωή μου. Για την ψυχή μου άσε να ασχοληθούν οι ψυχές.

Η κατασκευή μιας θρησκείας για πολιτικούς, εθνολογικούς ανθρωπιστικούς οικονομικούς σκοπούς είναι άλλο πράγμα.

Μάθε τα παιδιά σου αν θέλεις ότι πιστεύουμε σε μια θρησκεία για να έχουμε εθνική ταυτότητα και κάποιες αξίες.

Όχι όμως ότι υπάρχει και αντικρισμα σε ένα τεχνητο δημιούργημα των ανθρώπων για να υπάρχει τάξη και πειθαρχία.

Όλες οι παλιές και νέες θρησκείες και αυτες που θα δημιουργηθούν είναι ανθρώπινες κατασκευές. Δεν εχουν έρθει από κάτι άλλο πέρα από τον άνθρωπο.
Ο άνθρωπος δεν είναι ζώο για να τον ενδιαφέρει μόνο τι θα φάει...

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.573
Πόντοι
2.306
Μια ειναι η λύση αδέρφια : Ναπαλμ στα καφενεια , να ξεβρωμίσει η χώρα!!! :uzi::uzi::uzi:

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Ο άνθρωπος δεν είναι ζώο για να τον ενδιαφέρει μόνο τι θα φάει...
Ο άνθρωπος είναι το πιο κανιβαλιστικο ζώο της γης.
Δυστυχώς ο άνθρωπος κατασκεύασε τις θρησκείες για να φάει ο ένας τον άλλο στο όνομα των θρησκειών.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
:kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.858
Πόντοι
9.297
Ο άνθρωπος είναι το πιο κανιβαλιστικο ζώο της γης.
Δυστυχώς ο άνθρωπος κατασκεύασε τις θρησκείες για να φάει ο ένας τον άλλο στο όνομα των θρησκειών.
Ο άνθρωπος που δεν έχει πνευματικές αναζητήσεις είναι απλά ένα δίποδο...

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.344
Πόντοι
3.506
Μα για αυτό είμαστε μέλη του bou.
τυπε αυτα που λες δεν ισχυουν- εγω πχ μπορει να ειμαι στο μπου μετα στο καπακι να ακουσω τσιφτετελια και μετα να διαβασω φιλοσοφια κατι σαν τους πυρήνεσ επεξεργαστή καθε πυρηνας την δουλεια του- οι ανθρωποι που πιστευουν πραγματικα το κανουν απο ενστικτο και εσωτερικη παρορμηση και οχι επειδη καποιοι τους το επεβαλαν- με το καλο οταν ψοφησουμε και γινει ταμειο θα μαθουμε και την αληθεια μεχρι τοτε ας ειμαστε φειδωλοι

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.220
Πόντοι
2.536
Εγώ νομίζω ότι όλοι έχουμε σέβας στα άσπρα μαλλιά των πιο μεγάλων ηλικιακά μελών

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.344
Πόντοι
3.506
Εγώ νομίζω ότι όλοι έχουμε σέβας στα άσπρα μαλλιά των πιο μεγάλων ηλικιακά μελών
ποιος νεος ασχολειται συνεχεια με ασπρα μαλλια και ηλικιες? κανενας φυσικα- σιγουρα καπτεν εισαι μεγαλυτερος απο μενα και το κρυβεις:cheesy:- απο τι καταλαβα πρεπει να εχεις και την ιδια ηλικια με τον αγιο

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.220
Πόντοι
2.536
ποιος νεος ασχολειται συνεχεια με ασπρα μαλλια και ηλικιες? κανενας φυσικα- σιγουρα καπτεν εισαι μεγαλυτερος απο μενα και το κρυβεις:cheesy:- απο τι καταλαβα πρεπει να εχεις και την ιδια ηλικια με τον αγιο
Σέβομαι τα άσπρα σου μαλλιά ευγενικέ γέροντα και δεν σου λέω ότι ξεκούτιανες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom