argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.852
- Πόντοι
- 9.297
Για εμάς όλα τα κίτρινα είναι κασέρι έτσι και αλλιώς....Τρως και εσύ κασέρι γκούντα σαν τον άλλο τον ανώμαλο?
Για εμάς όλα τα κίτρινα είναι κασέρι έτσι και αλλιώς....Τρως και εσύ κασέρι γκούντα σαν τον άλλο τον ανώμαλο?
Μάλιστα...βάζω υπενθύμιση, μην τυχόν και το ξεχάσω!Όταν παρουσιαστείς για δουλειά, θύμισέ μου να σε τιμωρήσω όπως μόνο εγώ ξέρω.
Είστε μπαστουνόβλαχοι αφού.Για εμάς όλα τα κίτρινα είναι κασέρι έτσι και αλλιώς....
Το κίτρινο είναι κίτρινο αφού σε μιλάω...Είστε μπαστουνόβλαχοι αφού.
Το κασέρι είναι κασέρι.
Το γκούντα είναι γκούντα.
Σε είπα είσαι λάθος.Το κίτρινο είναι κίτρινο αφού σε μιλάω...
και το.καυλι που φάγατε χθες παοκάκια, κίτρινο ήταν.Το κίτρινο είναι κίτρινο αφού σε μιλάω...
Ανυπομονείς να τιμωρηθείς σκληρά από τον καπετάνιο σου, ε;Μάλιστα...βάζω υπενθύμιση, μην τυχόν και το ξεχάσω!
"Θέλει ο γκέι να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει" έχω πάθει...Ανυπομονείς να τιμωρηθείς σκληρά από τον καπετάνιο σου, ε;
Γιατί δεν φοράς και ένα ψεύτικο μουστάκι μήπως και πείσεις κανένα τυφλό για το φύλο σου;"Θέλει ο γκέι να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει" έχω πάθει...
Αφού μου δίνετε το ελεύθερο, θα σας ανοιχτώ.Γιατί δεν φοράς και ένα ψεύτικο μουστάκι μήπως και πείσεις κανένα τυφλό για το φύλο σου;
Μην ντρέπεσαι Ωρίωνα. Τα ξέρω όλα. Μπορείς να μου ανοιχτείς
και αύριο θα είσαι αστροναύτης. Ξέρω.... Χαλάρωσε τώρα. Πιες κάτι. Όλα θα πάνε καλά. Δεν χρειάζεται να κατηγορείς τον εαυτό σου εάν ερωτευτείς σφόδρα κάποιον τραχύ αλλά έντιμο θαλασσόλυκοΑφού μου δίνετε το ελεύθερο, θα σας ανοιχτώ.
Είμαι τρανς. Κρυφή.
Τυπικά έχεις δίκιοΣε είπα είσαι λάθος.
Και πολλλλύ μάλλλιστα φιλλλλαράκι.
ανθρωποι πρωτα απο ολαΑφού με πιέζουν, Jimmy μου. Τι σημασία έχουν τα φύλα; Άνθρωποι είμαστε όλοι!