Νέα

Χαθηκε ο STYLISTAS76!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
ρε παιδια που χαθηκε αυτος ο στυλιστας???ηταν για πολυ ξυλο αλλα γελουσαμε και λιγο με τις υπερβολες του.πλυ πιθανο να μπαινει πια με αλλο ψευδωνυμο.Στυλιστα ελα πισω!!!!!!!!

Επισκέπτης
Kι όχι μόνο αυτός... επίσης εντύπωση μου κάνει ότι έχουν εξαφανιστεί ΤΕΛΕΙΩΣ κάποιοι οι οποίοι γράφανε 50 post την ημέρα για να "ανεβούν στην ιεραρχία"!!! Μόλις μηδενιστήκανε τα posts... θεώρησαν ότι δεν υπάρχει λόγος να ποστάρουν πια μιας και ο μοναδικός τους σκοπός (όπως αποδεικνύεται αυτομάτως) δεν ήταν να μοιραστούν πληροφορίες αλλά για να προβάλλουν τον εαυτό τους μέσω... Internet!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ΕΛΕΟΣ ρε πούστη μου... Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!! Και το αστείο ήταν ότι μόλις έπεφτε καμιά μπιχτή από κάποιον συνάδελφο εδώ για τον λόγο που ποστάρουν 50 φορές ημερησίως, ξεσηκώνονταν και διμαρτύρονταν!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!!! 

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Να 'ναι καλά τα παιδιά και να μας γράφουν (ακόμη και στα @@ τους). Στυλίστες, παραγωγούς κ.λπ. είχαμε αρκετούς. Τώρα φαίνεται να είναι καλύτερα τα πράγματα και μαθαίνουμε και τίποτα της προκοπής. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι.

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Να 'ναι καλά τα παιδιά και να μας γράφουν (ακόμη και στα @@ τους). Στυλίστες, παραγωγούς κ.λπ. είχαμε αρκετούς. Τώρα φαίνεται να είναι καλύτερα τα πράγματα και μαθαίνουμε και τίποτα της προκοπής. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι.

O Stylistas76 μπορεί να εξαφανίστηκε, ο Paragogos όμως είναι ακόμη εδώ και γράφει με άλλο όνομα (TranceMedia)  :). Εγώ βλέπω ότι από τότε που όλοι βλέπουν την IP τους έχουν εκλείψει φαινόμενα του πούτσου και απόλυτης ξεφτιλας που σαφώς υποβάθμιζαν το site, μάλλον από φόβο

Επισκέπτης
ΟΚ, παρόλο που είχα κι εγώ (όπως ΠΟΛΛΟΙ από μας) τις κόντρες μου με τον παραγωγό, ωστόσο δεν εννοούσα αυτόν... αυτός τουλάχιστον τα post τα έγραφε και από πολύ πιο παλιά. (Όλα αυτά βέβαια δεν αναιρούν την γνώμη που έχω για τον συγκεκριμένο)!

Εγώ εννοούσα κάτι mrocky και ΣΙΑ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom