Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.864
- Πόντοι
- 3.656
Βαρέθηκε τις ξανθές το ερείπιο ...
Μελαχρινές γουστάρει ο τύπος,εδώ και η γυναίκα του
Βαρέθηκε τις ξανθές το ερείπιο ...
Αυτοί οι έρωτες έχουν καταστρέψει πολλουςΓεροντοέρωτες
Πονηρος ο thomas......Μελαχρινές γουστάρει ο τύπος,εδώ και η γυναίκα του
Πονηρος ο thomas......
Χωρισε τη γυναικα του Sissi (46 ετων) για μια 35χρονη Βραζιλιανα
Τρελαίνομαι για τα γυαλακια της!Μελαχρινές γουστάρει ο τύπος,εδώ και η γυναίκα του
Τρελαίνομαι για τα γυαλακια της!
Κατ'εξαιρεσιν μπορώ να την παρηγορήσω καθότι τυγχάνω διοπτρολαγνος.
Τότε όμως έμοιαζε με άνθρωπο και όχι σαν παιδάκι της Υποσαχάριας Αφρικής...
Λες να τον ξεπουπουλιασε στο διαζύγιο;Έτσι που τη βλέπω,πρέπει να του'χει ρίξει...γερό στραπονάρισμα
Γι'αυτό το γύρισε στις Λατίνες
Ναι το πουλμαν φταιει οχι οτι ο Γεωργιανος ειναι αμπαλος και επαιζε ατομιστικα σε ολο το παιχνιδι.Αν εβαζε το ταγαρι ο Ζιρου το πεναλντι θα σου ελεγα αν θα εγραφες για καθυστερησεις.Η Μιλαν ειναι τεραστιο κλαμπ και ειναι ξεφτιλα και μονο να την συγκρινουμε με την αστεια Ναπολι.Σημερα μηλισε η φανελα!!!!Κανει το 1-1 η Νάπολι κι ο Πολωνός καράφλας δεν άφησε ούτε δευτερόλεπτο καθυστ΄΄ερηση.Κι ένα πέναλτι που έπνιξε στο πρώτο ημίχρονο.Ωραία ομάδα η Νάπολι,αλλά όταν οι άλλοι βάζουν πούλμαν τί να κάνεις;
Ναι το πουλμαν φταιει οχι οτι ο Γεωργιανος ειναι αμπαλος και επαιζα ατομιστικα σε ολο το παιχνιδι.Αν εβαζε το ταγαρι ο Ζιρου το πεναλντι θα σου ελεγα αν θα εγραφες για καθυστερησεις.Η Μιλαν ειναι τεραστιο κλαμπ και ειναι ξεφτιλα και μονο να την συγκρινουμε με την αστεια Ναπολι.Σημερα μηλισε η φανελα!!!!
Nαι επαιξε αμυντικα για να κλεψει το ματς στην αντεπιθεση.Με ενα γκολ θα εκανε κηδεια απλα το ταγαρι ο Ζιρου σημερα κοιμοτανε ορθιος.Αν εβαζε το πεναλντι η την αλλη την φαση που εχασε θα τελειωνε το ματς απο το 45.Ετσι παιζονται αυτα τα ματς...ας εβαζε γκολ εκει μεσα η Ναπολι να μην ετρεχε σαν τον Βεγκο σημερα.Επισης για ποιον παιχταρα Γεωργιανο μιλας?Σημερα ο μονος παιχταρας σε ολο τον αγωνα ηταν ο αραπης Λεαο που σας οργωσε...ακομα ξερνατε απο τα δεξιαΗ τεράστια Μιλαν έβαλε δυο πούλμαν για να περάσει σήμερα
Άμπαλος ο Γεωργιανός; Ρω΄τα το δεξι μπακ της Μιλαν που τον πέρναγε σαν πουτάνα.Ατομιστής ναι,αλλά όχι και άμπαλος
Τεσπα,Μιλαν και Ιντερ δεν έχουν καμία τύχη στον τελικό με όποιον και να παίξουν
Γαυρουλη παμε ενα στοιχημα τα 2 μας?Εγω λεω οτι φετος θα το σηκωσει ο τεραστιος Γκουαρντιολα...δευτερη μαλακια οπως περυσι δεν εχει.Αν το χασει η Σιτη δεν ξανα γραφω εδω μεσα και διαγραφω το account.Το ιδιο θα κανεις και εσυ.Παει???τα πιο ευκολα λεφτα που εχουμε βγαλει ποτε σε τελικο τσουλου θα ειναι φετος.
μολις βγουν οι αποδοσεις, πριν προλαβουν να πεσουν, με τα μουτρα 1 μισθο στο φαβορι.
Ειδικα αμα ειναι η Ρεαλ ειναι ΑΧΑΣΤΟ. Αν ειναι η λουσερ σιτυ, θα το σκεφτω...
τι ηλιθιο στοιχημα ειναι αυτο τυπε;Γαυρουλη παμε ενα στοιχημα τα 2 μας?Εγω λεω οτι φετος θα το σηκωσει ο τεραστιος Γκουαρντιολα...δευτερη μαλακια οπως περυσι δεν εχει.Αν το χασει η Σιτη δεν ξανα γραφω εδω μεσα και διαγραφω το account.Το ιδιο θα κανεις και εσυ.Παει???
Ρε ασε τα σαπια τωρα και τα αστεια σου περι παοκτζηδων και εμεις σας θελουμε εδω να γελαμε αλλα αστα τωρα αυτα.Εσυ πριν κατι σελιδες ελεγες οτι ο Γκουαρντιολα ειναι loser και οτι η Σιτη δεν μπορει να κερδισει.Φετος εγω λεω οτι θα το σηκωσει.Θα βαλεις στοιχημα?Για λεφτα εγω πισω απο PC δεν βαζω και ουτε θελω συναλλαγες με ξενους.Το στοιχημα ειναι οτι θα διαγραψει ενας απο τους 2 μας το account του.Αφου λοιπον εισαι τοσο σιγουρος οτι η Ρεαλ δεν χανει και οτι ο loser Γκουαρντιολα δεν μπορει να παρει τελικο Champions League δεν εχεις κατι να χασεις.Σωστα δεν τα λεω?Τι φοβασαι.,,αφου εισαι σιγουρος!!!!τι ηλιθιο στοιχημα ειναι αυτο τυπε;
εγω βαζω στοιχηματα μονο με παντελονατους φιλους, και με τους book που ξερω οτι θα μου τα πληρωσουν. Πρωτον.
Δευτερον, δεν θελω να διαγραφτει κανενας παοκτζης απο το σαιτ, γιατι ειστε που ειστε 3 ατομα, γελαμε μαζι σας οποτε σας θελουμε εδω κοντα για αρλεκινους.
Τριτον, εγραψα ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΕΑΛ τελικο, προφανως γιατι το ματς με την Σιτυ δεν ειναι δεδομενο (ασχετως αν δινω σαφες προβαδισμα στη ρεαλ). Απο κει και περα, εγω ειπα, ειτε ρεαλ ειτε σιτυ ειναι στον τελικο, θα φορτωθουν με πονταρισμα γιατι οι ιταλικες ομαδες ειναι για το πουτσο. Απλα, αν ειναι η ρεαλ, θα ειναι ΑΧΑΣΤΟ, αν ειναι η σιτυ, θα κραταω μια πισινη γιατι με 0 τσουλου, μεχρι αποδειξεως του αντιθετου, θα ειναι η πιο ατιτλη (ευρωπαικα) φανελα απο τους 4 διεκδικητες.
καπιτο;
ρε πανιβλακα βλαχο, διαβασε με τα ματια και οχι με την κωλοτρυπιδα μια φορα.Ρε ασε τα σαπια τωρα και τα αστεια σου περι παοκτζηδων και εμεις σας θελουμε εδω να γελαμε αλλα αστα τωρα αυτα.Εσυ πριν κατι σελιδες ελεγες οτι ο Γκουαρντιολα ειναι loser και οτι η Σιτη δεν μπορει να κερδισει.Φετος εγω λεω οτι θα το σηκωσει.Θα βαλεις στοιχημα?Για λεφτα εγω πισω απο PC δεν βαζω και ουτε θελω συναλλαγες με ξενους.Το στοιχημα ειναι οτι θα διαγραψει ενας απο τους 2 μας το account του.Αφου λοιπον εισαι τοσο σιγουρος οτι η Ρεαλ δεν χανει και οτι ο loser Γκουαρντιολα δεν μπορει να παρει τελικο Champions League δεν εχεις κατι να χασεις.Σωστα δεν τα λεω?Τι φοβασαι.,,αφου εισαι σιγουρος!!!!