Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
το μινο ξεχασες
το μινο ειναι χαζο και δεν το πειραζουμε οι αλλοι δυο ειναι για πολλα μπουκετιδια
το μινο ξεχασες
στη ερωτηση αν ο ηλιος θα ανατηλει απο την δυση εσυ τι απαντας;
για σενα τι εχει μεγαλυτερη σημασια; τι λες εσυ; 'η τι λεει ο dpg;καλα εγω τον dpg τον εχω ικανο να λεει πηραμε το 7ο
κανας αρειανος πιο ευκολα λογω χρυσων εποχων νικου γκαλη (εκει εξαλλου σε καποια φαση περναγε σε τιτλους και τον ολυμπιακο)ολο το ευρωπαικο μπασκετ παρωδια ειναι και μην μου πει κανεις οτι εγινε οπαδος της ομαδος του λογω της σπυριαρας τωρα μην τρελαθουμε
Εν τω μεταξυ:
Υπάρχει η Euroleague και το Eurocup υπό την Euroleague.
Υπάρχει το Champions League και το Europa Cup υπό την FIBA.
Μπουρδέλο γενικά.
Μπράβο στην ΑΕΚ πάντως, της πάει πρίμα φετο.
+1Ποιος να το ελεγε στον καημενο τον Βασιλοπουλο που εχει ταλαιπωρηθει τοσο πολυ, οτι θα επαιρνε ευρωπαικο τροπαιο σε αυτη την ηλικια.
Ποιος να το ελεγε στον καημενο τον Βασιλοπουλο που εχει ταλαιπωρηθει τοσο πολυ, οτι θα επαιρνε ευρωπαικο τροπαιο σε αυτη την ηλικια.
δεν ηξερα οτι υπαρχει και το europa cup
thanx
Η Μονακό βλεπω έχει πάρει 2 πρωταθλήματα αλλα στην Β' Κατηγορια Γαλλιας
τυπε καλυτερα να μην μαθεις τι ομαδες κυκλοφορουν στο γιουροπα καπ, γιατι θα παθεις πολυτισμικο σοκ...απλα να σου αναφερω ότι ο Κεραυνος από την Κύπρο τερματισε αηττητος στον ομιλο του απέναντι σε κατι ομαδες από εσθονιες, δανια και κατι υμιαυτονομες περιοχες της πρωην σοβιετικης ενωσης...
το μονο μειον της διοργανωσης είναι ότι δεν συμμετεχουν αλβανικες ομαδες, ενώ και μια ομαδα από την Ισλανδια αποκλειστηκε στα προκριματικα... :'(
χαχα, ωραιος,παρακολουθησες κανεναν αγωνα η απλα ενημερωθηκες?
για σενα τι εχει μεγαλυτερη σημασια; τι λες εσυ; 'η τι λεει ο dpg;