olotyxeros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.223
- Πόντοι
- 1.796
Να είμαι ειλικρινής σιχαίνομαι την Bayern από Kahn ακόμα, χίλιες φορές Dortmund!
Να είμαι ειλικρινής σιχαίνομαι την Bayern από Kahn ακόμα, χίλιες φορές Dortmund!
Το χθεσινό σφύριγμα του οφσάιντ ήταν σκέτο χειρουργείο για την Μπάγερν.
Μπορεί να ήταν δεν λέω αλλά όφειλε ο βοηθός να αφήσει την φάση και να ελεγχθεί από το VAR.
Δεν μου αρέσει καθόλου η Ρεάλ παρόλο που είχαν 2 δοκάρια και 1 ακυρωθέν γκόλ.
Τα replay και πολύ περισσότερο η γραμμή δικαιώνουν απόλυτα τα παράπονα της Μπάγερν Μονάχου. Καλύπτεται κανονικά ο Μαζράουι.
Η Μπάγερν «φωνάζει» για παράφορη αδικία εις βάρος της στον χθεσινό ημιτελικό του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Βαυαροί διαμαρτύρονται έντονα για τη διαιτησία του αγώνα εξαπολύοντας τα βέλη τους σε βοηθό και διαιτητή για τη φάση στο 102ο λεπτό του αγώνα.
Ο βοηθός διαιτητή υπέδειξε ως οφσάιντ τον Μαζράουι μην αφήνοντας όπως θα έπρεπε τη φάση να εξελιχθεί κανονικά. Η Μπάγερν συνέχισε και σκόραρε κάνοντας το 2-2 στέλνοντας με αυτό το γκολ τον ημιτελικό στην παράταση. Ο διαιτητής Μαρτσίνιακ όμως ακούγοντας τον βοηθό του ακύρωσε το γκολ και υπέδειξε με τη σειρά του το οφσάιντ. Οι παίκτες του Τόμας Τούχελ ξέσπασαν κατά πάνω του ζητώντας εξηγήσεις καθώς το VAR δεν επενέβη ποτέ στη φάση.
Το BeinSports έβαλε… γραμμές και ξεκαθάρισε την επίμαχη φάση. Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, ο Μαζράουι καλύπτεται από τον Ρούντιγκερ στο ξεκίνημα της φάσης. Δεν υπάρχει οφσάιντ.
«Ήταν μια γελοία απόφαση. Δεν ξέρω τι έπιασε τον διαιτητή και πήρε τέτοια απόφαση. Ο Μαρτσίνιακ δεν έδωσε καν στον εαυτό του τη δυνατότητα να πάει στο VAR. Είναι απίστευτο. Συνήθως θα πρέπει να είμαστε πάνω από τρία μέτρα οφσάιντ για να το σφυρίξουν αμέσως, ειδάλλως μας αφήνουν να παίξουμε τη φάση και την εξετάζουν μετά. Όμως δεν το έκαναν τώρα. Είναι πραγματικά παράξενο να σφυρίζεις τόσο βιαστικά. Βέβαια αυτά συμβαίνουν συχνά εδώ στο ‘Μπερναμπέου’, το βιώσαμε και πριν λίγα χρόνια με δύο γκολ του Ρονάλντο, αλλά τότε δεν υπήρχε ακόμη VAR», τόνισε ο Μίλερ.
Οι γραμμές δικαιώνουν τις φωνές της Μπάγερν - Εντός φάσης ο Μαζράουι (vid)
Τα replay και πολύ περισσότερο η γραμμή δικαιώνουν απόλυτα τα παράπονα της Μπάγερν Μονάχου. Καλύπτεται κανονικά ο Μαζράουι.sportsking.gr
Το δώσανε στη Ρεάλ.
Αλλά δεν τους ξανακάθεται τώρα στον τελικό ενάντια στην Ντόρτμουντ.
Η Ντόρτμουντ θα κάνει την έκπληξη. Έχει αυτό το κάτι τούτη την εποχή. Το κοκαλάκι της νυχτερίδας, που λένε.
ηταν ωραια η μπαγερν τοτε!! βεβαια σε καποιες φασεις θυμιζε κατι απο γαυρο καθως με απιθανους τροπους κερδιζε η επαιρνε πρωταθληματα...Να είμαι ειλικρινής σιχαίνομαι την Bayern από Kahn ακόμα, χίλιες φορές Dortmund!
Το δώσανε στη Ρεάλ.
Η Ντόρτμουντ θα κάνει την έκπληξη. Έχει αυτό το κάτι τούτη την εποχή. Το κοκαλάκι της νυχτερίδας, που λένε.
Δεν έχει φανέλα η Ντόρτμουντ να κοντραρει την Ρεάλ.Οσο και να μην την χωνεύεις σαν μονάδες είναι μακράν καλύτερη η βασίλισσα.Το δώσανε στη Ρεάλ.
Αν έπεφτε με Σίτυ, πολύ πιθανόν. Αλλά με τα μυαλά του Guardiola, δεν του έκανε η περσινή και πήγε και έδιωξε όλο το κέντρο.Απο τότε που θυμάμαι να βλέπω τσαμπιονς λιγκ,έχω δει να χάνουν τελικούς όλοι,Μιλαν,Γιουβέντους,Μπάγερν,Άγιαξ,Μπαρτσελόνα,Λιβερπουλ,Μαντσεστερ,Τσέλσι,Ίντερ,όλοι
Μόνο αυτή την πουτάνα τη Ρεαλ δεν έχω δει να χάνει τελικό...
Δε θα δούμε εν ζωή να χάσουν έναν τελικό κι αυτοί;
Θα μπει μετά ο Modric και θα καθαρίσει.. Αυτοί οι 2 είναι οι κινητήριοι μοχλοί...Αν o Terzic καταφερει να μπλοκαρει τον Toni........ θα φρακαρει η Ρεαλ
αλλα ας εβαζε τα γκολΑπό τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές αδικίες που έχω δει στη ζωή μου
Κρίμα,μπάλαρα η Ντόρτμουντ τρομερό στήσιμο πάτησε την Ρεαλ αλλά...
(Βέβαια η αδικία είχε ξεκινήσει από τον αγώνα με την Mancity η οποία και αυτή είχε πατήσει την Ρεάλ και άξιζε να.περασει)
Απλά η Ντορτμουντ επαιξε μπάλα και η Ρεάλ εχει ευκαιρίες απο κορνερ.Ευκαιρία με την μπάλα κατω δεν εκανε ουτε μια.απο ενα ημιχρονο ειχαν οι 2 ομαδες...
Εν των μεταξυ παιζει να ειναι ο,τι πιο αντιπαθεστερο υπάρχει σε παίκτη της Ρεάλ,ισως πιο αντιπαθής και απο όλη την Ρεάλ την ίδια.Γιατί η (πολύ καλή) κεφαλιά του Καρβαχάλ; Αυτός παίζει να είχε βάλει ως τώρα δυο γκολ με κεφαλιές όλα κι όλα στη ζωή του. Αηδία έχει καταντήσει.