Νέα

Champions League 07-08

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα dfwk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 547
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα το παρει φετος

  • Μαντσεστερ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ρομα

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Λιβερπουλ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τσελσι

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Φενερ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αρσεναλ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σαλκε

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μπαρτσελονα

    Ψήφοι: 0 0,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Μηνύματα
1.976
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
που πηγαμε και τους βρηκαμε αυτους τους σπορκαστερ ηθελα να ξερα.ο θεοφιλοπουλος μπορει να μη μιλαει για μιση ωρα και να πεταξει την μαλακια του τυπου τα χαφ πρεπει να ανεβουν ψηλα για να δειξει οτι ταχα ξερει μπαλα.βρε βλακα για να μεταδιδεις το ματς σε βαλανε οχι για να λες μια λεξη το τεταρτο.αλλο ο χειροτερος ειναι ο πουρουπουπου.εχει μια σπαστικη φωνη εκνευριζομαι μονο που την ακουω.ο κατσαρος ειναι καπως καλυτερος απο αυτους και ο σπυροπουλος μεταδιδει καλα αλλα εχει κολλημα με τη προφορα αυτος.
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
δε το συζητω.ο τσωχος χθες περασε ακομα και το σωτηρακοπουλο.τουλαχιστον το παραδεχτηκαν στο τελος του ματς οτι ηθελαν να περασει η λιβερπουλ.
Δεν είναι κακό που υποστηρίζουν κάποια ομάδα!Για 90' όμως θα πρέπει να είναι αμερόληπτοι!Αν δεν μπορούν ας ζητάνε από τα αφεντικά τους να μην τους βάζουν στα ματς της ομάδας τους!Τι φταίνε οι οπαδοί της Τσέλσι ή οι ουδέτεροι φίλαθλοι που κάθισαν να απολαύσουν το παιχνιδάκι? :huh:
Έχει πλάκα πάντως και η ευκολία με την οποία βγάζουν συμπεράσματα για τις αμφισβητούμενες φάσεις!Στην Ελλάδα σε μια πεντακάθαρη φάση θέλουν 70 ριπλέι, αχ και η κάμερα δεν είναι στην ευθεία ,  και ο διαιτητής είναι πιο κοντά και ξέρει καλύτερα,να το ξαναδούμε το βράδυ, θα μας διαφωτίσει ο βαρούχας και τέτοια!Στα διεθνή παιχνίδια έχουν άποψη και χωρίς ριπλέι! :jerking:
 

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παντως παιδια η αρσεναλ αποδειξε την ομαδαρα ειναι και ποσο ατυχος ηταν ο ολυμπιακος που κληρωθηκε με αυτη την ομαδαρα...και που επαιξε χωρις τους 2 καλυτερους του παικτες με την τζελση στο ποιο κρισιμο παιχνιδι γκαλετι και λουα λουα...να δια ψευστω εαν εχω αδικο..μακαρι να παραμεινει ιδιος ο ολυμπιακος και του χρονου..και να μην διωξουν παιχτες..

κατ'αρχας την τσελσυ εννοεις.Σε οτι αφορα τους παικτες εγω θα ελεγα οτι για να γινεις ανταγωνιστικος πραγματικα στην ευρωπη θα πρεπει να διωξεις τους εξης παικτες απο την ομαδα και να κυνηγησεις τους ακολουθους....

προς διωξιμο...

1)κοβασεβιτς
2)κωνσταντινου
3)πατσατζογλου
4)μητρογλου
5)νουνιεζ
6)ντομι
7)τζολε
8)παντο
9)σεζαρ
10)ζεβλακοφ

και να ερθουν

1)κλειτον
2)ογκουνσοτο
3)καρντοζο
4)ιβανσιτς
5)παπασταθοπουλο
6)μιλανο(αστερας)
7)πένναντ(λιβερπουλ)
8)κυριακο
9)ενα καλο αριστερο μπακ(δεν μπορω να βρω καποιον αυτην την στιγμη.)
10)αβρααμ παπαδοπουλο
11)και εναν τερματοφυλακα τελανταρα που θα αναπληρωσει το κενο του νικοπολιδη καλυτερα απο αυτον!

για φαντασου τωρα φιλε με αυτους τους παικτες και εναν προπονητη δουλευταρα,ακομπλεξαριστο και γνωστη του αντικειμενου τί ομαδα μπορεις να κανεις......

με επιλογες στην αμυνα...κυριακο,παπασταθοπουλο,αντζα,παπαδοπουλο
με επιλογες στα χαφ....λεντεσμα,καρντοζο,μπελουτσι,στολτιδη,ιβανσιτς
με επιλογες στα μπακ....πενναντ,λεοναρντο,τοροσιδη,το καλο αριστερο μπακ που σας ελεγα προηγουμενως...
με επιλογες στην επιθεση....λουα λουα,γκαλετι,ογκουνσοτο,μιλανο
 

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παντως ενας τελικος τσελσυ-μαντσεστερ θα ειναι πιο ανταγωνιστικος φετος απο το να περναγε η λιβερπουλ.Σιγουρα η τσελσυ αμυνεται εκπληκτικα στο χωρο του κεντρου,μπαλλα βεβαια δεν εχει την ικανοτητα να παιξει σε υψηλο επιπεδο ποιοτητας καθοτι στερειται τετοιων ποδοσφαιριστων(μονο η μπαρτσα εχει τετοιους παικτες αλλα διχως ικανο προπονητη καθως φανηκε να τους οργανωσει καλα μεσα στο γηπεδο και να τους φτιαξει την ψυχολογια που ειναι και το βασικοτερο και φυσικα η αρσεναλ,αλλα τελικα αυτες οι ομαδες φτανουν μεχρι ενα σημειο συνηθως και μενουν με την γλυκα της καλη ποιοτητας μπαλας που προσφερουν).Παντως και το πρωτο γκολ ηταν οφσαιντ μαλλον και ενα πεναλτυ υπερ της λιβερπουλ δεν εδοθη και τα φαου που εκανε ο τερρυ και δεν εδινε τιποτα ηταν ανευ προηγουμενου....μαλλον ηταν καθοδηγουμενη η διατησια του ιταλου που εκανε παρα πολλα λαθη.
 

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Μηνύματα
2.048
Like
11
Πόντοι
16
βρισκομαστε στην Ελλαδα ομως κ αυτο δεν θα γινει ποτέ που λες...

αλλα καλυτερα να συνεχιστει η συζητηση στο θερντ που υπαρχει του ολυμπιακου  :dancing: :dancing:
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
Το κλάμα τους δεν το ευχαριστήθηκες?
Ταράτσα ξέρεις ότι πάνω απ΄ όλα ανεξαρτήτως ομάδας βλέπω μπάλλα και ήταν φως φανάρι εχθές ότι ο Αμπραμό έπρεπε να πάει σπίτι του να δει το μαγαζί.......
Δε νομίζω να θεωρείς ότι από τα 220 λεπτά περίπου μπάλλας που είδες αυτός που έπρεπε να περάσει ήταν τα στρουμφάκια. 
1. Ο οβραίος έκανε κάτι που έχω χρόνια να δω στη σύγχρονη προπονητική. Επαιξε μαν το μαν σε όλο το παιχνίδι τον Τζέραρντ. Το πρώτο γκολ το έφαγε γι αυτό τον λόγο, αλλά γενικά του βγήκε καθώς ο Μακελελέ ήταν σε μεγάλη μέρα.
2. Επαναλαμβάνω. Αυτή η Λίβερπουλ με την ΜανΓιου δεν έχει καμμιά τύχη. Κέντρο μόνο με Τζέραρτντ και επιθετικούς μπαλλαρίνες είναι βούτυρο στο ψωμί για τον τσίχλα.
3. Στη Ρωσία θεωρώ ότι ο Αμπραμό θα σηκώσει κούπα. Οχι γιατί η Τσέλσι είναι καλύτερη ομάδα, αλλά γιατί υπάρχει ο αντίστοιχος Γκαγκάτσης και γιατί αυτή τη στιγμή είναι η μόνη ομάδα με δομή που μπορεί να πνίξει σε δύναμη κέντρου και επίθεσης το μπετόν αρμέ του τσίχλα......

Οχι τίποτα άλλο. Θα μας πρήξουν τ αρχίδια πάλι οι γαύροι ότι έχουν ομαδάρα επειδή ΠΑΛΙ αποκλείστηκαν από την ομάδα που πήρε το τσου λου....  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :booty:
 

Επισκέπτης
το τσαμπιονς λινγκ δεν ειναι σουπερ λινγκ για να ευνοειται καποιος ηθελημενα.η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ προκριθηκε απο την αρσεναλ με λιγη τυχη και επειδη επαιζε το δευτερο ματς στο ανφιλντ.τωρα  η τσελσουλα που πηγε τελικο δε το περιμενα.η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ περιμενε να παει το ματς στα πεναλτυ για αυτο οπισθοχωρησε και τα φαγε.ντρογκμπα,μπαλακ,εσιεν,μακελελε,τερρυ,καρβαλιο και λαμπαρντ ειναι παικτες ποθ δε συγχωρουν .δε συμπαθω καμια απο τις φιναλιστς.ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.καθε χρονο θα ειμαστε στα ημιτελικα και σε οσους αρεσει.η μαντσεστερ μας εφτασε στα κυπελλα(τσαμπιονς λινγκ και πρωταθληματα),θα εχει 17 (18 εχει η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ) .αν η τσελση ειχε προπονητη θα ελεγα οτι η τσελση θα το σηκωνε το τσ λινγκ,αλλα με το γκραντ,ο καλυτερος προπονητης του κοσμου που ανεδειξε τη μαν υτδ δε θα εχει προβλημα.
 

Επισκέπτης
οσο για τους δημοσιογραφους που δεν περιεγραψαν το ματς αντικειμενικα επειδη ηταν ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ,συμφωνω πως δεν επρεπε να περιγραψουν το ματς αυτο.και εγω ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ειμαι ,αλλα αν ημουν δημοσιογΡΑΦος δε θα μετεδιδΑ ετσι το ματς(και ειμαι πολυ φανατικος ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΚΙΑς).το ιδιο βεβαια ισχυει και για το ελληνικο πρωταθλημα,οπου οι οπαδοι-δημοσιογραφοι μας τα πρηζουν.ΤΕΛΟς ,για τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ,χρειαζεται παικτες με επιθετικες αρετες,γιατι ο μπεναγιουν,καουτ και πενναντ ειναι λιγοι.ακομη ,αριστερος μπακ(ο ραφινια μαλλον θα ερθει),και ενας επιθετικος κλασης.οχι κραουτς και βορονιν που πρεπει να φυγουν οπως και ο ριισε που προσφερε πολλα στο παρελθον .δε συμφωνω με οσους λενε οτι ο μασερανο και ο αλονσο ειναι ''λιγοι''.ευχομαι στην ομαδα μου να ερθουν πιο ταλαντουχοι παικτες.καλο να παιζεις με μεγαλη ''ψυχη'',αλλα για να παιρνεις πρωταθληματα και τσ λινγκ χρειαζονται και πολλοι καλοι παικτες.ενας ΤΖΕΡΑΡΤ ΚΑΙ ΕΝΑς ΤΟΡΡΕς  ειναι λιγοι σε ενα αθλημα που παιζεται με 11
 

cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Μηνύματα
902
Κριτικές
192
Like
4.420
Πόντοι
15.775
Οντως η ιστορια με την Λιβερπουλ εχει καταντησει μαλακεια..Δεν καταλαβαινουν οι μαλακες οι δημοσιογραφοι οτι ετσι κανουν τον κοσμο να μισει την Λιβερπουλ???Ακομα και εγω που ειμαι φανατικος τα χα παρει..Και γενικως μου την δινει οταν οι δημοσιογραφοι θελουν ετσιθελικα να κερδισει η να προκριθει μια ομαδα..Φανταστειτε τι μαλακειες εχουμε να ακουσουμε στο Euro..
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Η μεγάλη μέρα του τελικού έφθασε! :rockon:
Νομίζω ότι θα γίνει κλειστό παιχνίδι...και οι 2 θα κοιτάξουν να φυλάξουν τον κώλο τους αρχικά!!!Βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις αρκεί ένα γρήγορο γκολ για να αλλάξουν τελείως τα πλάνα και η μορφή του παιχνιδιού...
 

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Μηνύματα
2.048
Like
11
Πόντοι
16
ελπιζω να μην γινει σαν τον τελικο της ΜΙLΑΝ :jerking: :jerking: που παιξανε καταπληκτικο ποδοσφαιρο :jerking:

κ μακαρι να μην πεσει καμια κοκκινη κ τα χαλασει ολα οπως με ΒΑRCΑ
 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
21
Πόντοι
16
στα πεναλτι το σηκωνει η τσελσι..
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Στον τελικό δεν περιμένεις να δεις υπερθέαμα ρε φίλε!Δεν είναι ανάγκη να έρθει 5-5 ένα παιχνίδι για να σε καθηλώσει!Αν έχεις και παράπονο από το θέαμα που έχει προσφέρει γενικά η ΜΙΛΑΝ τι να σου πω? :headbang:Βλέπε τους Κράουτς και τους Λάμπαρντ... :dunno:
 

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Μηνύματα
2.048
Like
11
Πόντοι
16
μαλλον άλλον τελικο θα ειδες περσυ φιλε μου
 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
21
Πόντοι
16
Άσε γιατί εσύ δεν τα πας καλά στις προβλέψεις! :grin:
Και εγώ έχω την διαίσθηση πάντως ότι θα δούμε τουλάχιστον παράτα!

Tα εχω κανει μανταρα..
πανρτως μαγκες για εμας που ειμαστε λιβερπουλ θα ειναι σαν να βλεπουμε τελικο cl, αεκ vs γαβρος..
τοσο πικρα :(
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Tα εχω κανει μανταρα..
πανρτως μαγκες για εμας που ειμαστε λιβερπουλ θα ειναι σαν να βλεπουμε τελικο cl, αεκ vs γαβρος..
τοσο πικρα :(
Πίκραααααααααααααααααααααααααα
Που είσαι ρε πλέζουρα...φέρε χαρτομάντηλα για τα παιδιά! :2funny:
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Πάντως η ψηφοφορία του θρεντ επαληθεύτηκε για τις ομάδες που φθάσανε στον τελικό!Ήταν το πιο λογικό ζευγάρι έτσι όπως διαμορφώθηκε η οχτάδα...
 

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom