ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
με ενα ροναλντο ανυπαρκτο, τη λυση εδωσε η διαφορα στη φυσικη κατασταση και η ψυχραιμια της εμπειριας.
τι 40 χρόνια μας λες ρε φίλε....αυτοί πριν 40 χρονια δεν είχαν γεννηθεί....άσχετο τελείως...δεν μπορεί να αισθάνονται πίεση επειδή δεν το είχαν πάρει εδώ και 40 χρόνια...αισθάνονται σίγουρα την πίεση ενός πολύ μεγάλου τελικού...λογικο ηταν να τραβηχτουν στην αμυνα οταν εχεις 40 χρονια να πας τελικο και εισαι μπροστα αυτοματα γυρνας πισω απο ενστικτο και μονο και αλλες εντολες να εχεις απο τον προπονητη γυρνας
93' τύπε!ας μην εβαζε το γκολ στο 95' κ θα σου λεγα εγω
Ε αμα περνουσε το 1,5 λεπτο θα εληγε κιολας ρε μαν,τι να λεγατε μετα;καλα καλα ας περνουσε το εναμιση λεπτο που απεμενε και τα λεγαμε...
(που ηδη ηταν υπερβολικο το 5 λεπτο που εδειξε)
1ον ξεκιναν την προταση υποθετικα και εγω μπορω να πω ας μην εχανε και τα δυο τετ α τετ ο μπειλ , ας μην εκανε την λαθος εξοδο ο κασιγιας και πολλα ας , αν ...ας μην εβαζε το γκολ στο 95' κ θα σου λεγα εγω
ας μην εβαζε το γκολ στο 95' κ θα σου λεγα εγω
πάντως και η δεύτερη θέση είναι τεράστια επιτυχία για ατλέτικο...... πήγε να επαναλάβει το θρίαμβο της πόρτο αλλά δεν τα κατάφερε...καλα καλα ας περνουσε το εναμιση λεπτο που απεμενε και τα λεγαμε...
(που ηδη ηταν υπερβολικο το 5 λεπτο που εδειξε)
και πρέπει να΄χει και μπόλικο λίπος ο άτιμος....αν πηγαινε η μπαλα στον γαμο του καραγκιοζη στο 93 τωρα ολοι οι οπαδοι της Ρεαλ θα θελανε τον Αντσελοτι γυρο σε σουβλατζιδικο να γυριζει στην σουβλα με μια ντοματα στο στομα
Στο τσαμπιονς λιγκ ο πρωτος ειναι πρωτος και ο δευτερος ειναι τιποτα
δεν μετραει δεν εχει δευτερη θεση εδω περα
επιτυχια ητα το πρωταθλημα που πηρε (τεραστια)
Θέλουμε ανάλυση από γιατρό και χίτμαν
και απο τακη γκωνιαΘέλουμε ανάλυση από γιατρό και χίτμαν
Επίσης περιμένουμε πίπη να μας πει για την ανύπαρκτη Ρεάλ που θα έτρωγε 5 απ' την διαστημική Μπάγερν
Ο πιπης απο εκρινη τη μερα εξαφανιστηκε τυπε...ειπε τη μαλακια του και χαθηκε...Επίσης περιμένουμε πίπη να μας πει για την ανύπαρκτη Ρεάλ που θα έτρωγε 5 απ' την διαστημική Μπάγερν