You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Champions League 07-08
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dfwk
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 547
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Στα χωράφια σου τώρα...θες και ΝΟVA τρομάρα σουγαμω το supersport μου γαμω.
στα χωραφια κανω υπερωριες σημερα.Στα χωράφια σου τώρα...θες και ΝΟVA τρομάρα σου
Μη φάτε έχουμε γλαρόσουπα!!! Δεν περνάτε την Μπάρτσα ούτε με ντόπα!!!σε διπλους αγωνες η λιβερπουλ μοιαζει ανικητη.καλα που θα τη παιξουμε στο τελικο.
ανετα...Μη φάτε έχουμε γλαρόσουπα!!! Δεν περνάτε την Μπάρτσα ούτε με ντόπα!!!
Μπάρτσα είμαι!!! Μη νομίζεις ότι είμαι με την αρρωστημένη Λίβερπουλ!!!ανετα...
Επισκέπτης
Tι ΜΑΤΣΑΡΑ ήταν αυτή ρε σεις!!! Μέχρι το 85' να είναι 2-1 και να λήγει 4-2??? Εκεί θέλει να παίξει ο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός-ΑΕΚ? Μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα!!!!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
+1000000!!!!Οι Τούρκοι πάντως ,που τους κοροιδεύετε πιο πάνω, μια χαρά το παίξανε το παιχνιδάκι και αν ήταν λίγο τυχεροί θα είχανε σκοράρει!Αν είχε κάνει Ελληνική ομάδα τέτοια πορεία θα το συζητούσαμε για καιρό...
Μαζί σου κι εγώ
Επισκέπτης
α ρε ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΡΑ......ΑΝΦΙΛΝΤ ΡΟΥΛΣ.ΣΙΓΑ μη παει τελικο η ΜΑΝΛΟΥΣΕΡ.με τη μπαρτσα θα παμε,και θα το παρουμε.αλλα εγω θελω μαντσεστερ,που ειναι και ο αδερφος μου για να του τη λεω.Ο ΒΕΝΓΚΕΡ ακομη κλαει,η διαιτησια του φταει,που σε μισο λεπτο ,ο μπαμπελ τους περασε ολους απο αριστερα ,και τον εσπρεξε ο ενας απο τους αραπακους.ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕ.περαστικα στην καινουρια μας πελατρια.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ.αυτοι ,οι κωλοαγγλοι εχουν ομαδες ποδοσφαιρικες .εμεις τι ακριβως εχουμε?πως ελληνικες ομαδες θελουν να πηγαινουν τσαμπιονς λινγκ?για ποιο λογο?καλυτερα να πηγαινουν μονο ουεφα..
+1000000!!!!
Μαζί σου κι εγώ
Ξερετε τι ειναι το Φενερ ρε παιδια? Το Φαναρι. Εγω παντα σ' αυτο το σημειο δακρυζω για λιγο. Καλη νυχτα.
καλά τα λες. Εχουν ΟΜΑΔΕΣ οχι αστεια.α ρε ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΡΑ......ΑΝΦΙΛΝΤ ΡΟΥΛΣ.ΣΙΓΑ μη παει τελικο η ΜΑΝΛΟΥΣΕΡ.με τη μπαρτσα θα παμε,και θα το παρουμε.αλλα εγω θελω μαντσεστερ,που ειναι και ο αδερφος μου για να του τη λεω.Ο ΒΕΝΓΚΕΡ ακομη κλαει,η διαιτησια του φταει,που σε μισο λεπτο ,ο μπαμπελ τους περασε ολους απο αριστερα ,και τον εσπρεξε ο ενας απο τους αραπακους.ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕ.περαστικα στην καινουρια μας πελατρια.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ.αυτοι ,οι κωλοαγγλοι εχουν ομαδες ποδοσφαιρικες .εμεις τι ακριβως εχουμε?πως ελληνικες ομαδες θελουν να πηγαινουν τσαμπιονς λινγκ?για ποιο λογο?καλυτερα να πηγαινουν μονο ουεφα..
ολα τα λεφτα η Λιβερπουλ. Κατι παθαινουν αυτοι και σεληνιαζονται στην ευρωπη
Cervantes
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 195
- Like
- 4.560
- Πόντοι
- 15.775
Ισοροπημενο το ματς της Λιβερπουλ χτες..Και οι δυο ομαδες σκοραρανε και ειχανε ευκαιριες για γκολ..Στο τελος ομως μετρησε η εμπειρια και η βαρια φανελα της Λιβερπουλ..Και ασε τον Βενκερ να κλαιει..Ας κατσει να σκεφτει πως καταφερε ενω ειχε ανωτερη ομαδα να αποκλειστει..Που μου παιζει με κορυφη τον Αντεμπαγιορ..Τον Γουολκοτ γιατι δεν τον ξεκινησε??Του χρονου παλι χε χε..Αφου καταφεραμε την Αρσεναλ δεν θα εχουμε προβλημα με την Τσελσι..Βλεπω τελικο Λιβερπουλ-Μανστεστερ και να το δυστυχως να το παιρνει η Μαντσεστερ..
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Αν γίνει έτσι όπως το λες θα βγεις και θα πεις ότι η Μάντσεστερ έχει πιο βαριά φανέλα?Ισοροπημενο το ματς της Λιβερπουλ χτες..Και οι δυο ομαδες σκοραρανε και ειχανε ευκαιριες για γκολ..Στο τελος ομως μετρησε η εμπειρια και η βαρια φανελα της Λιβερπουλ..Και ασε τον Βενκερ να κλαιει..Ας κατσει να σκεφτει πως καταφερε ενω ειχε ανωτερη ομαδα να αποκλειστει..Που μου παιζει με κορυφη τον Αντεμπαγιορ..Τον Γουολκοτ γιατι δεν τον ξεκινησε??Του χρονου παλι χε χε..Αφου καταφεραμε την Αρσεναλ δεν θα εχουμε προβλημα με την Τσελσι..Βλεπω τελικο Λιβερπουλ-Μανστεστερ και να το δυστυχως να το παιρνει η Μαντσεστερ..
καλησπερα αδερφε.δεν εχει πιο βαρια φανελα η μαντσεστερ απλα η λιβερπουλ εχει κομπλεξ απεναντι στη συγκεκριμενη ομαδα εδω και χρονια.Αν γίνει έτσι όπως το λες θα βγεις και θα πεις ότι η Μάντσεστερ έχει πιο βαριά φανέλα?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Εγώ το ρώτησα γιατί θεωρώ ότι αυτά τα κλισε είναι για λαική κατανάλωση!Παίζουν το ρόλο τους αλλά σε μικρό ποσοστό!Και στο λέω εγώ που είμαι φαν της ΜΙΛΑΝ και με συμφέρει να χρησιμοποιώ αρλούμπες περί βαριάς φανέλας!καλησπερα αδερφε.δεν εχει πιο βαρια φανελα η μαντσεστερ απλα η λιβερπουλ εχει κομπλεξ απεναντι στη συγκεκριμενη ομαδα εδω και χρονια.
παντως αυτο που συμβαινει με τη λιβερπουλ ειναι αξιοπεριεργο.να φτυνει αιμα να τερματισει τεταρτη καθε φορα στο πρωταθλημα για να βγει cl και στο cl να φτανει σχεδον καθε χρονια τελικο.Εγώ το ρώτησα γιατί θεωρώ ότι αυτά τα κλισε είναι για λαική κατανάλωση!Παίζουν το ρόλο τους αλλά σε μικρό ποσοστό!Και στο λέω εγώ που είμαι φαν της ΜΙΛΑΝ και με συμφέρει να χρησιμοποιώ αρλούμπες περί βαριάς φανέλας!
αυτό σύντροφε δεν ξέρω αν ισχύει ή όχι. ποτέ δεν έβγαλα άκρηΞερετε τι ειναι το Φενερ ρε παιδια? Το Φαναρι. Εγω παντα σ' αυτο το σημειο δακρυζω για λιγο. Καλη νυχτα.
ή εμείς θέλουμε να έχουμε σχέση ή αυτοί να κόψουν ότι έχει σχέση με ελλάδα
μου θυμίζει την ιστορία με τον καφέ, ελληνικός ή τούρκικος? και πετάγεται ο τρίτος και λέει "απο την συρία ήρθε"
πάντως σαν ιστορία της ομάδας η λέξη φανάρι καμμιά σχέση με την περιοχή Φανάρι.
έχει να κάνει με τον φάρο (επίσης φενέρ στην γλώσσα τους) που είναι κάτι σαν landmark στην περιοχή που ανήκει η ομάδα
κάτι σαν τα λιοντάρια (πόρτο λεόνε) στον πειραιά δηλαδή
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 250
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 564
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 307