Νέα

Χαλιέμαι για το παρελθόν της

• Μέλος που άνοιξε το νήμα elpotzasl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 341
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Εγω τις σαβουριαζω τις γκομενες, τις βαζω να μου γλειφουν τον κωλο, δεν τις φιλαω, τις φτυνω στη μαπα και γουσταρουν επειδη ειμαι ψιλομοντελο. Γκαβλωνω οταν σκεφτομαι οτι αυτη θα την παντρευτει καποιος μαλακας και θα του το παιζει σοβαρη  :2funny:
τη ξεφτυλιζω οσο πιο πολλυ παιρνει
Οπα τυπε, κι εγω ειμαι μοντελο.
Που συχναζεις, για να μη δημιουργηθει conflict;

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Οπα τυπε, κι εγω ειμαι μοντελο.
Που συχναζεις, για να μη δημιουργηθει conflict;

Εμφανισιακα εννοω, γυμνασμενος, ξυριζω τις μασχαλες κτλ. οχι στο επαγγελμα, αν και μια ουκρανη μου το ελεγε

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Εμφανισιακα εννοω, γυμνασμενος, ξυριζω τις μασχαλες κτλ. οχι στο επαγγελμα, αν και μια ουκρανη μου το ελεγε
Κοντρα τις ξυριζεις; Σου κανει ερεθισμους ετσι;

Καλα οι Ουκρανες οταν τις πληρωσεις σε ολους τα ιδια λενε.
Επομενως μονο μια στο εχει πει.

mikegr_76

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
οταν αναφερει η κοπελα μου εστω και σε μικρο βαθμο για παλιους γκομενους δεν ξερω με ενοχλει παρα πολυ..με ενοχλει η ιδεα οτι εκανε ερωτα με καποιον αλλο..με επηρεαζει οταν ακουω για πρωτο ερωτα και μαλακιες τετοιες.. να λεει οτι αυτο π ειχε ζησει τοτε δν θα ξαναγινει.το περιγραφει ως κατι ξεχωριστο.κ εγω νιωθω "λιγος" χωρις βεβαια να το θελει αυτη..απο την πλευρα της δεν εχει προβλημα να της λεω το παρελθον μου.γενικα ομως δεν γουσταρω  :tickedoff:
γκομενα με παρελθον? υπαρχει γκομενα χωρις? :2funny: το λες ..λες και εχει παει φυλακη....αμα κολλας με τετοια,την εβαψες.................. :headbang:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οποιο κι αν ειναι το παρελθον δεν θα πρεπει να σε πειραζει εφοσον θα σου συμπεριφερεται καλα .....
Εσυ θα πρεπει να εστιασεις στην συμπεριφορα της απεναντι σου .

mikegr_76

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
οταν αναφερει η κοπελα μου εστω και σε μικρο βαθμο για παλιους γκομενους δεν ξερω με ενοχλει παρα πολυ..με ενοχλει η ιδεα οτι εκανε ερωτα με καποιον αλλο..με επηρεαζει οταν ακουω για πρωτο ερωτα και μαλακιες τετοιες.. να λεει οτι αυτο π ειχε ζησει τοτε δν θα ξαναγινει.το περιγραφει ως κατι ξεχωριστο.κ εγω νιωθω "λιγος" χωρις βεβαια να το θελει αυτη..απο την πλευρα της δεν εχει προβλημα να της λεω το παρελθον μου.γενικα ομως δεν γουσταρω  :tickedoff:
το θεμα ειναι να μην χαλιεται με το παρελθον σου....τα αλλα αστα...

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Οι γκομενες που θελουν να κρατησουν καποιον συνηθως του κρυβουν το παρελθον τους και (κανουν οτι) ζηλευουν το δικο του παρελθον.

εκτος κι αν πιστευεις οτι εισαι ο κανόνας και ειναι εξαίρεση οι οσες κοπέλες μιλουν πολυ περιληπτικά για 3 σοβαρες μακροχρόνιες σχεσεις οποτε ερωτηθουν για το παρελθον τους.

ego pote de milao gia parelton se gomenoakoma k an epimenei leo oti den xreiazete. meta bebea genonte alles erotiseis an exo paei me para pollous kai kribome kp

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
τυπε μην χαλιεσαι ειναι φυσιολογικα αυτα...πιαστην λοιπον οποτε νιωθεις ετσι και τραβας 2 καλα :fuck1: και μετα ξεπερνιουνται ολα.. :grin:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
εμενα παλι μου αρεσει να κωλοδαχτυλιαζω ωραια γυναικεια κωλαρακια :kissass:

Stories

Νέο!

Stories