Νέα

Χαλιέμαι για το παρελθόν της

• Μέλος που άνοιξε το νήμα elpotzasl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 341
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
κωλοδαχτυλιαστειτε ρεεεεεεεε... :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
κωλοδαχτυλιαστειτε ρεεεεεεεε... :grin:
Ερχεστε δευτεροs και καταιδρωμενοs αγαπητε...Προλαβε η εφορια  :grin:

Οσο για τον φιλο με το προβλημα θα συμβουλευα να την κανει περα προτου τον κανει να αποκτησει ελκοs

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16

Οσο για τον φιλο με το προβλημα θα συμβουλευα να την κανει περα προτου τον κανει να αποκτησει ελκοs
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ωραιιος.. :thumbsup:

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1

σ'εμενα παντως ο ιταλος επεμενε να του πω τι και πως και δε μου πηρε κουβεντα. του ειπα δε χρειαζεται. θυμωσε βεβαια και μου ειπε οτι δεν τον νοιαζει οτι και αν εκανα στο παρελθον (μουσια) αλλα καλυτερα ετσι.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
σ'εμενα παντως ο ιταλος επεμενε να του πω τι και πως και δε μου πηρε κουβεντα. του ειπα δε χρειαζεται. θυμωσε βεβαια και μου ειπε οτι δεν τον νοιαζει οτι και αν εκανα στο παρελθον (μουσια) αλλα καλυτερα ετσι.
Δεν χρειαζεται να ξερει ο αλλοs πολλα για το παρελθον....Λιγα πραγματα
Ομωs......δεν πρεπει κι εσυ να το αναφερειs, σαν συγκριση πχ
Αυτα ειναι που δηλητηριαζουν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Πηγε να σε ξεγελασει το γατακι ο Ιταλος αλλά δεν μασησες ε?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
πονηρες δεν λες τιποτα...και οι ποιο γλυκομουνες...
Χωριs τα ψεμματα δεν υπαρχει χαρα.....Χαρα στα σκελια, στην ψυχη...γενικωs δλδ  :grin: :grin:
καλα εσεις δεν μας βριζετε και καλα?? γι αυτο μας τρων οι αλλοδαποι!!

Α  ωραια!!!!!Ειναι δλδ σωστη η λυση του προβληματοs ετσι??

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ε αφου μας βριζετε!
Γιατι αραγε να συμβαινει αυτο??Αναρωτηθηκεs??Μηπωs οπου υπαρχει καπνοs να υπαρχει και φωτια??Πιστευειs οτι αν ησασταν ενταξει θα βριζανε??

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
και δηλαδη επειδη σας βριζουμε..πρεπει να πηγαινετε με πακιδες για να παιρνετε εκδικηση? :headbang:

ε όχι και με πακηδες! με άλλους ευρωπαίους ναι! αντε το πολυ πολυ με καναν μαύρο μεχρι εκεί!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ρε κοπελιά εσύ δεν είσαι η φίλη της Βουλάρας που κάνατε μαζί "μόντελινγκ" και μάλιστα πίστευες πως δεν θα ξαναγυρίσει τσόντα διότι είναι "σεμνό κορίτσι" και εναντίον της βίζιτας.

Λοιπόν σου έχω νεα από τη φίλη σου! Μέχρι στιγμής έχει γυρίσει έξι τσόντες (να τις εκατοστήσει η κοπέλα!) και φημολείται εντόνως στο φόρουμ πως και βίζιτες κάνει! (Που εντυπωσιαστήκαμε δηλαδή...)

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι αραγε να συμβαινει αυτο??Αναρωτηθηκεs??Μηπωs οπου υπαρχει καπνοs να υπαρχει και φωτια??Πιστευειs οτι αν ησασταν ενταξει θα βριζανε??

παντως εχουμε την καλυτερη φημη στο εξωτερικο!!! οι αντρες για καποιο λογο πιστευουν οτι θα περασουν καλα με μια ελληνιδα! δεν ξερω γιατι συμβαινει μας θεωρουν μαλλον εξω καρδια!

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Ρε κοπελιά εσύ δεν είσαι η φίλη της Βουλάρας που κάνατε μαζί "μόντελινγκ" και μάλιστα πίστευες πως δεν θα ξαναγυρίσει τσόντα διότι είναι "σεμνό κορίτσι" και εναντίον της βίζιτας.

Λοιπόν σου έχω νεα από τη φίλη σου! Μέχρι στιγμής έχει γυρίσει έξι τσόντες (να τις εκατοστήσει η κοπέλα!) και φημολείται εντόνως στο φόρουμ πως και βίζιτες κάνει! (Που εντυπωσιαστήκαμε δηλαδή...)
Στην Ελλαδα δεν υπαρχει μοντελινγκ

τα μοντελα ειναι πουτανες πολυτελειας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom