Κι εγω νομιζω οτι πρεπει να γραφειs Ελληνικα
ok bro σορι
Κι εγω νομιζω οτι πρεπει να γραφειs Ελληνικα
Ερχεστε δευτεροs και καταιδρωμενοs αγαπητε...Προλαβε η εφοριακωλοδαχτυλιαστειτε ρεεεεεεεε...
ωραιιος..Ερχεστε δευτεροs και καταιδρωμενοs αγαπητε...Προλαβε η εφορια
Οσο για τον φιλο με το προβλημα θα συμβουλευα να την κανει περα προτου τον κανει να αποκτησει ελκοs
Ερχεστε δευτεροs και καταιδρωμενοs αγαπητε...Προλαβε η εφορια
Οσο για τον φιλο με το προβλημα θα συμβουλευα να την κανει περα προτου τον κανει να αποκτησει ελκοs
Δεν χρειαζεται να ξερει ο αλλοs πολλα για το παρελθον....Λιγα πραγματασ'εμενα παντως ο ιταλος επεμενε να του πω τι και πως και δε μου πηρε κουβεντα. του ειπα δε χρειαζεται. θυμωσε βεβαια και μου ειπε οτι δεν τον νοιαζει οτι και αν εκανα στο παρελθον (μουσια) αλλα καλυτερα ετσι.
Πηγε να σε ξεγελασει το γατακι ο Ιταλος αλλά δεν μασησες ε?σ'εμενα παντως ο ιταλος επεμενε να του πω τι και πως και δε μου πηρε κουβεντα. του ειπα δε χρειαζεται. θυμωσε βεβαια και μου ειπε οτι δεν τον νοιαζει οτι και αν εκανα στο παρελθον (μουσια) αλλα καλυτερα ετσι.
Πηγε να σε ξεγελασει το γατακι ο Ιταλος αλλά δεν μασησες ε?
πονηρες δεν λες τιποτα...και οι ποιο γλυκομουνες...σιγα μην ξεγελασει την ελληνιδα ενας ιταλος!! χαχαχαχα ειμαστε πιο πονηρες!!
πονηρες δεν λες τιποτα...και οι ποιο γλυκομουνες...
τωρα οποια παει με αλλοδαπο καλα να παθει... τι να πω....καλα εσεις δεν μας βριζετε και καλα?? γι αυτο μας τρων οι αλλοδαποι!!
Χωριs τα ψεμματα δεν υπαρχει χαρα.....Χαρα στα σκελια, στην ψυχη...γενικωs δλδπονηρες δεν λες τιποτα...και οι ποιο γλυκομουνες...
καλα εσεις δεν μας βριζετε και καλα?? γι αυτο μας τρων οι αλλοδαποι!!
ποσο παει κοπελια;καλα εσεις δεν μας βριζετε και καλα?? γι αυτο μας τρων οι αλλοδαποι!!
τωρα οποια παει με αλλοδαπο καλα να παθει... τι να πω....
και δηλαδη επειδη σας βριζουμε..πρεπει να πηγαινετε με πακιδες για να παιρνετε εκδικηση?ε αφου μας βριζετε!
Γιατι αραγε να συμβαινει αυτο??Αναρωτηθηκεs??Μηπωs οπου υπαρχει καπνοs να υπαρχει και φωτια??Πιστευειs οτι αν ησασταν ενταξει θα βριζανε??ε αφου μας βριζετε!
και δηλαδη επειδη σας βριζουμε..πρεπει να πηγαινετε με πακιδες για να παιρνετε εκδικηση?
Γιατι αραγε να συμβαινει αυτο??Αναρωτηθηκεs??Μηπωs οπου υπαρχει καπνοs να υπαρχει και φωτια??Πιστευειs οτι αν ησασταν ενταξει θα βριζανε??
Στην Ελλαδα δεν υπαρχει μοντελινγκΡε κοπελιά εσύ δεν είσαι η φίλη της Βουλάρας που κάνατε μαζί "μόντελινγκ" και μάλιστα πίστευες πως δεν θα ξαναγυρίσει τσόντα διότι είναι "σεμνό κορίτσι" και εναντίον της βίζιτας.
Λοιπόν σου έχω νεα από τη φίλη σου! Μέχρι στιγμής έχει γυρίσει έξι τσόντες (να τις εκατοστήσει η κοπέλα!) και φημολείται εντόνως στο φόρουμ πως και βίζιτες κάνει! (Που εντυπωσιαστήκαμε δηλαδή...)