Νέα

Χαλιέμαι για το παρελθόν της

• Μέλος που άνοιξε το νήμα elpotzasl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 341
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
καντηνα πριν σε στειλει

μακρυα απο τετοιες

Ακριβώς αυτό που λέει και ο kmen100 στο ποστ του που παράθεσα: "δεν θα αλλάξει αν δεν αλλάξουμε εμείς τη συμπεριφορά μας.  Πρέπει να δούμε τα πράγματα από την σωστή πλευρά κι όχι από αυτή που θέλει να μας βάλει η κάθε γυναίκα που μπορεί να περάσει από τη ζωή μας κάποια στιγμή, γιατί έτσι την βολεύει."
Ακριβώς...αν προβληματιζόμαστε με την κάθε μαλάκω που το παίζει ιστορία, θα καταντήσουμε με τα ψυχοφάρμακα.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.631
Πόντοι
4.125
Μη μασας φιλαράκο. Το κάνει γιατί έχει υπαρξιακά προβλήματα που τα κρύβει πίσω από σχέσεις. Στην ουσία τέτοιου τύπου γύναια θέλουν μια γερή δόση σεξ με πολλά πολλά χαστουκάκια έτσι για να ξεχάσει μια και καλή τον πρώην και κάθε πρώην. Δείξε οτι είσαι επιβλητικός, αυτοκρατορικός και όλα αυτά που σου λέει ανήκουν στο παρελθον. Το παρόν είναι καλύτερο από κάθε άλλη προηγούμενη στιγμή. Αν το παρακάνει μπορείς και εσύ βέβαια να ανασκαλέψεις κάτι αντίστοιχο όχι όμως με τον τρόπο που το έκανε εκείνη. Εσύ πρέπει να είσαι πιο διακριτικός. Κοκοράκια και επιδειξίες δεν ανήκουν στα αυθεντικά αρσενικά. Λοιπόν φιλαράκο, ένα τελευταίο έχω να σου πω. Δείξ της οτι δεν μασας. Δείξ της οτι πατάς γερά στα πόδια σου. Αυτό θα την τρελάνει!!! Τέλος

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Μη μασας φιλαράκο. Το κάνει γιατί έχει υπαρξιακά προβλήματα που τα κρύβει πίσω από σχέσεις. Στην ουσία τέτοιου τύπου γύναια θέλουν μια γερή δόση σεξ με πολλά πολλά χαστουκάκια έτσι για να ξεχάσει μια και καλή τον πρώην και κάθε πρώην. Δείξε οτι είσαι επιβλητικός, αυτοκρατορικός και όλα αυτά που σου λέει ανήκουν στο παρελθον. Το παρόν είναι καλύτερο από κάθε άλλη προηγούμενη στιγμή. Αν το παρακάνει μπορείς και εσύ βέβαια να ανασκαλέψεις κάτι αντίστοιχο όχι όμως με τον τρόπο που το έκανε εκείνη. Εσύ πρέπει να είσαι πιο διακριτικός. Κοκοράκια και επιδειξίες δεν ανήκουν στα αυθεντικά αρσενικά. Λοιπόν φιλαράκο, ένα τελευταίο έχω να σου πω. Δείξ της οτι δεν μασας. Δείξ της οτι πατάς γερά στα πόδια σου. Αυτό θα την τρελάνει!!! Τέλος

Μετά την 1η φορά που θα κάνουν σεξ, το παλικάρι ντύνεται και της τραβάει μια κλωτσιά στον κώλο να πάει από κει που ρθε. Εκεί να δεις πόσο "μοναδικα" θα νιώσει η κάρια  :2funny:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
οταν αναφερει η κοπελα μου εστω και σε μικρο βαθμο για παλιους γκομενους δεν ξερω με ενοχλει παρα πολυ..με ενοχλει η ιδεα οτι εκανε ερωτα με καποιον αλλο..με επηρεαζει οταν ακουω για πρωτο ερωτα και μαλακιες τετοιες.. να λεει οτι αυτο π ειχε ζησει τοτε δν θα ξαναγινει.το περιγραφει ως κατι ξεχωριστο.κ εγω νιωθω "λιγος" χωρις βεβαια να το θελει αυτη..απο την πλευρα της δεν εχει προβλημα να της λεω το παρελθον μου.γενικα ομως δεν γουσταρω  :tickedoff:

Ρε τύπε μήπως πήγε με σοκολατένιο αγόρι και στο φέρνει απ'έξω; :think:

venus

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ααααα και επισης κορυφαιο ... "Δεν πρεπει να καθησεις στον αλλον τους 2 πρωτους μηνες γτ θα σε περασει για πουτανα "  :2funny: :2funny:

Τα πιστευε  :helpplea:
Ποιος τις λεει αυτες τισ μαλακιες? Μα καλα που ζεις,στο 1995? Πατα μανιβελα και ξεκινα εκτος κι αν εισαι 16.Μονο τοτε σε δικαιολογω

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ποιος τις λεει αυτες τισ μαλακιες? Μα καλα που ζεις,στο 1995? Πατα μανιβελα και ξεκινα εκτος κι αν εισαι 16.Μονο τοτε σε δικαιολογω

ουτε στο 1995 δεν καθοταν γκομενα αγαμητη με καποιον για δυο μηνες...μην σου οτι τον ετρωγε πιο γρηγορα απο οτι σημερα... :grin:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Αν δεν κάτσεις στον άλλον τους 2 πρώτους μήνες το πιθανότερο είναι να σε περάσει για ανέραστη/κρύα και

1) Να πάει με άλλην.

2) Να την κάνει απ'το παράθυρο  ;)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Ακριβώς αυτό που λέει και ο kmen100 στο ποστ του που παράθεσα: "δεν θα αλλάξει αν δεν αλλάξουμε εμείς τη συμπεριφορά μας.  Πρέπει να δούμε τα πράγματα από την σωστή πλευρά κι όχι από αυτή που θέλει να μας βάλει η κάθε γυναίκα που μπορεί να περάσει από τη ζωή μας κάποια στιγμή, γιατί έτσι την βολεύει."
Ακριβώς...αν προβληματιζόμαστε με την κάθε μαλάκω που το παίζει ιστορία, θα καταντήσουμε με τα ψυχοφάρμακα.
ετσι ειναι φιλε
απο γυναικες δεν ξερω πολλα
αυτα τα λιγα ομως που εχω ζησει μ εδωσαν να καταλαβω οτι μια γυναικα που ειναι κρυο ζεστη σου κανει πολυ μεγαλο κακο..και οσο νωριτερα την σουταρεις τοσο καλυτερα για εσενα..εξαλλου οσο εισαι με μια μαλακω μπορει να κερδισει αλλος την γυναικα της ζωης σου

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
ουτε στο 1995 δεν καθοταν γκομενα αγαμητη με καποιον για δυο μηνες...μην σου οτι τον ετρωγε πιο γρηγορα απο οτι σημερα... :grin:

Με τη μαλακία που μας χτυπάει σήμερα, διόλου απίθανο.

venus

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ε μα ναι για.Ετσι ειναι.Πωπω ποσο μου τη σπανε κατι τετοιες γκομενες.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
ετσι ειναι φιλε
αυτα τα λιγα ομως που εχω ζησει μ εδωσαν να καταλαβω οτι μια γυναικα που ειναι κρυο ζεστη σου κανει πολυ μεγαλο κακο..και οσο νωριτερα την σουταρεις τοσο καλυτερα για εσενα..εξαλλου οσο εισαι με μια μαλακω μπορει να κερδισει αλλος την γυναικα της ζωης σου

Μα ούτε κι εγώ ξέρω πολλά, ούτε είχα και γαμώ τις εμπειρίες. Αλλά κάποια πράγματα τα διαισθάνεσαι, κακά τα ψέματα...όπως και την κουφαλίτσα που παίζει μαζί σου. Το κακό είναι ότι πολλές φορές μένεις με την άλλη και καλά για να δώσεις μια 2η ευκαιρία και χαζομάρες. Και στο τέλος την πατάς. Κατά την άποψή μου, και όπως είπώθηκε και παραπάνω, η κοπέλα έχει προβλήματα γενικότερα για να ξεστομίζει τέτοια πράγματα. Χοντράδες είναι αυτά...

venus

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ετσι ειναι φιλε
Δεν χρειαζεται να ξερεις πολλα ρε φιλε για τις γυναικες.Λιγα και καλα αρκουν.Αμα εισαι ο εαυτος σου και κανεις αυτο που σ αρεσει χωρις να την χαλαει τη γκομενα σου σε μεγαλο βαθμο τοτε μονο θα εισαι χαρουμενος.Αλλιως θα εισαι χεσμενος μια ζωη για τις αντιδρασεις της και θα εισαι με κατι μουτρα μεχρι το πατωμα. ;)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Με τη μαλακία που μας χτυπάει σήμερα, διόλου απίθανο.

Ειναι ηλιθιο τυπε να καθεται καποιος με μια γκομενα για δυο μηνες χωρις να την γαμαει...
Λες και ειναι σε κανενα απομονωμενο ορεινο χωριο του 1960 που προσφατα κατεβηκε απο εκει και μολις τωρα πρωτη φορα βλεπει στην ζωη του μουνι :grin:
Με τοσες εναλλακτικες επιλογες και τον χρονο να δουλευει υπερ σου σαν ανδρας μαλλον εισαι μαζοχας για να το υποστεις αυτο... :2funny: :2funny: :2funny:

venus

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Και μαγκες μια τελευταια λεξη θα σας πω.μονο μια. Α Δ Ι Α Φ Ο Ρ Ι Α

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Ειναι ηλιθιο τυπε να καθεται καποιος με μια γκομενα για δυο μηνες χωρις να την γαμαει...
Λες και ειναι σε κανενα απομονωμενο ορεινο χωριο του 1960 που προσφατα κατεβηκε απο εκει και μολις τωρα πρωτη φορα βλεπει στην ζωη του μουνι :grin:
Με τοσες εναλλακτικες επιλογες και τον χρονο να δουλευει υπερ σου σαν ανδρας μαλλον εισαι μαζοχας για να το υποστεις αυτο... :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτό μ'αρεσε, κι έχεις δίκιο  ;)

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Και μαγκες μια τελευταια λεξη θα σας πω.μονο μια. Α Δ Ι Α Φ Ο Ρ Ι Α

Έτσι είναι. Η γυναίκα είναι σαν τη γάτα πιστεύω...ΠΕΡΙΕΡΓΗ. Αν δει οτι σφυρας ανεμελα, καποια στιγμή θα αρχίσει να σου τρίβεται. Αν δει οτι ψαρώνεις και της δίνεις πολύ σημασία, θα σφυράει αυτή ανέμελα  ;)

diablosaki

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Like
475
Πόντοι
21
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τους προλαλήσαντες. Όσο περισσότερο αδιαφορείς, τόσο περισσότερο κολάνε. Όσο περισσότερο κολλάς, τόσο περισσότερο σε θεωρούν δεδομένο.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τους προλαλήσαντες. Όσο περισσότερο αδιαφορείς, τόσο περισσότερο κολάνε. Όσο περισσότερο κολλάς, τόσο περισσότερο σε θεωρούν δεδομένο.

:thumbsup:

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εγω τις σαβουριαζω τις γκομενες, τις βαζω να μου γλειφουν τον κωλο, δεν τις φιλαω, τις φτυνω στη μαπα και γουσταρουν επειδη ειμαι ψιλομοντελο. Γκαβλωνω οταν σκεφτομαι οτι αυτη θα την παντρευτει καποιος μαλακας και θα του το παιζει σοβαρη  :2funny:
τη ξεφτυλιζω οσο πιο πολλυ παιρνει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom