Νέα

Χαλιέμαι για το παρελθόν της

• Μέλος που άνοιξε το νήμα elpotzasl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 341
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ποσο πουριτανος ανωριμος μαλακας και κακογαμημενος μπορει να εισαι.

Εσυ εισαι απτους μαλακες που κλαιγονται και λενε οτι δεν μου πηρε πιπα οποτε ειναι παρθενομαλακω, αλλα απτην αλλη αν σου παρει θα ειναι πουτανα και ευκολη.

Καραγκιοζη παιξε το πουλι σου και βγες λιγο εξω απτη γυαλα σου να δεις πως συμπεριφερονται ατομα που δεν εχουν τα ιδια συμπλεγματα με τον μιζερο εαυτο σου και ισως τοτε να ζεις και λιγο καλυτερα.

:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
Κι εγω χαλιομουν οταν ημουν 15 και τα ειχα φτιαξει με μια κοπελιτσα και αυτή ειχε ήδη πάει με τεσσερις, ενω εγω συνέχεια με την παλάμη μου...
Τωρα αν είσαι πάνω απο 18,φροντισε να το ξεπερασεις αμεσα

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
οταν αναφερει η κοπελα μου εστω και σε μικρο βαθμο για παλιους γκομενους δεν ξερω με ενοχλει παρα πολυ..με ενοχλει η ιδεα οτι εκανε ερωτα με καποιον αλλο..με επηρεαζει οταν ακουω για πρωτο ερωτα και μαλακιες τετοιες.. να λεει οτι αυτο π ειχε ζησει τοτε δν θα ξαναγινει.το περιγραφει ως κατι ξεχωριστο.κ εγω νιωθω "λιγος" χωρις βεβαια να το θελει αυτη..απο την πλευρα της δεν εχει προβλημα να της λεω το παρελθον μου.γενικα ομως δεν γουσταρω  :tickedoff:

προσωπικά χέστηκα για τους πρώην της. Αμα θέλει να είναι μαζί τους ας πάει μαζί τους, αφού επέλεξε να είναι με εμένα ας μην με συγκρίνει με κανένα, όπως και δεν θα κανω εγώ.

gustom2008

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Like
5
Πόντοι
1
ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ (Με σκοτώνει)- (κι άλλον μπορεί να τον καβλώνει)

Χαλίεμαι για το παρελθόν της
κι αναρωτιέμαι άν το κραγιόν της
τά ίχνη του αν τα έχει αφήσει
στις πούτσες που παλιά είχε φιλήσει

Χαλιέμαι για το παρελθόν της
τις περιπέτειες των χειλιών της
των πάνω και των κάτω λέω
και υποφέρω κι  όλο κλαίω 

Πόσες ψωλές έχει ρουφήξει
πόσα παλουκια έχει πηδήσει
μου φαίνεται πως είναι ψέμα
πως ρουφηξε αλλουνών την κρέμα !

:grin: 
αχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα!θεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!

kmen100

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
13
Πόντοι
0
προσωπικά χέστηκα για τους πρώην της. Αμα θέλει να είναι μαζί τους ας πάει μαζί τους, αφού επέλεξε να είναι με εμένα ας μην με συγκρίνει με κανένα, όπως και δεν θα κανω εγώ.

Αυτή είναι η διαφορά ενός ώριμου άντρα κι ενός που δεν έχει καταλάβει τη θέση του σ' αυτή την πλάση, που δίνουμε περισσότερη βάση σ' αυτά που μας λένε οι γυναίκες, που τις παίρνουμε περισσότερα στα σοβαρά απ' ότι τις αξίζει και μας χαλάει στο τέλος.  Το σκεπτικό "αν θέλεις είσαι αν δε θες δεν είσαι" κι εγώ ούτως ή άλλως σ' έχω γραμμένη είναι η μόνη στάση απέναντί τους για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση που πρέπει να είναι.  Έχουν πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ, ειδικά στην ψωροκώσταινα που ζούμε και δεν θα αλλάξει αν δεν αλλάξουμε εμείς τη συμπεριφορά μας.  Πρέπει να δούμε τα πράγματα από την σωστή πλευρά κι όχι από αυτή που θέλει να μας βάλει η κάθε γυναίκα που μπορεί να περάσει από τη ζωή μας κάποια στιγμή, γιατί έτσι την βολεύει.

venus

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αυτή είναι η διαφορά ενός ώριμου άντρα κι ενός που δεν έχει καταλάβει τη θέση του σ' αυτή την πλάση, που δίνουμε περισσότερη βάση σ' αυτά που μας λένε οι γυναίκες, που τις παίρνουμε περισσότερα στα σοβαρά απ' ότι τις αξίζει και μας χαλάει στο τέλος.  Το σκεπτικό "αν θέλεις είσαι αν δε θες δεν είσαι" κι εγώ ούτως ή άλλως σ' έχω γραμμένη είναι η μόνη στάση απέναντί τους για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση που πρέπει να είναι.  Έχουν πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ, ειδικά στην ψωροκώσταινα που ζούμε και δεν θα αλλάξει αν δεν αλλάξουμε εμείς τη συμπεριφορά μας.  Πρέπει να δούμε τα πράγματα από την σωστή πλευρά κι όχι από αυτή που θέλει να μας βάλει η κάθε γυναίκα που μπορεί να περάσει από τη ζωή μας κάποια στιγμή, γιατί έτσι την βολεύει.
Μεγαλε εγραψες.χιλια μπραβο! χαιρομαι να ακουω τετοιες αποψεις.

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
1.712
Πόντοι
206
Ολοι εχουμε παρελθον ρε παιδια. Το θεμα ειναι να εχουμε και μελλον!

Παντως με την ευχαιρια εχω να θυμηθω μια παλια σχεση που το επαιζε κυρια και καλα και αμεμπτου ηθικης!
Μια φορα που ξεκινησαμε να παμε σ'ενα ξενοδοχειο καπου μπλεχτηκα και χαθηκαμε. Σιχτιριζα την τυχη μου που δεν ειχα σημειωσει το τηλεφωνο του ξενοδοχειου,οποτε γυρναει εκεινη και μου λεει,"ελα παρε,210......... :2funny: :2funny: :2funny:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.782
Πόντοι
3.715
τι χαλιέσαι ρε παλικαράκι;

Αυτό μπορεί να λειτουργεί και ως φαντασίωση με πολλαπλασιαστικά χαρακτηριστικά όταν την έχεις πάνω στην κοτοπουλιέρα σου. Μπορεί το μυαλό της να φέρνει το ένα και τ' άλλο σαν εικόνα και να γουστάρει τόσο που στο τέλος να πολλαπλασιάζεσαι κι εσύ ως ερωτικό μέγεθος (όχι ότι δεν μπορεί να είσαι...αλλά θα πηγαίνεις στον υπερθετικό).

Δεν το έχω απαραίτητα ως μείον να μιλάει μια γυναίκα για τις εμπειρίες της και πόσο έντονα της έχουν αποτυπωθεί. Έχω θέμα με τη ζήλια όμως, θέμα μεγάλο με τον εγωισμό και τον στείρο ανταγωνισμό ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν σύμβαση αναζήτησης ''ηδονής και πασχαλίτσας''.

Η ζήλια κι ο ανταγωνισμός τα κάνει όλα τσατάλια και πνίγει τον όποιο αυθορμητισμό μπορεί να οδηγήσει σε πρόοδο μια κατάσταση.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Με βλακειες ασχολεισαι με το συμπαθειο :) (δεν διαβασα ολο το θρεντ βαριεμαι)

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ιδου ποιος ο λογος να πουμε ψεματα. Θεωρει πως ο αριθμος των συντρόφων ειναι ανάλογος με το ποσο τσουλα εισαι.

Βεβαια για ποιο λόγο η άλλη να θελει να κρατησει τέτοιον τυπο τι να πω... υπαρχουν πολλες μαλακισμένες εκει έξω!

ειναι συνηθισμένος και στη χυλόπιτα.

λοιπόν... όταν είσαι με κάποιον δεν χρειάζεται να μαθαίνει ο ένας για το παρελθόν του άλλου. Είναι καλύτερα γτ μπορεί να οδηγήσει σε άσχημες καταστάσεις. Και φυσικά δεν αναφέρουμε ποτέ αρπαχτές. Αποφεύγοθμε διπλωματικά οποιαδήποτε απάντηση. Προσωπικά αυτά τα κρύβω και δεν μου χει βγει σε  κακό.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ολοι εχουμε παρελθον ρε παιδια. Το θεμα ειναι να εχουμε και μελλον!

Παντως με την ευχαιρια εχω να θυμηθω μια παλια σχεση που το επαιζε κυρια και καλα και αμεμπτου ηθικης!
Μια φορα που ξεκινησαμε να παμε σ'ενα ξενοδοχειο καπου μπλεχτηκα και χαθηκαμε. Σιχτιριζα την τυχη μου που δεν ειχα σημειωσει το τηλεφωνο του ξενοδοχειου,οποτε γυρναει εκεινη και μου λεει,"ελα παρε,210......... :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω θα ειχα μεινει ....

Τεσπα

Δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να μας χαλαει το παρελθον του συντροφου ?
Το θεμα ειναι να παει καλα το μελλον και το παρον ....
Ολοι εχουμε παρελθον και δεν χρειαζεται να το σκαλιζουμε .... παει περασε αυτο
το παρον και το μελλον εχει πολυ μεγαλυτερη σημασια !!!!!!!

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
και μενα το παρελθον της δεν με χαλαει καθολου

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Τι παρελθον μπορεί να έχει η Αννούλα;;;; πριν σε γνωρίσει

το πολύ-πολύ να έφαγε κανα ταψι μπουγάτσα, χωρίς να το ξέρουν οι γονείς της.

Εσυ την δίεφθηρες κολασμένε, και τον τρώει από τους κίτρινους

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Τύπε μου κάνε κονέ με την Αννούλα του BBW είναι αμέμπτου ηθικής και κυρία. Θα έχεις και δωρεάν κούρσες...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ναι αλλα σου ζητησα να την αφησεις να παμε σε μια ψησταρια να πλακωθουμε στα κοκορετσια και στις γαρδουμπες και δεν την αφηνεις

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
ειμαστε το "παρελθον" μας.
Αν δεν ειχαμε τις εμπειριες που εχουμε θα ημασταν καποιος αλλος... δεν βγαζει νοημα η λογικη αυτη και δεν οδηγει πουθενα!

Enjoy the ride, let them show you!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ναι αλλα σου ζητησα να την αφησεις να παμε σε μια ψησταρια να πλακωθουμε στα κοκορετσια και στις γαρδουμπες και δεν την αφηνεις

Φοβάται για ουρικό οξύ και τριγλυκερίδια, γι'αυτό δεν την αφήνει....

Αγαπάει τη γυναίκα του ο bbwlover!!!

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16

Σωστός.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
οταν αναφερει η κοπελα μου εστω και σε μικρο βαθμο για παλιους γκομενους δεν ξερω με ενοχλει παρα πολυ..με ενοχλει η ιδεα οτι εκανε ερωτα με καποιον αλλο..με επηρεαζει οταν ακουω για πρωτο ερωτα και μαλακιες τετοιες.. να λεει οτι αυτο π ειχε ζησει τοτε δν θα ξαναγινει.το περιγραφει ως κατι ξεχωριστο.κ εγω νιωθω "λιγος" χωρις βεβαια να το θελει αυτη..απο την πλευρα της δεν εχει προβλημα να της λεω το παρελθον μου.γενικα ομως δεν γουσταρω  :tickedoff:
καντηνα πριν σε στειλει

μακρυα απο τετοιες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom