master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
για τον αυτοσαρκασμο σου σε παραδεχομαι τυπε.ξερεις το επιπεδο σου,μπραβο.Ρε τον καραγκιοζη ;)
για τον αυτοσαρκασμο σου σε παραδεχομαι τυπε.ξερεις το επιπεδο σου,μπραβο.Ρε τον καραγκιοζη ;)
συμφωνω με το χαβαλε , στο μπουρδελα ειμαστε δεν ειμαστε στο κατηχητικο, αλλά ρε γμτ ρωτάει ένας πιτσιρικάς κάτι που τον απασχολεί και το γαμάνε τελείως το θεμα.
αυτο γινεται συστηματικά σε όλα τα τοπικ .
Ολα είναι αποδεκτά αρκει να υπαρχει και ενα οριο ομως ετσι?
ρε φιλε τι σοβαρη απαντηση να δωθει απο εδω μεσα.τετοιο θεμα μονος σου το αντιμετωπιζεις.η πολεμας την ζηλια σου η οχι.τι συμβουλη να σου δωσει ο καθε αγνωστος δηλαδη.συμφωνω με το χαβαλε , στο μπουρδελα ειμαστε δεν ειμαστε στο κατηχητικο, αλλά ρε γμτ ρωτάει ένας πιτσιρικάς κάτι που τον απασχολεί και το γαμάνε τελείως το θεμα.
αυτο γινεται συστηματικά σε όλα τα τοπικ .
Ολα είναι αποδεκτά αρκει να υπαρχει και ενα οριο ομως ετσι?
εσυ γιατι ξαπλωσες στα κοκκινα;οριο υπαρχει στις ημερήσιες ενημερώσεις και στις κριτικες.
Ολα τα άλλα ουτως η άλλως ειναι εκτος της θεματολογίας του φορουμ και ως εκ τουτου αντιμετωπιζονται πιο χαλαρα.
εσυ γιατι ξαπλωσες στα κοκκινα;
οριο υπαρχει στις ημερήσιες ενημερώσεις και στις κριτικες.
Ολα τα άλλα ουτως η άλλως ειναι εκτος της θεματολογίας του φορουμ και ως εκ τουτου αντιμετωπιζονται πιο χαλαρα.
για τον αυτοσαρκασμο σου σε παραδεχομαι τυπε.ξερεις το επιπεδο σου,μπραβο.
ρε φιλε τι σοβαρη απαντηση να δωθει απο εδω μεσα.τετοιο θεμα μονος σου το αντιμετωπιζεις.η πολεμας την ζηλια σου η οχι.τι συμβουλη να σου δωσει ο καθε αγνωστος δηλαδη.
εσυ γιατι ξαπλωσες στα κοκκινα;
ασε φιλε... μεγάλες νύστες!!
οπου βρω κρεβατι ξαπλώνω.... και κοιμαμαι!!!!
ασε φιλε... μεγάλες νύστες!!
οπου βρω κρεβατι ξαπλώνω.... μου φέρνετε όλοι σας υπνηλία!!!!
εγώ , εσύ ή ο κάθε ένας που έχει δέκα εμπειρίες και στοιχειώδη νοημοσύνη σίγουρα δεν θα ποστάραμε ποτέ μια απορία ανάλογη ή όχι.
Αλλά ο τύπος μπορεί να είναι 16 χρονών, μπορεί να νομίζει ότι εδώ συχνάζουν οι γκουρού του σεξ μπορεί στην απελπισία του να ψάχνει να πιαστεί από οπουδήποτε (λάθος του συμφωνώ μαζί σου).
Αυτό το λάθος λοιπόν και το πρόβλημα ενός πιτσιρικά κατά πάσα πιθανότητα κάποιοι το κάνουν μεγαλύτερο για να το παίξουν έξυπνοι. (γι αυτό εξαφανίστηκε μετά το πρώτο ποστάρισμα και ακόμα τρέχει)
Αυτό εμένα με ενοχλεί , αυτό έγραψα απλά. Αν εσείς γελάτε με το να κοροιδεύουν κάποιοι τον κάθε πικραμένο εμένα δεν είναι αυτό το στυλ μου. OVER AND OUT.
Θα επιχειρήσω μετάφραση.
εγώ , εσύ ή ο κάθε ένας που έχει δέκα εμπειρίες και στοιχειώδη νοημοσύνη σίγουρα δεν θα ποστάραμε ποτέ μια απορία ανάλογη ή όχι.
Αλλά ο τύπος μπορεί να είναι 16 χρονών, μπορεί να νομίζει ότι εδώ συχνάζουν οι γκουρού του σεξ μπορεί στην απελπισία του να ψάχνει να πιαστεί από οπουδήποτε (λάθος του συμφωνώ μαζί σου).
Αυτό το λάθος λοιπόν και το πρόβλημα ενός πιτσιρικά κατά πάσα πιθανότητα κάποιοι το κάνουν μεγαλύτερο για να το παίξουν έξυπνοι. (γι αυτό εξαφανίστηκε μετά το πρώτο ποστάρισμα και ακόμα τρέχει)
Αυτό εμένα με ενοχλεί , αυτό έγραψα απλά. Αν εσείς γελάτε με το να κοροιδεύουν κάποιοι τον κάθε πικραμένο εμένα δεν είναι αυτό το στυλ μου. OVER AND OUT.
Γιατι βάζεις λόγια στο στόμα μου?
Ντροπη
δεν χρειαζονται πηγες ρε,μπαμ κανεις.Φανταζομαι εχεις τις πηγες να το αποδειξεις αυτο.
Εισαι για γελια παντως, αφεντης ποτε θα την ξαναδεις, αντε αλλαξε λιγο ρολους βαρεθηκα να σε βλεπω να μιλας χωρις να σαλιαριζεις σαν 30χρονος κακογαμημενος.
οχι ντροπη θα ηταν
αμα εβαζε τιποτα αλλο
ε να κλειστε ενα ραντεβου με τον χριστιανο.αμα έβαζει τιποτα αλλο θα ήταν ΑΝΑΣΤΑΣΗ!
Αλλά ο τύπος μπορεί να είναι 16 χρονών, μπορεί να νομίζει ότι εδώ συχνάζουν οι γκουρού του σεξ μπορεί στην απελπισία του να ψάχνει να πιαστεί από οπουδήποτε (λάθος του συμφωνώ μαζί σου).<----( χεστηκαμε , απαγορευονται τα ανηλικα )
Αυτό το λάθος λοιπόν και το πρόβλημα ενός πιτσιρικά κατά πάσα πιθανότητα κάποιοι το κάνουν μεγαλύτερο για να το παίξουν έξυπνοι. (γι αυτό εξαφανίστηκε μετά το πρώτο ποστάρισμα και ακόμα τρέχει) <----- κλωνος
ε να κλειστε ενα ραντεβου με τον χριστιανο.
αμα έβαζει τιποτα αλλο θα ήταν ΑΝΑΣΤΑΣΗ!
Ωχουυυυ το ηξακι....
Ειπαμε ... οι απαντησεις ειναι στις 3 πρωτες σελιδες , ολες οι αποψεις διατυπωθηκαν τωρα τι θες ακριβως ?
Πωωω λυσσα κακια ... αν θελει ψυχολογο ας παει να τον βρει .